Full fart!

HAr varit full rulle hela morgonen, har hämtat nycklar, lämnat grejer i lägenheten, hämtar grejer i rutvik, lämnat ännu mer grejer i lägenheten, mat paus i byn och nu ska vi tillbaka med ett lass till. Sen ska jag vara där några timmar och packa upp allt. Fan vad skönt att vi äntligen fått lägenheten!!

Herregud alltså

Varför far alla runt och mördar varandra, 2 st i norrbotten under mindre än ett år. Inte för att jag kände någon av dom, men vart är världen påväg egentligen? Jag förstår inte hur man kan hata någon så mycket att man tar livet av dom, vill man skada någon kan man väl bara ge dom en fet smäll eller skjuta dom i benet eller nåt i den stilen. När man dödar någon förstör man ju mest för familj och vänner??

Världens nörd

Har legat i sängen minst en timme nu och spelat QuadraPop! Har över 600.000 poäng, jag kan ju vara världens nörd alltså.. Men jag är rastlös och har inget liv så det gör ingenting. Nu ska jag fortsätta!


image65


Halens

Har just beställt en skinnjacka, 2 klänningar och nå underkläder från Halens. Hoppas att man inte drunknar i klädern igen.

Dåligt

Gick inte speciellt bra på sjukhuset, fick nån sorts panik atack?? Jag vägrade göra proven! Det existerade inte ens i min värld att jag skulle göra dom, jag vet inte riktigt vad som hände. Jag vart väl mest irriterad på puckot som skulle ta det på mig. Dom ska inte hålla på å gorma så mycket och tro att dom vet allt. Mamma ska träna lite så ska hon få ta proven på mig. Jag blir less så nu ska jag äta nå frukost!

Scary

Kom just på att det är imoron dom ska ta massa prover på mig, och det finns inget jag hatar mer än det. Nu ska jag försöka sova, och hoppas att man försover sig!

Gladast!!

Tobbe ringde för en stund sen och berätta att vi får nyckeln på fredag!! Tror inte att vi kommer vänta med flytten tills på lördag, jag är alldeles för ivrig! Så på fredagkväll är det flytt som gäller :D


Köpte inte nå mycket alls på storheden, lite bantningspiller, cvitamin, låda att ha under sängen, hårfärg och lite grejer åt Kisse!

Gomorron!

Har just tagit mig upp ur sängen, mamma lagar mat åt mig, och sen ska vi till storheden och slösa pengar.  Har skallebank som en fisk, men jag tar nå tableter så kanske de blir bättre. Vi får hoppas. Jag vill ha en ny säng!

Sommar!!



Drive

Satan vad det är skönt av vara själv ibland, bara få springa runt i morgon rock och duntofflor.. Ska bli så skönt när vi får lägenheten, då kan jag göra det hela dagarna. Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite slitz, kan ju vara bästa tidningen ever, bättre än vecko revyn och sånt svammel, för sånt köper jag bara för presenterna ;P

Tisdag

Flytten närmar sig med storm steg!! Å jag längtar!!


Fick nå strömbehandling igår på sjukhuset, tyckte att det var grymt obehagligt, och efter en stund värkte det i hela rumpan så jag knappt kunde gå? Ska nog inte göra de där igen. Han får hitta på nå annat fiffigt helt enkelt.


Nu måste jag äta innan jag dör! Hade sämst!

Pusss!

image54

Jag vill ha sommar!!

Packning

Har just packat ihop massor med grejer medans jag kikat på våra bästa år, har fått ihop 2 små kartonger och 3 stora väskor med grejer, och det är sakerna som vi hunnit få med oss till mamma och pappa.. Annars i Rutvik så har vi packat ihop det mesta, och det känns skönt. Det är väl bara lite små saker kvar där, och så har jag kvar lite kläder här i garderoben, men det är sånt som vi ska använda under veckan. Annars är det mesta färdigt!!

Tobbe ska ringa till lulebo idag och höra om vi får ta nyckeln på fredag, hoppas!!

Laptop

Satt igår och kollade på lite datorer, blir nog en ny. Den jag har nu är så tung så jag orkar knappt lyfta den, vill inte ha den här med 17" skärm. Så jag har hittat en som var bra med 12". Så mamma skulle kolla lite så blir det nog att köpa den :D Och den här väger inte ens 2 kilo!!


image52

Måndag morgon

Har vaknat för en liten stund sen, känner att mitt morgon humör kommer smygandes och jag orkar inte de! Men ibland går det inte att stoppa och mamma åker inte på jobbet förens om 2½ timme och det känns jobbigt!


Kanske går ut på en liten promenad, har ju kommit på att jag ska ta några korta varje dag ist för att halvt ha ihjäl mig själv när jag ska ta en lång.

