Kyckling pasta!

Nu tänkte jag vara snäll och göra middag för en gångs skull, de händer väldigt sällan kan jag ju ta och tala om! Tänkte göra kyckling pasta med bea sås. Vart sugen på att åka iväg på pizzan i Sunderbyn och äta de, men då kom jag på att jag är fattig så jag får göra egen istället. Vi får ju se hur det går och om det blir ätbart. Ska sprätta min asti också!



image89


Plus grader :D

Kollade just på termometern och såg att det var plus grader ute, dock ingen sol men det är ändå härligt, nu är våren påväg!

Har precis städat här och klätt på mig, nu ska mamma komma och hämta mig så ska vi på storheden och leta efter någon hylla och lite sånt till lägenheten. Kanske åker förbi rutvik också en sväng och hämtar lite små saker som jag inte orkat ta med ännu.


Nu måste jag springa ut med soporna och vänta på att mamma ska komma!

Tidig lördag

Vaknade först klockan 7 imore av att jag var hungrig, så jag klev upp som en zombie och åt en yoghurt och kollade lite CSI. Sen somnade jag som en stock igen så väckte Tobbe mig nyss så jag inte skulle sova bort hela dagen. Han har iallafall åkt iväg och extra jobbat lite, så jag ska passa på att storstäda och kanske prova mitt nya badskum! Är hyffsat dålig i kroppen idag så det hade ju som suttit grymt fint!


Ett - för dagen är att jag har gått och blivit lite förskyld, eller det bara rinner mängder av snor ur näsan, hoppas jag inte fåt någon hosta!

Ändrade planer

Planerna var ikväll att vi skulle festa och kanske olearys, men det vart ändrat. Ligger nu hemma i soffan med mjukis kläder och en påse nötter och kollar tv istället. Så tråkigt. Nu ska jag kramas lite med Tobias så blir jag på bättre humör.


Ha en trevlig kväll, sup inte ihjäl er!

Duktig tjej!

For iväg på storheden med mamma och handlade lite mat, fick även med mig massor med shampoo+balsam, body lotion, en tshirt och ett par knä sockar hem. Fick det i present för att jag var så duktig när jag tog blodprovet! Och sen sa Tobbe att han hade en överraskning åt mig när han kommer hem, så nu är jag grymt nyfiken!!



Nu ska jag ställa mig på crossen medans jag kollar våra bästa år! Bort med fläsket, nyss!

Riv sår

Kisse har varit helt sjukt galen hela morgonen, så nu är min kropp 4 plåster rikare :p Det är inte alls lika kul som hon tycker att attackera mitt hår, speciellt inte när hon missar.



Blev väckt kl. 6 imorse av någon väldigt rolig anledning, bokstavligt. Och kunde inte somna om efter det.



Nu; CSI
Strax; Handla med mamma
Sen; Blodprov hos Micci's mamma :S

Fetma??

Ligger i soffan och kollar Oprah, det handlar än en gång om överviktiga personer. Om dom har lyckats gå ner 100kg borde väl jag kunna gå ner 10??? Det är ju som en fjärt i rymden!!


image88


Frisk som aldrig förr :)

Nu är man helt återställd efter alla spy attacker. Känns grymt skönt, så nu har jag tränat lite och stoppat igång 2 tvättmaskiner. Skönt att göra bort det! Kanske måste få i mig nå mat, har fortfarande inte ätit sen jag var på max i tisdags.. Men det konstiga är att jag inte ens är hungrig??


Jag hatar folk som skrive något i stil med "ha en bra dag" bara för att få fler läsare till sin blogg. Det finns väl en anledning om man inte har många läsare, de är väl för att man är typiskt sämst kanske???

Massor med nytt!!

Har tyckt så synd om mig själv iodag så nu beställde jag lite grejer från cdon, blev grey's anatomy s.1, Two and a half men s.1, Walk the line och 10 things i hate about you. Hoppas dom hinner komma innan helgen :D




Pung mutta???

Har precis tagit en promenad till Ica och handlat litoe, när vi var där inne började jag må skumt som satan, kändes precis som att jag skulle svimma. Kallsvettningar och heeeela köret. Så jag köpte en red bull och så vart det lite bättre men är fortfarande skum i kroppen. Ska vila lite nu medans tobbe lalgar nå mat!



image69

slänger in en sommarbild också!


