"hemma" igen

Nu ligger jag här i sängen hos mamma och pappa. Har ju sovit i Antnäs hela långa helgen. Och när vi kommer hem hit är hela huset kaos, jag förstår inte hur någon som är så liten kan stöka ner så mycket :p Pappa har alltså varit barnvakt åt lille Lukas tha man..

Jag hade tänkt kolla igenom vad jag kan välja för kursen, ska ju nämligen till studie vägledaren imorgon innan skolan börjar. Måste välja massor, har som inte riktigt tid med så mycket komvux känner jag.

Och inte fan vann vi nå på bingo lotto heller. Måste vara för att Stefan inte var med ;(

lite nytt

Har just varit på en storhedsrunda. Hittade massor som vi skulle behöva med köpte inte allt. Blev iallafall en micro, väggklocka, dammvippa och sallads skål. Jag tror att vi har allt vi behöver nu till den nya lägenheten, förutom lite små saker som dukar och gardiner. Bara lägenheten saknas nu..

Nu ska jag iallafall lägga mig och vila en stund medans Tobbe lagar pizza. Min arm bråkar med mig idag, kanske för att jag är dum och vägrar ta tabletter, men vadå jag orkar inte bli beroende igen, bara onödigt. Och juste, ikväll ska vi spela bingo lotto, har som planer på vinna några mille, hade faktiskt varit skönt på nå sätt även fast pengar inte gör en lycklig så är det fanimej en bit på vägen!


hemlängtan

Jag har sån fruktansvärd hemlängtan. Men till vilket hem?? Vi har ju som inget just nu och det mesta känns bara som pest och pina. Vet inte vad det är med mig.. Vill väl bara att allt ska vara som vanligt igen, bara du och jag och våra små barn, fan vad jag längar tills vi får våran nya fina lägenhet för jag blir knäpp snart. Känner mig inte hemma nu. Är på gränsen till tårar mest hela tiden. Jag behöver min ensam tid, och min du&jag tid.

Utomlands

Nu har mamma de svinet åkt till Turkiet, var och släppte av dom där för en stund sen. Jag vill också och utomlands, sola och dricka paraplydrinkar :D Hon skulle iallafall köpa lite kläder åt mig som jag så fint beställde ;P Jag och Tobbe har iallafall planer på att ta en sista minuten i maj nästa år. Är ruskigt sugen på Kreta, har varit där 2 ggr tidigare och det är så jävla fint där!! Kanske Tobbe kan få en resa av mig i födelsedags present? ;) Min älskling..♥



Jag och Martina på en natt klubb i Turkiet 2006 :)

Dagarna som gått

Jag har hunnit se en av dom bästa filmerna jag sett (nyckeln till frihet), fått mina första läxor som jag tänkte göra idag, adress ändrat, shoppat 2 tjocktröjor, en tshirt och ett linne, varit på kalas, nästan blivit blond för att sedan göra det brunt igen och en massa annat :)

Idag hade jag tänkt göra läxorna, köpa hårfärg, slinga håret, köpa en kruka till min nya blomma som jag fick av älskling , besiktning av gamla lägenheten och städa vårat rum. Ganska mycket med andra ord så det är bäst att sätta igång nu. Jag börjar med läxorna nu på en gång...



Upptagen tjej

Jag har som inte riktigt haft tid, men imorn lovar jag för då är jag ledig!!

Vilka är ni?

Jag är så sjukt nyfiken vilka som läser allt jag skriver.
Kan ni inte bara säga vilka ni är innan jag blir frustrerad??


Kärlek!!

Min älskling är finast i världen. Fick blommor när han kom hem från jobbet :)
Jag älskar dig hjärtat!


Duktig tjej

Kom ju på för ett tag sen att jag ska bli vältränad. Och jag har nu slutat att äta sötsaker och snabbmat. Har bara hållt på i 3 dagar och det känns redan bättre. När gipset åker av sätter jag igång med simningen igen och kanske köper ett gymkort. Jävligt nice hade det varit.

Nu ska jag och Hemi ta en prommis! hade..


Nu var skolan igång igen..

Första skoldagen idag. Var väl helt okej, är inte speciellt nöjd med mitt schema bland annat. Men på måndag har jag möte med studievägledaren och då ska vi se vad som går att ordna. Ska iallafall plugga röven av mig. Tänkte fortsätta med att bara ha VG och MVG. Större chans att komma in på högskola då!



Nåja nu ska jag glo tv tills mamma kommer hem så vi kan göra sallad :D
Dom är och flyttstädar lägenheten nu. Skönt att fådet bortgjort!





Rich bitch

Fick just min första lön! Katjing ;)



1 år

Nu är det 1 år sen.
Vila I Frid!

helt slut

Nu är jag trött kan jag lova.  Har hållt på flytta hela dagen så nu bor vi i Sunderbyn igen. Har bara några få saker kvar i lägenheten som vi ska hämta imorn. Nu ska jag packa upp lite här innan jag blir galen!

