Grillning och mys!

Nu ska vi börja röra oss mot Elina för att grilla och mysa på hela kvällen.


Kolla vad ljus hårig jag har blivit förresten :)

Det blev en halvdag iallafall.

Vi lyckades tjata till oss en halvdag. Gode skönt var det att få sluta strax efter 13. Har inte gjort så mycket vettigt idag, bara krattat löv, suttit i solen och gjort ett DNA halsband, som försövrigt är ganska äckligt. Det ser nämligen ut som att jag har sperma runt halsen. Jummie!

Kvällens planer blir väl att grilla lite och så ska Maja sova över hos oss. En lugn och skön kväll helt enkelt.



Dax för skola, igen.

Hoja vad trött jag var imorse. Jag klarar verkligen inte av att gå å lägga mig senare än 22. Då fungerar jag inte riktigt som jag ska. Men upp tog jag mig iallafall och nu ska jag börja knalla iväg mot skolan. Jag tycker att det borde vara halvdag idag eftersom det är röd dag imorgon, varför kan inte skolan hålla med om det? Det hade ju varit ganska coolt.

Nåja nu ska jag borsta gaddarna och sen knalla iväg. Jag slutar nog 16 om jag inte lyckas pränta in att det borde vara halvdag.



En helt okej eftermiddag och kväll.

Det gick skit bra på skolan, allting rullade på i köket dock så smakade maten skit. Och det berodde inte på att vi var dåliga utan att det bara var äckligt. Vegetarisk indisk mat. Ingen höjdare alltså. Men vi har svammlat på i vanlig ordning och kom oss därifrån kring 8.
Då promenerade jag hemmåt, mötte upp Karin och hämtade Hemi så tog vi en långis runt i stan. Det var så kul att träffa henne för det var år och dar sen sist. Vi hade massor att ta igen, vi måste ses oftare gumman!

Nu ska jag läsa igenom lite bloggar och sen blir det sängen för min del. Skönt att det bli helg imorgon :)!

Dax för skola

Idag har jag hunnit städa i princip hela lägenheten och hunnit träna med Hemi. Det är inte illa pinkat. Så nu ska jag och Alice börja knalla iväg till skolan, känns lite trist att stå i köket när solen skiner ute. Men en glass på vägen ska vi hinna med iallafall :)

En riktigt härlig sovmorgon.

Hemi har varit snällm edmig nu på morgonen. När Tobbe for hoppade han upp i sängen och la sig brevid mig så vi delade kudde. Han är så go att krama! Och sen har han legat där, inte ett ända ljud, ingenting fram tills jag vaknade av mig själv. Det händer inte varje dag kan jag lova. Han brukar tycka att det är roligt at kuta runt i sängen och slicka i mitt ansikte sådär strax före 7 men inte idag :)


Idag ser det ut som att det kommer bli ganska fint väder. Jag hoppas på att vi får någon sol på balkongen så jag kan sitta där ute en stund och bara njuta. Har en massa andra planer också men först tänker jag vakna ordentligt och få i mig frukost :)

Man blir trött av att vara igång hela dagen.

Det blev en ganska effektiv kväll också. Har hunnit vara iväg och köpt lite småsaker, kollat lite kakel, golvlister och sånt. Vi är väldigt sugna på att renovera badrummet och köpa nya vitvaror till köket. Vet dock inte hur vi ska göra riktigt ännu men det tar vi lite längre fram..

Nu ska jag iallafall gå och lägga mig i sängen och kolla lite TV tills jag somnar. Börjar egentligen inte förens kl 14.30 men ska försöka ta mig upp i vettig tid så jag kan vika tvätten och ta en lång promenad med Hemi.

Tvätten är gjord och maten ligger i magen.

Extremt effektiv har jag varit sen jag kom hem från skolan. Har hunnit ta en långprommis med Hemi, tvättat en massa maskiner med tvätt, lagat mat och  plockat undan i lägenheten. Hur skönt som helst! Ska fortsätta att vara lika effektiv resten av kvällen också. Nu ska jag hoppa i duschen och skölja ur silvertoningen och sen ska vi iväg på lite ärenden :)



Det blev en tidig dag :)

Imorse gjorde vi ju som sagt nationella i Engelska B. Jag kan ju inte påstå att jag skrev en bra uppsats men ett G måste jag väl lyckas få iallafall. Tycker jag iallafall.
Nåja, sen hade vi Naturkunskap, och läraren är ju ett skämt. Vi såg nämligen en bit av en film som var på finska utan text och handlade om ugglor. Herregud alltså. Någon skruv lös måste hon ju ha.

Jag skulle ju egentligen ha slutat 14.30 idag men vi behövde inte gå på sista lektionen så vi slutade före 13. Gode skönt, så nu har jag precis kommit hem, tänkte vila en liten stund och sen blir det powerwalk med Hemi. Jag börjar med 30 minuter och sen får vi se hur kroppen mår. Måste börja ta hand om mig själv nu.

När ska solen titta fram igen?

Det är inte kul att kliva upp ur sängen när allting är grått ute. När solen skiner så flyger man ju upp ur sängen, men nu går det bara väldigt segt.

Nu på morgonen har jag nationella prov i Engelska B. Vi ska skriva en uppsats om jämnställdhet. Har inte ens blekaste aning om vad jag ska skriva så jag får väl hitta på något när jag sitter där. Vi har ju ändå 100 minuter på oss och så länge tar det ju inte.

Nåja, nu ska jag borsta tänderna och sen ska jag börja knalla iväg till skolan. Idag slutar jag 14.30 tror jag så det ska bli skönt, då blir det direkt en prommis med Hemi så både han och jag får lite motion. Sommaren börjar ju närma sig faktiskt.



Hemi & Chillo















En fullspäckad dag.

Fullt upp har jag haft idag, började med skola till 17, for och köpte födelsedagspresent åt Tobbe, varit på Skinnexpo och ätit middag i Sunderbyn. Nu har jag precis kommit hem, ska vila några sekunder i soffan så inte min huvudvärk blir värre. Det är verkligen dags att kolla upp min huvudvärk nu, för det kan inte vara speciellt hälsosamt att få så ont i huvet så man spyr och svimmar. Nej det första jag gör imorgon är att ringa vårdcentralen. Är lite skeptisk dock, dom brukar ju inte vara till någon stor hjälp men det är ju lika att prova iallafall.

När jag har vilat ska jag fixa lite i klädkammaren, vi har nämligen fått dit byrån nu som vi fått av min syster. Tror att det kommer bli finare där inne nu.

