.....

Vi är på helt olika platser i livet.

Idol = Katastrof

Alltså det här året av Idol är ju ren katastrof?? Ingen av killarna som sjungit hittils är speciellt bra. Tjejerna var ju duktiga men vad är felet på grabbarna? Bara Johan som är lite söt


Ja hoja, nej nu blir det inge mer Idol tittande för min del.

Ännu mer nya tapeter

Nu har vi varit och köpt ännu mera tapeter. Till hallen den här gången. Dom var gråa med blommor på. Blir nog snygg. Orkar inte lägga upp bilder för man ser ändå inte hur dom ser ut på rullen, bättre att vänta tills dom sitter på väggarna :)

Nu blir det tv kväll med Idol och Desperata Husfruar :)


Lön :D

Jag som trodde att jag hade fått hela min lön men tydligen inte :p Det satt fint faktiskt, fick inget studie bidrag den här månaden för att jag köpte en telefon!



Ganska trött

Har just kommit hem från skolan. Gick faktiskt fort idag, hade utvecklilngs samtal också. Och min mentor sa att jag var begåvad ;) moahah jag är bäst jag vet. Sen traskade jag iväg och hämtade Hemi så for vi hem. Och Alice vart kär i min bejbis. Inte så konstigt kanske, han är ju faktiskt söt :)

Nu tänkte jag gå ut med hunden och sen vila en stund tills Tobbe kommer hem så kanske vi åker och köper tapeter till hallen :)


Sängdags

Jag for ju och valde tapeter. Blev dock inte dom jag hade tänkt för då var man tvungen att betala massor med extra och det vill vi inte göra. Blev ändå nöjd med dom jag valde nu.

Blev dock inge gym idag. Glömde helt bort det så nu har jag ångest. Tänkte iallafall parkera i sängen nu för jag är galet trött men jag måste hålla mig vaken tills Idol börjar igen!

Jag avslutar med en bild på min bejbis!



Nya tapeter

Nu ska jag kila iväg mot bussen för att åka till Tuna och beställa nya tapeter tillo vardagsrummet, sovrummet och datarummet. Fan va kul, sen blir det engelska B och företags ekonomi. Slutar kl 5 och då blir det middag och sen träning.


Tänkte öka lite mer med träningen. Köra mer cykel och crosstrainer så jag ökar förbränningen. Ska börja med mina bio-T tabletter också som lite hjälp. Fit ska jag bli!

En vecka

En vecka kvar tills inflytt, 3 dagar kvar tills gipset ryker! Tror ni jag längtar eller?


Nu har jag iallafall nyss varit ute i lekparken med Hemi så han har fått busa av sig lite så jag ska kunna göra mig i ordning i lugn och ro. Han har mycke energi den där lilla grabben. Men det är ganska kul. Nåja. Nu ska vi lägga oss i soffan och kolla våra bästa år, var skit länge sen jag såg det men lär ju hänga med ändå.

Bättre humör

Idag blev jag glad. Kändes som att det mesta bara löste sig. Får flytta in i lägenheten om 1 vecka istället för 1½ jag blev gladast. Så vi for och köpte tapeter till köket, kommer bli sjukt snyggt. Så har vi räknat lite och vi kan låta en firma tapetsera alla rum förutom kök+hall och vi behöver bara betala 150kr. Grymt bra!

Sen så ringde min chef också. På torsdag ska jag dit och smaka den nya menyn. Om jag hinner vill säga, ska ju vara i Umeå och ta bort gipset kl 10.45 så vi ser ju om jag hinner. Och sen börjar jag troligtvis jobba om en vecka, om armen tillåter :)

Nu ska vi sussa, måste orka upp med Hemi imorgon, blir även att gymma, välja tapeter och ha 2 lektioner.

Gårdagen

Igår skulle man ha haft med sig kameran kan jag ju säga. Jag och Linn låg och kollade tv i lugn och ro hemma hos Grew och efter en stund kommer det inte tre fyllbultar. Gick från att vara lugnt och skönt till ganska livat :p Sen åkte dom iväg på krogen, men Grew kom hem lika snabbt. Då kom han på att han skulle till Narnia och gömde sig i en garderob. Fan va vi skratta!!!



