Lägenhet och biljetter

Har kollat på lägenheten idag, helt okej var den. Behövs bara bytas tapeter i hallen och det lilla sovrummet som ska bli en "bar". Fan vad jag längtar, och vi kanske får flytta in tidigare så slipper vi bo i sunderbyn en månad! Jag vill flytta nuuuu!

Sen så har vi hämtat ut biljetter till LK. Det löste sig med hundvakt till slut, inte en sekund försent :)


Nu hade jag tänkt städa undan i köket och sen ska jag mysa med min babe :)

Tilldelad lägenhet =)

Fan vad glad jag är. Nu har vi blivit tilldelad lägenheten. Och jag måste börja packa snart redan. Allting måste vara färdigt den 18 augusti. För inte kommer jag kunna hjälpa till mycket när jag har hela armen i gips. Och den sista augusti flyttar vi hem till Sunderbyn en månad pga uppsägningstid osv. Det blir perfekt, då hinner vi spara lite pengar och förhoppnings vis ha råd med ny säng och lite sånt. Jag längtar ihjäl mig kan jag lova!



Nu ska jag ligga i soffan en stund eftersom en viss Hemi inte alls ville sova till 9.15 som han brukar.
Han skulle upp kring 8 så jag var ju också tvungen så att det inte skulle hända någon olycka :p Och kl10 hade jag tänkt att ringa och be om visning på lägenheten! Kl11 blir det jobb som vanligt, var dock inte speciellt sugen på det idag men vem tackar nej till jobb??

Tröttast

Idag har jag haft fullt upp. När jag slutade jobbet åkte jag till Elina och hämtade Hemi gubben. Så åkte vi vidare och hängde med Yve en stund. Alltid lika trevligt :) Sen kilade vi till Sunderbyn och hälsade på mamma och pappa lite, fick massa gurka också =)

Nu ska jag mysa en stund i soffan och sen gå och sova så jag orkar upp imorn!

Stackars lille man

Lilleman har ett sår på örat, måste åka till vetrinären och kolla så det inte blir nå skit!


Ny lägenhet!!

Fan va glad jag är, vi ligger etta på en 3a i Gstad nu. Det var direkt bokning och jag hann först!! :D Weho hoppas allt går som det ska, för då flyttar vi 8 oktober :)

God morgon onsdag!

Jag tycker att veckorna går fort som satan nu! Men det är bara skönt. Om exakt 3 veckor ligger jag på operations bordet. Om allt går som det ska vill säga! Hoppas verkligen det för annars vet jag inte vad jag gör.


Och av någon rolig anledning så är Hemi's nya favvomat KATTBAJS! Vilket litet äckel han är :p



Nu hade jag iallafall tänkt äta lite och sen gå ut med Hemi och njuta av solen lite innan jag börjar jobba. Måste nog köra på fusk bränna i år. Hinner ju aldrig sola när jag jobbar på dagarna och jag får ändå inte sola ryggen. Eller får och får men..

Ha en bra dag!

Läggdags

Nu har jag både städat och fixat lite annat i lägenheten och då betyder det att det är läggdags. Ska somna till Scrubs hade jag tänkt som börjar om en kvart. Det blir perfekt, då hinner jag ta gonatt piller och borsta tänderna :)


Sov gott!



Hem ljuva hem!

Nu har vi kommit hem efter ha varit på Dollar en snabbis och hemma hos Kenny och Linda. Var så länge sen jag träffade dom så det var kul =) Surrade massa skit som vanligt och nu hade vi tänkt pyssla på lite här hemma, kanske städa lite och sen hoppa i säng. Det är ju faktiskt en dag imorgon också!





Sol, sol strålande sol!!

Vilket härligt väder vi har här idag. Mindre bra är att det inte kommit in några fina lägenheter på lulebo idag heller.

Nåja, det gick bra på jobbet, var ganska mycket folk och jag var stressad och tappade allt jag tog i. Nä men jag var stressad iallafall.



Nu tänkte jag vara arg en stund för en läkare från Umeå ringde upp mig och var allt annat än svensk. Förstog kanske max inget ord av vad hon sa så det var ju extra kul. Jag fattade fan noll!! Måste ringa dom igen. Jag skiter i hur besvärlig dom tycker att jag är men dom är satan så mycke mer besvärlig med mig. Fuck off umeå!

Arg som ett bi!!!

Nu är jag gode förbannad igen. Ställde klockan på 7.45 för att ringa till Umeå och fråga om min remiss. Och såklart så fanns det inte en ända anteckning på att jag ska få remissen. Trots att jag var där på besök, att mamma har ringt dom 2 gånger och påminnt dom, och att till och med folk från sunderby sjukhus har ringt och påminnt dom. Hur fan fungerar det där stället? Dom kan ju lika gärna lägga ner verksamheten. Jag blir galen, extremt. Fan vad arg jag är. Hon jag pratade sa att hon kan prata med min läkare när han kommer tillbaka från sin semester den 16 augusti. Men då är det ju lite försent, jag ska ju opereras den 20nde. Jävla idioter. Dom kan lika gärna gå och dö, dom gör ingen nytta alls!

Sängdags

Nu har jag färgat håret, vet dock inte resultatet riktigt ännu. Håret är så blött så det syns knappt nu. Får väl se när det torkat. Nu sitter vi iallafall och kollar på lyxfällan som vanligt varje måndag :) Och efter det ska jag sova för jag måste upp tidigt imorn och ringa och mordhota sjukhuset i Umeå. Det har ju bara tagit dom 6 veckor att skicka en remiss som vanligtvis tar 2 dagar att skicka. Trots att vi ringt och påminnt dom 4 gånger så bryr dom sig inte. MÅSTE DÖDA!!

Sov gott!!