Nu blir det sängen för våran del.

Jag är helt slut efter dagens äventyr. Har ju hunnit med en sväng på storheden och 3 hundträffar. Hemi är nog också lika trött som jag, om inte ännu mer.  Men kul har vi haft iallafall, vi har hunnit med premiär grillningen också med Elina och Robert. Gode gott var det, och nu längtar man ännu mer till sommaren. Tror att våran grill kommer att användas flitigt.

Imorgon lägger jag upp bilder från dom andra hund träffarna vi hunnit med idag. Internet är så segt just nu så det  skulle ta en evighet.

Nej, sängen nu!

Hemi & Tjorven.








 
Dom tycker verkligen om varandra :)

Jag har sovit bort hela dagen.

Jag tycker inte om att vakna klockan 13. Men gode skönt har jag sovit iallafall, hela natten i sträck från kl 23. 14 timmar alltså. Jag kan ju inte vara annat än utvilad. Vaknade inte ens när Tobbe kom hem, och då sover jag djupt!

Nu blir det iallafall en dusch, måste skölja ur hårinpackningen jag stoppade i igår kväll. Håret ser sådär lagomt mysigt ut just nu. Sen ska vi kanske åka till Fredrik och Jenny så Hemi och Dolly får busa lite :)


En stor del av IKEA sakerna.


Hallbyrån.
Hela lägenheten känns mycket större när vi bytt ut garderoben mot den där!


Blomma till köket.


En tavel list som vi använder som kryddhylla.


Hylla till badrummet.

Resten har vi inte fått upp ännu, men det kommer :)


Min katt är väldigt speciell.


Han ligger i våran nyckelkorg :)

Presenter från staterna.


Nya Escada parfymen, luktar yummie :D


Världens coolaste bälte, kan det bli mera jag??

TACK MAMMA & PAPPA :D

Shoes.


Mina nya pjux :)

En kväll på raggen.

Det var ändå rätt kul igår, jag och Linn gled runt i Mustangen i ett x antal timmar. Poppade hejvilt och fick massor med blickar, inget ovanligt. Killarna kollade på bilen och tjejerna putade med brösten när dom hörde basen, tills dom såg att det var två damen i bilen ;) Nåja, kring 2 var vi hemma iallafall, helt död var jag efter att ha suttit i bilen i princip hela dagen.

Nu är det storstädning som gäller, Tobbe ska åka iväg och fixa en ruta så jag börjar städningen själv. Och sen ska förhoppningsvis mamma och pappa komma förbi och kolla hur vi har fått det medans dom varit borta. Släpet har dom med sig så nu kan vi bli av den fula äckliga garderoben.

IKEA för fulla muggar

En sväng till Ikea blev det, lämnade tillbaka golvet som blev över och fick 750kr på ett tillgodokort. Perfekt. Kom hem med en byrå, 2 badrumshyllor, tavellister, blomma, koppar och massa andra saker. Sen knallade vi såklart in på skopunkten och kom ut därifrån med ett par skit snygga skor. Jag lägger upp bilder på allt imorgon eller senare ikväll. För nu är vi i Antnäs och dricker kaffe och om en liten stund så ska jag fara till Sunderbyn och hämta Mustangen så ska jag och Linn dra någon ragg ;)

Vi drar till Haparanda!

När klockan ringde vid 6 imorse var jag inte alls sugen på att kliva upp. Jag försökte intala mig själv att Tobbe antingen hade sovmorgon eller att han var sjuk bara för att jag skulle få sova en stund till, men icket. Jag fick kliva upp iallafall :p Men nu har jag iallafall piggnat till. En kopp kaffe och jag är på topp.

Trots att jag fortfarande känner mig hängig och förkyld så ska jag och Linn kila iväg till Haparanda och gå på IKEA :) Det känns nästan som att jag måste köpa något på Alko bara för att jag får, haha.

Nu hade jag tänkt få i mig lite frukost och sen hoppa in i duschen. Planen är att vi ska åka vid 9 tiden så man slipper komma hem så sent, för vi har massor att hinna med sen.

Och juste idag kommer mamma å pappa hem från staterna. Som jag har längtat :)

Grattis Berta!

Idag fyller världens bästa Lovisa 18 år!



Chevy är ju inte som alla andra :p




Fast han är ganska söt :)

Jag vill ha ett nytt matbord och stolar.



Det här vill jag ha. Sjukt snyggt och faktiskt billigt också :)

Det är ganska bra att vara sjuk ibland.

Jag tror att febern bara var något tillfälligt, känner mig bättre nu iallafall men är fortfarande väldigt hängig. Och istället för att bara ligga i soffan och tycka synd om mig själv så har jag organiserat alla verktyg, skruvar och sånt. Jag kom fram till att Tobbe behöver en större vertygslåda och det ska han få också :) Har nästan tömt hela hall garderoben också. Rensat och stoppat i rätta lådor. Så skönt när vi ska ha en byrå där istället. För det är nämligen ingen garderob som man man kan hänga kläder i utan det är typ ett städskåp :p Skit helt enkelt. Men IKEA imorn!

Nu hade jag tänkt fortsätta min rensning, klädkammaren står på tur, och sen byrån i sovrummet. Det är helt sjukt hur mycke saker vi har! Tur att vi ska få en byrå av min kära syster idag :)

Det var inte alls kul igårkväll

Igår när jag kom hem från sjukgymnasten så hade jag gräslig huvudvärk som sen övergick till migrän och yrsel. Spydde ett par gånger, svimmade till en gång och hade andningsproblem. Sen slocknade jag på soffan vid 8 tiden. Hoja tycker inte alls om min huvudvärk. Ska det vara så hela livet? Och det känns som att det inte bara beror på min trasiga nacke. Ska nog ta och kolla upp det där, men Sveriges sjukvård är ju inte den bästa direkt så det lär ju ta tid, och det är inte ens säkert att man får veta något.

Nåja, jag stannar hemma från skolan idag, känner mig hängig, säkert lite feber. Troligtvis blir jag hemma imorgon också för då ska jag på IKEA om jag mår lite bättre.

Det blev kortare än jag trodde.

Idag har vi fått lära oss hur man ska steka kött, ni vet rare, medium & well done. Och sen fick vi äta upp det, gotta! Vi slutade redan 12.30 tror jag det var så jag har hunnit vara hemma ett ganska bra tag med Linn som sällskap :) Fast det är lite jobbigt att vara här hemma just nu för Hemi luktar fan apa! Kan bero på att han har ätit upp mina sista foppatofflor. Det är inte kul när det luktar surströmming om hunden :p



Idag tänker jag ha på mig keps.