Pain

Jag blir fan galen snart. Jag orkar inte bo i en jävla sopsäck nå mer. Är så sjukt jävla rastlös hela tiden så det gör ont i kroppen och jag vill bara skrika tills jag svimmar.

Kan inte tiden bara gå lite fortare?

Jag tycker att tiden går så sakta. Allt känns så himla långt bort.

vill bara få ta bort gipset, flytta, komma igång att jobba igen, fylla 18, ta studenten, börja på universitet och bli färdig utbildad.

Men inte idag tydligen..

Lördag

Ja, 5 dagar kvar tills gipset ryker. Och igår var jag väldigt dålig på uppdatera. Men orkade verkligen inte.

Idag ska vi iallafall åka till Storheden, Tobbe behöver nya vinterskor så vi tänkte väl åka iväg efter vi har ätit frukost och så. Sen blir det surströmming i Sunderbyn. Potatis mackor för min del ;) Mumma till deee.. Nej, nu är det dags för frukost som min fina älskling har gjort iordning åt mig :)

Mer än bara gardiner

Det blev ganska så mycket mer saker än gardiner. Fick med oss ett bälte, kattmat, hundmat, hundgodis, moppset, vinglas, servetter, fat och säkert nå annat men jag kommer inte på just nu.


Nu är det iallafall dags för sängen strax. Ska bara plocka ihop allt vi köpte och stoppa i en kartong sen blir det Lyxfällan!

Nya gardiner

Kom på igår att vi faktiskt inte har så mycket gardiner. Har bara till 2 rum och nu när vi ska flytta till en 3a+kök så behövs det lite mer. Så nu ska jag ta bussen in till stan så ska vi fara på gardinjakt. Börjar med Dollar Store, dom har faktiskt riktigt fina och väldigt billiga. Precis i min smak! :D




Ojdå

Har som haft fullt upp idag även fast jag inte gjort någonting alls. Har iallafall inte haft tid att sitta vid datorn, Hemi tycker inte alls om det utan han vill ju såklart busa mitt lilla hjärta.



Nu har vi iallafall nyss kommit ut ur duschen och tänkte lägga oss i sängen, båda två är grymt trötta idag, även fast jag inte klev upp förens 11 idag. Skumt men sant. Skulle egentligen ha gått på en långis med Luluu men hon verkar inte vilja svara så då får det bli någon annan dag :p Gonatt!

Sisters are forever

Har varit och hälsat på Martina och Lukas så här på kvällskvisten. Vi städade och donade lite grann och Lukas var grymt söt när han kröp omkring som en vilde och jagade dammsugaren ;P Det var en gode rolig syn faktiskt. Och efter att han hade somnat så satt vi bara och surrade på om ingenting. Sånt tycker jag om.



Nu ska jag iallafall goa med min karl som ligger här i sängen och ser förjävla söt ut :) Jag älskar dig!!!


Galen galen!

Idag fick jag nå utbrott, jag vart så irriterad. Hade webbdesign så skulle jag öppna min mapp och ALLT är borta. Hur glad blev jag då tror ni? Inte speciellt faktiskt. Jag sket i allt och for hem istället. Nu känns det bättre men jag ska då inte läsa den kursen nå mer! Aldrig säger jag bara.

Nu ska jag gå ner! Vi hörs..

Jobb jobb jobb

Idag hörde chefen av sig och det blir att börja jobba snart igen. Fan va skönt, jag längtar verkligen. Även fast skolan tar väldigt mycket på krafterna så ska jag orka jobba. Jag skiter i vad kroppen säger för den har sagt nog nu tycker jag.



Och juste, jag har köpt den där telefonen nu så den kommer till min brevlåda om några veckor.
Har redan sålt min andra. Eller hon ska köpa den när jag får min andra. Perfekt säger ju jag. Och nu ska jag sussa, har precis varit ute på lång prommis med Luluuuu.. Mys pys.