Ny bästis

Mitt internet har kommit igång igen, jag ringde kundtjänst med moord i blicken men jag kunde inte vara sur länge när han var så trevlig, han lyckades även fixa skiten så nu är han min nya bästis. Måste nog ringa å berätta det för han.


Har iallafall knallat runt på stan lite, hittade inte ett skit. Men de var lika bra. Nu ska jag träna bort lite fläsk.

Grattis till mig alltså!

Ja, idag är man äldre än igår då, känns inte alls faktiskt. Blev så besviken när det inte pirrade i magen igår, och inte nu heller!! Fick iallafall frukost på sängen av Tobbe i morse, några grattis sms och sånt har jag också fått :)

Är också besviken för att ingen kommit med ballonger och kartonger med pengar :( nu måste jag gråta, hehe


Har varit på storheden och köpt påskägg åt lille Lukas också, tror inte att han har fått något ännu, så alltså är jag fränast för att jag är först, eller hur??!???!??? :D Moahhahaha


Nu ska jag vila lite tills tjocka släkten kommer hit och ska flotta ihjäl sig med tårta och sådant gottttt!

Antnäs

Kom precis ut till Antnäs, blir nog lite film och mys. Brukar bli så, var som sugen på fest, men det suget dog ut lika snabbt som de kom! Ingen fara, på lördag? smäller det förhoppningsvis.


Bara några timmar kvar tills jag fyller år nu, och det pirrar inte ens i min mage? vad har hänt?? jag måste ha blivit sjuk., eller gammal?

Söndag

Sitter hemma hos mamma och pappa just nu, snikar internet igen.. Ska äta palt i booden på en stund. kanske man rullar hem till gammelstan sen? hade varit mysigt värre.. Nu ska jag gå ner och nypa Lukas i örat och sen hoppas på att nån plingar på dörren med en balong och en kartong med pengar som tidig födelsedags present! Tänk att man nästan blir vuxen imorn alltså.


Nu kurras de rejält i magen min, måste åka nu!



image87

Myspys i måttsund.

Weho

Hmmm, va spännande att jag fyller år på måndag :D Undra om jag blir miljonär?? hade som varit snällt

Påsk middag

Nu är vi i Antnäs igen, har stått i tvättstugan hela dan, så sjukt mysig påsk :D noot! Nu ska vi iallafall få lite middag snrt så jag passar på och vara den tönt jag är och låna lite internet. En till sak som bevisar att jag är tönt är att jag höll på börja gråta när jag trodde att spelet på min mobil var borta :O såna saker är inte en ett dugg kul!



Jag är en tönt :D

Inget internet

Less som sören, inget internet hemma i gammelstan, så nu är vi på besök i antnäs bara för att jag ska få nöta lite dator :D Men nu ska vi tydligen ut till måttsunds backen och grilla och sådant mysigt.


Återkommer när jag fått internet igen, alltså typ nästa vecka

Crosss

Blev ingenting i bassängen idag för den var stängd av någon rolig anledning, så det vart lite massage bara. For iväg till Antnäs och åt lite middag direkt när Tobbe kom hem, fick träffa hans moster och 4 kusiner för första gången. Tog en liten prommis med mamma Kajsa också, de var skönt. Fick lite motion iallafall.



image47




Har också hunnit iväg på Ica Maxi och köpt en crosstrainer också, äntligen! Den fick inte plats i bilen så vi ska åka och hämta den imorgon efter mitt möte på skolan. Ska leva på den där så man kanske blir smal nångång? Hade som suttit fint till sommarn.