Första skoldagen imorgon. Har längtat hela sommaren men inte nu längre. Har nämligen fått se mitt schema och det sög. Blir nog inte mycket skola för min del det här året, jobbar istället tror jag!


Tråk lördag

Sitter i Antnäs å har det allmänt trist. Hade velat göra nå, kommer inte ens ihåg när jag gjorde nå kul siat. Jävla arm i gips gör allt tråkigt. Jag vill börja skolan, fortsätta simma, köpa gymkort, flytta till nya lägenheten, köpa möbler på IKEA, få mitt rosa gips och massa annat. Men inte nu tydligen!





bloggkoll

Följ min blogg med bloggkoll

Dagarna som gått..

Onsdag.
Klev upp kl 6 och var så sjukt nervös. Skakade i hela kroppen. Och när jag kom till sjukhuset fick jag byta om och ta av alla smycken. Då började en sköterska berätta för mig hur allt skulle gå till. Jag fick panik så dom gav mig lugnande. Efter det har jag inga minnen alls av att jag varit på sjukhus förrutom att jag fick mackor och spydde. Jag hade tydligen pratat i telefon med svärmor men det har jag inget minne av alls. Vi fick iallafall åka hem kring 3 och då stannade vi till och åt middag och sen brassade vi hem. Senare på kvällen när bedövningen och morfinet hade gått ur kroppen blev det ett rent helvete. Det gjorde så sjukt ont att jag grät mig själv till sömns.

Torsdag.
Vaknade gråtandes kl 6 på morgon. Hade sovit väldigt dåligt. Spydde av smärta, kunde inte äta och kunde knappt kliva upp från sängen trots alla smärt stillande.. Karin kom förbi en stund och var med mig och jag somnade om till slut. Kunde inte få i mig ordentligt med mat förens sent på kvällen. Sov iallafall bättre i natt.

Fredag.
Idag mår jag lite bättre och hoppas att det fortsätter åt det hållet!


Jag vet att jag lever...

Har alldeles för ont för att sitta och skriva på bloggen, ring om ni vill veta vad jag gör.

Operation

Operationen gick bra. Men nu har jag så ont så jag vill dö. Jag skriver imorn.

Lycka till..

Här och nu önskar jag mig själv lycka till!
Ni håller väl tummarna för mig imorn?

Lång resa

Känns som att denna bilfärd aldrig kommer att ta slut. Jag vill bara komma fram, sova, vakna, opereras, vakna, åka hem.

Vi hörs innan eller efter operationen!

Gratis bio!

Bli medlem här och få gratis bio biljetter och presentkort på valfri affär! :)



Glöm inte att skriva "Nightbiatch" i värvar rutan!

Nu börjar nervositeten snart äta upp mig!

Jag är galet nervös nu. Vill bara få det bortgjort. Här har ni då en som kommer sova dåligt inatt!

Nu måste jag packa, skulle egentligen ha gjort det igår men jag blev för lat. Och pappa har lagat min datasladd så jag är glad nu! :D

Det känns grymt trist att det var sista dagen på jobbet idag.
Iallafall för ca 2 månader frammåt. Men det ska nog gå bra. Blä, nu måste jag göra nytta innan jag dör.

Vi hörs nog när jag kommer fram till Umeå för jag tar med mig datorn.

Jag kan inte förstå att det är så nära nu?

Hemi väckte mig för en kvart sen. Och han är inte direkt smidig när han ska väcka, utan han försöker hoppa upp i sängen, tar tag i mitt hår och sliter! Tacka vet jag när Tobbe väcker mig, mycke mysigare!



Nu ska jag iallafall gå och lägga mig i sängen en liten stund till
eftersom att Hemi som vanligt somnade nu när han precis fått upp mig ur sängen! :p Och idag är det jobb som står på schemat och efter det rattar jag och mamma ner till Umeå. Hoppas verkligen att dom har eurosport på sjukhuset! Annars måste pappa spela in gymnastiken åt oss!


Och på tal om gymnastik så tog Nastia silver i barr igår! Hon är så äckligt jävla bra den där ungen! Jag är lite osäker men jag tror att hon har kammat hem 1 guld och 2 silver på detta OS hittils!


End of the day

Lägenheten var skit fin och dom ska nog skriva kontrakt imorgon!

Efter det har vi hållt på packa och fixat lite här hemma, lämnat min malm byrå åt Martina och så. Nu är det lyxfällan som gäller och senare gymnastik, det är grenfinaler nu och jag tror att det är bom idag! Lätt det roligaste att titta på, så jävla vackert!!!

Vi hörs imorn!


Kolla lägenhet :)

Nu ska jag, Tobbe och Emil gå och kolla på en lägenhet som troligtvis Emil&Emelie ska flytta till :) Fan va kul att bo så nära dom, blir bara 3-4 gränder bort!

Slöfan kan man kalla mig

Tror ni att jag har gjort mycket av det jag hade tänkt? Svar nej. Har bara diskat och packat ner typ 2 saker i en kartong :p Vill egentligen ta en prommis, men det öser ner regn här ute så jag var inte så sugen nå mer. Vilket skit, jag måste göra nå så jag slutar tänka på operationen!

