Mitt år i bilder

Januari:


Sockersöta Justin var väldigt glad
så fort man tog fram kameran!




Både jag & Lukas somnade när vi skulle
fira att han fyllde en månad!

Februari:


Micke fick stå ut med att köra runt oss en hel kväll


Snygga damer!


Här somnade vi på kalas igen!

Mars:



Min vakt Kisse höll koll på Lukas


Hjälpte till lite under Cheerleading DM
där LCD dominerade totalt.


Spenderade en dag i Måttsund med pulkaåkning osv.

April:



Jag torterade Lukas genom att klä honom i rosa kläder.



Maj:


Tobbe fick ratta runt oss på LuleCruising


Och vi fick glida Mustang hela kvällen!


Justin fyllde 1 år!


Lukas fick mysa med sin mormor ute i solen


Och även han fick ratta Mustangen!


For iväg som hjälpledare på Cheerleading SM i Borås


Under prisutdelningen

Juni:


Spelade kubb i sommarsolen


Lukas döptes och jag blev gudmor


Spenderare skolavslutningskvällen hos Lollo


Two freaks

Juli:


Bilade ner till Gävle och hämtade hem våran Hemi


Han var så liten då!


Jag och Hemi myste på i Sunderbyn

Augusti:



Hemi fick busa med sin kompis Chillo


Hade grymt kul under Lulekalaset!


Lördagen vart lite lugnare


Lukas fick följa med och kolla Boppers!


Yve fyllde 20 år


Jag opererade mig och fick ett väldigt fult gips

September:


Fick byta till ett lila gips som var så mycket bättre!


Hemi fortsatte att växa så det knakade!


Vi var förbi och hälsade på Robban!

Oktober:



Vi fick hem en till bejbis, Chevy.


Vi flyttade in i våran nya lägenhet och hade fest!


Hade tjejkväll med mina brudar!


Var på Halloweenfest i Sunderbyn


Såg Orup+Lena. Sjukt bra!

November:


Vi var på firma fest i Haparanda..


.. och åt julbord..


.. och bodde på hotell

December:



Vi lyckades ta ett familjefoto


Vi började fira jul i Boden..


Fick massor med presenter


Sen for vi till Antnäs





Gott nytt år!

Nyss hemkommen från middagen i Sunderbyn. Lika gott som vanligt och det bjöds på fläskfilé och potatisgratäng med sallad och pepparsås! Kan nog inte bli bättre faktiskt.

När vi var på Statoil här i Gammelstan tidigare så var det en lös hund där utanför. Vi tyckte att det var lite skumt så vi ringde till polisen och anmälde det. Sen när vi for tillbaka dit så var den fortfarande kvar och dom i butiken sa att den tydligen hade varit där igår också. Men nu var det ett par som tog hem den tills man hittar hundens riktiga ägare. Men den var då inte anmäld försvunnen så det var väl nån pundare som vart less och inte ville ha hund nå mer. För den såg inte speciellt uppfostrad ut.

Nu hade vi bara tänkt ligga i soffan och mysa tror jag fast jag är lite sugen på att dricka skumpa men vi får se hur det blir med den saken.


Gott nytt år på er!

Nyår är extremt överskattat

Finns det någon mer "högtid" som är så överskattad som nyår? Skulle inte tro det faktiskt. Jag har ALDRIG i hela mitt liv haft roligt på nyårsafton. Antingen har jag varit sjuk eller så har det varit något annat. Varför hade jag ens förväntat mig att det kanske skulle bli ändring det här året? När ska man lära sig?


Ikväll har vi ingen aning om vad som sker. Blir iallafall middag hos mamma och pappa. Sen har jag ingen aning. Ingen lust att göra något heller. Och så vet vi ju inte hur lilla Hemi reagerar på raketer och smällare. Han kan ju bli livrädd och det vill jag inte.

Nåja nu ska jag fortsätta städa bara för att fördriva tiden. Tobbe har nämligen åkte iväg och jobbat igen.

Det är storm ute!

Men det kanske ingen har missat vid det här laget. Det var iallafall inte alls kul att gå ut med Hemi på morgon rundan. Tur att han alltid är snabb att göra sina behov på morgonen för vi höll på att blåsa bort!

Nu hade jag tänkt diska lite och vänta på att Tobbe ska komma hem så vi kan skruva upp min stång. Han fick åka på jour jobb för en liten stund sen stackarn. Jag ska ta lite kort också på det jag köpte igår, måste bara bädda sängen och lite sånt så det blir fina bilder :)

Nej nu måste Hemi få sin frukost!

Nu börjar det var dags att sova

We made it! Har skruvat ihop våra IKEA möbler nu och plockat undan lite. Och nu är äntligen hela vårat sovrum färdigt! Och väldigt fint är det, känns som att jag aldrig haft ett ordentligt sovrum men nu har vi det! Ska ta några bilder imorgon så får ni se hur mysigt det är!

Imorgon skulle mamma och pappa komma hit och hälsa på så jag måste städa mer imorgon. Är bara sovrummet och badrummet som ser anständigt ut just nu och jag vill att det ska vara fint när dom kommer och hälsar på!

Nu är det dags att gå och lägga sig, andra avsnittet av Scrubs börjar nu, perfekt att somna till!

Äntligen hemma

Har precis kommit hem efter en väldigt lång dag. Var på IKEA i över 3 timmar för att en viss syster som är typ sämst i hela världen tappade bort sin lapp där det stor vars vi skulle hämta alla saker. Och inte bara en gång, utan 2! Så ungefär 4 varv på IKEA blev det. Var lite mer än väntat på Ante och gänget kom och lyfte in allt i bilen! Dagens hjältar.

Sen bar det av till Finland och Alko. Martina var och köpte lite sprit och jag fick mig lite skumpa till imorgon.

For till Antnäs en sväng också och hälsade på, Justin uppskattade våran julklapp väldigt mycket. Det var så himla kul att se!

Och Lukas har börjat gå!! Jag är så stolt över min lilla systerson :D

Nu ska jag skruva ihop allt!

IKEA here we come!

Har precis släpat mig upp från våran underbart sköna säng! Kändes lite konstigt bara att sova så långt ner. Tidigare hade vi sjukt höga ben på sängen men annars var det skit bra, sängen kändes tillochmed lite större!


Det börjar vara dags för mig att få i mig lite frukost och ta på mig lite kläder. Mamma kommer hit kring 10 och då tänker jag övningsköra till Tuna och sen bär det av mot Haparanda. Måste gå in på IKEA's hemsida och se om sängboorden finns i lagret också. Annars vettetusan hur jag gör.

Sängram på plats

Nu har vi äntligen byggt ihop sängramen! Gud så fint det blev, riktigt stor skillnad faktiskt och nu är det bara sängborden som saknas. Men dom ska inhandlas imorgon. Ni får se en bild när allt är klar för nu är det kaos där inne!

Tobbe är påväg och lämna tillbaka bilen och när han kommer hem ska jag hänga upp en läslampa ovanför sängen och en "stång" i köket som jag ska hänga lite saker på. Hade ju tänkt köpa en sån på IKEA men då hade mamma en över så jag fick den istället.

Nej nu måste jag försöka få tag på min kära syster och höra lite om planerna imorgon!

Jag hatar kundtjänst

Finns det något värre än kundtjänst?
Har iallafall ringt till försäkringsbolaget som har hand om min datorförsäkring. Dom skulle skicka hem någon lapp så jag kan posta iväg datorn så den blir lagad. Men nu försöker jag få tag i netonnet för att höra om man kan få ha en låne dator medans den här är på lagning. Men inget av deras jävla alternativ passar in på det så jag får fan inte tag på dom. Blir ju tossig snart. Blä för kundtjänst!