Sovmorgon åt pipsvängen

Det är alltid lika roligt när man blir väckt kl 8 när man har sovmorgon. När Hemi för en gångs skull sover lite längre än han brukar så ska det såklart ringa i hemtelefonen så han vaknar. Less blev jag kan jag lova. Så det var väl bara att gå ut på moorgon rundan då. Men nu börjar jag iallafall bli pigg så jag funderar på om jag kanske ska ta en långis med Hemi.

Dom ställde in team bedömningen igen för att 2 av dom var sjuk. Så jag missar inte skolan. Ganska skönt för jag var borta förra måndagen också.


Nej nu ska jag ta och ringa Tobbe och fråga om han kan ta Hemi efter lunch så jag kan träna innan jag åker till skolan.

Läggdags

Ja nu är det dags att sova igen. Har nyss varit ute på en kvälls prommis med Toobs och Hemi. Det är så jäkla skönt, man varvar som ner innan man ska sova. Perfekt! Nu ska jag bara skicka över lite bilder till min kära syster och sen ska vi sussa. Har ganska mycket att göra imorgon faktiskt och Hemi brukar ju vilja vakna tidigt och då måste ju jag också de :p


Iallafall, sov gott!

Marilyn Monroe

Hon är den vackraste jag vet! .. förutom Tobias då ;)



Amanda Jensen

Hon är grymt skön den bruden alltså. I princip alla hennes låtar är bra!



Och här är en av mina favoriter..

Sunday

Söndag idag, och fan vad veckorna susar förbi nu. Skönt dock med tanke på att det bara är 1½ vecka kvar tills gipset ryker och 2½ vecka tills vi flyttar in i nya lägenheten. Nyss var det 6 veckor och nu är det snart dags. På fredag ska vi välja tapeter så det är gjort tills vi flyttar in så får vi förhoppningsvis tapetserat på en gång. Grymt!



Nu ska jag gå ut och hoppa lite studsmatta, är lite rastlös faktiskt.

Ny kärlek

Nu har min kära väska kommit och aj löööv it ;)



Har en till Converse som jag också tycker väldigt mycket om..



Och det är en sån fast militär grön typ..

Inte hel men ren iallafall

Har just kommit ut ur duschen, och satan vad skönt det var. Längtar verkligen tills gipset ryker så man kan stå å mysa i duschen hur länge som helst utan att tänka på att gipset ska bli förstört!

Iallafall så ska jag beställa en ny telefon. Fett grym verkar den vara. Och billig också, inte helt fel alltså. Massa grymma spel fanns det och jag är ju en riktig spelnörd så det blir ju perfekt!! Den kommer dock inte förens v45 men det gör ju inget :)





Godis i all ära

Jag fick ett sjukt godis sug!!!


En bild.


Nörd

Det är fredag, klockan är drygt 22 och nu ska jag gå och sova. Tragiskt men sant. Jag är så galet trött, och nyss var vi ute på en lång prommis. Grymt skönt var det kan jag lova.


Nej men nu ska jag göra mig klar för sängen och gosa ner mig med Hemi och Tobbe..



Barnvaktat

Har barnvaktat Pjukis en stund, och nu har Martina precis kommit och hämtat han. Han är ju gode söt ungen där! Me Like!




Hahaha

Pojke 12 år (?) kliver in på bussen.
Busschaffisen frågar vart han ska.
Hem svarar pojken och går glatt vidare.
Pojken sitter hela bussresan och pratar med sig själv.
Och när hemmet närmar sig så börjar han vissla.



HAHAHAHA

zzzZ

Gonatt folket!


Min lilla mördar hund..

Irriterad blir jag varje gång man är ute med hunden så  blänger folk på Hemi eller viskar till personen brevid osv. DET ÄR INGEN JÄVLA MÖRDAR HUND!! Han är ju förfan lika stor som en pudel.. Han blir endast glad när han träffar människor. Skulle inte ens prova att bli aggressiv över huvudtaget! Less blir jag


Nåja. Nu är vi iallafall i Antnäs, har ätit middag och så. Strax ska vi börja åka hemmåt och sova sängen lite.