Blääää jag vill jobba idag!!!

CDON beställning :)

Jag tog en paus från städningen och beställde lite saker från CDON. Blev säsong 2+3 av Gray's Anatomy, "Gossip Girl - älskar, älskar inte", "The dirt" med Niel Strauss och filmen "Juno". Och det blev faktiskt väldigt billigt. Bara 615kr.

Nu ska jag återgå till packandet, är strax klar, fan va jävla skönt!

Skraplotto

Satt just och skrapade lite lotter på skraplotto. Jag vann faktiskt 3 ggr! Först godis och sen 2st skaldjurslasagne :p Haha, brutala vinster alltså. Men jag tänker ge bort vinsterna åt Tobias :) Jag känner mig snäll idag.

Nej, nu måste jag diska!

Dagens planer

[  ] Packa ner det sista i kartong + sortera kläder.
[  ] Packa en väska som följer med till Umeå.
[  ] Städa!! diska, dammtorka, tömma kattlådan osv.
[  ] Powerwalk
[  ] Bada badkar med hårinpackning. + fotvård och fixa naglar.

Ja, det här var några av dagens planer. Hoppas jag hinner med allt. Imorn finns det ingen tid för packning, jag jobbar 11-15 och åker till Umeå direkt efter det så vi ska hinna fram tills gymnastiken börjar så vi kan se det. Jag kommer sakna mina älsklingar!!

Måndag igen

Ny vecka nya tag.
Idag är det måndag och jag ska inte jobba idag. Det är skönt att jag varit ledig i 5 dagar nu, men för det första så blir jag så sjukt rastlös och för det andra så tappar jag ju pengar.
Men skit samma jag kanske behövde det här? Nej det tror jag inte, jag måste göra saker så jag slipper oroa mig över operationen. Nerverna är inte nådiga nu, jag är så äckligt nervös. Men det ska ändå bli jävligt skönt att få göra det. Jag vill inte ha ont mer, jag är så sjukt less. Har haft ont i princip varje dag i 10 år, och exakt varje dag, exakt varje minut i över 4 år. Jag kommer inte ens ihåg hur det känns att inte ha ont. Men det måste vara underbart!


Nåja, nu måste jag äta lite frukost. Jag är så galet trött och hungrig. Kul att Hemi väckte mig för en kvart sen och innan jag hinner klä på mig för att gå ut på prommis så har ungen somnat :p

Biten

När jag och Hemi var ute på promenad för ett tag sen så höll han på gorma så jag var tvungen att trycka ner han i marken och då fick han såklart tag i mitt finger så det blev tre ordentliga bett. Ont som fan gör det och det var inte speciellt passande nu när jag ska operera mig. Kan bli jobbigt om det blilr infekterat eller liknande. Men nu har jag iallafall dränkt en bomullstuss i klorhexidin sprit och tejpat fast runt fingret, som förövringt ser ut som en korv just nu. Kan ju säga att Hemi inte ligger på + just nu :p

Nu ropar sängen på mig!!


Pixxx




Söndagsmorgon

Kvällen igår var skit trevlig. Käkade lite tårta och lite tjejsnack. Men senare fick jag världens jävla huvudvärk så Tobbe kom och hämtade mig och i bilen börjarde jag må illa också. Inte alls kul, men jag hann ju iallafall vara där en stund! kom väl hem kring 11 tiden. Kan ju säga att jag var grymt stilig i klänning och hela köret, skulle Linn ha sett mig så skulle hon ha blivit kär i mig på nytt ;) Perfekt hade det varit nu när vi snart har våran ett-års-dag!


















Födelsedagsfest med SATC-tema :)

På onsdag fyller min kära vän Yve år :) Och ikväll ska det firas med ett SATC tema. Alltså väldigt finklätt osv. Har lånat en klänning av Martina och fixat ihop lite smycken och sådant till de! Och nu är det dags att göra något åt kaluffsen och fejan tror jag. Kan ju inte se ut som ett spöke när man har så fin klänning eller?

Vi hörs nog inge mer idag!

Antnäs

Just nu är vi i Antnäs, vi fick surströmming till middag fast jag åt som vanligt bara potatis mackor :D Nu ska vi bara ligga i soffan och känna lugnet och sen så blir det att sova över hära för Tobbe ville dricka öl, saknar Kisse lite dock.. Men det är som skönt att sova här!

OS GULD till Nastia

Alltså jag kan inte ens föreställa mig hur det ska kännas att få ta ett OS guld. Men det måste kännas äckligt jävla mäktigt! Jag fick då som jag ville när min favorit Nastia Liukin tog OS guldet och tätt efter kommer Shawn Johnson med sitt silver! Amerika ska vara stolta nu!

Middag i Antnäs!

Nu har jag precis kommit ut ur duschen och ska kleta på nå smink i ansiktet och sen när Tobbe kommer hem ska vi åka till Antnäs och äta middag :) MUMMA jag är vrålhungrig!