Nu är julen över

Nu inväntas nog nyår av många. Jag också faktiskt, förra nyår var inte alls kul till en början men det slutade bra iallafall. Iår ska Tobbe vara nykter, eftersom vi inte vill lämna Hemi hemma och då är det bättre om han är nykter. Jag därimot ska iallafall dricka skumpa på tolvslaget, nå mycket mer än så blir det nog inte.

Och nästa jul har jag bestämt mig för att ha en julgran utan glitter. Som ni säkert vet så har jag 3 galna djur varav två av dom tycker att det är roligt att busa i julgranen. Gärna högt upp också. Så mitt fina glitter blir förstört och hamnar mest på golvet. Så min sysselsättning har varit att sopa glitter varje dag.

Påtal om bananer så tror jag att Kisse löper igen. Hur ofta gör dom det egentlgen?? Någon som vet?  Nu ligger hon i sovrummet och ylar och väntar på att Chevy eller Hemi ska sätta på henne. Och ingen av dom fattar vad hon håller på med.

Jag ska erkänna

Okej, filmen var ruskigt bra! Men jag kan inte påstå att jag blev förälskad i Edward. Klart att det är fint när någon för allt för någon annan men jag vet inte riktigt. Filmen kan jag då klart rekomendera!! Twilight

Övningskör

Har precis kommit hem efter att ha handlat och övningskört. Var skit kul när hela bilen sladdade omkring i rondellerna, fast det tyckte inte mamma. Och sen när jag skulle parkera på Ica Maxi så var det glas halt och jag var bara någon centimeter från att krocka med en sprillans ny Saab och en stolpe. Bra jobbat!

Handlade frukt för 200kr gjorde jag också. Så nu ligger vi i soffan och äter vindruvor och choklad!

Förresten så kommer det bli billigt för mig på IKEA. Imorn ska jag nämligen köpa en sängram av Denise, där tjänade jag typ 800kr. Och byrån jag köpte tjänade jag 500kr på. Jävligt bra, jag som var orolig att pengarna inte skulle räcka till ett helt nytt sovrum men nu kommer det att göra det! Kommer tillochmed ha massor med pengar över! Jag är nöjd!

Twilight

Eftersom att det står om den filmen i princip överallt, i alla bloggar och alla pratar om den så tänkte jag faktiskt se den. Den är på nerladdning nu. Jag får som för ig att den ska vara värdelös men alla som också trott det har älskat den iallafall så vi får se vad jag tycker.


Vad tycker ni om den?
Bra eller dålig?


2008

  • Jag & Tobbe förlovade oss 1/1.
  • Jag fick komma till Smärtrehab på Sunderby Sjukhus som räddade mitt liv!
  • Vi flyttade till en 1a på Blygergränd.
  • Jag fyllde 17 år 24/3. Grymt onödig ålder må jag säga.
  • Körde Mustang för första gången i mitt liv!
  • Åkte till Borås som hjälpledare på Cheerleading SM.
  • Jag gick ut första året på gymnasiet i juni med endast VG och MVGn.
  • Blev Gudmor åt världens underbaraste lilla grabb, Lukas.
  • Vi åkte ner till Gävle och hämtade hem världens finaste Hemi.
  • Tatuerade halva ryggen
  • Fick ett super bra sommarjobb som senare blev ett extrajobb.
  • Opererade min armbåge på Umeå Sjukhus och var gipsad i 2 månader.
  • Flyttade till en 3a på Gladergränd.
  • Hämtade hem en lite kattunge vid namn Chevy. Goast!
  • Såg Orup+Lena i pontushallen och det var sjukt bra!
  • Var på firma fest i Haparanda
  • Fick allt jag kunde önska mig och lite till på julafton.
  • Och i allmänhet så har jag bara varit lugn och skötsam det här året, har skött mig mer än bra i skolan och varit nykter i princip hela året. Det här var faktiskt ett bra år, trots många motgångar. Sista halvåret har jag nog varit mer glad än vanligt. Och jag vet exakt vad det beror på!

Besök

Nu har Tobbe's familj åkt härifrån. Det blev bara en snabb visit. Skickade iallafall med våran router med Pappa Johny så kanske han kan fixa så att vi får trådlöst internet. Det hade varit galet skönt. Sladden vi har nu är typ 50m lång och trasig.

På en stund tänkte jag börja göra lite mat, kyckling gryta får det bli idag, med curry! Och senare ska jag och mamma ut och övningsköra. Körkortet börjar ju faktiskt närma sig och jag börjar känna mig stressad. Inte ens 3 månader har jag på mig och jag är inte ens duktig. Och har aldrig öppnat en teoribok. Vi får se hur det här kommer att gå!


Hur kommer det gå med mig bakom ratten?


Söndag är en städdag

Vaknade kring 10 idag av att det luktade bakfylla i sovrummet. Usch! Men det var ändå dax att kliva upp. Så jag hoppade i kläder och tog ut Hemi på morgon rundan. Och sen har jag bara städat och sånt. Gör alltid det på söndagar för då finns det ändå inget annat vettigt att göra. Speciellt inte när Tobbe är bakis för då tar man sig inte nånstans heller. Eller jo med buss.


Senare ska Mamma Kajsa, Maja och Markus komma förbi och hälsa på. En till anledning till att det behövs städa. Men jag är näst intill klar nu så det är lugnt. Men nu ska jag iallafall fortsätta med det som är kvar. Typ vika in lite kläder och sånt.

Blondinbellas TV-dagbok

Det måste vara ett skämt. Kollade några avsnitt för någon dag sen och nu kollade jag resten. Riktigt pinsamt faktiskt. Hon sjönk nog i mångas ögon när hon började med det där.

Jag har som ändå sett henne som en hyffsat vettig människa, som jobbar hårt. Men inte nu längre, nu är hon bara en bortskämd snorunge i mina ögon. Jag tror att hennes tid i rampljuset börjar vara över. Jag börjar då vara less på att se henne eller höra om henne överallt.



i don't love my computor

För ett tag sen så slutade CD grejen i min dator att fungera. Tror att det var när Hemi råkade he ner den i golvet. Men nu har minneskortsläsare lagt ner också! Och då blir jag less för den använder jag ju faktiskt ofta. CD grejen används ju aldrig i princip. Vilket bajs. Måste nog lämna in den men hur ska jag klara mig utan dator i några veckor? Kan ju inte ta mammas igen. Blä, bajs, skit.

Våran fina lägenhet

Eftersom att vi har gjort om ganska mycket så tänkte jag visa er lite bilder på våran lägenhet!


Det som är nytt är en duk, gardiner, kuddar, filt & bord.


Här har jag bara röjt undan lite saker och stoppat dit en ny vas


Har hängt upp ljusstakar, flyttat den bokhyllan från sovrummet
till vardagsrummet. Och så har vi ju såklart julgranen :)


Våran nya byrå, lite nya gardiner, ljuslyktor och en korgstol


Den snygga spegeln som vi fick i julklapp


Där ser det lite tråkigt ut, men till veckan blir det ny
sängram och ny sänggavel från IKEA
Fick men mina söta galna katter också


En liten del av badrummet. Nya lyktor och palm.
Palmen var dock bara fin tills katterna fick syn på den



Lugna puckar

Nu hat Tobbe åkt iväg. Och det blev inte att åka på Ica Maxi. Jag vart trött och lat och sket i det men nu börjar jag ångra mig lite, hade ju faktiskt varit gott med vindruvor. Jag får skylla mig själv helt enkelt. Åt lite "frukost" istället nyss. Varför äter jag så mycket när jag är själv och rastlös? Det är inte alls bra.

