Hemi gubben

Har fått lite nå bilder på våran bejbis idag :)
Om en vecka åker vi ner till han!






Bättre humör

Nu är jag på bättre humör, Tobbe har kommit hem och jag har fått mat i magen. Har gjort bort att diska och städat lite också. Nu ska vi bara ligga i soffan några minuter och sen ge oss ut på en promenad. Mycket nice, det är ju tillochmed lite soligt ute. Det är mys på hög nivå. Nåja, nu måste jag smälta maten lite!!




Trött och less

Nu har jag precis kommit hem. Traskade på stan med Martina och Lukas. Hittade dock inget vettigt så vi åkte till Sunderbyn en stund. Jag är bara alltmänt trött nu känner jag, tror att jag har sovit för mycket inatt. 12 timmar för att vara exakt.






Nåja, nu ska jag gräva ner mig eller liknande. Det är så stökigt så jag blir på dåligt humör och jag orkar inte göra något åt det heller. Blä.


Juste, måste bara få säga att jag hatar Umeå sjukhus igen. När jag var där för 2 veckor sen så sa han att han direkt skulle skicka en remiss till ortopeden i Sunderbyn för att jag skulle få en stöd grej till armen. Nu har det alltså gått 2 veckor så jag började bli less på att vänta. Så imorse ringde mamma till Umeå. Inte fan hade han ens skickat remissen. Och dessutom så har puckot gått på semester. 10 poäng till han. Idiot! Nu har dom gormat på nog länge. Jag blir så sjukt förbannad!!!! HATA SJUKVÅRDEN!!!!


Åh nu blelv jag ännu mer less, msn funkar inte!!

Måndag morgon

Nu är jag lite stressad. Martina ska komma och hämta mig på en stund och jag har varken ätit eller klätt på mig eller någonting. Kanske är dags att börja nu då. Vi ska iallafall till stan en sväng och kolla runt lite =) Nu har jag inte tid nå mer, vi hörs!




Liten Lukas, kanske en vecka gammal eller nå :)

Mätt och belåten

När jag kom ut ur duschen för några timmar sen skulle jag lägga mig i sängen och kolla lite tv, jag slocknade i två fucking timmar så nu kommer det bli jobbigt att somna ikväll. Och Tobbe var söt och lagade mat medans jag sov så jag fick kuckling direkt jag klev upp ur sängen. Det är ju inte helt fel kan jag säga :) Nåja, nu ska vi nog ta en liten promenad. Måste ju passa på när solen kikar fram för en gångs skull. Känns som att det kan behövas efter helgens onyttigheter.





Juste, såg en skit fin lägenhet på björx, och billig som sören var den. Men jag vill inte bo där? Vilket skit, kunde den inte ha varit i stan eller liknande istället? Inte tänker jag köpa en lägenhet som inte har gång avstånd till stan..


Söndag..

Jag tog mig upp i tid till tvättstugan. Så nu har jag satt igång 2 maskiner. Medans håller vi på städa lite här hemma och så. Det är faktiskt ganska kul när man börjar få ordning på allt skit man har samlat på sig. Det är storrensning här kan jag säga. Jag hatar när man har mycke skräp liggandes och samlar damm.


Några bilder från igår..



Grew, Linn och Tobbe på storsand



Jag pimpade Linn's frilla



Sebbe och Malin påväg till Boden



Älskling var snäll och körde


Nåja nu ska jag fortsätta.

Boden alive

Nu har vi kikat in boden alive och jag kan säga att det var inget att hurra för. Det ända roliga var karusellen :) Det var jag, Tobbe, Linn, Grew, Sebbe och Malin som for dit. Och innan blev det lite grillning på storsand. Det var helt okej. Nu är jag trött och har en smutsig fot så nu tänker jag gå och lägga mig i sängen och förhoppningsvis somna snabbt så jag orkar upp och tvätta imorn.



Dopet

Lilleman var så duktig på dopet, var mest glad hela tiden :) Speciellt när han fick syn på hans tjej ;) Men ärligt, hur löljligt är det inte med dop? En präst som står och surrar om att barnen födds upp på nytt och en massa annat svammel. Nu för tiden så tror jag att dom flesta gör det för presenterna. Det kommer iallafall jag att göra med mina framtida barn.




















Efter dopet blev det mat och fika hos mamma och pappa, så nu är man så mätt så man sku kunna somna stående. Men det blir det inget av, för då vaknar jag nog inte förens i natt nån gång. Det finns planer på att åka till Boden, jag är som sugen men ändå inte. Shit vilka bekymmer jag har alltså :p






Nu ska vi på dop

Idag är det dags för dop. Lille Lukas. Jag ska vara i kyrkan halv 2 ungefär och dopet börjar kl 2. Så nu måste jag rappa på lite, har inte klätt på mig eller nånting. Så vi hörs!



Gokväll

Har precis vaknat, råkade somna en stund på soffan medans vi kollade på simpsons.. Och nu håller jag famejfan på hosta upp mina lungor eller liknande. Det känns verkligen i kroppen att jag har hostat senaste dagarna, har så sjukt ont i ett revben på höger sida. Det hugger som till när jag andas. Kanske måste gå och kolla upp de där? Det känns inte bra iallafall.






Lite bilder osv

Nu har vi precis kommit hem, har varit och ätit middag hos mamma och pappa.

Det gick super bra att vara barnvakt idag, lilleman har blivit så himla duktig på att sitta, okej han tippar omkul ibland men de gör inget :) Han har varit snäll hela tiden förutom när det blev lite tjorvigt när jag skulle tvätta ur hårfärgen men det gick vägen ändå :) Han fick skrika en stund men inte dog han förde :p Och juste, mitt hår är numer svart. Var inte riktigt tänkt så men det var den ända färgen jag hade hemma och jag orkar ju inte ha 7 mils utväxt på dopet imorgon.

Nåja, nu ska vi mysa på i soffan. Känns som att det var länge sen..










Mina favvo grabbar :) ♥


En bild.


Barnvakt :)

Om ungefär en timme kommer Martina hit och släpper av Lukas så ska jag barnvakta en stund :) Lille go unge är söt! Hehe.. Nä men det ska bli mysigt, tänkte ta en prommis och lite sånt, kanske inte de socialaste sällskapet men lätt de sötaste. Nåja nu ska jag se våra bästa år och sen fortsätta med alla jävla garderober.




Freeedag

Va skönt med fredag, weho :D Dock har jag inget vettigt för mig.Måste fixa i garderoben för den var inte nog djup för att jag skulle få in en trådback så igår var jag arg. Men inte nu, de här ska lösas, kanske slänger alla kläder? Det hade varit lättast :) Haha


Nu måste jag äta något innan jag dör av hunger, törst, stock i näsan, sönder hostade lungor, rakblad i halsen osvosv. Måste knapra panodil också.