Klev upp extra tidigt idag för att hinna tvätta ur inpackningen och slänga i en silver toning. Ser dom inte att det har blivit bättre ännu men jag ger det några minuter till. Måste nog bleka en gång till likförbannat :p Det är då iallafall jag osom kommer att knata runt med keps idag. Tacka vet jag kockmössan!

Nu måste jag fixa på lite här så jag inte blir sen.



Det börjar likna något nu iallafall.

Dock så är det fortfarande kaos. Det ser fortfarande ut som att det brinner men nu är det ändå en hyffsat jämn färg. Och nu ger jag mig för idag, har kletat i en massa hårinpackning soom ska få sitta i över natten så får jag se om jag gör en silver toning på morgon. Tur att vi ska vara i köket imorgon så ingen behöver se mitt hår :p

Läggdags, NYSS!

Man lär ju sig aldrig.

Nu blir det akut färd till Kvantums hårfärgs avdelning. Ni kan ju bara gissa hur jag ser ut i barret :p

Jag närmar mig blond

Efter att vi ätit lite mat så gick vi ut på en lång promenad med Sebbe. Ett varv runt sjön och det var sjukt skönt att röra på fläsket lite. Sen stannade vi till hos Elina och drack lite kaffe, mina knän behövde vila några minuter och sen knallade jag vidare ner till Willys och köpte hårfärg. Så nu sitter den i. Dum som jag är så köpte jag bara en färg. När ska jag lära mig att jag faktiskt har ganska mycket hår? Inte idag tydligen. Nåja vi får se hur det blir. Slänger iallafall i en silvertoning efteråt. Vill ju inte att det ska se ut som att jag brinner!



Idag kommer jag att bli blond, igen.

Dom senaste dagarna har jag slingat håret två gånger för att få det lite ljusare än vad det var innan. Så idag ska jag slänga i en blekning i hela håret och sen blir det silver toning för att få bort det som är gult och orange. Vill ju egentligen inte vara blond, men det kommer bli gode skönt att slippa färga utväxten varannan vecka som jag måste göra nu. Nåja vi får ju se hur det bli.

Nu sitter jag och väntar på att Martina och Lukas ska komma hit, dom hade tydligen med sig en present :) Wiho jag tycker om presenter! Fast det gör väl alla! Och juste, Toobs fyller ju år nästa helg så jag måste hitta något åt honom. Jag vill ge han allt i världen men det går ju inte riktigt.

En hyffsat kort skoldag idag.

Idag har jag bara skola till 14.30 eller något sånt. Mycket bättre än att gå till 17.
Och efter skolan tänkte jag gå en sväng på stan, behöver lite ansiktsrengöring och sånt där. Är det inte typiskt att alltid allt smink och sånt tar slut samtidigt så man måste köpa allting nytt? Så är det alltid för mig iallafall.


Jag blev klar ganska tidigt idag så jag tänkte träna lite kommandon med Hemi. Har inte gjort det på ett par dagar så det är dags nu!



Nu är golvet färdigt i hela lägenheten


Så här ser det ut i våran garderob. Bara den här sidan som är klar ännu.


Jag älskar de här golvet!

En lång och väldigt seg dag.

Dagen började ju bra med att få massage iallafall. Gode skönt var det. Men sen så har resten av dagen varit väldigt seg, somnade tillochmed på lektionen en liten stund. Nu är jag äntligen hemma iallafall. Inga måsten idag. Därimot ser jag fram emot en lång promenad i kvälls solen med min Hemi.


Hemi var trött för någon dag sen så han somnade på min sko :p

Nu börjar maten vara klar så jag ska duka. Och sen ska Tobbe äntligen lägga golv i klädkammaren så vi får iordning där!

Då var det slut på det roliga.

Även fast jag har varit ledig i 1½ vecka så känns det som att det bara har varit en vanlig helg. Men så är det ju nästan alltid.

Idag är det iallafall måndag och det betyder skola till 17. Tur att jag bara går så länge en dag i veckan istället för 2 som jag gjorde innan lovet. Jag får ju så dåligt samvete när jag är borta från Hemi så länge, fast ikväll ska vi ta en långis runt stan iallafall och efter det blir det nog gymmet för min del. Måste bli fit nu!

Dags att hoppa i säng.

Klockan har bara susat iväg idag, har inte riktigt hunnit med i svängarna.
Nu ikväll har jag iallafall mätt i köket, golvlister, ny bänkskiva och en massa annat kul ska inhandlas. Hann med att skriva en inköpslista på IKEA också. Varför blir den alltid så jäkla lång och så jäkla dyr? Kan ju säga att jag inte kommer ha råd att åka den här månaden.

Nä nu är jag alldeles för trött för att sitta här så jag hoppar i säng på en gång. Skönt iallafall att jag börjar skolan efter lovet med en sovmorgon. Dock bara till 9.50 och då har vi massage :)


Jocke höll på lära Chevy en massa dumheter :p


Nästan efter bilder på köket.

Här kommer lite bilder, men det är fortfarande långt ifrån klart. Men det mesta som ska göras är saker som inte syns.




Det ser lite grylligt ut på bilden men det är det inte i verkligheten.
Bilden gör att det ser mycket mindre ut också men det är så svårt
att få till en bra bild där man ser allt.

En liten smygtitt


Först glas skivan är uppe och nu blir det mat paus :)

Lukas måste vara en ängel

Inatt har Lukas sovit 12 timmar. Han har vaknat till 2 gånger och hostat lite men somnat om på en gång. Ängla barn. Sen så har vi busat på i vanlig ordning, hunnit med en sväng till Antnäs bland annat där han hittade en bil och en telefon att leka med. Sen tog vi en paus för lite mackor och nyponsoppa :)


Vi har varit ute i Gammelstad också och hälsat på Emil och lille valpen. Socker söta hund alltså. Hon är söt även fast hon råkade kissa på mig :p Men det är sånt som händer ibland :) Det var kul att se att hon och Hemi gick bra ihop, svansarna viftades hejvilt och dom skulle pussas mest hela tiden.


Hemi blev väldigt stor helt plötsligt :p



Nu ska vi pyssla på i köket. Ska äntligen stoppa dit det knall röda glaset, ni får se bilder sen :D

Nu har lilleman somnat för natten







Det har varit en händelserik dag.