Min kväll kommer iallafall att bestå av Harry Potter och mys med Hemi. Kanske går ut en långis när filmen är slut så Hemi får busa av sig lite i snön. Stackarn har ju inte fått aktiveras idag. Dålig mamma!! Fast imorgon kan vi vara ute och busa hur mycket som helst för vi har inga som helst planer vad jag vet.



Rastlös

Nu börjar rastlösheten krypa fram. Har nyss vikt in all tvätt och lagat mat. Och nu har jag ingen aning om vad jag ska göra. Tobbe ska tydligen festa ikväll så jag blir ensam hela kvällen. Förutom våra bejbisar såklart. Ska försöka få Tobbe att köra mig till Ica Maxi och köpa vindruvor och choklad. Mumma!

Men vad ska jag göra hela kvällen?? Städa som vanligt? Nja, inte sugen på det. Blä vad tråkigt. Hade velat åka till byn och hänga med Sara & Lollo men det är så besvärligt att ta med sig Hemi. Dom skulle se någon Harry Potter film och Hemi är lite för rastlös för att ligga still så länge. Så det får bli att stanna hemma ikväll.

Effektivt

Trots att jag bara har varit vaken i drygt 3 timmar så har jag hunnit med massor! Har tvättat 4 maskiner, 2 är dock fortfarande i torktumlaren och så har jag hunnit vara på gymmet en sväng också! Körde igenom hela kroppen och det var grymt härligt! Orkade dock inte simma idag eftersom vi hade tvättstugan..

Nu har Tobbe åkt iväg och skulle skruva i någon bil och jag tänkte ta och börja vika lite tvätt och gå ut och aktivera Hemi lite. Just nu ligger han här vid min fötter och gnager på sitt monster stora ben som han fick i julklapp.

Movie night

Vi kör en liten filmkväll här hemma just nu. Har precis sett Awake med Jessica Alba, den var bra först men slutet var helt värdelöst och då vart hela filmen sämst. Nu ska vi iallafall se Barnhemmet, en skräckis. Har hört att den ska vara ruskigt läskig så vi får ju se om jag kommer kunna sova inatt!


Coolaste granen

Nu har vi nog världens coolaste gran! Jag är dundernöjd och den är alldeles full med pumlor och glitter. Mycket större än våran gamla gran är den också! Tobbe är dock inte lika imponerad men det är jag som bestämmer iallafall ;)


Se så fin :)

Sen bara sådär så åkte vi iväg och köpte en byrå till sovrummet. Typ en kopia av MALM som finns på IKEA. Jag som hade tänkt köpa exakt en sån när vi åker till IKEA till veckan men nu kan jag köpa en sänggavel istället!

Äntligen hemma!

Innan vi for till Tobbe's mormor var vi förbi en sväng på Rusta, och äntligen fick jag min fina stora röda julgran! Ska faktiskt ta och pynta den nu även fast julafton redan har varit men jag är så ivrig. Hann även med att sola en snabbis, precis när jag höll på somna så var tiden slut, så typiskt.

Middagen var iallafall supergod, kalkon bjöds det på och det var första gången jag åt det. Smakade i princip som kyckling. Men efter en stund fick jag sprängande huvudvärk så efter att vi fått oss julklappar så åkte vi hem. Julklapparna innehöll en liten porslinstomte, kökshanddukar och presentkort på DUKA. Tack!

Mellandagsrea

Varför är man lika dum varje år och ger sig ut i mellandagsrean första dagen? Det var totalt kaos inne i stan. Men lite hann vi iallafall fynda. Jag köpte mig en klänning från Carlings för presentkortet och sen blev det lunch med Linn, Tobbe, Grew och Kryckan på Dagobert. Och smarta som vi är så hade vi helt glömt bort att vi ska och äta middag hos Tobbe's mormor nu och vi är proppmätta. Vi får se hur det går!

Våra julklappar


Mina julklappar
Strykjärn, prydnadsängel, ljuslyktor, presentkort på Carlings, pengar.
Sen så har jag även fått mjukisbyxor, vinterjacka och körkortet.


Tobbe's julklappar
Gryta, tomteglas, hockeybiljetter, presentkort på Carlings, pengar, kallingar.
Sen så fick han även mjukisbyxor och en kokbok.


Våra julklappar.
Muggar, bricka och förstoring på Hemi och Lukas.
Sen fick vi en skit snygg helkroppsspegel också


Hemi's julklappar
En ny bädd och några ben


Julaftonsbilder!


En nöjd Lukas påväg till Boden


Världens finaste julvovve


Hemi öppnar sin första julklapp


Myspys!


Lukas fick sitta på morfars axlar


Lukas tyckte om Hemi's julklapp


Lukas tog en promenad i hans nya foppatofflor
som han fick av mig & Tobbe m. familj


Hemi vart mycket nöjd över sin julklapp som han fick av
sin farmor & farfar. Ett "litet" ben.


Julmys i Antnäs


Vi byggde ihop ett 1000-bitars pussel



Inte nog med tid

Har inte alls haft tid att sitta vid datorn idag. Direkt när vi kom hem från Antnäs blev det att snabbstäda här hemma lite, efter det for vi snabbt iväg och hämtade hem lite mat. Sen så har Linn&Grew varit här en sväng. Har legat i soffan och kollat film medans Tobbe & Grew har druckit öl!

Imorgon ska vi vara barnvakt åt Lukas en stund på förmiddagen. Tänkte ta en långis då så vi kan aktivera Hemi. Två flugor i en smäll. Och sen blir det en sväng på stan och kolla in mellandagsrean. Har dock inte så stor lust att slösa massa pengar med tanke på att jag ska på IKEA nästa vecka. Men jag fick ju iallafall ett presentkort på Carlings av mina svärföräldrar i julklapp så något kanske man hittar iallafall. Sen blir det att avsluta med lite mat hos Tobbe's mormor.

Nu blir det läggdags för familjen Lundström/Tellström. Hemi verkar då älska sin nya bädd så nu slipper han ju sova på en bädd gjord av handdukar, filtar och kuddar iallafall!

Juldagen

Har forsatt med allt julmys idag. Fikat massor och byggt på ett väldigt svårt pussel. 1000 bitar utan bild! Inte att leka med men nu är vi nästan klara.

Ska snart börja röra oss hemmåt och kolla igenom alla julklappar, känns som att jag inte har riktigt koll på vad vi har fått från vem osv. För nu har vi några saker i bilen, några saker i påsar och lite saker i väskan.

Och jag och Martina har bestämmt att vi ska åka till Haparanda och IKEA nu till veckan på måndag eller tisdag. Ska köpa lite möbler till sovrummet tror jag. Det är ju så tråkigt där inne nu. Bara en säng och en TV typ. Behöver även lite små saker, tex en strykbräda eftersom att jag fick ett strykjärn i julklapp av mormor och morfar.



Jag älskar julen!!

Åh vad det är mysigt på julafton! Kring 1 tiden kom vi till Boden där det bjöds på glögg och julmat! Blev massor av presentöppning också och jag är galet nöjd med alla mina presenter. Har iallafall fått pengar (typ en hel månadshyra), mjukisbyxor, förstoring på Hemi & Lukas, ljuslyktor, strykjärn och muggar! Mycket mer än vad jag hade väntat mig. Tack så mycket!