Biffen

Gymmade 25 minuter igen. Fett jävla skönt är det. Trist bara att jag i princip bara kör ben. Är lite svårt att köra armar med en arm i gips. Men bara två veckor kvar och sen ryker skiten. Då blir det lite mer seriös träning+simning. Fan vad vältränad jag ska bli. Gym+simning 3 ggr i veckan måste ju ge resultat. Plus lite promenader här och var.

Minst 5 kg ska bort, gärna 8. Då kanske jag är nöjd. Fast egentligen så är det inte vikten jag stör mig på den är "kroppsformen" men den ska bli bättre och då är det ju bara ett plus om man tappar några kg också.


När jag har nått mitt mål ska jag unna mig något fint :)

Adressändring

Adressändring i min röv. Dom ska allltid hålla på å gorma med mig. Förra gången så betalade jag och allt och sen fick jag ett brev hem att dom inte tänkte acceptera min adress ändring. Och inte fick jag mina pengar tillbaka då. Och nu gjorde jag en adressändring för 20 dagar sen och har fortfarande inte fått hem några papper. Och när jag ringer kundtjänst så är han för det första jävligt otrevlig. Och sen börjar han ifrågasätta varför jag ska flytta när jag är så ung. Vad fan spelar det han för roll?? Skit samma, han sa då att papprerna skulle komma imorgon så jag hoppas ju att dom gör det också

Uggs, plugg och ont i ryggen

Nej nu ger jag upp för dagen. Har iallafall hittat mina älskade uggs till ett bra pris. Nöjd tjej skriver! Och så har jag hunnit med att plugga till provet som är på torsdag, har nog aldrig pluggat i så här god tid, brukar som alltid göra det rasten innan lektionen börjar eller nå. Men det här ämnet är svårt så jag måste. Har även suttit på golvet som ett pucko så nu bråkar ryggen med mig så jag tänkte parkera i soffan där Tobbe och Hemi redan ligger! Sov gott.

På jakt efter uggs

Har knatat runt hela stan efter uggs idag, och hittade flera men jag gillade inte riktigt priset. Jag tänker inte betala närmare 1000-lappen för ett par skor som jag vet att jag har trampat sönder inom ett par veckor. Nope. Ska iallafall åka till Ica Maxi senare om jag får skjuts och kolla om dom har några där. Måste köpa halsduk och vantar också innan jag fryser ihjäl.



Måndag och sängdags

Inte speciellt intressant dag. Som vanligt. Har bytt gips och inget mer i princip, Jag har ett sjukt händelserikt liv. Och nu ska jag goa med Toobs och sen sussa! Det är ju faktiskt 2½ män nu och det måste ses.



4 på 4

Ja nu är jag inne på mitt fjärde gips på mindre än 4 veckor, starkt jobbat! Det här gipset känns iallafall bra så vi får hoppas att det håller i 2½ vecka till..

Change that attitude

Japp!

Jag har iallafall blivit förälskad i Sister Hazel. Har som aldrig orkar börja lyssna på dom men igår gjorde jag det och det är ju helt jävla underbar musik??


Inte nu heller

Inte blev det någon miljon den här veckan heller. Men jag känner på mig att nästa vecka är det min tur!


Nu ligger vi här i sängen allihopa förutom Kisse som smet ut för en stund sen, Och nu är det dags att göra sig redo för att sussa, och imorn börjar jag inte förens kl14 och innan det ska jag vara på gymmet. Fast jag lär ju inte få någon sovmorgon med tanke på min morgon pigga vovve :p

Bingooo

Nu ska vi åka till björx å spela bingo lotto. Jag har bestämt mig för att vinna färg femman ikväll!



Fylla månad :)

Idag fyller Hemi 4 månader och Lukas fyller 9 månader :)



Armjävel

Nu förstår jag varför dom vill att jag ska komma till Umeå och kolla till armen. Var i Sunderbyn i fredags och fixade gipset och nu är det heeelt fucked up. Det har av någon väldigt rolig anledning blivit krokigt och sitter nu helt galet. Ont som fan gör det också. Kan dom inte bara göra någonting rätt nån gång?? Knäpp blir jag. Hela armen kommer säker vara trasig igen innan det här kalaset är avslutat.