Juste, sen ska Karin komma, kanske. Då blir jag glad :D





Wagner till OS

Har suttit och läst flera artiklar om hennes OS resa. Jag blir så arg. Hon får alltså inte åka för att någon nisse påstår att hon är för skadad trots att hon har fått klar tecken av ett flertal läkare. Ofta dom skulle säga att tex Zlatan inte ska få spoela för att han har ett skadat knä? Nä det skulle aldrig ske. Bara för att gymnastiken inte är lika stort somo fotboll. Och plus att elitgymnastik är inte elitgymnastik utan en skada. Det är något som i princip hör till.


"If gymnastics were easy, it would be called football!"
så sant som det är sagt.

IKEA

Nu har jag precis kommit hem från IKEA, det blev inte så dyrt som jag trodde att det skulle bli. Slutade på ca 1400kr. Köpte iallafall en garderob, muggar, hundbädd och matchande matskålar åt Hemi och Kisse :) Jag är väldigt nöjd med allting. Nu måste jag städa här innan en tjej kommer och hämtar min andra garderob. Skönt att få lite pengar för det också.





Pusss!

Såå fin

Åh vad fin lägenheten var alltså, den var till och med finare än på bild och det trodde jag inte att det kunde vara.. Ge mig tack!! Det var ganska mycket folk som var och kollade så den lär gå för ganska mycke mer än utgångs priset :(


Nåja, imorn blir det kanske att åka iväg till Ikea med Tobbe's mamma, måste ha den där söta garderoben känner jag. Då blir det att slänga ut den andra på blocket. En grej är bara att det kan bli svårt att få in alla kläder i den lilla :p Men det ska jag lösa på något vis :)


Nu ska jag supa host medicin!

Visning

Hemma igen, for til sjukgymnasten och nu känns det lite bättre.. Har hunnit vara hos Martina och busat med lilleman, käkat kyckling rulle och varit och handlat. Lukas var ju för söt, han tog av sig sockarna och stoppade in dom i munnen :p


Nu ska vi åka och kolla på lägenheten där, jag måste ha den!

En bild.


2 veckor

Idag är det exakt 2 veckor tills lille Hemi kommer hem :)


Nu tänkte jag slänga i mig nå frukost och sen kommer mamma och hämtar mig på typ 1½ timme. Fick en tidigare tid hos sjukgymnasten så jag ska vara där 11.30 ist. Sen åker vi och stor handlar, de är så tråkigt att ha en tom kyl alltså..

Lägenhet

Har suttit och kollat runt på lite lägenheter just. Har hittat en som vi båda var totalt förälskade i! Ska och kolla på den imorn. Om jag bara kunde få mina jävla försäkringspengar nångång! Hoppas hoppas hoppas!! Jag vill ha den nu, gärna nyss!!


Kanske skulle skaffa ett jobb också..




Tänk er de där köket alltså..
Det påminner lite om köket i lägenheten jag vill ha,
den här bilden är från google.


Valross i halsen

Jag somnade en stund på soffan och när jag vaknade så kunde jag knappt andas. Vart typ extremt jätte förkyld under en halv timmes sömn. Var bara lite snorig tidigare men nu har jag en jävla valross kull i halsen och hostar som en gris. Och därför får man äta skrov till middag idag :D Tobbe är och hämtar nu så jag måste börja duka fram bestick och sånt. Sen kommer mamma och faster hit!




Johnny Cash - Hurt

Kom in för några minuter sen efter en prommis. Det var äckligt kvavt och varmt ute, jag som trodde jag skulle frysa ihjäl om jag bara tog adidas tröjan. Men icket!


Nu sitter jag iallafall och lyssnar på Johnny Cash - Hurt, grisigt bra låt, och om jag bara visste hur man kopplade datorn till tvn så hade den blivit ännu bättre. Älskar soundet.. Så fint. Måste ringa Tobbe och fråga hur man gör, Nyss!! Måste ha hög volym nu känner jag, och jag hoppas att alla mina grannar är på jobbet :p



Tråkigt väder

Jag är grymt sugen på att ta en prommis, men vädret får mig att tveka. Ser extremt grått ut och regnet kommer lite då och då.. Vilket skit, vars tog sommaren vägen?


Har iallafall tagit mig i kragen och städat lite, var tvungen att diska 2 gånger för att det var så mycket och så har jag bokat tvätt tid och plockat upp allt skit från golvet. Så jag är klar, nu är det bara Tobbe's jobb som återstår. Jag blir alltid så dålig i kroppen när jag dammsuger och skurar.


Det måste ju faktiskt se hyffsat ut idag, min faster ska komma och hälsa på här i lägenheten för första gången. Det var så länge sen jag träffade henne så det ska bli kul :)


Nej, nu trotsar jag vädret och tar en prommis!

En bild.


Tisdag

Klev faktiskt upp 07.20 idag för att vara redo att åka till sjukgymnasten om jag skulle ha fått en tid, men fick inte förens imorgon kl. 14. Så jag gick och la mig med Kisse en stund, tror att vi slumra till båda två faktiskt. Det var skönt..





Nu ska jag göra iordning lite frukost, kan bli lite svårt när det i princip ekar i kylen och vi kan inte handla förens imorn. Det suger. Men så är det ibland. Sen måste jag gå ut i regnet och gå till tvättstugan och boka tid. Är så satans svårt att få en bra så man måste boka minst en vecka i förväg :p

Spring på stan

Nu är jag trött, for som sagt på dollar med mammsen, köpte en massa saker typ grillbestick, tvättmedel, diskmedel, kattmat, kuddar till soffan, present papper osv.. Sen knallade vi över till pappa's jobb och snodde mustangen och drog till stan. Slutade med att jag tog med mig Lukas och gick till dagobert och åt lunch med Elli och Sara. Sen mötte jag upp mamma och gick til gina, hittade äntligen något att ha på mig på dopet. Kan ju säga att koftan var fränast :D



Skit samma, nu ska vi laga ihop nå middag. Korv och mackisar :D Mums!

Dollar

Nu har dom varit och hämtat tv bänken så om en halv timme ska jag ska bussen och åka till dollar med mamma. Vi orkade inte åka till boden idag så vi tar det i luleå istället. Ska köpa lite nödvändiga saker bara, typ tvättmedel, dismedel, katt mat och sånt där. Har ju fått lite pengar nu så.


Vi hörs!

Måndag igen

Ja nu är det måndag igen, jag tycker att veckorna bara susar förbi men det känns ändå skönt på något sätt. Det blir närmare till Hemi kommer, till operationen, till min födelsedag, till körkortet osv.. Inom ett år är allt det där bortgjort.


Nu måste jag ta på mig nå kläder för det ska komma nån och köpa våran gamla tv bänk om drygt en halv timme. Kanske inte är så bra att sitta halvt naken då.


Och förkyld som en gris har jag gått och blivit också. Trodde det skulle gå över när jag laddade upp med förkylnings brus och dunder panodil igår men det känns inte alls bättre. Inte för att det spelar någon roll om jag är sjuk eller inte, ska ju ändå inte göra något speciellt förens om 2 veckor. Då är jag nog redan frisk. Hjälp, 2 veckor? Ja då åker vi ner mot Gävle och hämtar hem Hemi gubben..