Presenter till Kisse & Hemi

Nu har vi varit och shoppat lite åt Hemi & Kisse. Hemi fick nytt halsband+koppel, godis och en skinnväst. Kan ju säga att han lätt är coolast i stan när han har på sig den ;) Och Kisse fick lite godis bara, hon har ju redan allt hon behöver och lite till :p


Nu ska vi äta middag och sen ska vi åka till Tuna och kolla hur det går med flytten och de =)

Myspys

Snart kommer babe hem, då ska vi grilla och mysa på =) Jag saknar han faktiskt.. Va töntig jag är men han är ju faktiskt finast i hela världen!


Jag vill hitta en lägenhet, gärna nyss!
Det finns typ ingenting på Lulebo, eller jo men man måste ha varit medlem sedan typ 1953 för att få en bra lägenhet. Akelius har inte heller speciellt mycket intressant. Kan inte någon bara ge mig den perfekta så jag får åka på IKEA och handla sovrums grejer??


Min Tobias är bäst i hela världen. Vad skulle jag göra utan??

Stressig dag

Idag på jobbet var det väldigt mycke folk och vi var mindre personal än vi brukar. Det var stressigt där ett tag. Men sen fick man go mat i magen :)

Nu måste jag gå ut med Hemi så ska jag städa sen! Blä för svinstia


Ingen miljon

Fan va less, vann ingen miljon, inte ens ett öre. Men jag städade bort min ilska och nu ska jag gå och sova så jag orkar upp till jobbet imorgon. Fan, måste fixa hundvakt till på lördag också. Skit. Gonatt.

Grymt härlig dag!

Vi for ju till Martina och hjälpte till att flytta och sen brumma vi ner till stranden! Super bra väder och sällskap =) Efter det blev det lite pizza och nu har vi precis handlat. Nu ska jag skrapa våra triss lotter och vinna en miljon, MINST!

Trött tjej

Idag är jag trött. Det är inte ofta jag jobbar 6 dagar på en vecka. Kroppen vill inte riktigt. Men nu ska Tobbe iallafall hjälpa Martina att flytta och jag ska busa med Lukas :) Hade varit kul att bada men tatueringen tillåter inte det riktigt ännu!

Tidigare än väntat :)

Direkt när jag kom till jobbet idag så bjöds det på pizza, prefekt start! Sen for vi iväg mot Rosvik, var riktigt kul faktiskt även fast jag var trött som en gnu. Nåja, nu är jag iallafall hemma och ska ta och lägga mig i sängen. Imorn ska jag, Tobbe, Lukas och Hemi åka till något badställe. Om det är fint väder vill säga :)

Lördag morgon

Jag är trött. Har ändå sovit typ 10 timmar men men..

Idag är det jobb som gäller. Känns lite surt när det är så bra väder. Jag börjar kl 2 och slutar någon gång i natt. Inte alls kul idag. Skit samma nu är jag hungrig!

Äntligen fredag :)

Fan va skönt med fredag alltså. Jag har precis kommit hem från jobbet och det är underbart väder ute! Om en liten stund ska jag vara barnvakt åt Lukas en stund medans Martina håller på flytta lite =) Och senare blir det kanske att dricka vin med Karin&Micke :)


Ha det bra!!

Tveksamt väder?

Idag är det nog lite konstigt väder. Det står +23 på termometern men det är inge sol. Men skit samma, jag ska ju ändå jobba så det spelar inte mig någon roll.

Varför kommer det inte in några fina lägenheter någonstans nu när vi verkligen vill flytta till något större? Finns bara 1or nu typ. Bajs!

Nu är det dags för frukost. Och btw, jag har tränings värk. För igår var jag och Hemi och kutade upp och ner i en backe. Men kul var det =)

Inge fotboll

Skulle egentligen ha åkt och spelat fotboll ikväll med Linn, Grew, Sebbe och Kryckan tror jag det var. Men nu har klockan blivit så mycket så vi skiter i det. Orkar inte vara zombie på jobbet imorgon. Vilket jag blir om jag inte får sova minst 9 timmar :p Haha.


Jag funderar på att gå ut med Hemi och träna lite.
Typ springa i backar och så? Kanske får med mig Tobbe också. Det är så skönt att somna när man har tränat :)

Varmt som satan!

Jag är nyss hemkommen från jobbet. Fan va skönt, varit hyffsat lugnt idag också och vääärldens godaste mat fick jag. Nå kött med potatis gratäng och chili sås :) Mumma, jag åt tills jag nästan dog.


Nu är Linn påväg hit med min bejbis och sen ska vi åka till Boden, farmor fyller år imorn så vi ska fika lite =) Vi hörs!

God morgon torsdag! :)

Idag när jag vaknade vart jag fan glad. Det är ju skit bra väder ute. Det står +23 på min termometer :) Synd bara att jag jobbar, men förhoppningsvis är det fortfarande fint när jag slutar!



Jag måste nog börja göra mig klar, typ äta och så för jag ska börja cykla om en timme ungefär!

Sängdags

Jag är så rastlös, hade egentligen velat åka till stan och kolla film med Linn men Tooobs är trött som en gris och orkar inte köra mig. Så nu ska vi gå och sova istället. Först ska jag bara prova min nya ansikts skrubb :) Den är från apoteket så den borde väl vara bra?

Hemi & Lukas =)







Dom är gode söt dom där två!

Slut som artist

Jobbade till kl 3 så hade vi personal möte om lördagen och så. Det blir att jag ska åka till Rosvik och servera på ett bröllop. Bra med pengar säger jag! Och så fick jag glada nyheter, jag kommer få fortsätta jobba när jag tagit bort gipset! Fan va jävla skönt!!


Efter jobbet for jag till Sunderbyn och hängde en stund, vi blev bjudna på mat och sen gick jag över till Luluu där Sara var, och den skitungen ska åka till USA imorn. Jag är inte alls nå avis va?

Solen skiner!

Idag skiner solen, underbart så idag ska jag faktiskt cykla till jobbet.


Och imorse var det fan svårt att kliva upp. Hade 2 mysiga bejbisar i sängen som jag låg och pussades med ett bra tag! Nu är dom dock inte lika mysiga utan nu busar dom hejvilt här!! Men dom är söta..