Nightwish

Sitter och lyssnar på gamla Nightiwsh låtar. Och hon har en otroligt jävla vacker röst Tarja Turunen. Jag har aldrig i hela mitt liv hört någon sjunga så himla bra! Nog för att den nya sångerskan i bandet också är grymt duktig, men det är inte ens nära samma!


Tarja Turunen
Anette Olzon

Jag gör en massa nytta!

Lediga dagar är perfekt när man har mycket att göra. Man får så jäkla mycket gjort. Iallafall jag. Jag ska storstäda här hemma! Har nyss bokat tvätttid, diskat och nu ska jag fortsätta att packa ner alla våra saker. Det börjar närma sig flytt nu. Bara 2 veckor kvar. Och allt måste vara i kartonoger på tisdag när jag åker ner till Umeå. Jag kan inte fatta att jag äntligen ska få göra bort den här operationen! Jag har väntat 2 fucking år nu!

Nej, tillbaka till packandet var det.

Dagen börjas med en powerwalk

Jag vaknade för ungefär 1 timme sen och då tog jag direkt på mig kläder och gick en powerwalk med Hemi. Det gick faktiskt bättre än vad jag trodde att det skulle gå. Han började bråka sista biten bara. Det sker förbättringar här :) Passade på att kuta upp och ner för backarna också, både för min och Hemi's skull. Han älskar det verkligen! Och nu somnar han förhoppningsvis snart så det blir lite lugn och ro här hemma!

Nu hade jag tänkt ligga i soffan och kolla lite tv tills dom ringer från jobbet och säger om jag ska jobba eller inte!

Kycklingtacos =)

Nu har vi precis kommit hem från Sunderbyn. Har varit där och ätit kyckling tacos och nu är jag mätt som en gnu.

Tobbe fick en ganska trevlig överraskning idag också =) Så nu blir det IKEA nästa månad då jag har fått lön och han har fått sin överraskning.
Känns skönt att dela på allt, var först tänkt att jag skulle köpa det mesta men :) Och en säng har vi också fått tag på, fick ta den som vi hade när vi bodde i Rutvik så det blir ju perfekt de här!! Jag längtar bara mer och mer till flytten!

Nej men nu ska Jimmy komma en sväng. Vi hörs!


Grattis Hemi & Lukas :)

Idag fyller Hemi 3 månader och Lukas fyller 8 månader :) Dom börjar ju bli stor!



Inte billigt att flytta..

Fan vad det kommer bli dyrt att flytta alltså!! Först sakerna från IKEA för 4000kr. Sen en ny säng som kostar några tuss. + ett nytt köksbord+stolar. Det jag vill ha kostar 3000kr. Hoja, vi kommer ju inte ha råd att köpa mat förens nästa sommar typ :p

Nog för att man inte behöver köpa allt på en gång men jag har absolut inget tålamod så jag vill ha allt på en gång! Jag får iofs lön snart, vet dock inte hur mycket men då ska vi på IKEA oh inhandla sakerna därifrån!

Lugn och ro här hemma!

Nu har killen som skulle titta på lägenheten varit här. Så nu ligger jag bara isoffan och slappar, både Kisse och Hemi ligger här brevid mig och sover. Mina små hjärtegull..Så nu väntar jag bara på att Anders ska ringa och säga om jag ska jobba eller inte. Hade varit skönt att både göra det och inte. Jag behöver en vilo dag, men jag behöver pengar också? Nåja vi ser ju. Blir det inge jobb så ska jag ligga här i soffan och kolla på någon av mina DVD-boxar hela dan :)



Men nu är frågan, vad ska jag se isåfall?



Tävling

Tävla om ett present kort å valfri affär till ett värde av 1000kr.
Klicka här för att veta mer!


Och bli medlem här för att få present kort eller bio biljetter gratis!
Skriv Nightbiatch i "värvare" rutan! :)


Sängdags

Nu är det sängdags för våran del. Har precis varit ut med Hemi på kvällsrundan!

Har suttit och kollat runt på IKEA nu i typ en timme? Har iallafall skrivit upp det mesta vi ska köpa så vi har lite koll och vet när vi har råd att åka. Som det ser ut nu så kommer det sluta på minst 4000kr. + att vi måste köpa en ny säng så det får nog vänta tills september/oktober eller liknande.

Nåja, sängen kallar!

Rastlösast

Nu är jag rastlös, har städat i det mesta och packat ner i princip allt i kartonger. Det ända vi har kvar är våra möbler och lite kläder. Grymt tomt är det här.. Jag kommer faktiskt sakna den här lägenheten..


Juste, jag fick hem ett papper igår om att dom har börjat min utredning om ersättning för min armbåge. Kommer väl med all säkerhet att ta ett ganska bra tag innan jag får svar och förhoppningsvis en hög summa på mitt konto. Men när det väl kommer så kommer det kännas grymt bra! Fan vad jag längtar, jag förtjänar verkligen det här!