Nu har vi ganska nyss kommit till Antnäs. Maten är på G och sen blir det bara mys hela kvällen. Blir även att sova över här!

Lägger upp några bilder imorgon!

God Jul!!

Nu har vi precis gjort oss klara och ska börja åka mot Sunderbyn!

Ha en God Jul allihopa!

Imorgon är det julafton!!

Vi bjöd in oss på middag i Antnäs, båda två var alldeles för slöa för att laga mat! Gott var det kan jag lova! Sen kilade vi iväg till Ica Maxi, jag köpte B-vitamin och Järn-brus. Mamma trodde att mitt monster munsår berodde på B-vitamin brist! Så nu har jag köpt såna och hoppas på att det ska gå över!

Nu ska jag återgå till Bingo Lotto och mys i soffan!

Många funderingar

Har funderat en del på lägenheten på Lövskatan. Och jag tycker om den. Och det gjorde Tobbe också, har suttit och räknat lite och det blir grymt billigt om vi skulle flytta dit. Det är inte mycket alls som måste göras heller. Bara nya tapeter och nytt golv i ett rum. Det är inte alls dyrt heller för det kan man göra själv om man vill, men annars fanns det väldigt mycket i rep. fonden också. Nu vart jag jätte sugen på den faktiskt. Ska höra med Tobbe när han kommer hem och se vad han tycker!

Stan, lunch & Storheden

När jag kom in efter mogronrundan med Hemi så blev jag som vanligt rastlös, så jag for in till stan och mötte upp Martina, Lukas och Mamma. Käkade lunch på Asian Kitchen och knallade runt i affärer bara. Sen blev det en sväng på Storheden och nu har jag precis kommit hem. Ska försöka få igång min fotoskrivare och skriva ut några kort, har faktiskt ingen aning om hur man gör. Och efter det blir det att slå in 3 till julklappar från mina bejbisar till deras mormor!

Och när Tobbe kommer hem får jag ett paket som jag beställt från Ellos. Mina kuddöverdrag! Inte en dag försent kan man säga. Det kommer iallafall bli jätte fint med lite nytt :)

Hemi, från juli till nu





































När vi hämtade honom vägde han 3kg,
nu väger han kring 17kg. Han har blivit lite större ;)


Undra om man skulle gå och ha en dejt med John Blund?

Jag är trött, som vanligt vid den här tiden på dygnet. Ska not inta sängläge alldeles strax. Ska bara ta en kvällsprommis med Hemi och äta lite cheerios. Åt bara en varmkorv till middag så jag är lite små hungrig.

Förövrigt så har Yve varit här och hälsat på, men hon kunde inte stanna speciellt länge eftersom att hon är allergisk mot katter. Men trevligt var det iallafall, och Ola var också förbi en sväng.

Imorgon ska jag iväg en sväng med mamma. Har ändå inget att göra på dagarna så då kan jag lika gärna följa med mamma och handla julklappar :) Och jag har ju kommit på att jag vill köpa något litet åt Tobbe i julklapp. Han har ju redan fått sin julklapp för länge sen. Och den var inte gratis kan jag lova, men jag vill ändå ge han något mer. Vill ge han allt! Men han säger att jag inte får så då skiter jag väl i det.

Puss på mina älsklingar!

Stressad

Kände mig sjukligt rastlös idag så jag tog bussen in till stan och mötte upp Elli, Lollo och Sara. Traskade runt ett bra tag, mestadels av tiden gick åt av att Lollo hade beslutsångest och var allmänt seg :p Men vi börjar vara härdade allihopa! Fick iallafall med mig lite saker hem, en sjal, hatt, tshirt och benvärmare.

Efter stan åkte jag till Tobbe's jobb så for vi vidare till Lövskatan och kollade på en lägenhet, var skit fin faktiskt! Men jag är inte helt 100% säker. Men vi får se, kanske lägger ett bud iallafall.

Och på hemvägen for vi förbi willys och storhandlade och sen bolaget och handlade jul & nyårs läsk :) Köpte 2 stoora förpackningar med guldiga pumlor också så nu är granen proppfull!

Av någon rolig anledning känner jag mig väldigt stressad, men för vad? Jag har ingen aning. Alla julklappar är klara ju? Det enda jag måste göra är att städa och färga håret. Det tar väl inte en hel kväll + en hel dag?

Visst är det skönt med träningsvärk?

Hemi lät mig sova ovanligt länge idag. Han har dock väckt mig några gånger med världens slemmigaste pussar. Kl 9.20 klev jag iallafall upp och då blev han väldigt glad! Som vanligt. Har nog aldrig träffat en gladare hund.

Nu hade jag iallafall tänkt slänga i mig lite frukost och sen ta ut Hemi på en långprommis. I snön! Det tycker han om och det är bra för han också! Och för mig, motion är alltid bra. Förresten så har jag världens träningsvärk i bröstmusklerna efter att jag var på gymmet igår. Lovely!

Gonatt!

Nu börjar det bli sent och jag ska gå och lägga mig i sängen och läsa några sidor ur "The Dirt" innan jag somnar. Ett perfekt sätt att bli trött är att läsa!

Imorgon ska jag upp relativt tidigt. Har ganska mycket att göra, måste försöka få en tid i tvättstugan, dammsuga, skura, aktivera Hemi massor och om det finns tid så ska jag simma några längder! Har ätit alldeles för mycket kladdkaka idag känner jag. Blä!

Nej, nu sängen!


Haha det går inte bra för vårat lag

Karin missade bussen, och det är söndag och kväll vilket resulterar i att det inte går många bussar. Så vi skiter i besöket idag och så kommer hon kanske förbi imorgon istället! Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske dricka té och sen gå och sussa? Eller läsa bok? Har ju faktiskt gett mig in på "The Dirt", hunnit läsa några sidor och den är ruskigt bra alltså! Så blir det!

      

Lugn och skön dag

Efter många timmar i soffan åkte jag & Tobbe iväg till Ica Maxi och köpte lite gott. Var sjukt sugen på kladdkaka så en sån inhandlade vi och även lite godis! Och nu har jag ont i magen, som man alltid får av sötsaker :p Inte bra alltså. Men är man sugen så är man.

Om en liten stund kommer Karin hit, Tobbe for nyss iväg till Arcus för att Hemi skulle få busa med Zita så det passar ju perfekt. Tjejsnack och 7 liter kaffe låter som en bra idé! Jag och Karin ses så sällan nu förtiden så det surras mycket när hon är här :)


the time of my life!!


Matt i kroppen

Nu känns det skönt i kroppen, är helt matt! Satt 20 minuter på cykeln, körde igenom hela kroppen med styrketräning och simmade 20 längder. Och nu är jag trött! Inte konstigt alls faktiskt med tanke på att jag inte har tränat på en månad ungefär. Men nu ska slöheten raderas och jag ska köra minst 2 dagar i veckan. Simma kan jag ju göra lite oftare också.

Tobbe ska åka iväg till Storsand på en stund och aktivera Hemi men jag orkar inte följa, måste äta och göra massa småsaker som att plocka ögonbrynen tex. Tråkigt men ett måste.

Dax för träning!

Nu ska jag promenera bort mot gymmet! Ska köra hela kroppen idag. Och det ska jävla rinna svett innan jag är färdig. Och då blir det att slänga på sig bikinin och simma några längder. Så många som armen tillåter. Förhoppningsvis många!