Nu ska jag börja göra mig iordning för att åka på jobbet, blir nog ganska mycket folk där idag. Som sagt solen skiner ju.. :)

Ikea och så

For till Sunderbyn tidigare och hämtade mina saker som mamma hade köpt på IKEA. Det var inte mycket, men ett dusch draperi, soffbord och nå skit som man hänger sjalar och sånt på :) Blev skit bra här hemma nu!


Efter det for vi iväg till Per och kollade hans nya lägenhet,
grymt fin var den!! Jag vill också ha något större och i stan! En vacker dag ska det ske :)


Nu ska jag fortsätta städa min garderob och sen sova.

Övertid

Jag jobbade över nästan en timme idag för jag vägrade gå hem i spö regn! Så jag väntade på att Jessica skulle sluta så körde hon hem mig, tacka för de!


Nu hade jag tänkt städa lite. Det är typ världens bomb nedslag här och jag blir tokig. Eller jag måste vila lite först är helt slut!

Jag vill inte!

Idag är en sån här dag när man bara vill ligga i sängen hela dagen. Speciellt nu när både Hemi och Kisse ligger här och myser med mig. Men klockan börjar bli mycket och jag börjar om en timme. Innan ska jag hinna duscha, äta, ut med Hemi, fixa mig och sen åka :p Men jag brukar hinna :)


Vi blev förresten tilldelade en lägenhet på Örnäset idag,
men jag vill fan inte bo där, även fast det var en billig 3a så vill jag inte, så vi tackade nej till den. Hoppas på den på gränderna istället =)


Nu ska jag göra nå frukost!!

Grey's och potatis

Weho, Martina har skickat 2 avsnitt av Grey's Anatomy åt mig så nu har jag något att göra tills lyxfällan börjar :) Men först ska jag äta mosad potatis och smör :D Mumma på hög nivå!! Sen blir det sängen, och min Gossip Girl bok är utläst så det sög.


Men, vi hörs!

Ännu tröttare tjej

Det var skit lugnt på jobbet idag, hade inte ens 50 gäster så det var skönt. Och när jag sluta så fick jag nå go mat :) Jag bestämde mig för att promenera hem för det hade ju faktiskt slutat regna så nu har jag fått dagens motion! Och precis när jag kom hem så kom Tobbe och lämnade Hemi, så tog vi en liten prommis och nu är han och Kisse helt galna, dom jagar varandra runt hela lägenheten, sötast i världen är dom kan jag lova!


Nu ska jag städa undan lite innan Tobbe kommer hem :)

Trött tjej

Blä! Idag är jag verkligen trött. Somnade väldigt sent igår och klev upp för en halv timme sen. Och inte blir man mer pigg av att det spö regnar ute? Tur att jag glömde mina byxor hos mamma så hon kör mig till jobbet!! Det hade inte varit speciellt kul att cykla i de här vädret..

Fan vilken pissig sommar det har varit. Vi har väl haft 3 dagar med bra väder typ?

Men nu måste jag ta och slänga i mig nå frukost och leka akrobat och försöka komma åt att smörja min tatuering :P

Dålig uppdatering

Har haft fullt upp hela dagen. For till Sunderbyn och började tvätta. Medans hann vi gå över till Sara en stund och vara nere på grundet så Hemi fick bada lite :) Sen blev det go middag, åt typ tills jag dog. Och efter det for vi hemmåt. Då kom Grew&Linn förbi och hängde en stund och nu har dom precis farit. Tänkte gå och lägga mig i sängen och läsa lite, sen sova för jag jobbar ju imorn..


Nej nu ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig :) Sov gott hörrni!

Bilder från idag














Godmorgon söndag

Jag vaknade av att Kisse låg och slickade mig i ansiktet och att mamma skickade sms och frågade om vi ville ha grillat ikväll :) Antagligen vill vi det?? Haha, jag längtar typ :p Ska ändå till Sunderbyn och tvätta för jag tog mig inte upp till tvätt tiden som jag hade i morse. .


Nu ska jag surfa runt lite och sen måste jag hoppa i duschen och tvätta min tatuering :) Blä vad det är inte kul!

Godnatt!

Nu är jag gode trött, har precis kört hem Karin, passade på att hämta min cykel och ta lite panodil av mamma. Fan knäpp blir jag när mina är slut.

Kvällen har iallafall varit grymt trevlig. Tog en promenad och så blev det Skeleton key och the till det :) Massor med skvaller också, det är bra skit. Om en vecka har vi troligtvis bestämt dejt igen, myys :)

Nu hör jag att sängen ropar på mig, är så galet trött och risig i kroppen!

Kaaarin =)

Karin ringde just och hon ska komma förbi på en stund. Det var typ år och dar sen vi träffades känns det som! Min go gumma, vi har massor att prata om kan jag lova :D





En bild.



Har gjort om den här bilden lite, det är nog den coolaste bilden jag har sett!

Ny hårfärg och barnvakt

Elli kom förbi för ett tag sen och ville kolla på Hemi lite, så passade vi på att göra några slingor i mitt hår, och jag är väldigt nöjd! Tack gumsan :D


Nu är vi barnvakt åt Lukas en stund, han är så sjukt trött men han vägrar att sova :p När vi la oss i sängen låg han och snurra runt som en propeller, sjöng och var super glad :) Och nu kom mamma och hämta lill killen! Han är ju för go.

Här är lite bilder från idag.








Haha, moster's lilla mongo =)


Bilder på tattoon


Work in progress


Resultatet, jag är sjukt nöjd! Tack Oskar!!

Godmorgon lördag

Det är så skönt med helg. Men lite less dock för att vädret har varit super bra i princip hela veckan och när jag blir ledig så är det mulet och grått :p


Och tatueringen mår bra, hade läkt ut ganska mycket färg i sängen genom plasten, men det är tillbehör. Jag var tvungen att ta bort det direkt när jag vaknade för att det var så kladdigt, och det var inte skönt!