Shoppingen igår

image82

13 par sockar för 100 :- på marknaden



image83


Skinnjacka från Björns skinn, skulle ha kostat 1999 :- Men fick den för 998 :-

image84

Tshirt från H&M 49 :-


image85


Pilot brillor från H&M 79 :- tror jag

Uppe med tuppen

Är uppe tidigt idag igen, har varit vaken sen halv 9 ungefär. Har inte hunnit göra mer än att dricka vitaminer och läst igenom lite bloggar. Men det är så skönt att ta det lungt på morgon, finns inget bättre. Nu ska jag stoppa in alla nya grejer i garderoben, dricka te och sen ta en låång och varm dusch, kanske till och med badar om jag orkar!


image81



Hittade en gammal bild på mig från PDOL 2005, haha :)



Redan läggdags

Köpte lite nya grejor idag på stan, vart en skit snygg skinn jacka, massor med sockar, solbrillor och en tröja. rkar inte visa bild eller nå för jag är på sämst humör, imorse var jag sjukt glad men inte nå mer. Vet inte varför, de bara vände helt plötsligt. Skit samma, orkar inte.

Nu ska jag sova, finns inget annat vettigt att göra när man är på de här humöret, man förstör bara för andra.

Måndag

Är på skit bra humör idag, vet inte varför men så är de iallafall. Har kollat lite CSI och städat på morgon. Måste fortsätta med det också, fast först ska jag vila lite. Sen ska jag höra med mamma om vi kan åka iväg på Mique en snabbis, måste köpa ett skyckeskrin nu när jag har fått mina tränar pengar. Dom kommer ju ryka lika snabbt som jag fick dom med tanke på att jag lånat lite pengar av Tobbe. Men det spelar ingen roll faktiskt.


Tracy Chapman - Baby can I hold you tonight



Juste, jag fyller år om exakt en vecka nu! Skönt med pengar..

Trötttttt

Nu har vi precis kommit hem från Antnäs, fick mig nån snabb nackspärr, de var inge kul men nu är de bättre. Måste sova typ nyss, gärna igår natt. Måste bli människa igen, har gått omkring som en zombie heeela dagen lång.

Nåja, hejdå!

Jobbig söndag

For ju till Frida´s salong igår vid 6 tiden, satt där ett tag och drack lite vin, sen kilade jag iväg till Elli som fyllt år, grymt trevligt. Sen for jag ut me Tobbe, Jocke å Luluu en snabbis, förbi å surra me Sandra å lite sånt!

Idag är jag trött, har ätit som en gris och badat badkarl. Som krydda på moset har jag bara sovit kring 3 timmar. Jag vill dö!

Lördag

Har sovit som en råtta, kunde först inte somna på ett bra tag och sen har jag vaknat lite då och då hela natten. klev upp vid 8 men somnade om i soffan så ringde mamma och väckte mig för en timme sen, så nu har jag diskat lite och ska strax hoppa in i duschen! Känner mig bakis fast jag inte ens drack igår.

Fredag

Har haft fullt upp hela dan, Martina kom förbi där vid 2 tiden så myste jag ett bra tag me lille Lukas, han kan ju vara sötast i heeela världen! Sen kom Sandra också och när Tobbe kom hem hjälptes vi åt att laga mat, fläskfile och klyft potatis! Sen blev det hårfärgning för Sandra's del, grymt bra faktiskt. Efter det har jag och Sandra bara suttit och kollat film, Heartbreak Kid och Juno. Nu måste ringa Tobbe höra när han kommer hem och sen sova!


image78

Trött Lukas på sin 3 månaders dag!

image79



image80



Jag är duktig

Matte provet imorse gick bättre än förvävntat, tror nog att det blir mer än godkänt. Kändes så iallafall, sen gick vi vidare till biblo och då fick jag göra bort muntliga nationella i engelska, gick också ganska bra tycker jag. Nu har jag precis kommit hem, ska plocka upp lite här, kolla våra bästa år, boka tvätt tid och senare ska jag färga Sandra's hår :)


image77

Städ och plugg

Har precis plockat undan lite här och fixat färdigt Elli's födelsedagspresent, jag tror hon blir glad faktiskt :D Och nu ligger jag här och gruvar mig för att ta tag i matten, har prov i geometri imorn, och jag är osäker på om det sitter så jag måste läsa igenom det 700 varv innan jag går och lägger mig. Men innan jag tar tag i de där måste jag se klart CSI avsnittet jag började se tdigare idag.


Sov gottt...