Tobbe ska också följa med, fast han ska bara simma så det blir kul med sällskap! Och sen blir det att vara ute med Hemi i snön.

Godnatt!

Det blev inte av att Karin kom hit, därimot så är Sebbe här nu. Men jag ska vara väldigt osocial och inta sängläge. Jag är trött och ska försöka att inte sova så länge imorgon, för vi SKA träna. Jag måste känns det som, var alldeles för länge sen jag var på gymmet så det får bli gym och simmning. Ska bli extremt skönt faktiskt. Annars kommer det inte hända mycket alls förutom att dammsuga och sånt där tråkigt. Och om det är bra väder ska jag och Hemi ut i snön en timme!


Avslutar med en bild på Chevy!


Pepparkaksglass!

Jag och Tobbe har gjort egen pepparkaksglass idag. Sjukligt gott var det.. Vi tog bara gammeldags vaniljglass och pepparkakssmulor och körde ner i mixern och sen var det bara att äta! Nu är jag proppmätt och kommer nog när som helst att få kramper i magen eftersom att jag är allergisk mot mjölk.

Nu ska vi kika vidare på Harry Potter och bara mysa! Får se om Karin kanske kikar förbi, hade varit kul!

Bilder från idag!


Kisse hade som vanligt klättrat upp i julgranen idag!


Söt ungen där vid matbordet!


Visar musklerna ;)


Och i slutet åkte brillorna på!


Diva till vänster & Hemi till höger! Sjukt fina är dom!

Sista julklappsfixen!

När Tobbe kommer ut ur duschen ska vi åka iväg till Storheden igen för att fixa dom sista julklapparna. Behöver nog lite mer julpapper också. Eftersom att Hemi's julklapp tog mer än en hel rulle. Och förhoppningsvis är vi helt klara när vi kommer hem därifrån. Och då ska Martina och Lukas komma hit och hälsa på :) Har ju lite abstinens efter lilleman där!


Jag måste gå och kleta på nå färg i mitt ansikte nu så jag inte råkar skrämma någon på Storheden. Vi hörs!

Fyllekörning

Nu har vi äntligen kommit hem. Tog en paus i allt städande och följde med Tobbe till Boden för att hämta Jocke från sin firmafest. Å full var han, precis som man ska vara på en sån fest. Släppte iallafall av han på Olivers och sen for vi hem.

Är galet trött, men det svider i mina ögon. Kanske för att jag är för trött? Vad vet jag. Ska iallafall gå och sova nu. Har massor att göra imorgon så jag behöver min sömn!

Storstädning pågår!

Fick ett ryck och tog tag i lite städning! Måste ju vara fint såhär i jultider :) Badrummet är klart nu, dammsugit, skurat, dammtorkat, you name it! Rent är det då iallafall! Och då var det bara resten kvar. Börjar nog med sovrummet nu.. Det ska vara kliniskt rent när jag är klar!

Inte många som spenderar sina fredagskvällar med att städa. Men jag har ändå inget annat för mig förens vi ska hämta mamma och pappa från deras julfest.

Julklapps högen växer!


Högen bara växer :) Och nu har jag slut på jul papper! Hemi och Justin's presenter var lite stora :p

Snart är julhandlingen över

Efter jobbet for jag hem och hämtade Hemi så tog vi bussen till Tobbe's jobb. Laddade upp med både godis och ben till Hemi på bussen eftersom jag vet att han inte alls tycker om att åka buss. Men det gick riktigt bra!

När jag kom till Tobbe's jobb så åkte vi till Bergviken och kollade på lägenhet nr 1. Väldigt bra planlösning men det var en del som behövde göras. Lägenhet nr 2 var mycket finare, men 18kvm mindre. Fast också 100.000 billigare. Tobbe tyckte om den andra jätte mycket men jag är lite tveksam. Ska sova på saken så får vi se hur det blir.

Har även hunnit med lite julklapps shopping. Lite mer åt Hemi, lite åt Lukas och en del av det som är till mamma och pappa. Skönt! Nu måste vi bara göra klart mamma  & pappas och Tobbe's föräldrars och sen är vi ready to go!

Träffade Ann-Cha också!! För dom som inte vet så var hon min gymnastik tränare, och en extra mamma. Världens bästa! Det var skit kul att se henne eftersom att det inte händer så ofta längre.

Nej nu ska jag slå in julklappar och byta gardiner och lite sånt! Vi hörs!

Trött men glad

Idag har mitt paket från Ellos kommit, och Tobbe var snäll och hämtade ut det åt mig när jag var på jobbet! Men en sak undrar jag. Köper man inte gardiner i 2-pack? Tydligen inte, för nu har jag fått en röd gardin och en lila :p Haha men skit samma det blir säkert jätte bra.

Imorn ska vi på lite äventyr. Ska och kolla på 2 lägenheter på Bergviken och sen ska vi handla julklappar. Blir till Hemi och till Tobbe's föräldrar! Ute i sista minuten som vanligt!

Nu måste jag gå och sussa så jag orkar upp till jobbet imorgon! Och sen är jag hel ledig fram tills 8 januari! Fatta skönt!

Dax för jobb!

Idag är min sista dag på praktiken. Skönt men ändå inte. Efter jul börjar skolan om igen. Men jag ska iallafall jobba där imorgon, och förhoppningsvis får jag jobba lite mer under jullovet också, och kanske tillochmed jobba lite extra nån kväll i veckan. Det hade varit perfekt!

Nej, nu måste jag springa till bussen!

Ljus vs. Mörk


Vad tror ni? Ska jag vara ljus eller mörk?





Cat's in the tree


Där hittade jag Kisse nyss :p Nästan högst upp i granen,
och Chevy var inte sen på att haka på!

Lite nytt fast gammalt

Har hunnit vara runt lite överallt idag. Direkt när Tobbe kom hem for vi till Antnäs och käkade lite middag, jag åt dock inget för att jag var fortfarande proppmätt. Efter det blev det djur magazinet och ica maxi. Handlade lite mat och julklappar till Hemi. Kollade även ut vilken hundbädd han ska få. Så på fredag åker vi troligtvis och köper den. Efter det for vi hem en stund och sen vidare till Sunderbyn, och som vanligt när vi hälsar på så går jag ner i källarn och får med mig några saker hem. Blev 3 krukor, en nätvärkskabel och tapeter. Ska ju tapetsera om i hallen efter att Hemi har gått lös på väggarna :b

Nu ska jag iallafall gå och lägga mig och njuta av att jag inte börjar förens kl 16 imorgon. Ska bara mysa med Hemi hela dagen! Och kanske far en sväng på gymmet också om jag orkar. Hade ju behövt göra det om inte annat.



Fullbokat!

Idag var det fullbokat på jobbet, och då menar jag det verkligen! Men ändå har det inte varit stressigt alls. Jag förstår inte riktigt hur det gick till men skönt var det iallafall. Fick väldigt god lunch också, ryggbiff och lax :D Mumma! Blir ingen middag idag för min del för att jag fortfarande är så mätt från lunchen!

Jag saknar min Hemi!!
Har inte träffat han sen igår på morgonen. Min lilla älskling..



10 timmar, Lovely!

Har nyligt vaknat upp efter 10 timmars sömn. Var grymt välbehövligt kan jag säga! Är pigg och glad nu iallafall, bara ryggen som inte riktigt vill vara med idag, men jag ska inte klaga, det är ju bättre att bara ha ont i ryggen än att ha ont exakt överallt som jag brukar ha!