Vi 12 tiden for jag och Hemi ut till Sandnäset för att busa med Elin och Diva. Men efter ungefär en kvarts bus så ville båda två ha samma ben och då på något sett fick Diva benet i ögat och skar upp ögonlocket lite. Vi fick typ panik både jag och Elin så vi hoppade in i bilen och for till djursjukhuset. Som tur var så var det inget allvarligt. En antibiotika salva och tratt. Fan det hade ju lika gärna kunnat riva upp ögat eller nå. Hoja vad hemskt sånt där är! Tur att det slutade bra iallafall.

Sen när jag for från Elin så for vi och valde färg till köket. Och det blir Ferarri rött :) Så det har vi stoppat på glaset och imorgon ska vi (läs Tobbe) montera upp det på väggen. Det kommer bli great!

Har hunnit med att hälsa på Emil, Emelie och deras lilla Tjorven. Sötaste vovven ever! Det var den absolut minsta hund jag har sett i hela mitt liv. Så jäkla go tjej alltså.

Nu har vi precis kommit hem efter dagens äventyr, så nu ligger Lukas och dricker lelle medans vi kollar TV. Han blv tjurig när jag skulle värma den så han får skylla sig själv om den är kall :p Haha!

Den här gången hade jag faktiskt med mig kameran, men minnes kortet var kvar i datorn. Typiskt.

Saturday I love you like gold

Lördag idag. Och vi ska hinna med massor idag. Nu när vi ätit frukost ska vi åka och hämta den där sågen, och efter det så kilar jag och Hemi iväg till Elin och Diva och umgås lite medans Tobbe lägger golv. Det går nog fortare om jag inte är hemma för han brukar bara tycka att jag är ivägen :p Ska försöka få upp någon hylla och kabellister och lite sånt också.

Senare så ska vi barnvakta, lille man ska nämligen sova med oss i natt. Ska bli spännande å se hur det ska gå. Då kan Hemi passa på att sova i bädden en natt istället för i sängen :)

Million Dollar Baby

Våra gäster har precis farit hem och nu ska vi se Million Dollar Baby. Jag har sett den hur många gånger som helst men som vanligt så har jag somnat varje gång så jag missat slutet. Väldigt irriterande så nu ska jag försöka hålla mig vaken.



Imorgon ska jag försöka ta mig upp i vettig tid och åka till Sunderbyn och hämta en såg så jag kanske får golv i klädkammaren nån gång :)

Jag har köpt en keps!


20kr var den ju helt klart värd :)

Storhedsrunda

Jag blev rastlös för ett par timmar sen så jag och Hemi packade in oss i bilen och for iväg till Sunderbyn och plockade upp Lollo. Vi rantade runt på storheden och dollar store. Och efter det så har jag varit och lämnat bilen i Sunderbyn hos mamma å pappa.

Ikväll var ju planerna att vi skulle åka iväg på fest, men Tobbe kände sig hängig och jag har inte lust att åka så vi ska bara vara hemma och mysa hela kvällen istället. Jag är sugen på att baka min shake n´ bake kaka så det ska jag göra efter vi har ätit. Gott med fläskfilé å rödvins sås!



Vårat underbara sovrum!


Familjefoton


Spegeln som vi fick i julklapp får hänga ovanför sängen


Lite pynt på byrån


Världens finaste Kisse ooch en fin rosa blomma.


Små svarta hyllor med ljuslyktor på


Tak lampan från IKEA


En MALM kopia rån Jysk


Världens goaste hund ville vara modell i sängen :)



När Hemi var en liten valp







Kvalitetstid med hunden.

God morgon!
Hemi har börjat bli snäll på morgon nu, han hoppar inte upp i sängen förens han ser att jag öppnar ögonen och rör på mig. Även fast man kanske hade velat sova en stund till så är det skönare att kliva upp strax före 9 istället för 7.
Dagens planer blir att ta det hyffsat lugnt. En långprommis med Hemi och dammsuga är väl det ända jag ska göra under dagen. Sen ikväll ryktades det om fest men jag tror att jag kör så jag slipper vara full och odräglig :p Det brukar vara bäst så.

Nåja, nu ska jag försöka få i mig lite frukost och mysa med min Hemi i soffan.


Bilden är några dagar gammal :)


God middag på All Star

Nu är vi proppmätta kan jag lova. Har precis kommit hem från All Star. Jag, Tobbe, Patrik, Emil och Emelie har varit där och ätit middag. Sen tröck jag i växeln i en sån där spel maskin och förlorade allt som vanligt :p

Det är ingen idé att gå å lägga sig nu, ska kanske köra hem Patrik senare så jag tänkte sitta här och uggla ett bra tag, jag är ju ändå ledig imorgon. Min sista lov dag om man inte räknar med helgen. Jag tycker att lovet bara har susat iväg och inget vettigt har man gjort förutom att gorma på lite i köket.

Ett besök på gymmet och en lång dusch senare

Jag lyckades ta mig iväg till gymmet idag! Inte illa med tanke på att det brukar vara mycket snack och lite verkstad :p Så nu är jag stolt över mig själv, men jag tog det ndå relativt lugnt med tanke på att det var ett tag sen jag tränade.
Och nu känner jag mig som en ny människa, har legat i badet i en halvtimme och bara tagit det lugnt för mig själv och nu tänkte jag hoppa i nå kläder och göra ett ryck med städningen. Nu har jag kommit på nackdelen med att ha liten lägenhet, DET ÄR GREJER ÖVERALLT! Helt seriöst, jag har ju slängt hur mycket som helst men likförbannat så kryllar det av skit här. Kanske måste köra en till rensning.

Ska försöka ta lite bilder på köket också hade jag tänkt!

Kolla hur stor min minasta bejbis har blivit!


Det här var dagen då vi fick hem honom..


Och nu är han så här stor!
Vars tar tiden vägen? :p

Redan torsdag

Jag fick sovmorgon idag, halv 9 blev jag väckt. Skönt att det inte var klockan 7 iallafall.
Har iallafall hunnit vara på Elgiganten och lämnat in min telefon som gormat med mig och nu funderar jag på att ta en prommis runt stan med Hemi. Tänkte hinna med att träna på gymmet också och sen åka till Storheden och leta efter någon cool färg att måla glaset till köket med. Vi vill inte ha det svarta längre eftersom vi tydligen hade köpt en svart bänkskiva istället för en vit. Men det gör ingenting, för snyggt blev det iallafall!

Nej nu ska jag knyta på mig promenad skorna och gå ut en sväng. Man kan ju inte sitta inne när det är så fint väder ute!

Någon som haft roligt?

Någon har kommenterat massa bloggar i mitt namn? Vilken lustigkurre.
Bara så ni vet så kommenterar jag bara vänner och bekanta.