Nej, nu vill jag få tag på mamma, är som sugen på dollar store i boden :D

Sex and the City the Movie

Filmen var så sjukt mycke bättre när man hade bra bild och ljud. Dock så har jag näst intill nackspärr, satt näst längst fram. Det var inte bra för min extremt friska nacke. Nåja det går över på ett par dagar. Alltså, ni som inte har sett filmen, gör det! Den är mycket bättre än vad man ens kan tänka sig faktiskt :p


Nu ska jag dricka förkylningsbrus (känner mig tung i huvet och har stock i snoken) och sen ska jag nog gå och lägga mig i sängen och somna till tvn. Sov gott!

Ändrade planer

Hade ju tänkt lägga mig i badet men planerna ändrades fort. Ska in till stan om 45 min och se Sex and the City filmen på bio med Sara och Lollo :) Känns som att det var ett tag sen jag var med dom två faktiskt. Händer inte så ofta längre och det är tråkigt.



Nåja, nu måste jag torka håret och he på nå färg i ansiktet och så. Hejdå!

Lunch :)

Nu håller vi på göra hemma gjorda hamburgare till lunch/middag. Jag har aldrig ätit det förut faktiskt. Gott ska det bli!



Städningen är nästan klar, ska bara dammsuga och skura efter maten, och sen ska jag bara ta de lugnt för mig själv för Tobbe skulle iväg till Rutvik och köra cross eller vad det var så jag tänkte lägga mig i badet eller liknande och bara ta hand om mig själv med hårinpackning och sånt mysigt.

Söndag

Fan vad man sover gott i en renbäddad säng alltså, jag har sovit som en prinsessa. Och direkt när jag vaknade så gick jag min promenad runda. Det var så sjukt kvavt ute så jag höll på dö av svett och ont i höften hade jag. Känns lite bättre nu, vilket är bra. Och precis när jag kom in så börja de regna, tur hade jag! Nej nu är det slut svammlat.


Nu är det dax för storstädning för det är städsöndag. Hade bra!

Slut som artist

Nu har vi precis krash landat i soffan med en godis påse och dom skönaste kläderna jag kunde hitta. Tråkigt bara att det inte är nå bra på tv. Kanske slår på en film eller så tar jag mig i kragen och sorterar all tvätt. Hade som varit skönt att ha gjort bort det. Nåja nog med svammel. Vi hörs!




Hemi gubben




Hemi till höger och hans syster till vänster :)

Mustang

Nu ska vi åka till Sunderbyn för att hämta tvätten och byta bil :) Blir att glida runt några varv med Mustangen och så, alltid lika trevligt. Sen får vi se vad vi hittar på. Kanske blir en tidig kväll och åker hem och städar klart eller något annat töntigt :p Nåja, nu väntar Tobbe på mig. Vi hörs!




Midsommar osv

♦ Igår åkte vi ut till Antnäs och grillade hos grannarna. Var faktiskt ganska tråkigt så jag gick in och kollade SATC filmen ist. Dock sämst bild och ljud kvalla så jag fattade i princip 0. Men oj så bra den var ändå!! Måste ses på bio inom snar framtid.


♦ Nu har vi varit och handlat matskålar och koppel åt Hemi och en borste åt Kisse. Hon har börjat släppa galet mycke hår kan jag lova.


♦ Har hunnit ta en promenad också, har hittat en runda som passar mig perfekt. Tar precis 20 minuter. Helt lagomt för min kropp. Nöjd är jag. Ska ta en till när vi plockat ihop lite här och innan mamma kommer hit med våran tvätt som hon var söt och tvättade, Mamma är bäst :D

Höftjävel

Nu säger höften stopp efter allt spring på stan idag. Kan inte ens gå just nu så jag är parkerad i sängen med min värme kudde så nu känns det lite bättre. Det far omkring ilningar i hela mitt vänstra ben, vilket är underligt för de brukar alltid vara de högra.  Jag som var sugen på en kvälls prommis i det underbara vädret. Men nu har ändå Tobbe åkt in till stan så jag kan lika gärna ligga här och slappa en stund och sen kanske plocka ihop lite. Så här stökigt har det inte varit på länge och jag vet inte riktigt hur vi har lyckats :p Nåja nog om det. Nu ska jag vila min höft!


Tobbbeee ♥

Beundran

Det här är en tjej som jag ser upp till. Hon kämpar vidare trots skador och motgångar.



Haha..

Ja alltså.


Nu har vi kommit hem från Sunderbyn, mumma med grillad fläskfilé :) Och Lille man fick prova sitt nya tåg, vilket var populärt. Nu finns det planer på att antingen ta en promenad eller bada badkar. Kanske tillochmed både och? Hade varit grymt skönt. Fast jag hade behövt städa också..





Nöjd tjej i Lukas tåg :)






Monster dräggel unge :p


Jag vet att det blir lite mycke bilder på Lukas, men jag kan väl inte rå för att han är sötast på jorden :p


Min syster och pojkvän kan ju vara mest miongo ;)

Trött och sliten

Jaa nu är jag äntligen hemma. Dum som jag är så tog jag på mig klackisar när jag for imorse. Har nådigt ont i fötterna nu. Åt iallafall lunch på Kulturens hus med Frida, mumma vad mätt jag blev. Sen knallade jag och mötte Martina och Lille man och följde med dom och åt, så kom mamma dit också =) Efter det har vi bara knallat runt och letat efter några kläder att ha på dopet. Man vill ju som se hyffsad ut ändå när kamerorna kommer gå varma. + att vi måste ha klänningar som täcker våra ryggar med tankte på alla tatueringar. Mormor skulle svimma om hon såg det. Nåja, fick bara med mig ett puder hem, får fortsätta med dop kläder någon annan dag.


Nu ska jag vila lite och sen ska vi åka till Sunderbyn. Blir bjudna på middag och så ska vi passa på att tvätta alla jävla kläder. Kommer ta hela kvällen för mammas tvättmaskin är typ seg.

Go lunch =)

Ska åka in till stan så jag är där senast halv 12 och äta lunch med Frida på hennes mamma's jobb. Var typ år och dar sen jag träffade henne, det ska bli kul. Sen ska jag gå på stan med mamma, hon ville kolla lite på lagerhaus och inte tackar jag nej. Måste nog lämna tillbaka klänningen på cubus också, har provat den 100 ggr nu och jag tycker inte om den alls.




Haha, jag och Frida sommaren 2006 :)


Juste, vårat gratis internet började fungera igår, satan va snabbt de går nu. Jag har ju blivit van med vårat mobila som är typiskt sämst. Så nu är jag glad, ska installera trådlöst när Tobbe kommer hem från jobbet :)

Redan torsdag.

Alltså, jag tycker att tiden går så fort nu för tiden. Men inte gör det mig något, det bli närmare operation, födelsedag, körkort, ja you name it!