Torsdag

Kom hem för en liten stund sen, har varit i skolan och haft utvecklingssamtal, det gick väl både bra och dåligt. Hade 60% frånvaro, men då finns det ju orsaker. Serverings läraren kan ju vara bränd. Och nu är jag sjukskriven 50% på riktigt. Och dom tyckte att det lät som en bra ide att ta studenten med min klass och sen plugga igen lite hösten efter det. Det blir nog bra de här.


Nu ska jag vila upp mig lite och sen åka iväg på träning.

Galet ont alltså

Igår vid 9 tiden började jag känna mig sjukt dålig i kroppen så jag tog loite tabletter och la mig i sängen men det blev bara värre och värre. Tillslut satt jag och skaka och skrek för att det gjorde så ont, så kom mamma och sen for vi iväg till akuten för att jag ville ha något så jag skulle få sova men dom erbjöd mig en panodil och voltaren som vanligt. Rena sockerpiller. När jag kom därfrån kring 2 tiden så hade alla tabletter jag tog tidigare börjat värka så jag var grymt borta och slocknade på en gång.

image76


Bild från USA 2007!


Nu har min nya nack krage åkt på så nu ska jag göra mig kloar för att åka till skolan!

Huvudvärk!!

Fick världens huvudvärk när jag kom hem från skolan idag så jag gick och la mig i soffan och sov, vaknade nyss när Tobbe kom hem, och de har inte blivit bättre. Men jag ska försöka få i mig nå mat så kanske de går över lite. Sen ska vi åka iväg på storheden en snabbis, måste göra lite ärenden inför helgen.


Nu ska jag klä på mig och sen äta kyckling!

Födelsedagsbarn :D

Grattis Elli som fyller 17 år idag :D



image75

Gonatt!

Kom hem för en liten stund sen, har nyss tagit ett bad och gjort hårinpackning. Håret mår förjävla sämst efter gårdagens bravader. Jag tycker synd om mitt hår, stackars.. Haha.


Nu ska jag fixa lite och sen slänga av mig morgonrocken och rulla runt i sängen som om jag vore ett mongo!

Middag i Antnäs

Har preis bytt kläder, fixat håret och sminkat mig lite. Nu väntar jag bara på att Tobbe ska komma hem från jobbet och hämta mig så vi kan åka till Antnäs, blir lasagne till middag! MUMS :D, medans ska jag kolla lite CSI!


image74


9

Kom just på att jag och Tobbe har varit tillsammans i 9 månader idag!


image43




Hemma igen

Nu är jag hemma igen efter mitt stadsbesök, gick faktiskt bra även fast jag vavr lite nervös. Nu har jag precis varit å bokat tvätt tid också, så om en timme ska jag gå dit och slänga in några maskiner. De kan ju vara grymt tråkigt men man måste ju.




Tisdag morgon

Idag är jag grymt trött, vet inte varför. Har inte fått sova ut nån av mina lediga dagar.. Men nu ska jag ta på mig nå kläder, kan ju inte fara till stan utan så. Sen ska jag börja traska mot bussen, och det är tydligen äckligt halkigt ute idag så jag måste börja gå i god tid!


Jag är sugen på pierca mig nånstans?

Nylackat

Frida kom förbi tidigare och färgade mitt hår, men färgen sög så de vart inte så bra, men sen for jag å Sandra till Maxi å köpte ny färg å kleta i de. Ser lite ut som Kat von D upp i huvvet nu! Vart grymt nöjd förutom att mitt hår trillar av mer och mer, vilket inte är så bra. Måste åka till nån frisör salong och köpa nå super grejs som lagar mitt hår innan jag dör som flint skallig. Det hade inte vart specellt kul, eller hur??

Nåja nu ska jag klä av mig naken och bädda ner mig i sängen och sova som en gris tills kl 8 imorn. Då blir det stan och göra ett suuuuuper kul besök ;D not!

Lacka tak

Har legat och funderat en stund och nu har jag kommit på hur jag vill ha håret, lite likt Kat von D faktiskt. Tobbe skulle åka å köpa nål och folie efter jobbet, då har jag allt jag behöver! Kanske fixar de ikväll!



image73


...