Hoho

Ligger i sängen nu och kollar lite på 2½män, så klockren serie alltså. Har faktiskt fått lite vettigt gjoort idag, bland annat ätit tårta, packat lite (bara några dagar kvar till flytt nu!!), och tagit en promenad.


ni måste gå in på http://kissie.blogg.se och kolla på hennes video bloggar, jag kan inte sluta skratta alltså, jag skulle aldrig skämma ut mig sådär!


Nåja , back to 2½män!

Söndag

Har precis klivit upp och ätit och sådant. Och nu väntar jag på att Martina ska komma och hämta mig å Tobbe så ska vi till Sunderbyn och äta tårta och sånt för Martina fyllde 21 år igår. Vilken gammal tant hon börjar bli ;)



Nu ska jag vila lite tills hon kommer tror jag!



image51


Gårdagen

Igår satt vi hos Grew hela kvällen, var grymt trevligt faktiskt. Sebbe har ju varit i Indien så han satt och berätta massor och då vart jag också sugen på fara!


Nu måste jag duscha och klä på mig för vi ska iväg till Antnäs på en stund :)

Fest

Strax kommer Grew och hämtar och så ska vi iväg och dricka lite, så nu måste jag kladda på nå färg i ansiktet så man inte ser ut som ett levande lik eller något i den stilen. Kanske dra en borste genom håret och skippa mjukis byxorna?  Ha en trevlig kväll!

Gå och lägg dig

Ligger fortfarande i sängen, har inte fått något vettigt gjort idag, har inte ens klätt på mig. Tanken var att vi skulle åka till Rutivk och fortsätta packa och surra lite med Linda, men det ser ut att bli ändrade planer. Och då är min plan att ligga i sängen hela dan, försöka sova massor så tiden går fortare. Kommer bli knäpp om vi inte får nyckeln till lägenheten nästa vecka, dom är cp om vi inte får den förens på måndag med tanke på att lägenheter står tom? Killen som har den bor i Skåne och har aldrig ens hämtat ut nycklarna så det borde ju inte vara något problem egentligen.

Fredag

Har inte skrivit nå på ett tag, beror antingen på att jag varit upptagen med annat eller att jag legat och varit sur i min säng och kollat in i väggen vilket jag har gjort ett antal timmar den senaste veckan. Nåja, nu ska jag försöka somna om tills mamma åker på jobbet, brukar bli sånt krig här hemma annars med mitt morgon humör!



Jag vill få lägenheten nu!

Onsdag

Var så trött igår att jag inte orkade göra nå på hela dan.

Nu har jag precis kommit ut ur duschen, väntar på att mamma ska komma hem så ska jag fara och köpa lite kläder, får faktiskt lite pengar idag så.. Behöver nån svart tröja så jag tänkte kolla på H&M där jag har massa rabatter och sånt.

Nu måste jag hoppa i nå kläder.

Ride my Pimp

Kom hem för en liten stund sen, har varit med Jocke å tvättat bilen och sen har jag övningskört med mamma :) Gick bättre än nånsin faktiskt, fick inte ett ända mortorstop, fast jag körde dock in i en trottoar men ingen gick trasigt! Nu ska jag kolla lite 2½ män och sen sova!

Horoskop

Blev helt knäpp just, har legat och läst en bok om mitt horoskop, det är ju sjukt hur mycket som stämmer alltså! Stog bland annat att jag är grymt envis, väldigt ilsken, rastlös mest hela tiden och en massa andra sjuka saker. En sån borde ni prova, 29:- på Ica Maxi!!


image49


Städa?

Sitter och kollar på Oprah, det handlar om ett par som har samlar mani. Dom har alltså rensat sitt hus och slängt 68 ton (?!) men skräp. Förstår inte ens hur man kan samla på sig så mycket skit?? Sen har dom även fyllt ett lager på 900km2 med sånt som man kan sälja. Det är ju helt sinnes sjukt. Blir nästan lite äcklad!!

Tatttooo

image48

Helgen

Fredag.
For iväg till Tom som fyllde 17 år. Var inte speciellt kul, alla var äckligt fulla (dom flesta iaf), och så känns det som att jag växt ifrån de där.. Knallade hem men Elin och Lh där vid halv 1 kanske?

Lördag.
Hann med mycket igår, körde Jocke och några av hans släktingar till någon inflyttningsfest, hjälpte syster med frisyr, kollade schlager, drog några varv på stan och så vidare. Kom hem kring 3.

Söndag.
Vaknade tidigt, duschade och sånt, sen Antnäs, somnade där en stund, åt middag, toppade håret, for till Jocke och lämna tillbaka bilen, käkade middag igen, och nu sängen. Är trött, även fast jag sovit ungefär somo jag brukar.