Och mitt fula vita, knöliga, tjocka gips går mig på nerverna. Det var såå smidigt med det lila.

Världens finaste Justin!


Sunshine in september

Solen skiner idag, men det är inte jätte varm. Skönt iallafall. Har faktiskt gjort mycket idag, lång prommis med Hemi, studsmatta med Justin, ätit massor och blivit förälskad i en lampa (om man nu kan bli det). Iallafall så har det varit en skön dag, men nu är jag fan rastlös!


Ikväll blir det nog att hänga med min favvo kamel, Linn :)

Massor med bofond :D

Fick hem första hyres räkningen idag, och där står de ju hur mycket bofond vi har. 8500kr i tapeter, 16000 i golv. Fan va jävla skönt, blir att tapetsera alla rum, ska försöka göra så lite som möjligt själv, men det beror ju på hur dyrt det blir. Och sen ska vi byta golv i hallen, köket och kanske sovrummet. Fan va fin lägenheten kommer bli! Jag längtar så sjuk mycket tills vi får flytta in. Inte ens 4 veckor kvar nu..

Less tjej

Hade skit tur idag och fick en tid hos opropeden för att kolla till mitt gips. Har haft ont i ett par dagarn nu, det känns som ett blåmärke med ett skrapsår på typ. Och när dom plockade av gipset för att kolla så syntes det inte nå alls, utan nej nu sitter det onda så klart inuti armbågen. Fan va fett alltså. Allt som har med min kropp att göra kan fara åt helvete. Och fult jävla nytt gips fick jag. Inte nog med det, det väger ca 4 ton mer än de gamla!!!

Antnäs, Idol osv

Nu har jag precis landat i sängen. Kilade iväg till Antnäs och käka middag, gott med köttsoppa :D Sen blev det Idol för hela slanten. Stackars killen där som var så nervös, men duktig var han ju! Och när det hade slutat så var Jocke snäll och körde hem mig, fick glida lite A8, det sitter aldrig fel ;P


Nej, nu är det dags att sova så jag orkar upp kl 7 imorn. Första idrottslektionen. Får väl se hur det går, gick ju bra att gymma idag så det ska väl funka.. Gonatt!

Slut som artist

Jag är helt färdig, efter skolan for jag till gymmet. Körde relativt lungt eftersom det var första gången. Men en halvtimme blev det iallafall. Och nu känns det för jävla skönt om jag ska vara ärlig. Ska nog ta en långprommis senare om jag hinner. Tror inte det dock, för Tobbe hämtar mig om en timme, då ska vi till Rutvik och sen ska vi kolla Idol så det kan bli svårt. Annars blir det imorn efter skolan.

Nåja, simma lugnt!

Dumma mopedist jävlar

Hur dum får man vara egentligen? Köra på fel sida av vägen i en korsning med moped och köra in i världens vackraste bil? Dumma jävla ungar, lite vett borde prentas in i skallen på dom. Pucko säger jag bara!




14 timmars sömn??

Alltså jag somnade halv 7 igår? Och vaknade kring 9 imorse. Förstå hur mycket jag har sovit då. Vars kom den tröttheten ifrån egentligen? Skit samma, jag måste börja göra mig klar. Har ganska mycket att göra idag så... Först ska jag åka upp till sjukhuset så ska dom få klippa till gipset, sen köpa gymkort och leta efter en jacka för ingen av dom jag har kan jag få på mig nu med gipset så jag måste köpa en ny. Kan ju inte gå runt utan jacka till 2 oktober??

Tisdag

Ja tisdag idag, och det är fan den jobbigaste dagen på hela veckan. Går skola 8.15-17. Fast idag fick jag dock sluta 4 för att jag blev klar med det vi skulle göra tidigare. Äckligt skönt var det kan jag lova, för det är inte speciellt kul att sitta vi en dator när man har sprängande huvudvärk. Och nu har det nästan gått över efter massor av vatten och några panodil..