Hade varit skönt att gå på en promenad, men jag är fortfarande slut i kroppen sen jag var å plaskade i poolen. Kanske kör några situps här hemma istället bara. Men först måste jag se klart Oprah, de är om nå tjockisar som går ner typ 100kg. Satan va runda dom är!!


Det känns faktiskt som om jag är på bättringsvägen. Dom där anti depresiva tabletterna har nog något med det att göra, och att jag år röra lite på mig under övervakning. Kanske tappar nåt kilo också :D

Måndag

Kom just hem från sjugymnasten, fick plaska i poolen och lite massage. helt underbart! Nu ska jag plocka undan lite i köket och sen bädda ner mig i soffan och kolla lite på våra bästa år.

Jag hatar Momento och alla andra likadana program, dom är ju tamefan överallt och hela tiden!!!



2 veckor tills jag fyller år kom jag just på. Tiden går alldeles för sakta!!

Skinnjacka

Nu har jag gjort ett nytt försök att beställa en skinnjacka, en brun vart det den här gången. Hoppas den passar för den kostar bara 374kr :) Hoppas den kommer nu i veckan...

Honeybees på andra chansen??

Vet inte om jag ska skratta eller gråta alltså..........

1408

Igår kväll laddade vi hem 1408 och kollade den, den var faktikst bra, men jag höll j på skita ner mig lite då och då för att den var så läskig. Det är inte riktigt min grej med rysare faktiskt. Får alltid massor med mardrömmar ;P


image72





Nordman :D

Nordman kom vidare, precis som jag ville, men därimot tyckte jag att Ola skulle gå vidare istället för den där tjejen med ful klänning. Men man får ju inte alltid som man vill.



Carola gick inte vidare, vilket var grymt bra!!

JA alltså

Nu har jag ställt i ordning allt inför melodi festivalen, tycker att det är lite töntigt att dom först ska ha 4 deltävlingar, sen andra chansen och sen "riktiga" melodifestivalen. Var bättre förut när det var en tävling, och sen iväg till eurovision. Men men, höjd punkten de här året har ju lätt varit Björn Gustavsson. Han är så sjukt klockren!! Det bästa var ju sången till Carina Berg, skrattade en stund åt det faktiskt. Hörde också att han inte ska vara med ikväll, vilket är tråkigt. Men då läste jag att några från Honeybees skulle vara med?? Vet inte vad dom ska göra eller nå men det ska bli spännande!


Nåja, nu orkar jag inte babbla på om ingenting nå mer. Nu ska jag trycka lte ost+kex :D

Lördag kväll

Nu ligger jag i soffan och bara tar det lungt, Jocke ska komma hit så ska vi kolla melodifestivalen och flotta i oss kex+ost, chips, gurka, morötter och cider :) Kan nog inte bli bättre.

image71


Vet dock inte vem jag hejar på, men det är då inte Carola, för hon kan ju vara sämst.. Nordman var ju rätt bra, och jag har för mig att han skulle vara med idag!


Nu ska jag fixa lite medans Tobbe far och hämtar Jocke :)




Gårdagen

For til sunderbyn och fick i oss lite mat, sen hem igen och bytte om osv och sen körde Martina oss till Sebbe. Satt där ett tag, sen gick vi till Peter. Sen traskade alla in på olearys så jag och Tobbe tog bussen hem. Somnade kring 1. Nu är jag grymt dålig i kroppen, vet inte varför.. Skit samma, nu måste jag hoppa i duschen så man vaknar till liv på riktigt!


Kommer inte ihåg om jag tog nån bild igår, men lägger upp om jag gjorde de..

Halens

Skinnjackan vavr alldeles för stor så den måste jag skicka tillbaka, och nu kommer jag måste slösa massor med pengar på en annan... lär ju inte hitta nån som är så billig som den jag beställde? skit också! Men dom andra grejerna passade iallafall (två klänningar, ett linne och underkläder) och tur var ju de! Annars hade jag gått i taket eller nåt.

Avslappnad

Tog ett bad istället för att sova lite. Fick sms-avi från Halens också, så nu ska jag ta på mig nå kläder och promenera iväg till Ica supermarket och kolla vad de är för paket :D Hoppas att det är skinnjackan!!