Juste, tänkte bara säga att Carola var kass på melodifestivalen, hon tror att hon är bäst, men icket!

Dålig uppdatering

Hade ganska mycket att göra igår, + att jag var trött efter hela veckan på sjukhuset. Men jag var iaf på utskrivningen, Boden när Tobbe gjorde tattoo,  farmor&farfar, mat, ica maxi, sängen.




Idag ska jag å tatuera mig ;)

Onsdag

Efter sjuhusbesöken for jag och mamma till Storheden för att jag sku få köpa lite nya underkläder, men när vi kom dit vart jag less och ångrade mig. Så nu ligger jag här hemma i sängen. Ska ligga här hela dan och inte prata med nån!!


Skulle helst av allt bara gräva ner mig själv ett tag, typ ett år eller liknande. Hade varit äckligt skönt att å komma bort en stund!

Ännu en dag på sjukhuset.

Ska snart kila iväg till sjukhuset. Idag är det sjukgymnastik och prat med arbetsterapeut som står på schemat. Jag vet inte riktigt när jag ska vara där men mamma skulle gå ner nu och fråga, vill inte komma sent. Nej, men nu måste jag hoppa i nå kläder nu, lär ta en stund att komma iväg till bussen, är så grymt dålig i hela kroppen, tog mig knappt ens upp ur sängen.

Funderingar

Förstår inte riktigt varför jag ska hålla på å vara så satans arg! Dom säger att det är på grund av sjukdomen/skadan, men jag vet inte. Vill bara att allt ska bli som vanligt igen. 3 veckor kvar tills man får komma in i dom dagliga rutinerna igen, ska bli otroligt skönt faktiskt. Känns som att jag backat tillbaka ett år. Och nu måste jag ta de där året på nytt. Känns tungt.


Nu ska jag ta en promenad och rensa tankarna.

Tisdag

Har just fått upp ögonen och nu har jag lite bråttom, bussen går 08.37 så jag måste börja göra mig klar snart. Idag är det läkare, arbetsterapeut och psykolog som står på schemat. Tror jag slutar kring halv 2 idag!


Nu ska jag klä på mig, ha en bra dag!

Helt slut i huvet..

Kom just hem igen, fick prata med psykolog och få massage av en sjukgymnast. Grymt härligt var det. Sen for jag med mamma till Storheden och mötte upp Martina och Lukas. Inhandlade duntofflor, ljusstakar, Cvitamin och MAX mat :D Nu ska jag vila lite, och sen ta en prommis..

Duktig tjej!

Kom just hem från sjukhuset. For dit kl8 och fick en spruta, lyckades såklart svimma, ingen är nog förvånad. Men jag tycker ändå att jag var duktig, för sist när dom skulle sticka mig fick fyra personer(?!) hålla fast mig. Haha, jag tror att det beror lite på tatueringen att jag blivit lite mer tapper kanske? När jag tagit sprutan for jag till stan och käkade lite, sen förbi Rutvik och sen tillbaka till sjuhuset för själva röntgen. Gick bra och nu tänkte jag vila lite innan jag ska tillbaka till sjukhuset igen... Kommer bli en tråkig vecka alltså.


Förutom fredag, för då har jag bokat tid för tatuering igen :D





Njur röntgen och Smärt rehab

Har just klivit upp ur sängen, är grymt trött för jag har såklart vaknat en gång i halvtimmen för att jag haft ont i magen / varit nervös. Mamma kom in för en stund sen och stoppade på lite Emla plåster så jag inte ska känna när dom stoppar i röret i armen till njur grejen där. Sen är de bara att försöka att inte svimma.


Senare idag ska jag på mitt tredje besök på Smärtrehab, har bara varit där på en liten koll innan så de är som idag det börjar på riktigt! Så det blir att spendera fyra dagar på sjukhuset, mindre kul faktiskt!


Nu ska jag gå å försöka få nå mat i magen så är det nog kanske en liten större chans att jag inte tuppar av som vanligt. Dock brukar inte mat hjälpa...

Segt

Har inte klivit upp ur sängen på hela dan, eller jo, jag gick ner och käkade lite för en stund sen. Så nu måste jag faktiskt göra nånting. Tobbe kommer hem snart så jag ska höra om vi kan fara å köpa nötter eller nåt, blev så sjukt sugen nyss!


Har förresten legat och kollat The Number 23. Ruskigt sjukt men bra film!

Helgen

Fredag.
For iväg till Tuna med Martina och satt där och surrade, så kom Marri å Annica efter en stund. Senare for vi ut med Micke å Davve. Var ute och snurrade till halv4 / 4 kanske, så körde Micke mig till Grew på efterfest. Riktigt rolig kväll!!