Jag har planer på att hoppa in i duschen på en stund, känner mig sådär lagomt äcklig. Ingen fara. Fast jag kanske tar ut Kisse på en promenad först? Njaa, det är lite pinsamt faktiskt. Hon ser ju helt mongo ut så fort man släpper ut henne, hon krälar efter marken :p Sen ska jag fortsätta med mina negerbollar och oboy. Jag vet att jag är den mest hälsosamma människan i världen och det är jag stolt över :D


2 veckor, 6 dagar


Puss Tobias!♥

Choklad abstinens

Nu har vi precis kommit hem. Slocknade en stund på soffan där och vaknade precis i tid för Sex and the City maraton. Skit bra! När Tobbe var klar med altanen så for vi på willys och inhandlade negerbollar och choklad pudding. Väärldens abstinens. Har precis ätit så jag håller på spy. Det är bra grejer.


Nu ska vi fortsätta med SATC racet och sen är det läggdags. Tänkte först se fotboll men är inte ett dugg intresserad och jag lär ju ändå få höra resultatet sen. Hejdå!

Antnäs igen

Nu sitter jag och väntar på att Tobbe ska komma hem så ska vi ut till Antnäs och äta och sen ska han bygga på altanen igen. Har varit i Rutvik hela dagen med Linda, bara tagit det lugnt och surrat på som vanligt. Det är så skönt att vara där.. I love it! och sen for jag hem så kom Sara och Anna förbi en stund och drack té =)


Måste ringa och höra vars han är nu för jag är hungrig. Vi hörs!

Lite bilder på Justin och Lukas




















3 veckor nu :D

Jaa, idag är det bara 3 veckor tills våran bejbis kommer hem. Fick lite mer bilder igår, han är så söt så jag smälter. Hon kommer skicka bilder lite då och då så att vi ska hänga med och vara lite uppdaterade :)


Hemi och syskon!


Föräldrarna


Nu ska jag göra lite frukost för magen kurrar så jag blir döv. Sen kommer Linda och hämtar upp mig så ska jag följa med til Rutvik en stund =) Alltid lika trevligt sällskap, och gos med lilleman!

Förresten så tror jag att det är nån galning med träskor i lägenheten ovanför oss. Det låter som att dom har nå step lektion eller liknande där uppe. Blä


Katt i koppel?

Jag har alltid tyckt att det sett så hemskt ut när folk går runt med sin katt i koppel. Men för en stund sen så köpte vi ett och provade gå ut med henne och det verkade som att hon tyckte om det. Så vi ska försöka vänja henne med att gå på promenader så hon kan följa när vi är ute med Hemi.


Har också varit och bestämt vilket koppel, halsband och hundbädd vi ska ha. Kopplet och halsbandet har döskallar på och bädden är kamo färgad. Lite dyrt dock men det får man ju tåla. Blir att köpa när vi kommer hem från gävle.

Heeeemi

Å det är så sjukt hur mycket jag längtar. Jag kan inte tänka på annat just nu. Mindre än 3 veckor tills vi får träffas och 3 veckor och 1 dag tills han kommer hem med oss :) Våran lilla tjockis..





Det är väldigt mycke förberedelser och saker som måste köpas innan. Ska åka på djurmagasinet idag och kolla lite. Behöver hundbäddar, mat, leksaker, bajspåsar, ja allt! Det ska bli så kul :D

Några bilder



Lille man sitter själv nu utan problem :)




Sötaste ungen i världen!



Myser med Tant Tobias :)

Storheden

Kom hem för en liten stund sen. Handlade inte så mycket faktiskt. Blev en fläkt till sovrummet, leksaker till Hemi och Kisse och lite mat. Hade egentligen behövt stor städa, ser ut som fan här i lägenheten men det kändes alldeles för jobbigt. Isåfall gör jag det efter våra bästa år. Nu ska jag göra lunch.

Tisdag

Igår fick vi några fler bilder på vårat lilla hjärta. Gud så söt han är!! Vi längtar ihjäl oss tror jag! 3 veckor 1 dag.


Nu ska jag åka iväg till storheden och tröst shoppa lite igen. För just nu, exakt nu skulle jag ha legat på operations bordet. Men icket. Dom prioriterar ju inte så. Jag menar det spelar ju ingen roll att hela min utbildning och kanske även framtida jobb är förstört. Det är ju viktigare att laga tex gubben som är 97 år. Det är inte logiskt. Men det förstår inte dom.



Vad ska man säga?

Ja, jag är helt förstummad. Vet inte vad jag ska säga. Kan bara säga att jag bröt ihop totalt.


Det är som att man klättrar upp för en stege och när man närmar sig toppen så kommer nån jävel alltid och puttar ner en. Hur många gången ska man orka försöka ta sig till toppen? Är det nog nu eller ska det få en sista chans.



Jag känner bara hur jag är på botten igen. Smärtan smyger sig på mer och mer, som det alltid gör när jag är ledsen. Depressionerna kommer med stormsteg. Det är inte ens kul att ha det så här. Det är inte många som förstår. Jag orkar inte ha ont exakt hela tiden nå mer. Det går inte en sekund utan att det hugger eller ilar någonstans. Antingen är det höfterna, fötterna, knäna, ryggen, nacken, armbågen, huvet. Ja jag är less helt enkelt. Ska det verkligen vara så här för en 17 åring? Ska man inte få ta en riktig student förens jag fyllt 22? Skulle inte tro att jag pallar så länge. Nej.


Nu ska jag vila, längtar jätte mycket efter Tobbe just nu..


Och om 3 veckor och 2 dagar blir det tillökning i familjen Lundström/Tellström, jag längtar så sjukt. Våran lilla Hemi..

Nu bär det av

Ja nu är den dagen jag längtat efter i nästan 2 år här. Förhoppningsvis, orkar dock inte förvänta mig så mycket, det ska man aldrig göra när det handlar om sjukvården. Förstår inte varför en av de viktigaste sakerna som måste fungera inte gör det.


Nåja, nu måste jag klä på mig, mamma kommer och hämtar upp mig om en kvart så ska jag övningsköra till Umeå. Önska mig lycka till. Oj, måste packa kläder!




Dumma jävla arm..






Det ser bra ut

Det ser faktiskt bra ut  :D Hoppas hoppas!


Har varit i Sunderbyn och ätit tacos, sen tog mamma fram en bunt med kort på mig när jag var liten. Fan va kul det är att kolla på. Tog hem nästan alla och ska stoppa dom i ett fotoalbum.


Imorn gäller det. Synd bara att pappa inte kunde ta ledigt från jobbet. Det är iallafall helt klart nu att vi stannar till som gör något åt armen. Och det känns faktiskt skönt. Hoppas verkligen att dom fixar det här nu. För allt dom har gjort är oacceptabelt. Så gör man helt enkelt inte. Nåja, nu måste jag gå och lägga mig. Halv 7 kommer mamma och plockar upp mig så bär det av mot Umeå. Håll tummarna för mig nu!

Nu är mailet skickat :)

Ja nu har vi skickat iväg de där mailet. Kanske kisse får en lillasyster om några veckor? =) Hade varit så kul!