Jag är praktiskt taget död.

Man blir trött av att köra ungefär 60 mil. När vi väl kommit fram till Umeå så var vi där i 10 minuter som vanligt. Han sa att jag kan böja lite mer, att jag ska gnugga där det gör ont och att jag inte behöver komma tillbaka. Tack och äntligen! Jag är så sjukligt less på att åka dit för att göra något som man antingen hade kunnat göra på telefon eller i Sunderbyn. Nåja nu är är det gjort iallafall och jag och Emelie har haft jätte roligt. Vi har sjungit så vi är hesa och så stannade vi till i Skellefteå  hos Emelie's storebror. Gick på en restaurang så vi fick lite mat i magarna och sen for vi hemmåt igen.

Imorgon ska jag åka och lämna in min telefon, den kopplar bort samtal om man pratar i mer än en minut och sen ska jag inviga gymmet i stan.

Roadtrip till Umeå

Nu ska jag och Emelie kila ner till Umeå. Jag ska till sjukhuset på återbesök, igen! Det verkar som att det aldrig tar slut. Nåja jag har det lite stressigt nu så vi hörs!

Lite bilder på lägenheten


Vårat kak/fruktfat från Koizol :)


Tobbe kom hem med ett grytunderlägg


En del av köksfläkten


Överskåpet i köket



Lyx mat på en tisdag.

Martina ringde tidigare och frågade om vi var sugna på fläskfilé. Antagligen! Så vi brassade iväg och köpte klyftpotatis och sen vidare till Sunderbyn. Käkade lite och busade på hejvilt med Lukas. Han är ju för go den där ungen, och jag känner igen mig en del från när jag var liten.

Nu håller Tobbe på att mäta och fixa i köket. Han ska nog skära glaset imorgon som ska upp istället för kaklet. Fan så snyggt det kommer bli!


Så här snyggt blev det när vi stoppade glas i gamla lägenheten!

Hur snyggt är inte det här då?


God morgon, solen skiner.


06.50 klev jag upp idag och körde Tobbe till jobbet. Eller okej han fick köra sig själv till jobbet för jag höll på somna :p Men jag lyckades köra hela vägen hem iallafall för då hade jag blivit lite piggare.
Nu ligger jag och Hemi i soffan och laddar upp inför mördar passet med 2 galningar till djur som jag ska vara med ett par timmar. Minst sagt så kommer jag hålla mig sysselsatt :) Haha men det är bara roligt ju, tänkte försöka få till några fina bilder på dom om dom kanske sitter still en sekund eller två.

Nej dags för frukost!


Det blir lätt att man glömmer bort.

När man har fullt upp med renovering, hund, jobb och skola så är det lätt att man glömmer bort att lägga ner tid på varandra. Så nu har vi legat i soffan å kramats och sett en film. Love it, så nu ska jag återgå till det och sen blir det sängen för våran del. Man blir gode trött av att pyssla på hela dagen.

Imorgon ska jag upp tidigt och köra Tobbe till jobbet så jag får ha bilen på dagen :) Ska nog vara barnvakt åt lilla Dolly och sen blir det kanske en promenad med henne och Jenny också! =)

Vi hörs imorgon!

Kan jag inte få lön nu?

 

   

Klocka, knivställ, katt matskålar och servetthållare.

Köket börjar likna något nu.

Tapeterna är uppe i köket nu, och vi är jätte nöjda! Tobbe är så duktig å tapetserar även fast han är bakis, puss älskling!




Senare kanske vi åker och skär till lite glas och målar det
svart så vi får upp det på väggen nån dag i veckan!


Äntligen visar sig solen här uppe i norr!

Jag vart glad när jag vaknade idag. Termometern visade 10+ i skuggan och solen skiner in i vardagsrummet. Jag ska hoppa i klläderna på en gång och gå en långpromenad med Hemi så inte solen hinner försvinna!

Efter det ska jag åka och hämta Tobbe så vi kan sätta igång med att tapetsera fondväggen i köket!

Jag slänger in handduken för idag.

Nu har jag gjort mitt för idag, jag sitter här i soffan och känner hur ögonlocken bara blir tyngre. Jag tycker ändå att jag har hunnit med ganska mycket idag, lägenhetsmässigt alltså. Vi har hunnit spackla och målat väggarna i köket, fått in det mesta som ska vara där, dammsugit och skurat, plockat ihop alla kläder och diskat. Och imorgon ska vi hinna med minst lika mycket.

Ska bara ringa Tobbe och säga godnatt och sen går jag å Hemi och lägger oss!

Vi köper ett nytt tak istället.

Jag provade att måla taket tidigare, men jag kan inte påstå att det gick speciellt bra. Det var så mycket bucklor och sånt från dom gamla köksskåpen så det blir att köpa nytt tak, så passar vi på att stoppa inbyggda spottar i samma veva. Det är så snyggt ju! Men det lär ju inte ske imorgon direkt, renoveringskassan börjar ta slut så jag måste spara lite först.

Istället för att måla så har jag lyckats flytta kylskåpet, fått in bokhyllan och stoppat tillbaka lite grejer dit så det är mindre kaos i resten av lägenheten. Och mellan varven så har jag spelat bingo, ingen vinst ännu men därimot så var jag ett nummer ifrån att vinna 648.732kr. Det hade inte suttit fel måste jag säga.

Nej nu ska jag springa ner med sopor och boka tvätt tid!


Bild från google.se


Målning i köket och MAX mat till middag.

Nu har vi hållt på å måla i köket ett ganska bra tag. När spacklet har torkat så sa jag slipa och sen sätta igång med att måla taket. Får se hur min rygg och nacke mår efter det. Tur att jag inte ska följa med på fest ikväll. Jag ska nämligen sitta hemma och spela bingo lotto. Man kan ju vinna 865.000 direkt på bingon :D Det hade varit coolt måste jag säga.

Nej nu ska jag ta tag i kaoset. Börjar med sovrummet.



Jag har nog slagit rekord i sömn.

Igår somnade jag tidigt, på soffan. Kommer inte ens ihåg att jag har knallat över till sängen. Men men nu är jag iallafall uppe, och dunder förkyld har jag blivit. Väldigt typiskt att det ska ske när man har som mest att göra. Jag får sno lite av mamma å pappas mediciner.

Idag är planerna att vi ska åka hem en sväng och hämta min dator (hur jag ska klara mig utan den i två veckor vet jag inte) och sen ska vi kila iväg till Sunderbyn och hämta upp mamma, pappa, Lukas och våran bänkskiva till köket, så kör vi dom till Kallax och sen blir det hem och gorma på i köket. Om man nu får något gjort när terroristen ska med :) Men han är söt iallafall!