Vackraste i världen!

Artistisk Gymnastik måste vara den vackraste sporten i hela världen! Jag sitte verkligen och njuter just nu!

Tycker dock lite synd om Alicia Sacramone, hon har gjort stora missar i både bom och fristående..




Visning av lägenhet!

Imorn ska det komma en kille och kolla på våran lägenhet. Så nu kommer kvällen bestå av städning! Det måste ju se anständigt ut när han ska komma! Dock kommer jag ta en paus och se gymnastiken. Trist bara att Sara inte ska komma, men jag förstår henne, hon kom ju faktiskt hem från staterna idag :)

Nej, nu ska jag packa och städa!!

Övertid

Helt slut efter en dag på jobbet. Stannade kvar en halvtimme extra för att regnet förhoppningsvis skulle lugna ner sig men inte det! Fick cykla hem i spöregnet. Men det är ju inte så långt som tur är.

Nu ska jag iallafall städa lite här, dock till ingen nytta då vi är mitt uppe i flytt och allt är huller om buller och bomb nedslag lite här och var. Men lite grann ska jag nog kunna fixa till! Jag blir galen annars.

Och ikväll ska kanske Sara komma hit så ska vi kolla på lite gymnastik OS :)
Fett nice. Men nu måste jag gå för Hemi hittade en av mina skor och försöker äta upp den!

Tjohej!

Idag är jag faktiskt på bra humör på morgonen. Det händer inte ofta. Men jag blev inte väckt av något eller någon utan jag vaknade av mig själlv och det är så skönt. Helt underbart!


Nu ska jag gå ut med Hemi och sen ska jag göra lite frukost, jag är vrålhungrig! Efter det bär det av till jobbet!

Utmattad

Har just varit ute med Hemi på en långis. Passade på att springa lite i backen här i närheten. Han var heelt galen när han kutade runt fram och tillbaka mellan mig och Tobbe! Söt ungen där. Nu har vi precis landat i soffan med varsin morot och ska strax inta sängläge! Grymt skönt ska det bli. Och upp tidigt imorn då jag börjar jobba 10!

På bättre humör

När Tobbe kom hem från jobbet gjorde vi ett ordentligt ryck här. Skruvade isär lite möbler, plockade ihop kläder som inte andvängd ofta och packade ner allt som vi inte ska använda! Och nu är det ganska tomt här kan jag lova. Och stort blev det!

Nu ska jag äta upp min glass och sen plocka upp min klädhög som jag av någon rolig anledning alltid lyclas samla ihop på köksbordet :p


Min Tobias är bäst i världen!

Konstig period? Igen?

Jag känner mig så här konstig i kroppen igen. Exakt allt är emot mig just nu, det känns verkligen som att ingenting är bra. Kan det vara att det börjar närma sig flytt hem till mamma och pappa igen? Eller något med min stackars arm? Så nu sitter jag bara och väntar att dom ska höra av sig från Umeå och ställa in operationen än en gång eller inte vet jag. Har en sån känsla iallafall. Jag är bara allmänt deppig och tung i huvet.


Nu ska jag gå och sova tills Tobbe kommer hem, jag orkar inte göra något annat.. Blä vad jag hatar det här.

Kundtjänst up my ass!

Jag blir galen. Först har jag suttit i kundtjänst med Acer 2 ggr, sen med net on net och nu med försäkrings bolaget. Alla säger bara att jag ska ringa någon annan och jag blir tokig. Jag har nog aggressions problem.

Om du var ett hav..

Ja, uppe tidigt idag också. Man behöver ju inte ens en väckar klocka längre :p Hemi väckte mig iallafall för en halv imme sen drygt. Det sög för jag var trött. Och galen blir jag när han ska bråka med mig på morgon. Men det är sånt jag får ta helt enkelt. Nu är det Top Model på tv så jag tänkte kika på det en stund medans jag äter frukost och sitter i kundtjänst med acer. Hungrig som ett djur är jag!


Och sen är det jobb som gäller igen som vanligt!

Nya utemöbler

Nu har vi varit och rantat runt lite på storheden. Dom hade super rea på jysk så vi passade på att köpa stolar att ha på balkongen. Riktigt fina och väldigt billiga! Kom därifrån med en kruka och 4 örngott också. Knallade in på rusta också, hittade en skit snygg matta som vi vill ha. Dock var den slut just nu men skulle komma in igen :) Den kommer bli så sjukt snygg i vårat nya vardagsrum! När vi var klar där for vi till Sunderbyn och lämnade stolarna och lite flyttkartonger som jag har packat ihop. Fick med mig några gurkor hem också :)


Nu ska vi bara mysa på i soffan tills det är läggdags!


Trasig strömkabel

Hemi är dum. Han har ätit sönder min strömkabel till datorn så nu sitter jag i telefon kö på net on net. Har suttit i 20 minuter nu och jag börjar vara less. Jag måste ha en ny kabel nyss! Men nu har jag iallafall fått låna mamma's dator tills min går att använda igen :)

Nej nnu ska vi åka och köpa möbler att ha på våran nya fina balkong :)


Nastia Liukin

Det hon gör är så jävla vackert!