Nu ska jag göra lite lunch eller liknande. Jag är faktiskt hungrig.



God moorgon

När jag vaknde för en stund sen kom jag ju på att jag hade tvätt tid igår. Fan, har hur mycke som helst att tvätta. Hade ju lika gärna kunnat göra det igår när jag var ensam hemma. Nåja skit samma.



Nu ska vi gå och göra lite frukost och sen skicka iväg ett mail. Hoppas!! Jag var inte sugen innan men nu är jag. Hehe hemlis. Sen vill jag hem till Kissee..




Juste, dop om 2 veckor. Woho Lukas i klänning ;P



Jag tycker han kan ha på sig de där? ;)

Kortspel

Nu har vi suttit och spelat kort i drygt en timme. Gick typiskt dåligt för mig faktiskt jag bara förlorade heela tiden. Men skit samma. Och trött börjar jag bli också. Men Tobbe ska kolla nå tråkigt program på tvn och jag orkar inte gå å lägga mig själv precis. Det suger ju. Jag hade faktiskt helt glömt bort hur ensamt och tråkigt det är att sova själv. Har inte gjort det på ungefär 1 år, kanske bara någon enstaka gång. Så trött, de kommer en dag imorgon också har jag hört.




Jag bjuder på en bild på mig, sara och luluu från -05. Notera min extremt heta hårfärg ;P




Nåja, nu ska jag skeda i soffan och sen gå och sova! Gonatt folket sov gott :)

Go middag

Är så sjukt trött och jag vet inte varför. Tobbe har iallafall lagat jätte god mat åt oss, lax, pressad potatis och sallad :) Sen har vi bara legat i sängen och myst på en stund..


Nu ska vi försöka få Maja att baka negerbollar, är grymt söt sugen och jag är sämst på baka :p





Alltså jag skulle ju dö av skratt om min pojkvän hade nattlinne på sig??
(kolla blondinbella)

Antnäs

Nu åker jag ut till Antnäs iallafall, orkar inte ligga i sängen nå mer och så har jag kram abstinens. Så nu ska jag packa ihop kläder och datorn så ska jag börja gå ut. Kanske övningskör lite Mustang om pappa lyckades laga den.





Hojja

Pappa ska också följa med till Umeå på måndag. Det är bra för mamma är så dålig på att bli arg och jag kan behöva lite hjälp på den fronten. Nu känns det bättre. Och vi har kommit överens om att vi åker inte därifrån förens dom lagar min arm. Jag tänker inte ens gå ut ur undersökningsrummet. Jag tänker inte lämna sjukhuset även om jag ska måsta sitta där i veckor! Jag åker inte hem!

Nu är jag ännu mera arg!

Bara för att dom flyttade min jävla operation så kan jag ju inte ens söka dom där jobben. Om man får jobbet så börjar man i augusti och såklart så flyttade dom ju operationen till 20nde augusti. Jag måste döda. Nu är jag deprimerad. Gonatt.





Lördag

Det gick faktiskt helt okej att sova själv, har sovit som en stock. Det svåra var bara att somna..


Nu tänkte jag duscha och göra mig iordning och åka till Sunderbyn en snabbis och skriva ut lite CVn och åka och lämna in dom. Sen ska jag nog ut till Antnäs. Jag saknar faktiskt Tobias, även fast vi såg varann igår :p Nej, nu måste jag duscha.




Inget sov sällskap

Det blev ändrade planer. Luluu skulle inte sova här och nu har alla åkt så jag är helt själv nu. Första gången jag ska sova själv i lägenheten och det känns jobbigt faktiskt.





Har haft det jätte trevligt ikväll, mys prat och lite té drickande. Det måste vi göra fler gånger..


Nu ska jag återgå till SATC

Mys kväll och annat sov sällskap

Nu har jag städat lite här hemma för snart ska jag gå ut och möta Lollo och sen kommer Elli på en stund också. Jag har ingen aning om vad vi ska göra men kanse dricka té och snacka skit som vanligt. Det är bara Sara som saknas nu. Men det skit ungen är i Portugal tror jag det var? Och så ska jag få ha sov sällskap av Luluu inatt :)



En bild på oss fyra från sommaren -06

Sex and the City the Movie

Nu när jag har sett typ 10 avsnitt av SATC idag så blev jag grymt sugen på att se filmen! Måste se den på bio när den kommer ut..



Tacos

Har precis varit och handlat, David var så snäll och följde med. Tänkte att jag ska laga tacos til middag idag men såklart så glömde jag köpa hälften :p Så det får Tobbe köpa på vägen hem.




Jag och David sommaren -06


Ikväll blir det kanske att spela minigolf som sagt och sen åka ut till Antnäs och vara "barnvakt" åt maja :) Vi är såå duktiga barnvakter alltså. Blir troligtvis att sova över där för Tobbe skulle bygga nå tak till altanen eller vad det nu var.


Nej nu måste jag börja laga mat :)

Myspys

Nu har Elli precis farit härifrån.. Vi har kollat 6 avsnitt av SATC, surrat massor med skit och gjort lilte slingor i mitt hår. Vart inte så jätte mycket skillnad faktiskt, men det är kul med lite förändring.





Nu försöker jag få tag på mamma men hon vill inte svara så jag antar att hon är på jobbet. Jag hade behövt åka och handla för jag är extremt jätte hungrig och vi har ingen mat som jag är sugen på.. Är faktiskt less på nudlar nu :p Har ätit det i princip varje dag nu sen jag fick sommar lov. Har fan ingen fantasi när det kommer till mat lagning.


Ikväll kanske det blir att spela minigolf :)


Äsch, jag ska kolla lite mer Sex and the city..

SATC rally

Nu har jag precis vaknat och ska göra iordning lite frukost och så. Elli ska komma hit på typ en halv timme så ska vi bara ligga i soffan och kolla massor av SATC. Så går det när vi är dom ända som inte jobbar :p Hon ska ju dock göra det, men inte jag :)








Nej, frukost var det.

Film

Nu har vi precis kommit hem från antnäs, vi hann se en halv film. Moulin Rough blev det :) Den är faktiskt jävligt bra! Ooch dom har så sjukt snygga kläder i den filmen, jag blir så avis och vill leva på den tiden ibland :p Egentligen inte, men bara för klädernas skull!






Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och mysa med min Tobias :)

Hemma frun :)

Nu har jag varit en riktig hemma fru alltså, har städat badrummet, dock inte så seriöst som jag skulle men ändå. Sen har jag lagat middag, köttbullar och mackisar som jag är chef på att laga ;), och gjort iordning matlåda åt Tobias. Fick dock äta själv för han jobbar över :( Men det gick bra. Nu ska jag byta kläder och sminka mig lite för jag ska ut till Antnäs sen på någon sorts tjejkväll eller vad det var :)


Pusssssss på du

Tar hand om mig själv

Idag kör jag en liten spa dag här hemma. Har badat skum bad, fotbad, filat fossingarna, hårinpackning, smort in hela kroppen me go lotion.. Nu luktar jag typ godis :) Har plockat ögonbrynen också, och det är fan inte skönt.