Det blir lugna puckar ikväll.

Idag har vi hunnit vara på påskmiddag hos Tobbe's mormor, vi åt till vi knappt kunde andas och jag slocknade på soffan. Jag är så jäkla trött! Därför blir det en lugn kväll, vi ska väl vara kvar här i Antnäs en liten stund till för att sen åka hem och sova. Imorgon ska vi barnvakta Lukas en stund och köra mamma och pappa till flygplatsen, skitskallarna åker till USA i två veckor. Är jag avis eller?

Nej nu ska jag gå och sätta mig vid brasan en stund, känner mig frusen.


Du är mitt allt älskling!


Gårdagen i bilder.


En telefon nörd i Boden


Mammas lill hjärta!!


Hela gänget förutom jag


Söta unge!


Så här mysigt hade jag och Hemi hemma i soffan!


Jag ser ut som en tjockis :p


Seb, Grew, Innala, Cia, jag och Hansson.


Han fick pussas med katten :)

Det finns flera varianter.

Igår blev det lite förfest här hos oss med Grew, Jocke, Sebbe, Innala, Cia och Hansson, trevligt var det. Sen knallade vi iväg till All Star och hängde där en sväng. Blev att gå hem relativt tidigt ändå, kring 2 var vi nog hemma. Och skönt är det idag att jag var spik nykter igår, inte en endaste droppe alkohol.

Och sen till dig. Varför i hela friden skulle jag känna mig hotad av dig? Det är väl det sista jag gör. Jag tycker bara att det är jävligt löjligt.

Jag håller mig på den säkra sidan.

Nu sitter dom ett gäng här å dricker öl. Jag 'r absolut inte avis på dom. För när dom ligger och mår dåligt imorgon så kommer jag att må prima, om jag inte får Tobbe's baksmälla vill säga.

Det blir strax all star och jag hade velat surra med en speciel. moaahha

Palt koma och en grymt stökig lägenhet.

Det var super gott med palt i Boden, jag åt tills jag höll på spricka. Är fortfarande propp mätt och det var flera timmar sen vi åt.

Och nu har pappa och Tobbe lastat ut köket på släpet så ska vi åka och slänga det till veckan. Skönt att få bort det härifrån iallafall. Man kunde knappt gå här inne tidigare. Juste, köket känns jätte stort nu. Jag har som fått lite cellskräck där inne tidigare men nu kändes det mycket bättre! Vi har massor med jobb framför oss nu!

Nu ska jag försöka diska och lite sånt, det ryktas om att det blir All Star ikväll igen så jag kanske skulle ta en dusch.

Renovering av köket

Just nu är våran lägenhet i totalt kaos. Vi håller nämligen på att riva ut köket.







Det blev en bildlös kväll.

Jag hade en kul kväll igår. Vi började här hemma hos oss för att sen knalla vidare till All Star, vi lyckades komma dit när det inte var en kotte i kön så det var skönt. Där satt vi och hängde ett tag tills jag och Emelie bestämde oss för att gå på Cleo. Mycket ovärt måste jag säga. Det var typ jag, Emelie och kanske 3 till på hela stället. Så vi knallade snabbt tillbaka till All Star igen och då började jag och Tobbe knalla hemmåt.

Idag är jag lite hängig, men jag trodde faktiskt att det skulle vara värre. Tacka för det!

Om ett par timmar ska vi åka till farmor och farfar i Boden och käka palt men först ska vi börja riva köket!

Jag ska nog vara full!

Tobbe var på bolaget tidigare och jag kunde inte låta bli att be han köpa lite åt mig. Sitter och surplar på en cider just nu faktiskt men det blir lugnt. Jag tänker absolut inte vara sängliggandes hela dagen imorgon.

Nej nu måste jag plocka undan lite här och sen göra mig iordning. Blir säkerligen Allstar ikväll! Vi syns där! :)

Slapp skoldag

Jag var sjukt sugen på att stanna hemma från skolan idag, kände mig hängig men jag tog mig i kragen och gick dit iallafall. Och turvar ju det för vi fick nämligen göra smoothies. En med banan & hallon och en med banan & kiwi. Gott var det så nu har jag kramp i magen eftersom dom både innehöll mjölk yoghurt och glass. Men det är smällar man får ta :)

Nu ska vi vila på här lite i soffan, och om en stund kanske Emelie kommer hit och hjälper mig att slänga iväg ett mail om ett jobb och sen ska vi ut till Antnäs en sväng och fika.

Vi får se vad kvällen har att bjuda på, jag är sugen på utgång men Grace är ju ingenting att ens fundera på så det kanske blir All Star?

Natti natt.

Nu har jag och Emelie hållt på å färga håret hela kvällen. Så nu är man utan utväxt igen. Bli inte förvånade nu men jag tror att jag ska börja med lite ljusa slingor. Jag trivs så mycket bättre i mörkt hår men jag orkar verkligen inte med att färga utväxten varannan vecka. Vem vet, jag kanske har min naturliga hårfärg till sommaren. Det hade varit nice.

Tobbe har redan gått och lagt sig och det ska jag också göra nu, brukar inte alls vara vaken vid den här tiden så det ska bli spännande att se om jag ens tar mig upp ur sängen imorgon.

Jag och mamma har shoppat.

Speed shopping kan man kalla det. Vi var på stan i en halv timme och hann ändå sprätta ett par hundra lappar. Det blev en del välbehövliga saker.


En korg för obetalda räkningar, hårfärg och en bakform!

Jag ville inte alls kliva upp idag.

Trött trött och åter trött är vad jag är idag. Jag brukar inte vara speciellt morgon trött men idag ville jag verkligen sova vidare. Jag får tänka positivt, en morgon till att kliva upp före 7 och sen är jag ledig i 1½ vecka. Det ska bli gode skönt.

Idag är sista dagen som vi serverar i skolan. Det blir femte gången och vi är redan klara med kursen. Grymt skönt. Så veckan efter påsk ställer vi oss i köket igen.

Nej nu kanske jag ska göra mig klar, sitter fortfarande i morgonrock och lallar.,

Jag brukar inte vara tidsoptimist.