If i saw you in heaven

Nu har jag gjort bort läsningen, disken och lite matte så tänkte jag lägga mig och sova en timme ungefär. Ska hämta täcke och kuddar till soffan och somna till Oprah! Hörs sen...

Fredag

Kom just hem från skolan, fick sluta lite tidigare idag, men då måste jag öäsa min bok hemma, men det är inte speciellt jobbigt, man ska läsa en timme och jag gjorde bort 20min på bussen. Så det är inte mycke kvar. Sen ska jag försöka jobba lite med matten, jag måste hinna klart kapitlet och göra prov innan påsk lovet, hade varit grymt skönt!! Nåja nu ska jag ta tag i de här och sen städa ihop innan Tobbe kommer hem från jobbet :)




Ännu mera jobb

Har sökt 3 jobb till, för jag vill verkligen åka till USA!!


Har färgat håret idag också, och det behövdes, har tänkt göra det ngåra veckor nu. Svart är det nu igen. Orkar inte hålla på å gorma med annat. Svart funkar alltid.


Nu ska jag lägga mig i badet en stund och sen åka iväg på träning.


image70

Sommarjobb

Har precis sökt sommarjobb, hoppas verkligen att jag får det, för jag är så sugen på att åka tillbaka till USA och hälsa på Catie och shoppa ihjäl mig eller nåt. Hade varit grymt kul, det är ju bara flyg och shopping som måste betalas, för vi får nog gratis mat och boende! Det blir ju perfekt!


Så nu håller jag tummarna på att jag får jobbet... Hade soom suttit fint med pengarna, annars kommer jag ju aldrig ha råd att åka!

Gårdagen

Åt kyckling, potatis kroketter och bea sås till middag, riktigt gott och sen satt vi bara å surra på som vanligt.


Och imorse så lyckades jag såklart försova mig, så jag missade bussen. Det var nog för att jag höjde dosen på tabletterna jag fått för att sova bättre. Har sovit som en stock!! Imorn MÅSTE jag till skolan, har inte varit där opå typ en månad.

Fullt på schemat.

Nu ska jag kila iväg till storheden, sen rutvik och hämta lite grejer, sen sunderbyn och hämta skolböcker, sen tjej middag här! så nu måste jag kila iväg!!


image69


Ventilation

Igår kom det inte två ventilations grabban och väckte mig, och nu är dom här igen!! Less jag blir, dom håller på gorma här och öppna mina fönster och kolla min fläkt. Nåja, nu är dom färdig och kommer inte tillbaka nå mer :)


Nu ska jag äta frukost och kolla åren!

Vuxen poäng

Har precis adress ändrat för första gången, så nu har jag fått lite vuxenpooäng :)

Måndag

Jaa, nu är det måndag igen, och skolan närmar sig. Känns som en evighet sen jag var där sist, men det är ju ungefär 1 månad så. Lite skönt med extra lov alltså..


Nu ska jag se våra bästa år, plocka ihop lite kläder och tvätta!


Ha en bra dag!! ♥

Söndag

Har haft fullt upp heela dan. Vart i Rutvik å hämtat grejer, städat, vart på kalas, städat, handlat med mamma, städat. Så nu är jag lite slut, även lite extra trött efter gårdagen. Nu ska jag lägga mig i soffan med Tobbe å Kisse och väntar på att Sara ska komma å hämta nå grejer och sen ska jag typ sova så jag orkar upp å tvätta imorn ;P



image68


Massor med guld!

DM var super lyckat idag, 5 guld 2 silver och mest minnesvärda!! Är så stolt över hela bunten!!


Har gråtit en skvätt idag, både av lycka och saknad..



image67

Cheerleading DM!! :D

Har precis duschat och sånt och ska snart åka iväg till pontus hallen för att vara på Cheerleading DM! Det pirrar i magen alltså, även fast jag själv inte ska tävla!

Det känns konstigt att jag inte kvlivit upp före fan imorse för att göra mig klar med Sandra, och nu borde hon å jag egentligen vara där borta och vara sjukt nervösa.. Men inte den här gången. Jag saknar det sjukt mycket!!


Nåja, HONEYBEES, ni vinner!!



image66

RSS 2.0
Reggad på Commo.se