Nu tänkte jag laga ihop lite frukost, min cheerios är slut så jag vet inte riktigt vad det blir. Men något måste jag ju hinna få i magen innan jag ska gå till bussen.

Godnatt!

För att orka ta mig upp till praktiken imorgon så måste jag gå och lägga mig nu. Och imorgon kommer jag inte att väckas av något djur, utan jag kommer att få sova ända tills klockan slår 8. Ska bli skönt faktiskt.

Jag tjänade lite pengar nyss också! La ut en garderob på blocket för någon dag sen och nu var det ett par här och hämtade den. Fick 350kr, inte så mycket men det är alltid något. Och dom pengarna kommer att gå till dom sista julklapparna. Måste bara komma på vad vi ska köpa! Det är fasiken inte enkelt!

Titanic vs. Bodyguard

Hur ska man nu kunna bestämma sig om man ska se Titanic eller The Bodyguard? Båda två är ruskigt bra, man blir så där läjligt kär i båda. Har nog sett dom hundra gånger tidigare men dom är fortfarande lika bra! Får zappa!

Inredning

Jag har kommit på att jag vill göra om här i våran lägenhet. Har så sjukt mycke prydnads saker så det ser bara konstigt ut. Så nu har jag iallafall rensat bort lite av det och stoppat dit lite andra saker. Ska iallafall köra på rött i vardagsrummet och lila i sovrummet. Kan bli snyggt ju!

Kan inte mina nya saker bara komma?! Tror att det blir stor skillnad med nya gardiner och kuddöverdrag! Jag vet bara inte riktigt vad vi ska göra med andra halvan av vardagsrummet. Ser inge bra ut när det är helt tomt där. Eller okej, nu har vi julgranen där men den ska ju inte stå där så länge till.. Give me some ideas!

Barnfri :)

Hemi har varit med Tobbe's mamma idag så att han skulle slippe vara själv. Och nu hade hon tydligen frågat om han kunde sova över där så är hon med han imorgon också! Perfekt, jag får så dåligt samvete när han ska vara själv så länge. Tack mamma Kajsa :D

Nu ska jag fortsätta ränsa lägenheten på massa skit!

Godmorgon tisdag!

Idag är jag trött. Som vanligt kanske. Men jag blev väckt 7.15 och var inte alls sugen på vakna. Släppte in alla djuren i sovrummet så blev det lite lugnare iallafall, tog mig upp kring 8. Nu måste jag göra ett ryck här och klä på mig. Bussen går om 20 minuter och jag sitter här i morgonrock.. Sen när började jag bli seg på morgonen??

Nåja, praktik idag, slutar nog kring 16. Sen blir det hem och fortsätta min rensning som jag påbörjade igår. Ett rum klart, 5 kvar. Hoja!

Justee..

Jag hade inga hål i gaddarna! Men jag fick en ny tid för att skrapa lite tandsten. Skönt att slippa laga, jag som älskar sprutor så mycket, NOT!

Justee..

Jag hade inga hål i gaddarna! Men jag fick en ny tid för att skrapa lite tandsten. Skönt att slippa laga, jag som älskar sprutor så mycket, NOT!

MVG :D

Jepp så är det! Idag fick vi veta våra slutbetyg i Företags Ekonomi A och det blev ett MVG! Stolt är jag, trodde inte att jag skulle få det med tanke på att det sista provet gick dåligt. Men jag är nöjd nu. Pustar ut ordentligt! Fick veta att jag ligger på VG i Engelska B också, har en termin kvar så jag måste höja mig!


Tandläkaren

Nu börjar magen göra ont, ska nämligen till tändläkaren 13.20 idag. Jag HATAR allt som har med läkare att göra, inklusive tandläkare. Dom är elaka och hånar mig. Förbannad blir jag. Hoppas att det inte är samma gamla vanliga som aldrig använder handskar. Då spyr jag på han!


Efter tandläkarn ska jag iväg till skolan för min sista skoldag det här året. Skönt! 2 lektioner, och jag vet att vi bara ska prata betyg på ena så det går nog fort :)

Lite nytt till lägenheten

Igårkväll innan jag gick och la mig satt jag och beställde hem lite grejer till lägenheten. Det är alltid lika roligt med lite förändringar. Det blev iallafall nya gardiner till vardagsrummet och sovrummet, kuddöverdrag till kuddarna i soffan och en stor vas. Billigt blev det också, har för mig att kalaset slutade på 350kr :)

Mätt och belåten!

Tobbe gjorde nyss världens godaste kyckling och curry gryta! Jag åt tills jag nästan dog. Lätt min nya favvorätt! Var ju vrålhungrig också eftersom illamåendet inte gav med sig förens för en timme sen.

Jag har inte gått utanför dörren alls idag, förutom när jag gick ner till porten och fick bullar av morfar! Och i lägenheten ska jag stanna, heela dagen. Hade velat åka och köpa en bingo lott men Tobbe vågar inte köra eftersom han drack igår och jag kände mig inte så sugen att åka till storheden nu när alla galningar ska jul handla.

Ska nog ta fram några lussebullar ur frysen och äta när matkoman är försvunnen!

Mitt hjärta!





Bilder från Lukas kalas!

Igår var vi ju på kalas för Lukas. Och idag fyller han ett år! Jag kan inte förstå att lilla hjärtat har blivit så stor!!! Det existerar inte i min hjärna. Jag som inte tycker att han har växt något sen Martina kom hem från BB och tvingade mig att hålla han i famnen. DÅ var jag rädd kan jag lova. Ville ju inte bryta av han några ben eller så. Nu har han iallafall tydligen blivit stor. Fast för mig kommer han alltid att vara en liten bejbis, en liten Torsten.


Grymt stilig kille!

Myspys!

Snyggare grabbar!

Tårtan var god!

Hans nya coola bil ;)





Sjuk?

Jag funderar på om jag håller på att bli sjuk eller om jag har haft lite dåliga sömn och mat vanor dom senaste dagarna. Får hoppas på det andra. Skulle egentligen ha varit på första hjälpen utbildning idag. Men efter att ha jobbat sjukt mycket så strejkade kroppen när jag skulle kliva upp och ett illamående intog min kropp. Fortsatte sova och vaknade upp och mådde lite bättre. Jag som ville fara på den utbildningen! Alltid bra att kunna sånt ju! Ska försöka få i mig lite mat iallafall och sen blir det bara att ta det lugnt hela dagen!

Kalas :)

Nu har vi kommit hem från kalaset. Det var super trevligt som det oftast brukar vara :) Och nu måste jag åka iväg till jobbet. Först statoil bara, måste ha redbull!!! Trött är jag och har hällt i mig 2 koppar kaffe men det verkar inte fungera. Nåja, måste byta om nu!

God morgon!

Kom hem ganska sent igår från jobbet, kring 01. Då var jag trött kan jag lova. Ännu ett långt arbetspass. Fick iallafall sova riktigt länge idag, vaknade av att Hemi låg och slickade på min arm. Go killen där!

Nu börjar det vara dags för oss att göra oss redo för kalas. Jag kan inte förstå att Lukas faktiskt fyller ett år imorgon! Tiden bara rusar iväg. Han kommer ju snart att växa om mig ju.. Det blir iallafall kalas i Sunderbyn. Hoppas dom har massa fika för jag är fika sugen!

Dax för dusch!