Ikväll ska Tobbe sova här, han har ju sovit i Antnäs nu några nätter för att hans mamma skulle vara barnvakt åt Hemi. Å jag har saknat att sova med han! Har ju dock inte sovit själv nå alls, först sov jag ju hos Martina och igår sov jag & Linn hos Grew.

Nåja, nu ska jag vila lite och sen göra mig nå mat!

Grattis Sara! :D

Ett stort grattis till min älskade Sara som fyller 17 år idag!!



Måndag

Nu var det måndag igen, ny vecka, nya tag.

Sov ju hos Martina inatt och när jag slog upp ögonen imorse så satt en grymt söt Lukas med världens största leende och kollade på mig, go unge säger jag bara! Nu har iallafall Martina, Lukas, Lisa och Nathalie åkt iväg till Leos lekland, jag hade också velat åka men jag börjar ju skolan om en time drygt så det blev inge av det.

Nä nu är det dags att kolla upp när det går någon buss och sen göra mig klar!

Syster mys

Nu har jag precis kommit från ledarmötet och det gick bra, och nu är jag hos Martina. Ska sova här inatt för Tobbe ska sova i Antnäs och jag ville inte sova själv. Det är inte ett dugg kul. Vi ligger iallafall här som två nördar med varsin dator i sängen och sneglar lite på Idol, alltid lika kul med uttagningar.



Nåja nu orkar jag inte skriva nå mer!


Sunday morning

Har sovit grymt jävla dåligt inatt, kallt och jävligt var det. Tror att det ligger en förkylning och lurar runt hörnet. Och inte blev det bättre sömn av att Hemi tydligen tyckte att det var jätte mysigt att ligga på mitt huvud. Det tyckte iallafall inte jag om. Ont gjorde de fan. Skit samma, nu ska vi äta frukost, sen packa ihop alla våra saker och dra vidare och hälsa på Kenny & Linda.


Och nu i veckan ska Tobbe bo i Antnäs, hur ska jag klara mig?? För jag kan ju inte bo här när mitt busskort bara funkar på LLT bussarna. Abstinens kommer jag ha!


Jag har ett tråkigt liv

Jag insåg just att jag inte har mycket till liv. Här sitter jag på en lördag kväll och pysslar i mina fotoalbum :p

Storhandlat på IKEA

Ja inte fan vart det billigt på IKEA kan jag lova, gick på nästan 3000kr och vi köpte bara små saker? Men så är det ibland och jag kommer inte ens ihåg vad vi har köpt :p Svängde förbi Alko också och där träffade vi Frida en snabbis.


Nu hade jag iallafall tänkt vila en stund, man blir ju helt galet slut av en sån här utflykt. Kanske måste tvinga Hemi att gosa lite, min bajbis :) Och ikväll? Ingenting skulle jag tro, har blivit så äckligt tråkig så det finns fan inge slut. SKÄRPNING LINNEA! Man kanske skulle prova att göra som alla andra ungdomar? Bli full som en gnu och ligga på marken och spy?? Nja kände mig inte så sugen på det. Vad händer? Är jag vuxen nu?

Antnäs, Turkiet & IKEA

Nu är vi här i Antnäs igen, som dom 3 senaste helgerna typ. Orkar ju inte bo hos mamma och pappa så vi bor här på helgen.

Har iallafall varit och träffat mamma på flygplatsen,
hon kom ju hem från turkiet idag, och satan vilken neger hon är som vanligt. Och så fick jag mig en adidas tröja och billabong shorts :) Helt mysigt, har på mig de nu!

Imorn blir det IKEA för hela slanten
, var väl typ en månad sen vi bestämde de så jag hann ju glömma bort men imorn åker vi iallafall, det är alltid lika kul, nog för att det mest blir småsaker den här gången nu när vi har dom flesta möblerna vi behöver!