Kolla de här!





Uppe med tuppen!

Idag klev jag faktiskt upp 7.20 för att kunna ringa till min sjukgymnast och boka om min tid. Och en ny fick jag, 15.30 ska jag vara där idag vilket betyder att jag måste fråga om mamma kan köra mig till och från jobbet för annars hinner jag inte!

Nu måste jag gå ut med Hemi igen för han sitter vid dörren och väntar
. Min duktiga lilla grabb :) Och sen om han somnar så går nog jag också och vilar en stund, kan ju iallafall ligga i sängen tills halv 10 :)



Sängen lockar

Jag är tröttast i stan just nu tror jag. Ska gå och lägga mig i sängen nu och kolla Gossip Girl och sedan är det Os i gymnastik. Så jag kommer ligga där hela kvällen!





Hemi & Lukas =)


Min familj!





USA & KINA dominerar OS

Har suttit och kollat lite på OS i gymnastik nu på morgonen. Shawn & Nastia från USA är helt klart mina favoriter efter det jag har sett idag! Det är helt galet, dom gör inte ett ända fel. Äver fast dom gör t.ex en salto med helskruv på bommen så vinglar dom inte ens till!




Good morning sunshine!

Lukas har varit lite gormig inatt faktiskt, han vaknade klockan 2 och vägrade somna om förens kl 4. Men annars har det gått jätte bra. Han ligger och dricker sin välling nu och kommer alldeles strax somna om :)


Idag har vi lite saker vi ska göra.
Måste handla, panta burkar, städa, packa, tvätta, hälsa på svärmor&svärfar osv :) Men det är skönt när man har mycket att göra faktiskt. Nu ska jag försöka få i mig lite frukost!


Gonatt suckers!

Nu har jag, Tobbe, Jocke och Lukas badad bubbelpool några timmar. Eller okej Lukas fick gå och sova för 1½ timme sen. Nu känner jag mig som ett russin. Elina & Moa kom förbi en stund också. Grymt trevligt har jag haft det ikväll och nu blir det att mysa i soffan och sen gå och lägga min brevid en sovande Lukas!

Sov gott allihopa!

Gamla bilder


Har kollat igenom lite bilder på mamma's dator och hittade några goingar :)





Sunshine, grillspett & mys

Fan va härligt väder det är här idag och jag har faktiskt varit ute ganska mycket! Har till och med tvättat Mustangen för att jag var rastlös :p Och så har vi hunnit vara ut till Sandnäset och hälsat på Elin! Hemi och Diva var grymt söta när dom sprang runt och jagade varandra. Tyvärr tog jag inga kort, men det gjorde Elin :)

När vi kom hem så somnade jag, Tobbe & Lukas i sängen och låg där i typ 2 timmar. Det var extra skönt faktiskt. Han är som go den där lilla ungen alltså. Och så har vi hunnit med att äta förjeffla goda grillspett och oxfilé pasta :D

Nu ska jag gå och sätta mig i solen en stund och senare ikväll ska jag, Tobbe, Jocke, Elina & Jossan bada bubbelpool :) Mys!

Va, har du snott den??

Nej det har jag inte..

Igår blev det tyvärr inget besök hos Kenny&Linda. Vi tog Mustangen och åkte några varv i stan istället. Hann med att hyra film och hälsa på Grew en sväng också. Missade dock Linn för vi kunde inte stanna där och det var trist. Efter allt de där så åkte vi till Sunderbyn och badade bubbelpool med Martina&David. Mycket trevligt var ju de. Somnade över där också. Det var jätte längesen faktiskt. Och nu på morgonen vaknade jag av pussar från min kära systerson :)



Yeah ;)

Eftersom det inte blev av att åka till Rutvik igår så ska vi göra det idag istället. Men först ska vi lämna tillbaka filmen (som vi förövrigt inte ens såg) och hjälpa någon att göra något med en bilruta!

Smärta

Nu har jag sån här grisig jävla smärta i nacken. Var länge sen jag hade så här ont. Behöver mina piller. Men jag har slut. Vilket jävla skit!

Mätt i magen ;D

Jag är proppmätt just nu. Åt ju på jobbet kring halv 3 och nu lagade älskling potatiss bullar och det är min favorit mat så jag var tvungen att äta igen :)





Ikväll ska vi kanske åka till Kenny&Linda å hälsa på. Det är alltid lika trevligt och nu var det ganska länge sen vi var där så. Ska kolla igenom vårat gamla hus också och ta hem lite grejer som vi har kvar där.

080808

Ja jag gör väl som alla andra bara för att :p Jag tror att jag ska köpa en triss lott idag. Kanske vinner för en gångs skull?

Nu har jag helg! Och det har jag förtjänat kan jag lova! Idag var det mycket folk på jobbet, typ 120 nånting skulle jag tro så det var ganska stressigt men det gick bra :) Känns lite trist att jag bara har 6 eller 7 dagar kvar dära nu innan operationen. Men skit samma.