Helt slut

Kom nyss hem. Har gjort bort ett pass på jobbet. Sen sprang jag till bussen och for iväg till sjukgymnasten. Sprang därifrån också och tog bussen hem. Så nu har jag precis landat i soffan och jag måste slänga i mig lite mat, vila några sekunder och sen åka iväg till jobbet för mitt andra pass för dagen. Jobbigt men ändå skönt. Blir nog inte alltför sent ikväll heller. Känner mig seg och trött i kroppen. Behöver vila! Nej dax för mat!

12 timmar jobb = död

Kom nyss hem efter ett 12 timmar långt arbetspass. Helt slut tjej sitte här kan jag lova. Nu ska jag hoppa i säng, måste hinna sova massor för imorgon väntar dubbla pass igen. Får dock en paus i några timmar men ändå. Det är ju pengar. Det gör ont, men jag behöver pengar. Ska bli kul och se om jag ens tar mig upp ur sängen imorgon. Ska hålla tummarna inatt!

Godmorgon!

Sov lite längre idag än vad jag brukar göra. Var grymt skönt och nu behöver jag inte ge mig ut i kylan för att gå ut med Hemi. Han är ju som sagt i Antnäs idag.

Och vi får se hur den här dagen kommer att gå. Jobbar läänge. Börjar iallafall 10 som vanligt och jag har ingen aning om när jag slutar. Men jag skulle tippa på att det blit tidigast 22. Nu måste jag börja göra mig klar så jag inte missar bussen.

Ha en bra dag!


Raggmunkar :)

Vi bjöd in oss på middag i Antnäs idag, raggmunkar. Sjukt länge sen jag åt det så det var gott! For egentligen dit för att lämna Hemi, han ska sova över där så han slipper vara själv hela dagen imorgon. Stackarn blir ju rastlös. Och jag ska jobba ihjäl mig imorn. Blir minst 12 timmar iallafall. Får ju se om jag orkar med det. Jag har fullt upp hela helgen också, jobbar fredagkväll, kalas lördag förmiddag, jobb lördagkväll och utbildning på söndag. Pust kommer vara helt död på söndag. Men vafan jobb = pengar. Jag = pank. Jag tar alla chanser jag får att jobba just nu!

Nej dags för sängen och Grey's Anatomy!


Godmorgon gott folk!

Idag vaknade jag före klockan ringde. Hade en hund som satt vid sängen och gnällde, en katt som bet i mina tår och en katt som promenerade runt i mitt ansikte. Så det var inte så lätt att somna om kan jag säga. Men nu är jag iallafall uppe och ska börja göra mig klar. Tar bussen upp till jobbet idag också. Det är värt det. Även fast jag kommer 40 minuter förtidigt men det resulterar ju med att jag brukar få sluta tidigare så :)


Nej, dags för frukost!

Godnatt! :)

Emelie, Emil och Jocke for precis härifrån, har kollat hockey. Fast jag tycker att det är tråkigt så jag pysslade mest med annat. Nu är det ju iallafall hyffsat städat här. Fast om jag ska vara ärlig har jag mest kollat runt på IKEA.se. Inköpslistan hamnade ju bara på 43.000 om vi nu köper den nya lägenheten. Billigt och bra :)

Nej nu ska jag lägga mig i sängen och kolla Desperate!

Lägenhet :)

Lägenheten var såklart inte i det skicket som bilderna visade. Men vi visste ju redan innan att den inte var i topp skick. Ska iallafall lägga ett bud imorgon men vi tänker då inte betala så mycket som dom har satt ut den för. Så fint var den verkligen inte.

Vi har iallafall suttit och räknat på hur mycket det skulle kosta att renovera hela lägenheten och köpa lite nya möbler. Och det är ganska rimligt. Inom våran prisgräns iallafall. Hoppas bara att vi får köpa lägenheten billigt! I mitt drömhus!! :D

Hem och iväg igen

Kom alldeles nyss hem från jobbet och nu måste jag springa till bussen igen. Jag och mamma ska till stan, så ska vi möta upp Tobbe också och kolla på en lägenhet. Lovely. Nu är det bråttom, mamma sitter på bussen redan och jag måste hinna byta om!

Måndag

När Tobbe kom hem från jobbet så slängde vi i oss lite mat och for till Udden och promenerade med Hemi, eller okej, vi promenerade och han hoppade runt i snön som en galning. Sen for vi till Sunderbyn, jag rotade igenom källaren lite och fick med mig 3 påsar med grejer hem. Lite julpynt och några andra gamla saker. Så nu är det lite mer julstämning här hemma!

Nu börjar dagen lida mot sitt slut så jag ska slänga mig i sängen för klockan ringer 8 imorn.


Jag har tråkigt!

Nu har jag grymt tråkigt. Har kollat ett avsnitt om Desperate Housewives, stoppat in flera hundra kort i fotoalbum, hängt upp ljus stakar på väggen. Vad ska jag göra nu?? Städa kanske? Det behövs ju som vanligt men jag var inte så sugen på det! Kanske kollar lite med Desperate. Eller Grey's.

Nej jag måste städa. Har fortfarande inte gjort disken som jag skulle göra igår och så ligger det kläder överallt och massor med verktyg efter att jag skulle borra i väggarna. Städa, ja!

Prinsess sömn

Inatt har jag sovit som en prinsessa! Jag har inte ens märkt att Tobbe har åkt iväg på jobbet. Och för typ en kvart sen kom Hemi in i sovrummet och tyckte att jag skulle kliva upp! Blev puss kalas i sängen innan jag tog mig i kragen och klev upp från våran otroligt sköna och varma säng. Nu sitter jag iallafall här och dricker lite c-vitamin brus. Tänkte slå igång ett Desperate Housewives avsnitt och kolla lite innan jag går ut med Hemi.



Chevy & Hemi


Typiskt

Självklart så glömde jag att ta med mig kameran idag. Skit. Men vi hade det iallafall jätte trevligt i Antnäs, bakade massor med pepparkakor. Fast jag åt mest smet ;) Sen så blev det lite middag och nu har vi precis kommit hem efter att ha varit och handlat.


Nu tänkte jag slänga i lite hårfärg och sen ska jag spela bingo lotto i vanlig ordning!

Söndag

Idag är det en utställning på Sebbe's skola och pepparkaksbak som gäller! Måste börja göra mig klar nu så vi hinner. Jag har med mig kameran så bilder kommer sen!


Gårdagen i bilder




Pappa Johny :)

Tobbe kikar på mamma Kajsa's nya telefon



Efter kalaset for vi förbi Innala och sa hej, Hemi pussades som vanligt!

Efter det for vi förbi Grew och kollade en film! Speed 2 tror jag. Bra iallafall.



Grattis till mamma Kajsa :D

Idag fyller Tobbe's mamma år så vi ska åka dit och äta middag. Fast vi åker nog ut lite tidigare så Hemi får busa på baksidan, han älskar det! Vi ska bara göra oss klara och sen åker vi.


Lyckades att glömma mitt minneskort till kameran på vardagsrums bordet igår och så klart så har någon av katterna hittat det och busat på lite. Vi fick leta igenom heela lägenheten innan vi hittade det under vitrinskåpet :p Slapp ju iallafall köpa ett nytt!

Nej nu ska jag sminka mig lite så jag blir klar någon gång!