Jag måste ha fått en släng av tidoptimism tidigare. Trodde jag seriöst att vi skulle hinna med allt det där? :p Vi har iallafall hunnit hämta fläkten, och handlat. Nu håller vi på pyssla på här hemma med att skruva upp hatthylla och liknande. Någon storstädning av badrummet hinns inte med idag för nu måste vi försöka plocka undan kaoset eftersom Hemi ska vara ensam hemma imorgon och han tycker om att bita på saker som han inte får ibland :p

Nej nu gör jag ett ryck och sen går jag och lägger mig för natten.



Måla måla måla måla.

Det är tråkigt att måla kom jag fram till nyss. Jag har nämligen målat hallen. Det blir bara ojämnt och blä. Men det är bättre än vad det var innan iallafall. I framtiden blir det nog att slänga upp lite tapeter, easy up helt klart.

Nu ska vi röja undan lite och sen ska vi och göra lite ärenden. Typ hämta köksfläkt och snickra ihop en grej till garderoben. Ska även hinna handla och stor städa badrummet från golv till tak.

Dagen gick fort iallafall.

Provet imorse kändes helt okej faktiskt. Lite trist att man inte hade en aning om vad svaret var på frågan som gav mest poäng. Men det är smällar man får ta om man inte pluggar ordentligt. Sen fick vi iallafall veta vad vi fick på provet vi gjorde igår, VG. Stolt tjej, man kan ta sig långt med sin fantasi. Var ute i skogen och kollade på träd också. Lagomt givande.

Nu ska jag och Hemi ta en promenad i stan. Och sen ska jag ringa Karin och höra om hon är sugen på kaffe :)

Jag är inte sugen på att leta efter fågelkvitter.

Den här dagen kommer bli lång tror jag. Har ett prov nu på morgonen som jag fortfarande inte har läst till, fast det klarar jag nog ändå, sen ska vi gå ut och leta efter fågel ljud. Hur kul låter det då? Inte speciellt.

Efter skolan har jag lite å göra, måste gå till Nautilus eftersom jag inte hann göra det igår och sen ska jag höra med Karin om hon ska komma hit och dricka kaffe med mig. Måste städa också egentligen. Typ dammsuga och sånt.


Tänk att det där är 4 år sen!!


Kalas och för mycket tårta.

Idag fyller Emil år, 21 närmare bestämt. Så vi har varit där på kalas och käkat alldeles för mycket tårta och fika. Har ont i magen fortfarande.  Annars så har vi bara pysslat på i vanlig ordning, varit på Dollar en sväng, handlade grejer till mina djur och så har jag pysslat ihop en påse med diverse hund grejer till Emil & Emelie's vovve som dom får om 2 veckor.

Nu måste jag kolla upp numret till sjukhuset i Umeå eftersom min kallelse har lyckats försvinna i flytten så jag har ingen aning om när jag ska dit. Och sen blir det lite plugg i sängen, om jag orkar vill säga. Kommer nog somna bums.

Detaljbilder lampor


Hall lampan från Antnäs Möbler.


Lampan ovanför matbordet från lilla butiken som var i Rutvik.


Sovrums lampan från IKEA.


Vardagsrums lampan från Halens.


Lampan som står på TVbänken, från IKEA den också.


Fönsterlampa, en inflyttningspresent, men jag tror att den är från Cervera.

Det blev en ganska kort skoldag.

Jag vart klar med engelskan lite tidigare så jag fick sluta redan 14.40 och då kände jag att jag inte ides vänta en timme för att gå på Rättskunskapen, har både huvudvärk och mycket skolarbete att pyssla med nu.

Sen jag kom hem har jag hunnit ringa Nautilus och frågat hur jag skulle göra med mitt kort så jag slapp åka fram och tillbaka och runt hela världen för att få det fixat. Nu måste jag bara orka promenera dit och skriva dom där papprerna. Sen jävlar blir det hårdträning. Ska bli kul att gå på lite gruppträning också, typ power yoga :D De passet är dock 7 på morgon men jag ska nog ta mig dit nån gång iallafall!

Nej nu måste jag ta tag i plugg, har som sagt prov imorgon och jag har inte ens börjat med det ännu.

Ännu en ny vecka.

Uppe med tuppen idag är jag. Tänkte att jag skulle hinna läsa igenom Miljöskiten en gång till men jag tror inte att jag orkar. Mår skumt idag, fast det är nog bara psykiskt för att jag är slö skulle jag tro. Det är bara att kämpa på för nu är det inte länge kvar tills vi får sommarlov. Inte för att det kommer bli någon vila då men då tjänar man ju iallafall lite pengar.

Nej jag har absolut inte tid att sitta här just nu, och lite besvärligt är det när Hemi för det mesta ska sitta i min famn när jag skriver. Han är så go!



Varför ska dom lägga alla proven precis innan lov?

Hoja. Imorgon är det Miljö prov. Kan jag det? Nej. Har iallafall försökt att lära mig men jag vet inte riktigt. Det får vi se imorgon. Antingen så känner man igen frågorna eller så får man en chock när provet ligger framför en, vi hoppas på det förstnämnda.

Nej, nog om plugg prat. Allt prat för idag faktiskt. Jag måste gå och sussa nu så jag tar mig upp ur sängen imorgon. Ge mig lov, nyss gärna!

Världens finaste Hemi





Våran kära bejbis som börjar bli stor

Vilket underbart väder det är idag.

Idag vaknade jag faktiskt av solen som smög sig in i sovrummet. Gode härligt måste jag säga. Och så fort jag slog upp ögonen så ser jag världens finaste Hemi som sitter och kollar på mig. Självklart började han pussas på en gång. Min goa!

Tobbe är iväg på ett jour jobb så jag är ensam hemma nu. När han kommer hem ska jag försöka få med han och Hemi på en promenad runt stan, både för att få njuta av det fina vädret och så att Hemi ska få träna lite. Dock är det nog inte så mycket folk ute nu men det är bra hur som helst.

Nu ska jag ta och slänga i mig lite frukost och pyssla på här lite :)


Så här go är min kille just nu :)

Imorgon ska jag sova ut.

Ikväll har det varit grymt lugna puckar. Linn, Grew & Sebbe har varit här en stund och slöat. Tobbe var inte så social dock, tror att det vart hårt igår för han :p Han gick och la sig för ett tag sen och jag har precis varit ute med Hemi på kvällsprommisen. Blev ingen lång dock för att jag känner mig lite hängig och väldigt trött. Imorgon ska jag försöka få sova ut ordentligt.

Planerna imorgon är nog att åka ut till Antnäs en sväng. Jag är sugen på långpromenad med Hemi så då kan vi passa på att göra det där. Och sen så måste jag plugga, hejvilt mycket. Har 2 prov + inlämningsuppgift nu i veckan, och lätta är dom inte kan jag lova. Miljö är inte min grej helt enkelt, men det ska nog gå bra, jag har ju klarat mig skit bra hittils med att gissa så jag får hoppas att jag har lika tur på måndag.