Lördag.
Var i Piteå och käkade middag, sen hem och fixxa lite, så kom Emil och Emelie hit å hälsade på, vi kollade lite Titanic och badade bubbel pool. Sen körde vi hem dom vid 12.


Nu är jag grymt dålig i kroppen när jag varit ute och härjat och inte sovit ordentligt...

Fredag

Slutade 12 idag så traskade jag till stan, och när jag kommer hem är jag såklart utelåst! Har gett min nyckel till Tobbe så jag har ingen. Så jag fick sitta ute i en halvtimme tills Helena kom hem så jag kunde gå in genom källaren. Nu är jag så frusen så jag ska gå och hoppa in i duschen!


Jag vet inte vad som händer ikväll, är då inte sugen på göra nå alls faktiskt.

Träning

Har just ätit och bytt kläder så nu är jag redo att åka iväg på träning. Är inte så sugen med tanke på att jag for hem från skolan för att jag hade ont i huvet, så sov jag 3 timmar och har fortfarande ont i huvet. Men, det är alltid kul när det kommer in en slant på kontot, och ju fler gånger jag är där desto mer pengar blir det. Det är egentligen väldigt lite men inte skadar det med en extra slant ibland :) Haha vilken fattiglapp jag är!

Torsdag

Jag klarade matte provet som jag varit så nervös för! Grymt skönt, men sen fick jag massor med huvuvdvärk så mamma, Martina och Lukas hämtade mig, nu ligger jag i sängen och vilar lite. Ska kanske till Rutvik en sväng och packa ihop lite.


Är inte så länge kvar till flytt nu, lite drygt 3 veckor bara!! Fast egentligen känns det som en evighet...

Onsdag

Jag och mamma kom fram till att det nog inte är så smart att tatuerar mig imorn med tanke på att jag ska på smärt rehab på måndag och då kommer dom nog klämma och känna på mig lite överallt, speciellt på ryggen och tatueringen kommer nog inte att vara läkt då, så jag pratade men killen där och vi bestämde att jag ska höra av mig när jag har blivit utskriven från sjukhuset. (Det låter som att jag ska ligga på psyket eller nåt när jag säger att jag kommer att få bli utskriven :p )


Nu ska jag gå ner i köket och se om de finns nå go mat och sen hoppa i säng, är grymt trött!

Shopping å Tattooo

Har varit å slösat ännu mer pengar idag, köpte en klänning, lite bad kulor, halsband, present åt Tobbe och lite små saker :)



Imorn kanske jag ska iväg å tatuera mig :D

Slösat

Har slösat massor med pengar idag.. Har iallafall köpt en skål, sockar åt Lukas, mössa, mjukis byxor, halsduk, bar set och hårfärg. Mamma ska göra blonda slingor på mig, ska bli spännande!

Måndag

Kommer bli en grymt lång dag. Vaknade upp på fel sida och nu har jag bestämt mig för att ligga i sängen hela dagen. Är så less på såna här dagar!! Vill bara bli frisk nu, jag vill också kunna träna, köra skoter, åka skidor, promenera och allt annat! Men icket....

Inge piteå

Vi for aldrig till Piteå idag, mormor hade fått magsjuka och de är äckligt. For på pizzan här i byn å käka istället, Kyckling pasta :D å älskling var söt och bjöd mig! Sen har vi bara varit här hemma, tagit det lugnt och så. Nu måste jag ta tag i städningen och sen ska jag lägga in lite bilder från kameran.





Hopplös förresten ;)

Hmm?




Vad är en groda utan ben?





Finast i världen!

image46

Så klockrena bilder! :D

image47

Saknad

Orkade inte åka till stan, kändes för jobbigt. Men idag kommer Martina och Lukas hem, har saknat dom en del så vi ska fara tll Sunderbyn och hälsa på dom =) Jag bjuder på en bild på plutten också!


image45

Lördag

Vaknade för någon timme sen och kollade färdigt filmen vi började se igår, Ratatouille(?) riktigt rolig var den. Nu ska jag klä på mig och sånt så ska vi kanske åka in till stan en sväng. Är sugen på köpa en svart klänning. Men jag har blivit lite snål så vi får se hur det blir med den saken :)

H&M beställning :)

Beställde lite grejer från H&M för någon dag sen. Riktigt bra priser hade dom. Klickade hem en bikini, bh, klänning, sockar, tröja/klänning och en dun väst. Och allt gick på 230kr! Sjukt nöjd är jag, och det skulle koomma v.7!

RSS 2.0
Reggad på Commo.se