Nåja, nu ska vi börja packa ihop oss och åka hemmåt. Jag lägger upp en bild då på tatton så bla. mamma får se :)  Och jag saknar faktiskt Kisse, Det var inte alls kul att lämna hon själv igår. Jag får så dåligt samvete!!

Nu är tatueringen äntligen klar!

Åh vad nöjd jag är! Tog ca 2 timmar. Och där på slutet så gjorde det så jävla ont att jag ville gråta. Men det var så värt det! Jag lägger upp en bild imorn. För nu ska jag ligga och kolla film i Antnäs med Älskling, Emil, Emelie och Jimmy :)

2½ timme kvar :D

Nu börjar det närma sig, bara 2½ timme kvar till tattooo =) Det pirrar i magen!
 

Sista dagen innan helgen på jobbet gick bra, var faktiskt väldigt lugnt. Dom ville att jag skulle stanna till kl 4 egentligen och fixa inför ett bröllop men jag kände att jag inte riktigt hade tid. Så jag skippade att äta och dukade då istället så jag fick sluta i vanlig tid.


Nu ska vi äta hamburgare!

HEMI :)


Tattoo idag :D

Godmorgon!
Skönt med fredag idag. För det är sista jobbdagen denna vecka! Och senare ikväll åker vi till Boden så ska jag tatuera mig. Nu börjar jag faktiskt bli lite nervös, men jag är säker på att det kommer gå bra och att jag inte kommer svimma :) Det ända jag gruvar mig för är när han ska tatuera ryggraden för det är inte alls kul :p




Jag hade gärna låtit någon av dom tatuera mig, det hade varit coolt :)


Men nu måste jag börja göra mig iordning för jag börjar jobba om en timme :)
Ha en bra dag!

Bad på storsand

Vi kom precis hem efter att ha varit på storsand en stund. Hemi var heeelt galen när han fick springa runt där, och badade lite gjorde han också men det var inte speciellt populärt, haha! Sen så vägde vi han också, lite drygt 5kg väger han nu. Stora killen, han vägde kring 3 när vi hämta han för 9 dagar sen :)



Nåja, nu ska jag kolla runt lite här, dricka the och sen gå och lägga mig så jag orkar upp och jobba imorn. Tobbe, Mamma, Pappa, Martina, Lukas, Farmor och Farfar ska komma och äta på mitt jobb imorn :) Och sen är är jag ledig och det ska bli skönt.




Lång prommis :)

Har just varit ute på en lång prommis med Hemi och Tobbe. Vi stannade vid några kullar och kutade upp och ner så nu är jag trött. Ska typ spela lite Sims och sen lägga mig i sängen och läsa Gossip Girl. Härligt avslappnande. Det har jag förtjänat.


Och jag är sjukt taggad inför imorn :D Äntligen ska jag få göra klart min rygg, kommer bli sjukt snyggt!

Härlig jobbdag

Det var sjukt lugnt på jobbet idag, och inte klagade jag för det, kroppen känner verkligen av att jag har jobbat 4 dagar irad nu. Sista halvtimmen satt hela personalen ute och åt. Mumma säger jag! Och juste, jag ska få servera på bröllop nästa lördag. Klirr i kassan :D


Nu håller Tobbe på steka plättar men jag är fan mätt så det blir inga för mig. Jag tror att jag ska mysa med mina barn istället (som förövrigt kommer jätte bra överens och ligger och myser i Hemi's bädd just nu) :) Man blir så glad när man ser dom två!

God morgon torsdag

Det är redan torsdag. Tiden går så fort när man faktiskt gör något på dagarna :) Men inte gör det mig något, jag vill faktiskt börja skolan igen, få det överstökat you know.. Och  så är det bara drygt en månad kvar till (förhoppningsvis) min operation. Jag vill få det bortgjort också kan jag lova.


Nej, men jag vaknade alldeles för sent idag så jag har inte tid att sitta här nå mer. Måste äta frukost och sen hoppa i duschen. Jag börjar jobba kl 11 i vanlig ordning. Hade egentligen hellre legat på stranden för första gången i år och solat hela dagen. Men inte tackar man ju nej till jobb eller hur?

Äntligen hemma :)

Nu har vi precis kommit hem, och skönt är det. Hann med en sväng på max på hemvägen. Jag glömde ju helt bort att jag var hungrig innan vi åkte :p Jag är sämst jag vet. Men men, jag är sjukt taggad inför fredag! :D


Juste, vi var på Dollar Store i Boden innan vi for till Oskar och dom har mycket bättre saker där än i Luleå. Jag köpte matburkar åt Hemi & Kisse, en duk till badrummet, keps, tallriks underlägg och 2 mobil snören :) Och det bästa av allt, det blev bara 100 kr :D Dollar är min favvo affär!


Nej fan nu är jag trött och har ont så jag ska gå och lägga mig i sängen och läsa en stund :) Sov gott!

Tattoo in progress..

Nu är vi i Boden och kollar när Sebbe tatuerar sig, fan va jag längtar till på fredag. Och är bra att jag är här nu och förbereder mig lite så jag inte ska svimma, men det tror jag inte att jag gör, börjar ju vara ganska van med ljudet och känslan nu :)


Nåja, nu ska jag be Tobbe massera mig lite, är förjävla dålig i kroppen idag kan jag lova. Det suger.

Weho tattoooo :D

Sebbe ska tatuera sig idag och då vart jag så där extremt jätte sugen på att göra färdigt min så nu är det bokat. På fredag smäller det. Sen får jag nog vara nöjd ett tag, mamma gillar icket :p Haha..


Nåja nu måste jag äta innan jag dör och sen ska vi åka till beeewden :D

Inbrott

Hoja vad hemst. Några nära till oss har haft inbrott i huset. Dom hade tagit allt av värde. Fifan alltså, jag hade ju dött om det hände mig.... Jag tycker så synd om dom alltså.