Nej nu måste jag hoppa i säng innan jag somnar här på golvet.

Grattis!

Grattis till Luleå Cheer and Dance team som tog 4 guld av 4 möjliga!

DM var inte direkt något att hänga i granen.

Jag var så sjukt pepp inför tävlingen men det blev en besvikelse. Endast ett lag i Cheer A Senior. Trist, det som var kul att se var Sofia's individuella och Honeybees group stunt. Sen var det som ingenting speciellt. Nåja. Sugen på att åka ner och kolla SM är jag då iallafall. Hade varit grymt kul att se topp lagen.

Nu har jag iallafall precis kommit hem. Är sugen på att knalla till gymmet men dom har nog för det första redan stängt och sen så har jag inte hunnit skriva över mitt gymkort till stan. Det MÅSTE jag göra nu i veckan så jag kan börja gå på pass!

Idag är det dags för Cheerleading DM

Jag kan säga att det är med blandade känslor som jag åker till Boden idag. Jag är glad för att det ska bli kul att se alla lagen tävla, och se hur mycket alla har utvecklats men samtidigt känner jag ångest och saknad för att jag inte ska stå där nere på golvet. Jag saknar att träna, och att tävla. Hade inte min kropp gått sönder totalt så hade jag nog stått där nere på golvet idag och känt adrenalinet pumpa hejvilt. Men nu blir det inte så, jag får sitta på läktaren än en gång.















Skjutsat runt på fyllon och varit på fest.

Vid 22 tiden for jag och hämtade Emelie på jobbet, plockade upp Emil på Tuna och körde hem dom. Sen for jag vidare till Jocke's morbror där det var fest. Härligt gäng måste jag säga, och Hemi var populär! Han fick massor med gosaker där borta. Nu har jag precis kommit hem efter att ha kört hem Jocke så jag ska nog gå och lägga mig i sängen och läsa lite Naturkunskap i väntan på att mitt älskade fyllo ska komma hem från krogen. Jag saknar han lite!


Mitt hjärta, min älskling!


Städning, rensning och annat pyssel.

Nu börjar det ta sig här hemma känner jag. Alla kartonger och väskor är uppackade, skåpen och garderoberna är hyffsat städade. Och jag har lyckats hitta min bankdosa, jag fick nästan lite ont i magen tidigare. Jag har redan hunnit med att gå ner i soprummet med 2 kartonger fulla med skräp och klockan är bara barnet ännu :)

Jag hade faktiskt tänkt ta en liten paus nu, koka kaffe och kolla 2½ män. Måste ju piggna till så jag orkar hämta fyllisarna senare :)

Juste, ska ta lite detalj bilder i lägenheten ikväll också för ännu får ni inte se så mycket. Något som känns positivt är att vardagsrummet börjar kännas klart. Vi ska in med en smal bokhylla, måla (en vacker dag) och stoppa dit golvlister.

Ändrade planer.

Det blir ingen promenad med Jenny och Dolly när jag slutar, istället ska jag gå hem och hämta Hemi så ska vi promenera till Tobbe's jobb och hämta bilen så jag får hämta ut mitt körkort nångång. Det ska bli skönt att slippa den där satans lappen som jag bara glömmer överallt :p

Efter det så tänkte jag ta tag i dom sista små sakerna i lägenheten som ska packas upp och flyttas till andra ställen. För nu har jag absolut ingen koll på var allting är och jag blir tossig. Har tex ingen aning om vars min bankdosa är och den kan ju vara bra att ha när jag ska betala fläkten.

Mina minsta barn.


Chevy har växt om Kisse nu ganska rejält :)

Jag är i en lycklig period.

Jag och textil läraren kom överrens om att jag bara behöver vara där i en timme varje torsdag istället för två. Det är ju bättre än ingenting. Vi har ju ändå bara 5 gånger kvar så jag överlever nog.

Om en liten stund tänkte jag kolla med Jenny om hon är redo för en promenad. Ska bli kul att få träffa lilla Dolly, hon var ju bara en liten plutt när jag såg henne sist och nu såg jag bilder där hon ser jätte stor ut :)

Efter promenaden ska jag bara umgås med min älskling, vi har fått alldeles för lite tid för mys på senaste! Bara flytt och städ som har hunnits med men nu när det har börjat lugna ner sig så kommer det att bli bättre :)


Så här liten var hon sist jag såg henne :)



Mina katter kan man hitta på konstiga ställen.

Redan torsdag igen, och det betyder skola till kl 17. Borde man inte vara klar med en kurs när man gjort det som krävs för ett G? Det tycker iallafall inte min textil slöjds lärare. Och lite less blir jag för jag har ju jobbat fort för att få sluta tidigare men icket. Nåja nu ska jag ta ut Hemi en snabbis innan jag går till skolan.


Här hittade jag Chevy imorse. Ovanpå/bakom köksskåpen.
Vad tänkte han när han gick dit upp kan man ju undra :p

Efter bilder på sovrummet






Oj, såg nu att persiennen var lite sne :p

Vi har lagt in mellan brunt laminat golv, målat väggar och tak vitt, tapetserat en svart fondvägg. (den ser dock konstig ut på bilden, mycket snyggare i verkligheten.) och sen bara stoppat in våra möbler. Jag är skit nöjd med spegeln som hänger ovanför sängen.

Det som är kvar att göras är att bygga ett skydd som döljer elementet och rören som är på väggen, fixa sänglampor, golvlister och rostfria lysknappar och eluttag.

Jag har fått internet!!

Efter ett antal arga samtal så har vi äntligen fått vårat internet! Tjorv fram och tillbaka har det varit men nu är allting löst och jag är glad igen. Känns som att jag kan börja slappna av nu när vi har blivit av med andra lägenheten och fått internet.

Ikväll var planen att jag och Hemi skulle ta en promenad med Jenny och Dolly men det blir inte av idag, förhoppningsvis blir det imorgon istället :) Hemi har ändå fått gå en lång promenad idag med Elina och gänget på isen så han är jätte trött nu.

Nu är det mat som gäller, eller okej, det fixar Tobbe och jag ska passa på att läsa alla mina miljoner inlägg på bloggkoll som jag har missat.

Sen kanske ni får se bilder på sovrummet, skiter i att vi inte har några lister ännu :p

RSS 2.0
Reggad på Commo.se