Det hade inte suttit helt fel med en massage..



Nu ska jag fortsätta kolla våra bästa år, sen ska jag fixa naglarna och städa badrummet :)


Juste, det kom in en kille för en stund sen och sa att han skulle mäta ut bredband eller vad de nu var, och sen bara försvann han? :p haha



Tobias♥

Torsdag

Orkade inte uppdatera igår. Vi åt iallafall middag på pizzerian här i gammelstan, inte speciellt romantiskt men jag orkade inte ringa och boka bord nånstans. Men det var mysigt iallafall. Sen låg vi bara i sängen hela kvällen, kollade på frusna män.. Synd att anders inte fick sig nån tjej :p


Och var han ens hänt med sommaren? Vars tog den vägen? Jag hoppades iofs att det inte skule bli så varmt med tanke på att jag egentliglen skulle vara gipsad. Men nu när operationen är flyttat så får solen gärna kika fram.


Nu tänkte jag göra lite frukost, magen kurrar hejvilt.

Tröst shoppat igen

Tog ju cykeln till rutvik, var så trött när jag kom fram att jag höll på svimma :P Var iallafalll där en stund, fick i mig lite lunch och så. Sen kom mamma och hämtade mig så for vi på lindex en snabbis. Mamma var snäll och köpte en väska, solbrillor och läppglans åt mig eftersom jag inte hade med mig börsen.


Nu måste jag göra mig i ordning, ska ut och äta med älskling eftersom vi firar ett år idag :)

Rastlös

Nu är jag extremt rastlös, så jag ska ta på mig nå kläder och cykla iväg till Rutvik och hälsa på Linda och Justin :) Mys pys. Jag kommer ju däcka av trötthet. Det är faktiskt ganska långt och bara uppförs backar. Blä. Pussssss.




1 år



1 år idag älskling!

En bild



Ser så där lagomt mullig ut

Kors i taket?

Undra om man ska dra ett kors i vårat ny målade tak?? JAG har just varit ute och joggat! Fatta, jag har aldrig joggat men nu fick jag nå ryck. Dock så får jag skylla mig själv att jag har förjävla ont i kroppen nu och svårt att andas :p Men så går det. Det var ändå ganska skönt.


Nu; päron och vatten.
Sen; våra bästa år.


Onsdag

Varför fick jag ens hopp om att det var en dröm? Vaknade inatt och blev jätte glad. Varför bråka drömmarna med mig!! Jag blir galen. Klev upp 6.30 för att jag absolut inte ville sova mer. Ser inte fram mot sommarn nå mer. Vad händer?


Nu ska jag iallafall äta något och sen ska jag vänta på att badhuset ska öppna. Kanske känns bättre om jag simmar?

Jag har tröst shoppat

Var på stan med Elli idag när jag fick samtalet där från Umeå. Så jag tröst shoppade. Blev ett par jeans, en klänning, 2 halsband, en klocka, grytunderlägg och en spargris. Det kändes faktiskt bättre för stunden. Var nyss och köpte ett till par skor också. Men nu känns det inte bättre längre. Nu kom verkligheten ikapp mig. Har iallafall skickat in papper om sveda och värk osv idag. Hoppas det går igenom.


Nu ska jag stänga av datorn. Ska bara mysa med Tobbe exakt hela kvällen. Blir vänner, gossipG, och desperata. Prefekt.


Förbannad!!!!

Jaaa ni förstår int, fick ett samtal från Umeå idag. "Hej Linnea Lundström, nu kommer jag med lite dåliga nyheter här". Redan då rykte det ur öronen på mig. Och jag kan säga att killen fick en utskällning som hete duga! Dom har flyttat min operation till slutet av augusti för att det inte fanns någon som kunde söva ner mig, vafan är det för skit?? "Tyvärr så har vi inte några resurser för att kunna utföra narkos på dig". Sjukhus och deras jävla resurser säger jag bara, dom har inga resurser för att vårdgarantin ska fungera heller. Fan vad arg jag är!!


Men inte är det väl nån fara att man ska behöva vänta 1½ år på en diagnos och 2 år på att få behandling? Jag menar enligt vårdgarantin ska man ju få diagnos inom 90 dagar, och sedan behandling inom ytterligare 90 dagar. Jag kan säga att det har fan gått snart 700 fucking dagar! I min röv säger jag. Dom kan dra åt helvete. Ska man stämma kanske? JO!


Det är så jävla typiskt. Bara senast i natt så drömde jag om det. Varför har jag ens trott att dom skulle hålla sig till tiden jag fått? Det var jävligt dumt gjort av mig. Jag kommer fanimej aldrig att bli frisk. Är det nu depressionerna kommer tillbaka? Kan hända.. FAN OCKSÅ!

drömmar

alltså inatt så drömde jag att jag opererade min arm, och det gjorde inte alls ont. Och när jag vaknade ur narkosen så var jag helt plötsligt hemma och hade fått ett rosa gips, precis som jag vill ha det :D

Strul

Igår när jag kom hem så funkade det inte att logga in men skit samma.


Gårdagen var trevlig, blev först pizza och sen handlade jag en byrå, galgar, lampa, skåpknoppar, ljus och lite med små saker. Hann med en sväng på sko punkten också där jag fick hem 2 par skor :) Perfekt! Jag kan säga utan att ljuga att det var ganska många sura miner när jag höll på bygga ihop byrån. Inte vill man ju ha hjälp av sin kille? Jag har väl kommit i "Jag kan själv" åldern igen ;)


nu ska jag röja upp lite här, det är fullt med ikea skräp osv på golvet och sen ska jag åka in till stan med Elli jag har ju inte varit på lagerhaus ännu så dit måste jag :) , Puss!

Haparanda ;D

Nu har jag precis ätit frukost och är strax redo att åka. Ska möta upp Martina på banken om drygt en halv timme och sen åker vi :) Och kul ska det bli,våra happis resor brukar ju oftast vara oslagbara ;) Har dock lite ångest över hur mycke pengar jag ska ha med mig. Ska ju som inte köpa nå speciellt, så det får bli max 2000! Skit samma. Nu sa jag klä på mig, och sminka över min monster finne :p blä






Hörru, kan du inte sätta dig på en cykel och cykla förbi statoil??

Några fler bilder från i fredags









Ikea

Å vad skönt det var att få vara ute i Antnäs en stund. Jag somnade i hamocken en stund medans dom andra höll på snickra på altanen. Sen fick vi grillad fläskfile, klyftpotatis och feta ost sallad :D Martina kom dit med lilleman en stund också.

Nu tänkte jag ta en macka och sen gå och lägga mig i sängen och kolla tv. Försöka sova också, måste ju upp i tid imorgon för jag och Martina ska åka upp till haparanda och gå på Ikea och Alko. Fett nice, vet dock inte vad jag ska köpa. Funderar på en byrå till badrummet iallafalll :)



Antnäs iallafall

Det blir att jag åker ut till Antnäs iallafall, Tobbe's mamma ska hämta mig på en stund. Och så får vi grillat till middag!, mycket bättre än pizza resterna från igår :p Man blir alltid så avslappnad när man är hemma hos dom.. Det är så skönt..