Lukas 5 december













Trött tjej efter fartfylld dag

Började dagen med skola, hade idrott och satt på en cykel i 40 minuter vilket resulterade i matt kropp. For hem och gick ut med hunden. Hann vila en timme innan Martina kom hit och lämnade Lilleman. Busade på, var på långis med Hemi. Har hunnit tvätta 4 maskiner och vikt in det i garderoberna. Hoja vad jag är trött!! Ska mysa i soffan tills jag känner att det är dags för sängen!

Barnvakt

Idag är jag barnvakt åt min kära syster son Lukas. Helt galen unge. Vi har hunnit med massor, bland annat en promenad med Hemi i typ 40 minuter. Både jag och Hemi fick ett ordentligt träningspass, det var grymt jobbigt att putta vagnen i ett skoterspår i en halvtimme. Hemi uppskattade det iallafall väldigt mycket eftersom han fick springa lös mestadels av tiden.

Jag lägger upp lite bilder senare!

Trött trött trött

Idag ville jag inte mliva upp. Inte alls! Somnade sent igår även fast jag gick och la mig tidigt. Jag fungerar inte utan min sömn!

Måste iallafall göra mig klar nu. Får absolut inte missa bussen idag. Viktig lektion på morgonen. Nej, dags för frukost innan jag somnar här eller liknande.

Godnatt torsdag!

Sängdags för våran del nu. Jag har precis varit ut med Hemi på kvällsrunda, mycket seg och trött hund som inte alls ville vara ute och då blev mamma glad :) Kallt och blött ju!


Imorgon väntar skola. Föreläsning på morgonen, boxning efter lunch. Fast blir nog gymmet för min del. Inte alls kul att boxas med en hyffsat nyopererad armbåge. Ajaj. Sen ska jag hem och vara med min Hemi. Ska vara ute och busa i snön länge. Det var ett tag sen. Eller ja, typ igår. Städa måste jag göra också, hoppas att det finns tvätt tid imorgon!

Nåja, godnatt!

Lukas 4 december











Lite tidigare

Idag fick jag sluta lite tidigare på praktiken, skönt och jag hann tillochmed med bussen! Jag slapp gå i rusk och slask! Blä för regn.

Nu tänkte jag iallafall göra absolut ingenting. Hade behövt städa i köket men jag orkar verkligen inte idag. Kanske senare ikväll isåfall. Ska klicka runt på lite gratis sidor istället och samla poäng. Det funkar ju faktiskt :)

Gratis bio är den gratis sidan som jag tycker om mest, jag vet att det funkar då jag har fått ett presentkort därifrån.
Och om ni vill bli medlem klicka på den här länken och skriv Nightbiatch i värvar rutan så får ni 75 poäng extra :)

Greys

Nu ska vi bädda ner oss i sängen och kolla Grey's Anatomy och sen ska jag försöka sussa! Det är ju en dag imorgon också och jag är gärna pigg. Ska upp kring 8 så jag hinner vara ute minst 30 minuter med Hemi så han inte har fest medans jag är och jobbar.

Gonatt!

Raggen med Linn ;)

Kom hem för en liten stund sen! Jag och Linn har varit runt och raggat lite :) Var förbi hertsön bland annat och surra med Alice!

Nu ska jag mysa med Tobias och kolla lite på Miami Ink. Är som sugen på att göra en till tatuering! En på underarmen hade suttit fint, en lite text bara. Hoppas att tomten (mamma och pappa ;) är snäll i år ;)




Det går fort nu

Tiden bara susar förbi på jobbet. Skönt ändå, bara 3 veckor kvar till julafton och 4 veckor till det nya året! Som alltid intalar man sig själv att det ska bli bättre än alla andra år. Man ska börja motionera, äta nyttigt, sköta skolan/jobbet bättre osv. Undra om det är många som håller det? Jag brukar då inte göra det iallafall. Försöka kan man ju alltid.

Nu hade jag tänkt diska lite innan Tobbe kommer hem och sen ska jag ut och ragga med Linn en stund ;) Måste ju se så att hon beter sig bakom ratten ;)

God morgon!!

Ja då var det redan onsdag och jag ska jobba lunch idag också. Skönt när man får stressa lite. Och inatt har jag sovit som en prinsessa! Har höjt min sov-piller-dos och det funkar mycket bättre. Har ju sovit oroligt i flera veckor nu och det är jobbigt. Men nu är det ju bättre iallafall.

Nu hade jag tänkt försöka få i mig lite frukost för att senare gå ut med Hemi en stund. Ska försöka hinna släppa lös han på ängen så han får kämpa lite! Annars får det bli ikväll!

Grattis Linn!!!

Grattis till min älskade Linn som tog körkort igår! Jag är stolt över dig gumman ;)



Äntligen hemma!

Jobbet passerade smärtfritt. Var hyffsat lugnt idag trots mycket bokningar. Och sen fick vi vildsvin till lunch igen och det var gode gott kan jag lova! Fick iallafall sluta kring 15.30 och då hade jag tur och fick skjuts hem så jag slapp gå i kylan. För det var inte roligt alls att gå dit imorse, hann inte med bussen..

Har precis varit ute med Hemi på kissrunda och nu ska jag ställa mig och diska. Huuur mycket disk som helst står i köket. Så går det när man inte diskar på flera dagar. Sen måste jag hinna börja med maten också. Köttbullar och potatismos :D

-15 grader

Brrrr. kallt ute idag! Och jag måste promenera till jobbet, inte kul alls måste jag säga. Även fast det bara tar 20 minuter så kommer jag nog hinna frysa till is. Överväger starkt om jag faktiskt ska ta bussen, kommer dit 40 minuter tidigare då men då slipper jag ju frysa lika mycket iallafall. Fast då är frågan om jag hinner med den bussen. Svårt val.

Måste iallafall klä på mig nu och gå ut med Hemi. Han kommer nog också frysa till is. Stackars liten.

Idag blir det en tidig kväll

Vi har precis varit ute med Hemi på kvälls rundan och nu ska jag gå och sova, jag är så sjukligt trött. Har ingen aning om varför. Somnade tillochmed i skolan en stund. Nåja, gonatt!

Hemi








Katterna!






En intressant föreläsning

Föreläsningen som var på ekonomi lektionen var väldigt intressant faktiskt. Man brukar ju ha lätt att somna men inte idag faktiskt. Kanske för att det är något jag är väldigt intresserad av eller för att hon faktiskt var ganska rolig? Bra var den iallafall!

Nu tänkte jag lägga in lite bilder medans Tobbe håller på med maten, lax & hemmagjord potatismos!



Dags för skola

Har hunnit vara hos sjukgymnasten, ätit lunch, gjort mig snygg och nu ska jag gå ut med Hemi innan det är dags att åka till skolan. Har engelska och företags ekonomi. Och på ekonomi lektionen ska det komma en från Swedbank tror jag det var och ha föreläsning. Kan bli intressant!

Ha en fortsatt bra dag!

Min älskling!


Min karl är ju lätt snyggast i världen!

Tidigare än planerat

Klockan ska egentligen ringa 8.30. Vad gör jag vaken nu då?
Jo Hemi satt och gnällde ända sedan Tobbe for på jobbet. Vill inte störa grannarna direkt, även fast han inte gnällde högt så klev jag upp och han blev gode glad! Även fast han bara hade varit själv i 10 minuter. Annars brukar det funka skit bra när Tobbe åker att han får sitta i hallen men inte idag tydligen. Kan ju inte gå bra jämt. Men det var så skönt att sova så jag hade gärna gjort det en stund till. Kanske vilar ögonen några minuter i soffan då. Ja det gör jag.

RSS 2.0
Reggad på Commo.se