HEMI :)




Här har vi Hemi och mig med mitt gamla fula gips :p


Ojfan :D

Idag är det 200 dagar tills jag fyller 18 år.
Låter länge men tiden brukar ju gå ganska fort så.

Och snart är det ju dags för körskola! :D

Nytt gips och Robban...

Igår brassade ju jag, Martina och Lukas ner till Umeå. När vi väl var framme på sjukhuset så var jag där max en kvart och sen fick jag åka hem igen. Det kändes ju sjukt nödvändigt att åka dit ens. Nja, och inte fan fick jag rosa gips heller. Cp Umeå. Iallafall så mötte vi upp en av Martinas kompisar och for iväg och käka lunch och sen började vi rulla hemmåt. Gjorde ett stopp i Burträsk också för att hälsa på Robban, och det var väldigt fint där! Man har ju som inte riktigt förstått att han faktiskt är borta. Hoja..



Så här fint var det hos Robban..



Och här är mitt gips som inte är speciellt rosa!!


tröttt

är super trött, har precis kommit hem och måste sova nyss gärna. Skriver imorn!

Grattis Jocke :D

Ett stort grattis till Joakim som fyller 25 år idag!!
Vi syns på kalas ikväll :D



Haha jag hittade ingen bra bild så den här får duga :D

roadtrip söderut

Martina ringde och väckte mig nyss, och om en timme drar vi ner till Umeå sjukhus för att ta en titt och byta gips på min arm. Jag är lite nyfiken om ärret ser grisigt ut men ofta jag törs titta? Nja, då svimmar jag väl och får hjärnskakning eller liknande så jag måste spendera natten där. Han har då iallafall lovat att jag ska få ett rosa gips, men han sa också att jag skulle operera mig i februari? Och hur mycke sanning var det i de? Ingen alls. Så om det blir ett rosa eller ej har jag inte en blekaste aning om. Men jag hoppas ju.

Nåja nu kanske det är dags att ta sig upp ur sängen så man är klar när hon kommer och hämtar mig. Annars kan det bli jobbigt. Alltså bara lite less att det går en hel dag för att byta gips när jag hade kunnat göra det på en timme i Sunderbyn!!



Roadtrip norrut för typ 2 år sen. Alltså du+jag+roadtrip=sant :D


grymt extremt jobbig dag

Blä vilken dag jag har haft idag. Först hade jag skola från 8 - 1. Efter det hade jag ett fett hål så då passade jag på att umgås lite med Martina och Lukas, och sen tillbaka till skolan för att ha webb design och det var det tråkigaste på länge. 2 timmar och 20 minuter utan rast + huvudvärk som höll på ta mitt liv.

Och nu på kvällen har vi varit och hjälpt kryckan med ett bord, så fick vi ett vitrin skåp av han, precis ett sånt som jag ändå hade tänkt köpa :p Perfekt blev ju de. Och nu ska vi lägga oss i sängen och mysa lite, gonatt!!


parkering i sängen framför CSI

Det gick skit bra i skolan, är super nöjd med mötet. Hoppas att allt går som jag vill bara. Det betyder 2 kurser på min fjärde år och 1 kurs på komvux och sen är jag reso för högskola!

Nu har vi precis kommit in efter att ha varit ute på en prommis med Matte, Denise och alla vovvar. Släppte lös dom en stund så dom fick busa också. Alltid lika kul att se :P Nej nu är jag trött och tänkte lägga mig i sängen och kolla CSI NY. Först måste jag plocka bort lite saker bara. Sov gott!!

skoldags

Idag börjar jag inte förens kl 14 men ska på ett möte med studievägledaren kl 13. Jag tycker att det är mycket jobbigare att börja sent och sluta sent än att göra bort allt direkt på morgon. Men så är det ibland, ska ha engelska b och företagsekonomi idag. Tror att det kan vara jävligt kul faktiskt.



Nu måste jga börja göra mig klar, tar ganska lång tid med bara vänster armen. Speciellt när jag är högerhänt. Nåja, bussen går om drygt en timme så det är väl dags att sätta igång nu. Ha en bra dag!

RSS 2.0
Reggad på Commo.se