Nu ska jag plocka ihop lite kläder och sen packa ner glas i kartonger!

Freeedag :)

Fan va härligt med fredag! Sista jobbdagen för den här veckan! Skönt och inatt har jag faktiskt sovit 11 timmar och det var länge sen så nu är jag faktiskt pigg :)


Nu måste jag börja fixa ihop lite frukost innan våra bästa år börjar! Ha en bra dag!

Jag är en tönt

Jag har legat och kollat Grey's Anatomy nån timme nu. Började grina som vanligt och sen var jag tvungen att pussas och kramas lite med Tobbe bara för att.. Fick typ abstinens eller något. Men nu är det bättre :)

Vi ska ta en lång prommis med Hemi när Miami Ink slutar.
Jag tänkte passa på att kuta upp och ner för backen då. Känns som att lite fett förbränning kan vara nödvändigt just nu. Och nästa vecka sätter jag igång med simning i en vecka och sen är det dags för operation *ta i trä*.

You can't take it

Du borde fundera mer innan du kläcker ur dig saker.

Where were you last night?

Tiden gick skit fort idag på jobbet. Var lagomt med folk så det var kul :) Och så har det varit väldigt konstigt väder idag. Först strålande sol och nästa sekund spöregnar det + åska. Men det hann iallafall sluta regna tills jag slutade och det var bara skönt att det inte var soligt när jag skulle cykla hem :)

Nu har jag precis varit på en långis med Hemi. Träffade grann hunden Nova också så dom fick busa lite. Men Hemi är förjävla kaxig för att vara så liten :p

Nej men det är dags att diska och börja laga nå middag nu tills Tobbe kommer hem :)

Godmorgon torsdag!

Godmorgon folket!

Jag är piggare idag än igår, men en förkylning smyger sig på känner jag.
Idag jobbar jag som vanligt 11-15 och det känns faktiskt inte ens jobbigt idag. Bara cykelturen dit. Men jag överlever.

Jag är sugen på att gå på stan, men ofta jag har råd just nu
. Fick ju hem ett paket från H&M typ i förrgår och igår fick jag hem ett från Halens. Så nu får det vara nog för ett tag. Jag som inte ens tycker om att köpa kläder. Bara på vintern. Men jag behöver faktiskt en ny kalender. Kan behövas nu till hösten så jag kommer ihåg skolsaker, sjukgymnast, jobb osv.

Nåja nu ska jag äta lite frukost! Ha en bra dag..


Sötaste!

Nu har Elina och gänget varit förbi en stund. Jag fick en hel påse med tidningar och Hemi fick busa på rejält med Chillo :) Och gode söta var dom kan jag lova! Ni ska få se!





Det är inte lätt att ta kort på två extremt busiga vovvar :p Det här var det bästa jag fick.


Nya bilder på barnen :)









Det här är mina ögonstenar!

På god väg :)

Nu har jag kommit ganska långt med packningen. Har packat ner i princip alla ljus stakar och annat pynt. Det känns skönt, men lite tomt blir det ju. Nu tänkte jag börja med alla vin glas och sånt. Måste först få tag på lite tidnings papper bara! Elina ska komma så hon kanske tar med lite =)


Nej, nu måste jag fortsätta innan jag blir allt för slö.

Hemi börjar bli vuxen!

Idag har lille gubben varit och tagit sin 12veckors spruta. Och nu behöver han förhoppningsvis inte besöka vetrinären på ett år. Min lille grabb börjar bli stor. Han har gått upp 4kg på 4 veckor. Min lilla tjockis :)




Världens finaste bild på världens finaste grabb :)

Jobb, packning och en inneboende :)

Tröttast fortfarande. Imorse höll jag seriöst på börja gråta för att jag var så trött. Jag började 10 imorse och slutade 15,30. Sen när jag började traska hemmåt sådär lagomt deprimerad så kom min hjälte. David. Så han körde hem mig och jag vart glad :)


Nu hade jag tänkt städa+packa. Jag började för en stund sen men så satte jag mig ner och nu lär jag väl aldrig ta mig upp :p


Och juste, en inneboende har vi fått. Maja är här ett par dagar. Trevligt faktiskt!

Tröttast

Jag är galet trött, har varit massor att göra på jobbet. Väldigt stressigt kan jag lova. Och när man kommer hem får man inte en lugn stund. Utan jag har två galna bejbisar som busar sönder hela lägenheten. Jag som hade tänkt packa och göra lite nytta.


Juste, idag har min beställning från H&M kommit
och jag har helt glömt bort vad jag beställde så det ska bli kul att hämta :)


Nåja, nu ska jag rota i kylen efter nå middag.

Tisdag

Blä vad jag är trött idag. Känns som att helgen fortfarande spökar i kroppen. Var tvungen att kliva upp strax efter 7 för att Hemi tyckte det. Vi vart ovänner och somnade om. Men nu är vi vänner igen :) Nu har jag precis klivit upp och ska ta och göra iordning lite frukost. Sen jobb för hela slanten.