Lägenheter

Nu har vi gjort intresseanmälan på 3 lägenheter. 2 i stan och en på Lövskatan. Hoppas vi får nån av dom och hoppas att dom är fina! Nej, men nu ska jag klä på mig och åka till jobbet!

Vi hörs..

God morgon onsdag

Godmorgon folket!

Jag var tvungen att kliva upp tidigt idag för att Tobbe är på baknen och någon måste ju hålla ett öga på barnen :) Och jag kan förövrigt säga att dom är helt galna just nu, springer här fram och tillbaka och jagar varandra ;p Men söt är dom utan att tveka ;D


Nåja, nu måste jag gå ut med Hemi så han får göra sina behov och sen ska jag äta frukost ;)
Jag börjar jobba klockan 11, hoppas det är lika lugnt som igår.

Mysigt avslut på dagen

Nu ligger jag här i soffan med både Hemi och datorn i famnen. Det är mys på hög nivå. Och Tobbe håller på koka the åt oss. Min älskling är fan underbar!  Det är såna här dagar man verkligen ska ta vara på! Och när vi druckit vårat the och kollar klart på tv så ska vi gå och lägga oss i sängen. Jag tänkte läsa lite i min Gossip Girl bok som jag beställde för några dagar sen ;) Boken är  så mycket bättre än serien!



Nåja, nu ska jag stänga av datorn. Vi hörs!

Ny hårfärg?

Ja, nu har jag färgat håret, först en blond och sen en brun, ser dock ingen skillnad alls? Kanske syns lite när håret har torkat. Vem vet. Iallafall så kom det hårfärg över typ hela golvet så jag har suttit och gnuggat bort det i typ en halv timme? Men det var kul, ingen skada skedd för det gick ju trots allt bort :)


Nu ska jag städa undan lite och sen mysa med hela famljen i soffan :)
Och btw, de här är första inlägget jag skriver på min nya lilla dator, fan va frän den är!


Det är så mysigt när det regnar, vill bara kura ihop mig med Tobbe och en kopp the i soffan!


Nya datorn :D

Fick go mat på jobbet idag, har dock ingen aning om vad det var men det satt då fint i magen kan jag lova:)

Och efter jobbet åkte jag och hämtade min nya dator, den är typ exakt sötast i hela världen och nu håller vi på installera den. Jag går under om inte the sims fungerar på den :p Då tänkerr jag vägra ge den här till mamma :p Fan va töntig jag är.

Nej nu måste jag slita av mig mina äckliga svettiga jobbar kläder och fortsätta installera datorn, vi hörs!



Du är skum.. Hmm..

En bild.


Godmorgon tisdag :)

Inatt har jag fått sova. Somnade kl 12 och vaknade halv 10. Det var skönt, men jag hade kunnat sova lite längre men klockan ringde så då var det bara att stiga upp.


Nu hade jag tänkt knåpa ihop någon sorts frukost och sen hoppa i duschen. Jag börjar jobba kl 11 idag också :)




Nu är jag trött

Klockan börjar bli mycket känner jag. Ska strax gå och sova men det känns lite osocialt för vi har besök av Grew. Sitter och kollar film, nån skräck/komedi typ :p Har dock inte hängt med för jag har hållt på sortera tvätt och så. Och det tar fan på krafterna.


Alltså, det känns lite töntigt med min brutala tatuering :p Men den är söt kan jag ju lova!


Och juste, lägenheten var ful som stryk och jag vill inte ha den :p

Tattooo



Tobbe har tatuerat mig idag :D
Och det är bland de fulaste jag har sett :p


God morgon måndag

Klev upp precis vid 7 och knallade ut med liten. Och nu håller han på äta så det är dadgs att gå ut igen om några minuter. Och efter det ska jag gå och kramas lite i sängen innan jag måste hoppa i duschen!




Sängdags

Nu börjar det vara dags att hoppa i säng. Klockan 6 ringer klockan imorn och då är det promenad med Hemi gubben som gäller. Sen klockan 11 är det jobb. Och klockan 4 ska vi kolla på lägenheten. Så jag har alltså mycket att göra imorn men det är bara kul.


Har lagt upp några bilder på pixbox på våra barn för den som är intresserad.


Nu ska vi bara mysa och äta glass och sen blir de sängen!

Promenad

Nu har vi gjort färdigt tvätten och så har jag hunnit spela lite the sims i några timmar. Vilken nörd jag är men det går fan inte att sluta när man väl har börjat :p Haha..
Vi tänkte iallafall försöka ta en prommis, får se hur långt Hemi orkar gå bara. Han är nog inte redo för en långprommis riktigt ännu den lilla tjockisen ;p







Renovering

Hoppas verkligen att Tobbe får lånet så vi kan köpa lägenheten! Har suttit nu och kollat på IKEA på kök och badrums inredning. Kommer bli äckligt fint om vi tar det som vi vill ha nu.. Och juste, imorn ska vi åka och kolla på lägenheten och mäta lite och sånt och på onsdag blir det banken :)


Har varit på dollar nyss också, köpte lite små saker til badrummet bland annat som jag ska fixa till lite. Blir ju knäpp när de inte är nå fint där inne.


Nåja nu ska jag spela lite sims och sen gå och tvätta!

Söndag

Godmorgon!


Inte orkade jag kliva upp kl 6 för att gå ut med Hemi. Jag somnade inte förens kl 3. Men Tobbe var snäll och gjorde det istället och sen lät han mig sova ut till 10.30. Det var gode skönt kan jag lova!! :)


Idag är det storstädning som står på schemat. Tobbe är och handlar nu så vi har snart en full kyl. Och senare har vi tvätt tid. Innan det ska vi hinna med att dammsuga, skura osv i hela lägenheten. Jag tänkte försöka fixa lite i badrummet också för allt är fult där. Det är tråkigt!!