Nu ska jag ta 2 panodil och klä på mig! Ha en trevlig kväll!





Bilder från fredag


Grew & Kryckan



Sebbe & Malin



Kryckan & Tobbe


Det kommer några till sen, Tobbe måste bara komma hem först :)

Dumma kropp

Marknaden var ganska trevlig faktiskt, fast vi var där i typ en halv timme. Köpte inget annat än såna där nybakta bröd, dom är så goda så jag dör!


Jag vet inte vad det är med min kropp idag heller, eller ja, dom senaste dagarna. Jag som hade blivit så mycket bättre och nu känns det som att jag är på botten igen. Känns grymt jobbigt. Känns som att jag inte orka vara glad idag. Vill bara ligga här för mig själv och inte prata med någon..


Skulle egentligen ha åkt till Antnäs, men jag stannade hemma istället. Ska bara ligga i soffan och mysa. Kanske städa lite i köket och sånt också. Jag får se hur jag gör. Juste. Ska lägga in bilderna nu också.

Marknad

Nu har vi precis dammsugit, plockat ihop massa skit och gjort iordning oss :) Ska åka till Kyrkbyn och kolla in marnaden som är där. Efter det kommer mamma, pappa, lukas, farmor och farfar hit och kollar hur vi har det här i lägenheten. Vi hörs!


Pussss tobbeee

Rullar fortfarande

Vi fortsätter kvällen i samma flottiga anda som resten av dagen. Emil är här och vi har köpt hem chips. Nu ska vi se The Green Mile, den är så sjukt bra!





Lägger in bilder när jag laddat kameran! Blev typ 3 st tror jag :p


Jag rullar

Fan va rund vi är, har nyss ätit pizza :p Men det är ju å gott så det gör ingenting!


Har inte gjort något idag förutom att ha hämtat bilen och varit på dollar en snabbis. Det är så skönt med såna här dagar. Bara mysa i soffan hela dagen. Tänkte att jag skulle passa på att städa lite också, jag hörde att farmor och farfar skulle komma förbi imorn så då ska det vara fint här :)


Nu ska jag vila :) pusss på tobias

Grillning och kubb spel :)

Kvällen igår var hur trevligt som helst, vi började med att gå ner till vattnet och satt på en liten strand och grillade.. Sjukt mysigt var det. Satt där någon timme och sen började vi spela kubb, kommer inte ihåg vem som vann turneringen Men jag hade då förjävla tur där i början ;)


Efter ett tag knallade vi upp till Grew och satt där en stund, så kom dom dit med guitarr hero men det funkade inte så då gick vi hem till Cia och Innala istället och spelade lite.


Kring 12 förjade vi traska mot färjan men det var så satans lång kö så då skulle vi gå till Invit istället. Men vi bestämde oss för att åka hem eftersom Emil sklle köra oss och han ville gå och sova :p


Såklart så dog min kamera igår, den har bara haft slut batteri en gång sen jag köpte den vid jul och nu dog den igen. Typiskt. Hann iallafall få några bilder tror jag. Det återstår att se när jag har hämtat min väska :)


Nu har vi precis kommit hem, tog cykeln till Charlies och käkade skrov, mumma kan jag säga. Och nu ska vi bara ligga soffan och mysa och kolla film.



Några bilder från början av kvällen








En bild


Gårdagen

Började med att äta middag hos mamma och pappa igår, fick grillat och det var super mys! Sen knallade jag över till Lollo en stund där dom var ett gäng tjejer och åt middag. Det roliga var att det var exakt samma gäng från förra året + några till :) Vid 10 tiden åkte vi mot stan, knallade ner mot udden, svängde förbi och surrade med Linn en snabbis också. När vi kom till Udden kände jag mig för gammal så jag ringde Källis så åkte jag hem med han.. Jag tror tillochmed att jag var hemma före 12 vilket var skönt :)


Jag lägger in bilder sen, glömde såklart använda min kamera när vi kom till Lollo :p


Nu tänkte jag hoppa i duschen och sen ska vi till tvättstugan och tvätta lite. Är mycket besviken på vädret idag. Mulet och skit.

Sommarnatt

Nu har vi fixat oss och ska cykla till sunderbyn och äta grillat :) Sen ska jag gå till Lollo en sväng och säga hej till brudarna! Ha en trevlig kväll..




Förra året på skolavslutnings middan :)

Grattis!

Grattis till min David som tagit körkort idag :) Jag är så stolt över dig!!



Rich bitch

Fick en grymt trevlig överraskning i brevlådan idag :)


Nu har jag beställt lite kläder, Nu ska jag hoppa runt här och vara glad en stund.

Är det nu man ska börja fundera?

Igår var vi som sagt på balen, Kajsa var söt :) Orkar inte skriva nå mer om det.


Juste, igår på stan så köpte jag 2 bikiniöverdelar och ett linne!


Idag orkar jag inte åka och kolla på studenterna, för det första så har jag inte kollat upp vilka tider alla går ut och sen så orkar jag inte fixa till mig. Och Tobbe är på jobbet och jag orkar inte åka dit själv.


Jag är så kluven, vet inte ens vad jag ska säga.Jag förstår inte. Har mått piss dom senaste dagarna egentligen. Vet inte varför, har egentligen inte haft lust att göra nånting. Vet inte varför det är så..


Vilket svammel. Jag ska bara bry mig om mig själv en stund. Återkommer när jag är på bättre humör.

Tobias är finast i hela världen!


13 dagar

Jaa, nu är det bara 13 dagar kvar till operation..


Har varit och simmat för en stund sen, 14 längder och nu har jag precis ätit lite lunch. Man svimmar ju nästan ute för att det är så varmt, vart helt färdig av att bara cykla dit. Men de är ju underbart. Nu ska jag göra i ordning lite frukt och sånt att äta medans jag kollar på våra bästa år :)



Sommarlov på riktigt

Nu har jag sommarlov på riktigt, dock den mest onödiga avslutningen jag varit på. Alla spelade brännboll, men jag fick inte vara med, sen fick vi en festis och sen fick vi gå. Hade lika gärna kunnat stanna hemma.



Nu funderar jag på att gå ut och lägga mig i solen. Men det är nästan lite för varmt, man börjar ju må illa.. Nä nu ska jag inte gnälla, de är bättre än att det än iskallt och snö iallafall. Kanske bara öppnar fönstret och lägger mig i soffan och vilar istället :P

Solen skiner på högvarv

Fan va fint, 25 grader ute idag, och nu ska jag iväg på nån så kallad skolavslutning. Ska typ spela brännboll men jag kan ju såklart inte vara med. Vi hörs!

Lång katt


Lätt grymmast av alla!

Nu har vi kommit hem från stan, jag måste ju säga att Kajsa och Jekla var lätt grymmast på hela balen ikväll! Satan va snygg dom var!