Rastlösare

Jag är så sjukt rastlös, har hållt på packa lite. Och nu ska jag åka till mamma & pappa en stund och äta jordgubbar :) Tobbe är inte hemma så jag har inget bättre för mig just nu. Vi hörs!!

Äntligen hemma :)

Tiden gick sjukt snabbt idag på jobbet! Var inte speciellt mycket gäster heller så det var skönt, och super god mat fick jag också! :)

Snart ska pappa komma hit med flyttkartonger och sopsäckar. Vi hade tänkt rensa hela lägenheten idag på allt skräp. Nu ska vi börja om, ingen svammel vill jag ha med mig till nya lägenheten! Nu ska jag ta en prommis med Hemi och sen vila en stund innan Toobs kommer hem :)


Min Tobias är bäst i hela världen!



Måndag igen :)

Ja nu är det måndag igen. Och det betyder jobb! Det känns som att jag verkligen inte har sovit något alls inatt. Extremt jobbigt faktiskt. Ont i skallen har jag också för ovanlighetens skull!


Nu måste jag ta på mig nå kläder och borsta tänderna, sen kommer mamma hit och kör mig till jobbet. För såklart har jag haft fullt upp i helgen så jag har inte hunnit hämta min cykel på jobbet :p

Bara för att han är söt!



December



Januari



Februari



Mars



April



Maj



Juni



Juli



Augusti

Några bilder..

..på Lukas från igår :)








Keep on boppin' ;)

Hemma igen :)

Nu har vi precis kommit hem från Sunderbyn, det bjöds på hemma gjord pizza. Det är så galet gott.. Mums! Fick även en ny våg av mamma, så att hon ska få tillbaka den jag tog av henne :p Och den var fin faktiskt, turkos så att den ska matcha allt annat i badrummet.


När vi har fått smälta maten lite så ska vi fortsätta med städningen. Måste he på nå lakan och sånt i sängen, dammsuga och skura. Sen är vi klara =) Det är så skönt när det ser vettigt ut här hemma.

Lulekalaset lördag :)

For som sagt in på kalaset igår också. Började med att jag, Martina & Lukas kollade Boppers, nöjd kille kan jag lova. Sen släppte Martina av mig hos Elli medans hon for och lämnade Lukas i Sunderbyn, och efter det plockade hon upp mig igen och vi traskade in på området igen. Fan vad skönt det har varit att få gå före i alla köer hela helgen!! Tur att vissa har kontakter alltså. Väl inne på området igen gick vi in i öltält, stog och kollade Lasse W och gick in i ännu fler öltält. Fick oss lite kyckling spett av Bengan också :)

Idag är det söndag. Vilket betyder städning, har stoppat in tredje och fjärde tvättmaskinen nu och städat undan i köket. Fast ännu är det massor med städning kvar. Och senare får vi middag i Sunderbyn! Ska passa på att låna lite flyttkartonger också då. Det börjar ju vara dags att packa. För om 2 veckor måste det vara klart.


Tyvärr så tog jag inga bilder igår. Glömde bort det totalt faktiskt. Jag får sno några av Elin & Carro senare istället :)

Osäkert

Idag kan jag meddela att systrarna Lundström ska göra stan osäker!


Bilder från igår



Tobbe&Jonas :)



Klockren bild på Sebbe&Malin



Systrarna Lundström i Cowgirl hattar ;)



Puss älskling!



Jag&Micci :)



Jag&Grew ;p



Baby ;)



Så skön bild!
Linn,Grew&Tobbe



Slick ;)



Gretta är taggad :)



Jag&Grew :)



Jag&Någon lirare? :P haha



Mina grabbar var trötta :p


Lulekalaset fredag :)

Fan va kul jag hade igår. Började hos Sebbe, spelade "jag har aldrig" och lite annat kul. Knallade förbi Frida en snabbis också :) Inne på området var det förjävla roligt alltså, knallade runt i en massa öltält, träffade roligt folk och dansade sönder oss! Juste, jag och Martina var typ snyggast i våra cowgirl hattar ;P Festivaler är fan kul, inget snack om saken! Så ikväll MÅSTE vi fixa en hundvakt så vi kan åka idag också :)


Jag lägger in lite bilder senare när jag laddat kameran. Dock ser jag ut som ett överkört monster på dom flesta men det gör inget :)

Jobb och Lulebo

Vaknade lite tidigare än vanligt idag också. för att Hemi ville upp i sängen och mysa vilket gjorde att jag inte kunde somna om :p Men han ligger kvar där ännu, min goooa =)

Idag är det som vanligt jobb som gäller, sista dagen innan helg. Fan vad man uppskattar helgerna mer nu när man har börjat jobba!! Och efter jobbet ska vi åka till Lulebo och surra om kontraktet och det :)

Nu ska jag äta lite frukost!!



RSS 2.0
Reggad på Commo.se