Lilla hjärtat var trött och somnade i en klädhög :p




Monster klös träd


Lugn kväll

Det blev inge fotboll faktiskt utan vi for iväg till Grew istället och bara tog det lugnt. Det är så skönt ibland. Vi kollade lite film, den hära Lara Croft (?). Skärde upp lite melon också, men det var typ möglig märkte vi efter några tungor och de sög. Bajs melon!





Nu blir det lite sims och sen sängen för det är min tur att kliva upp när Hemi vaknar imorn och det kommer bli tungt har jag en känsla av! För han brukar nämligen vakna före klockan 6! Blä.. kanske borde lära han att gå på låda? ;P

Fotboll osv :)

Linn kom hit typ nyss och snart ska vi åka iväg till hälsans och spela fotboll och sånt! Det blir jag, Tobbe, Linn, Grew, Sebbe och Malin tror jag :)

Har varit på storheden en stund idag, köpte the sims, fan va kul de är.. Jag blir som ett barn igen kan jag lova. Jag har suttit och spelat i några timmar nu :p Och så köpte jag hårfärg, det blev någono mellanbrun så jag ska väl ta och färga det nån dag. Vill inte ha svart hår på sommarn!

Och så har mamma vavrit på ikea, hon köpte handdukar, ljus och lakan åt mig, hon är så snäll min mamma :D

Juste, jag har köpt ett monster stort klösträd åt Kisse idag, fan va galen hon är. Jag ska lägga in bild imorn :)

Hemi

Han tycker om att pussas med mamma :)

Hemma igen

Nu har vi precis kommit hem. Var som sagt i Elina's stuga igår. Det var kul att se Hemi busa hejvilt med andra hundar. Min lilla kille var sjukt kaxig kan jag lova :) Vi är typ världens lyckligaste lilla familj nu!


Nu tänkte jag hoppa i duschen iallafall, för jag känner mig sådär extra äcklig ni vet. Det brukar bli så när man varit i någons stuga och så. Sen ska jag försöka hitta nån cool data väska till min nya coola dator. Fett coolt. Och gärna rosa!

Färdig jobbat för den här veckan

Ja, nu är jag ledig till på måndag.

Och nu ska vi iväg nånstans, kommer hem imorn.

Ny dator

Nu har jag beställt en ny dator, en sån där liten en med 12" skärm och så. Det blir ju perfekt, och så väger den ca 2 kg :) Den kommer nog redan på måndag för dom skickar den idag. Så jag hoppas :D Men nu måste jag göra mig klar för att åka på jobbet. Jag börjar om 40min och jobbar 4 timmar.

Ny lägenhet

Igår hittade vi en lägenhet som det kanske blir att köpa. Det kanske inte är den finaste eller som har det bästa läget. Men vi ska renovera den så den blir precis som vi vill och så är det kanske 2,5km till stan så det är ju perfekt. Jag tycker verkligen inte om att ha en hyres!! Man får ju fan inte göra nå!

Uppe senare än tänkt

Jag som skulle kliva upp kl7 och gå ut med hunden men jag orkade verkligen inte så Tobbe fick göra det. Jag glömde ta mina sov piller igår så jag har sovit dåligt och är fortfarande äckligt trött.


Nåja, nu ska vi äta lite frukost, älskling fixar :) Min sötnos alltså..

Hemma igen

Nu är vi hemma igen efter att ha varit ut till Antnäs en sväng. Där blev det kvällsfika med nybakt bröd och the :) Mumma, jag som var hungrig. Och nu sitter jag faktiskt och kollar på lite datorer. Jag måste ha en ny, den här väger typ 700kg så jag knappt orkar lyfta den så det är dags för en ny :p Vill gärna ha en med 12" skärm och att den är rosa. Ska köpa till en extra hårddisk också som jag ska föra över allt på så jag slipper halvt ta livet av mig igen om datorn kraschar :p


Nåja, nu ska jag dricka mer the och sen hoppa i säng. Eller juste, Elina skulle komma förbi, så det blir sängen efter det :) Sov gott hörrni!

Juste, imorn ska jag lägga in lite bilder på Hemi gubben men det bli efter jobbet :)

Bättre idag

Idag gick det mycket bättre på jobbet. Beror nog på skorna och mindre arbets timmar. Skönt! Har iallafall skrivit anställnings papper och fått veta min tim lön, helt okej faktiskt. Skulle ju egentligen inte ens ha haft sommarjobb så =) Hoppas verkligen på att jag får jobba lite extra sen när jag opererat mig. Hade som varit fint, för då kan vi flytta til större lägenhet och så =)


Nu ska vi iallafall åka til Antnäs och säga hejdå till svärmor och svärfar, dom åker till Gotland och ska vara där en månad.

Torsdag = Jobb

Jag vaknade för ungefär en timme sen av att Hemi låg och slickade mig i ansiktet, go ungen där! Vi har hunnit vara ute och busat en hel del och nu måste jag börja göra mig klar för att åka till jobbet, jag börjar om en timme så. Och jag tror att jag slutar kring 3 så det blir bara 4 timmar idag.


Nej, dags att hoppa i duschen så jag hinner!

Mina barn


Mina bejbisar myser med tant Lollo =)

Sängdags snart

Nu har jag varit och införskaffat mig ett par rejäla skor att ha på jobbet. Så förhoppningsvis kommer det att gå lättare imorgon. Plus att jag inte jobbar lika många timmar. Min kropp är fan inte gjoord för att göra saker. Jag blir gode less!


Nåja, nu är Tobbe ute med Hemi.. Jag orkade verkligen inte följa, det värker i mina ben! Nåja nu ska jag koka the, ta nå piller, gosa med mina barn och sen hoppa i säng. Det ska bli så sjukt skönt, det förtjänar jag!




Ont i fötterna

Nu har jag varit på jobbat från kl 9 till 15.15. Och jag är helt slut som artist. Trodde inte att det skulle vara så jobbigt faktiskt! Skönt att jag inte börjar förens 11 imorn. Men det var faktiskt kul att jobba, väldigt trevliga människor och så.