 



Efter balen tog vi en fika med Emil och Emelie på Roasters och sen åkte vi på Willys och handlade lite =)

Nu ska jag gå och göra en macka och sen lägga mig i soffan och kolla på desperata husfruar! Ha en bra kväll :)

Student bal

Nu har vi precis ätit tacos till middag och fixat oss lite. Ska börja åka mot stan nu och kolla på balen igen.. Kanske man ser några kända ansikten den här gången? Ska möta Elli mfl där också :) Jag har med mig kameran!





Jag på balen i nian :)


Såja =)

Nu är jag färdig med städningen, det är så skönt när man fått det gjort. Hade egentligen tänkt gå och handla lite nu men vi behövde lite mer än jag trodde och då blir de så jävla dyrt här på rimi. Så vi får åka till storheden sen efter balen istället.


Jag är så sjukt sugen på kyckling sallad med feta ost så det ska inhandlas ikväll så ska jag göra det till middag imorn =) Idag får det bli tacos, det duger det också =) Försöker ju faktiskt att äta så nyttigt som möjligt nu när operationen närmar sig, för då kan jag ju inte simma på drygt en månad. Men jag ska försöka ta promenader istället. Fast det är ganska tråkigt, men Tobbe har lovat att han ska följa ibland och då blir det ju roligare :)



Nu ska jag gå och börja hacka lite grönsaker så kan jag gå och lägga mig ute en stund sen =)


14 dagar

Kom ju på att om exakt 2 veckor så ligger jag på operationsbordet. Känns både bra och dåligt. Det ska ju bli skönt att inte ha ont nå mer men kul med gipsad arm hur länge som helst på sommarn? Nja.


Nu ska jag fortsätta städa.



Sommar och sol :D

Nu har jag fått sommarlov från sjukgymnasten, det känns skönt.. Även fast jag kommer sakna min massage 2 ggr i veckan. Men jag får klara mig, har tid igen 11 augusti :) Jag är så sjukt glad att jag mår så himla mycket bättre i kroppen. Det var inte länge sen jag inte ens tog mig upp ur sängen utan att vilja skrika eller behöva hjälp. Nu har jag inga som helst problem med det. Och ändå har jag bara gått hos den här sjukgymnasten sen i februari. Jag har gjort så mycket framsteg och jag är stolt över mig själv :)


Nu ska jag se klart våra bästa år, diska och sen lägga mig i solen en stund om jag hinner. Ska kanske iväg och glida liote mustang så här i sommar vädret :) Heeelt wonderbart :D

Nyssss

Get over it!

Nakna tanten

Av någoon väldigt rolig anledning så hade jag träningsvärk i heeela kroppen när jag vaknade imorse. Jag gjorde väl inget ansträngande igår??


Nåväl, har precis varit och simmat. Blev 14 längder idag och det var sjukt skönt. Och såklart på vägen hem så sitter hon där igen, den spritt språngande nakna tanten! Jag måste nog börja cykla en omväg för det är inte ens lite kul att hon sitter där ute naken hela tiden!


Nu ska ja äta päron och sen göra mig klar för att åka till sjukgymnasten!

Bal i stadsparken

Det blev inte att simma idag, for och hängde med Martina och Lukas istället :)


Sen for jag, Tobbe, Martina, Lukas och Cia och kollade lite på balen i stadsparken. Kände då knappt igen nån? Och vi orkade inte vara där så länge heller. Ska dit och kolla imorn och på onsdag också för då är det iallafall någon man känner :)


Nu orkar jag inge mer, det är bara svammel. Hejdå.

Måndag igen

Jag har fanimej sovit som ett stock inatt, och det var så skönt. Nu har jag precis druckit lite cvitamin och ska snart börja klä på mig. Ska möta Martina på en stund, hon och lilleman ska på 6 månaders kontroll och sen skulle hon äta på Charlies så jag tänkte hålla sällskap en stund och sen ska jag simma.. Det känns som att det var länge sen, även fast jag gjorde det i fredags..

Nej, nu måste jag klä på mig, ska väl börja cykla dit på typ 10 minuter..


Toobias ♥




Lille man har börjat bli stor!


Godkväll

Nu har vi varit och svullat igen på statoil, blev en till french :) Jag vet att det är dåligt, men ibland så får man faktiskt synda! Annars är de ju inte ens värt det.. Jaaa, men nu ligger vi iallafall hemma i soffan igen, det finns planer på att åka till stan och spela fotboll med grabbarna men det tror jag inte att vi orkar, iallafall inte jag. Ska nog gå och lägga mig på en stund istället. Måste smälta maten och duscha först bara.


Idag har jag hunnit ha besök av Tobbe's föräldrar, tvättat bilen, varit ut i Rutvik och packat lite och hälsat på Kenny och Linda, varit till Sunderbyn och sen bara fixat här hemma :)



Sweet dreams fuckers....


Tobias ♥

äntligen klara

Nu har vi precis kommit hem efter att ha gjort allt som jag sa tidigare. Vi tog även en paus och for till Statoil och åt en french. Mumma säger ju jag. Hälsade på Kenny och Linda en sväng också.. Vi bestämde att jag ska komma och vara barnvakt på onsdag en stund så hon får börja måla huset, och det ska ju bli kul, han är ju för söt den där ungen alltså :p


Nu ska vi plocka och dona lite här hemma och sen ska vi lägga oss i soffan och kolla på LA Ink. Mys.





Tobias ♥

Göra bort ärenden dag

Idag är en sån här dag när vi tänkte göra bort massa saker som man aldrig annars orkar.


Ska åka och hämta en flyttkartong i sunderbyn, städa ur bilen, åka till rutvik och städa ihop lite, knäppa kort på lite möbler som ska säljas på blocket osv.


Och nu ska vi tydligen åka :) Ha en bra dag




Goa unge!!!



Cruisin'

Jaaa, igår var vi och åt middag i Antnäs hos Tobbes föräldrar. Mamma, pappa och Lukas fick också följa med. Ooch jag övningskörde med Mustangen dit, och jag kan säga att det var fan inte det roligaste jag har gjort. Så sjukt lävla spårkänslig så jag höll på köra i diket typ 30 gånger. Men jag klarade mig :)

Efter vi ätit och bränt skiva åkte vi hem igen, jag fick fixa mig lite och så och sen plockade vi upp Linn. Då börjades det snurra på runt stan.. Plockade upp Martina och Cia en stund också så dom fick åka lite. Dock så var det sådär extremt jätte oskönt att sitta bak i mitten i den där bilen kan jag lova. Har grymt ont i svanskotan idag.

När vi släppt av dom fortsatte vi snurra på lite, plockade upp Kryckan en stund också. Men sen ville Tobbe hem så då for vi och släppte av Linn och sen for vi hem och sov :)

Känner mig faktiskt grymt pigg idag :D

Kom såklart på alldeles i slutet av kvällen att jag hade kameran med mig men några kort blev det :p









RSS 2.0
Reggad på Commo.se