Nu ska vi laga nå mat och sen måste jag åka och köpa ett par skor att ha på jobbet. Hade ett par platta idag och det funkar absolut inte, måste ha några vettiga!

Dags för jobb

Nu ska vi börja gå mot bilen, kan ju ta en stund när lille Hemi är med. Jag tror att jag slutar kl 3 idag men är inte säker. Nej nu måste jag gå, önska mig lycka till!! :)



Hemi och sina syskon


Hemi's syskon.


Gosar me pappa


Hos vetrinären :)

Fortfarande trött..

Ja klockan är inte ens 8 och jag har redan hunnit vara ut med hunden, vi sprang som galningar här ute kan jag lova. Lilla hjärtat. Och det går faktiskt bra med han och Kisse. Hon var lite skeptisk i början, men nu ligger hon bara och kollar på han när han busar. Det ska nog gå bra det här.


Sen så har jag hunnit duscha av mig bilresan också. Grymt skönt kan jag lova.



Nu går Tobbe ut med Hemi igen så jag tänkte göra iordning lite frukost för jag ska åka till jobbet om en timme.

Familjen Lundström/Tellström är helt slut

Ja jag kan ju inte säga annat att våran lilla bejbis är sötast i hela världen. Så sjukt go och mysig så det är inte sant. Mer orkar jag inte säga idag. För man blir fan slut av att sitta i en bil i 2 dagar. Och nyss var vi ute å busade lite i gräset. Så jag kommer sova som en stock.


Juste! Imorn är det första dagen på jobbet. Jag börjar kl 9 och vet inte riktigt när jag slutar. Men fan va kul :D


Jag lägger upp lite bilder på våran nykomling imorgon efter jobbet. Jag måste sova. NYSS!

Enköping

Jag är helt färdig efter att ha åkt bil exakt hela dagen. Kom fram hit kring 4 och sen dess har vi bara ätit och köpt godis. Kommer sova som en stock om någon timme, så ska vi försöka åka tidigt imorgon så vi inte kommer hem mitt i natten. Ska ju faktiskt upp och jobba min första dag på onsdag. Fan va kul!!



Är alldeles för trött för att skriva något vettigt. Jag uppdaterar mer om resan när vi kommer hem.

Redo att åka

Nu är salladen klar och bilen är packad :D Så nu är vi redo att brassa iväg. Nu hade vi tänkt gå och lägga oss så vi orkar upp imorgon. Jag behöver iofs bara förflytta mig från sängen till bilen men det är en fördel om Tobbe är pigg som ska köra hela vägen. Det är kring 90 mil ändå så det blir ganska många timmar. Vi ska iallafall stanna och äta frukost hos Tobbe's jobbar kompis i Umeå.





Nåja sov gott, kanske uppdaterar när vi kommer fram för jag har datorn med mig, men kan inte använda den i bilen för batteriet är heeelt slut så fort man drar ut sladden så dör den :p


Antnäs

Nu har vi ätit middag i Antnäs, grillat blev det, mums!! Vi ska sova här inatt, så åker vi härifrån kring 5 imorgon. Innan vi går och lägger oss måste vi göra iordning kyckling sallad, sen packa och bädda i bilen :)





Nej, nu ska vi dricka kaffe och äta rabarber paj :)

Linn :D

Grattis stumpan på 18årsdagen :D


Söndag.

Igår på kvällskvisten kom Linn och Grew förbi här. Jag var snäll och köpte en tårta åt Linn som fyller 18 år idag. Vi satt mest och kollade Scrubs och sånt..



Idag har vi en stressig dag framför oss. Ska hinna STORstäda hela lägenheten så det är fint när Hemi kommer hem, ta bort alla mattor, packa, göra kyckling sallad till imorn, tvätta osv.. Hoja, dags att sätta igång nu!

First day

Jaa, nu är det dags att börja åka strax. Önska mig lycka till!

Saknad





http://youtube.com/watch?v=8lk3BQEccWE

Nervös :)

Jag vaknade för en liten stund sen, har sovit som en stock faktiskt så jag är riktigt pigg nu :) Tänkte knåpa ihop nå frukost innan Tobbe vaknar så blir han nog glad :)


Om några timmar ska jag till mitt nya jobb, känns sjukt kul men jag är också väldigt nervös. Vad ska man ha på sig?? Man kan ju inte se ut hur som helst riktigt :p Nåja, det löser sig nog, nu ska jag göra iordning nå go frukost :)



Håll tummarna för att det går bra för mig idag :)

Äntligen hemma

Nu har jag äntligen kommit hem efter att ha varit runt lite överallt. For förbi kyrkbyn och kollade vars jag ska jobba så jag hitta dit imorn, det kan vara bra :p Jag är fan nervös, ska dit imorn och träffa chefen, gå igenom lön, arbetsuppgifter, schema osv :)



Nu ska vi mysa lite innan Sebastian Krabba skulle komma förbi! Ha en trevlig kväll...

Grattis Elin!

Vill bara säga grattis till Elin som fyller 19 år idag!


Shopppp

Orkade inte städa så jag for in till stan med mamma istället. Hittade inte speciellt mycket, bara flip-flops, en sjal och örhängen. Nu mår jag riktigt dåligt känner jag. Men jag ska försöka plocka ihop lite här innan jag somnar.. Blä va tråkigt.

Städa sönder

Har inte ens klätt på mig idag, och så ser det ut som ett bombnedslag här hemma också. Jag blir ju knäpp. Har iallafall fått bort disken och det känns bättre.. Men nu ska jag storstäda. Ska göra allt förutom att tvätta! Jag är bäst. Blä att vara sjuk




Det ska fan glänsa när jag är klar!!! :D

Arbetsintervju =)

Nu har jag pratat med Pär, och imorgon ska jag på arbetsintervju! Jag är så glad, jag har aldrig haft ett riktigt jobb, det ska bli så kul! Klirr i kassan säger ju jag :D


Fan va jag ska göra det bra så jag kanske får jobba kvar i höst och så. Hade varit perfekt!

Hårförlängning

Jag har inte fått tag på personen i fråga om det där jag sa tidigare. Ska prova ringa igen på en liten stund.


Och så har jag blivit sjukt sugen på att göra en hårförlängning. När jag gjorde sist så limmade jag fast det, och jag var nog allergisk mot limmet för jag höll på klia sönder hela skallen. Jag måste prova något annat, är så less på mitt korta hår :p




Gladast =)

hoho :) Idag är jag på sjukt bra humör, det är varmt ute och jag väntar på att få ringa ett viktigt samtal. Dock känner jag mig inte helt frisk, lite febrig tror jag men jag hoppas att det ska gå över under dagen. Jag är så nervös för de där samtalet men det ska bli kul om det blir som jag vill. Det hade varit helt perfekt kan jag lova er!


Nu ska jag hoppa i duschen och sen ska jag prova ringa igen! :D

Hemi


Bus unge, bara några dagar kvar nu!

Helt slut efter en hel dag i solen

Jag har varit ute i solen exakt hela dagen idag. Kring 11 cyklade jag til Sunderbyn och gick över till Sara. Satt ute och solade en stund innan vi bestämde oss för att gå och sätta oss i bubbelpoolen. Skönt var det och sen kom Luluu också. Vi satt där i fleera timmar, och så kom Martina och Lukas och badade en stund med oss också :) Mycket trevlig och lite färg har jag fått!


Sen blev det middag, ooch efter det for vi till stan och hälsade på Lasse och Elise, sjukt snyg lägenhet kan jag säga! Jag vart så kär, trodde jag skulle dö typ :p


Nä nu ska jag mysa i soffan, har typ fått solsting(?)

+26 weho :D

Kollade på termometern när jag klev upp, och gissa om jag blev glad. 26+! Fett nice, inte har jag tid att sitta här, nu ska jag ut och pressa sönder!! Hehe mys pys i solen. Fast ganska långtråkigt. Men ska man vara fin får man lida pin som man brukar säga.

Tänk om jag hade 3 barn nu?

Alltså de här är coolt. Läste en blogg nyss som är skriven av en tjej som är 17 år gammal som har en dotter och ligger nu inne på BB och föder tvillingar. Förstår ni, 17 år och 3 barnsmamma? Stark jobbat tjejen säger jag bara!!




Sol & glass!

När jag låg ute och solade för ett tag sen så kom Linn från ingenstans och höll på skrämma livet ur mig :p Då traskade vi iväg till rimi och köpte varsin glass och surrade en stund. Jag tror att jag har fått lite färg faktiskt! Vilken tur jag har då.. Nu har hon precis farit så jag ska börja göra mig i ordning för att åka och äta middag i Antnäs. Det ska bli riktigt kul faktiskt, hela gänget kommer vara där :) Det är inte ofta det händer..




Nåja, fixa mig var de!

Dom är ju helt otroliga!

Blir ni nånsin skickade till Umeå för operation, så säg på en gång att ni vill bli skickade nån annanstans! Tro mig dom gör inte annat än gormar kan jag ju säga!! Min remiss har fortfarande inte kommit till sunderbyn. Det har gått 2 veckor och 2 dagar. Och hur länge tar det att skicka ett brev? En, max 2 dagar?? Sen kommer det ta ett tag innan jag får tid hos ortopeden, sen kommer det ta några veckor för stödet. Less tjej här kan jag ju säga!!

Hägnan

Nu har jag precis kommit hem från Hägnan. Träffade Linn där och jag tror att hon blev ganska förvånad att se mig där :p Det var iallafall jätte trevligt där, fikade plättar och kollade på djuren =)


Här är lite bilder från dagen











Nu ska jag se våra bästa år och senare ska vi och äta middag i Antnäs.


Redan onsdag

alltså dagarna bara susar förbi, även fast jag inte ens kommer ihåg när jag gjorde något vettigt sist?


Nåja, nu sitter jag iallafall och väntar på att mamma Kajsa, Maja och Justin ska komma och hälsa på. Och senare om det blir bättre väder ska vi åka till hägnan, och då kanske Martina och Lukas följer med också :)


Nu måste jag plocka ihop lite här innan dom kommer! Ha en bra dag..



Hemi



Nybadad :) En vecka kvar!

Sveriges mest köpta bil

Alltså, nu har jag ett nytt beroende. När vi var på statoil och skulle hämta ut våran nya tv box så såg jag dom. Sursockrade bilar!! Mumma säger jag bara. Jag ska äta tills mina tänder trillar ut!


Funderingar

Jag har så sjukt mycke funderinar idag. Vet inte varför. Och det är den stora frågan på allt. VARFÖR? Jag inte vet väl jag. TÄNK OM? Ja, tänk om... Ska man bara skita i dom frågorna och göra det som känns rätt just nu? Jag tror att man tjänar på det  faktiskt. Det är bättre att göra något även om det kanske inte slutar så bra  än att gå och fundera hur det skulle ha blivit om man gjorde si och så.



Skit samma, jag svammlar nog bara nu. Nu ska jag städa.

Lycklig!!

Mäklaren ringde, och det blir nog att ge ett bud på lägenheten :D Fan va fint!!
It's like a dream come true..


Sunshine :)

Satan va fint väder de är idag alltså! Cyklade just till rimi och hämtade ut pengar till Hemi. Skulle köpa lite triss lotter också men av någon rolig anledning så hade kiosken typ gått i konkurs eller nå? Den var iallafall borta. Och jag orkar ju inte åka till stan bara för att köpa lotter :p


Nåja, nu ska jag gå ut och lägga mig i gräset en stund eller liknande. Orkar fan inte ta en prommis nu, då dör jag av värme slag. Dog nästan nyss när jag cykla :P


Om en vecka är bejbis våran :D

RSS 2.0
Reggad på Commo.se