Ännu en ny vecka

Dom två första skolveckorna är alltid så där lagomt onödiga. Alla lektioner har varat i typ 15 minuter och sen var det klart, och det innebar en timmes hål mellan varje lektion. Inte kul. Men på sista hålet knallade vi iallafall in på stan, jag var less på att tappa byxorna så jag investerae i ett bälte och en ny handväska. Nöjd är jag när jag äntligen slipper gå omkring och dra upp byxorna hela tiden!





Nu tänkte jag lägga mig och vila några minuter, har sprängande huvudvärk i vanlig ordning. Det blir nog bättre när jag fått i mig lyxmiddan som Tobbe håller på laga. Min älskling är bäst!


Idag är jag trött!

Hugaligen vad trött jag är idag. Var inte hemma från jobbet förens 04.45 imorse, och då hade jag hunnit bli för trött så jag kunde självklart inte somna på en gång. Trots att jag somnade så sent så lyckades jag slita mig upp ur sängen kring 13.

Idag har vi hunnit vara ute i Antnäs en sväng på lite fika och nu är vi på kalas i Sunderbyn. Världens bästa mamma fyller nämligen år idag, så vi har ätit middag nyss och nu är det dags för efterrätt.

Ska kolla igenom kameran när jag kommer hem och se om jag har några bilder att bjuda på :)

IKEA, födelsedagsfest och jobb!

Vid 9 tiden imorse brassade jag, Martina, Lukas och mamma upp mot Haparanda. En sväng på skopunkten och ikea blev det. Kom hem med 2 par skor och en massa små behövliga grejer från ikea.

Om en liten stund så blir det middag på Allstar för att fira Patrik som fyller år idag, dock blir det ingen fest för min del eftersom jag kilar vidare till Boden efter middagen för att jobba på Beach party. Jag är taggad!!

GRATTIS HJÄRTAT!!


Födelsedagsmiddag!

Nu ska vi rulla ut mot Antnäs för att äta födelsedagsmiddag. För imogron fyller nämligen världens bästa Patrik år! Och då blir det middag på Allstar innan jag kilar iväg å jobbar. Hade gärna varit med dom hela kvällen men jag har saknat mitt jobb och jag behöver pengarna så jag får vara full nån annan dag istället :D



Värderingen är klar!

Nu har våran mäklare varit hit och värderat våran lägenhet. Och jag kan absolut inte säga annat än att jag är nöjd. När vi köpte lägenheten var den värderad till 475.000 och nu är den värd minst 650.000. Han kunde inte säga exakta siffror men på ett ungefär iallafall. Den har alltså stigit 175.000! Vi har gjort ett bra jobb helt enkelt!

Mina kattungar




Torsdag!

Skoldagen passerade smärtfritt, hade inte ens någon huvudvärk vilket var gode skönt! Blev till och me bjuden på muffins och det är inte illa. Imorn har vi en väldigt lugn dag med bara en lektion och sen provning av studentmössor. Förstår inte riktigt varför det ska göras nu? Men det är väl lika att göra bort det.

Efter skolan har jag gjort lite nytta, bland annat bokat värdering av lägenheten så ikväll har vi ganska mycket som måste göras. Några lister saknas och hela lägenheten ska städas från golv till tak. Sen är det bara att hålla tummarna att den ökat massor i värde.


Kattungarnas första välling. Det gillade dom!

Bättre sent än aldrig

Idag har jag fått bilderna från personal festen med ICE så jag passa på att lägga upp dom nu!

















En väldigt rolig kväll helt enkelt!

Safari

Idag har vi varit på safari med skolan, och jag har starka funderingar på att bli vegetarian. Det var inte speciellt kul att se massa äcklig korv och stinkande lokaler kan jag säga.

Fick även veta att mitt jobb i Boden öppnar igen på lördag så lite jobb blir det då, och det behövs verkligen eftersom det blir en IKEA tripp i helgen. Då kan jag slösa och få mindre dåligt samvete! Hoppas nu bara att dom fortsätter ha öppet så det blir mycket jobb!

Just nu har jag sprängande huvudvärk som jag kämpar med att bota, la mig på spikmattan tidigare och vaknade upp en timme senare med lika mycket huvudvärk så nu klunkar jag vatten och bamyl för fulla muggar!

Ännu mera nytt

Tobbe har varit så duktig idag, tror att han blev lite less på mitt tjat så han har hängt upp tavlor och hyllor! Riktigt snyggt blev det, och ännu några saker att stryka från listan. Jag har passat på att försöka fixa till badrumsskåpet som jag råkade stoppa hårfärg på igår, och jag lyckades ganska bra. Bara luckan som måste bytas men jag ska ju ändå på IKEA i helgen så det är lugnt :)



Nu ser det inte lika tomt ut på väggen :)


En tisdag.

Andra skoldagen idag. Har fixat till mitt schema, pratat med studievägledaren och pratat med Anki om att göra två prövningar. Får jag göra det så betyder det att en kurs ryker från mitt schema och det skulle underlätta väldigt mycket just nu. Det innebär en friskare kropp och mer tid för familj och jobb. Perfekt! Några saker är iallafall bortgjorda, innan den här veckan är slut måste jag leta upp min idrottslärare och bestämma hur det ska bli med min sista termin och så måste jag få lite klartecken om prövningarna. Det känns iallafall som att allt går åt rätt håll så förhoppningsvis släpper den konstiga känslan.


Efter skolan har jag gjort lite nytta, har nämligen målat fläkt lådan i köket som Tobbe har byggt. Ännu en sak att stryka från to-do listan. Inte många saker kvar nu!!! Förhoppningsvis blir vi klar under den här veckan, beroende på duschväggen.


Där ser man lite hur det såg ut vid fläkten före.


Och nu ser det ut så här!

Lite nytt


Invigde precis webbkameran.
Ny hårfärg och ny förlovningsring, men jag kan dock inte släppa taget
om den andra riktigt ännu, tycker som om den!


Close up!

Första skoldagen är avklarad

Idag mår jag mycket bättre än vad jag gjorde igår, tror att det var lite ångest som var inblandat. Huvudsaken är iallafall att jag blivit bättre.

Imorse fick jag kliva upp tidigt för ett besök hos bettfysiologen, har äntligen fått min bettskena som jag ska ha när jag sover, nu hoppas jag att den dämpar min huvudvärk. Lite hopp har jag iallafall. Ska bli spännande att prova ikväll!

Efter det så har jag hunnit ha min första skoldag också, lika givande som vanligt. Kom dit, dom hälsade oss välkomna, gav oss schema och sen fick vi sluta. Imorgon blir det samma sak. Jag tycker ju att dom hade kunnat göra bort allt svammel på en dag istället för två så vi hade kunnat få en till dag ledigt ;) Men man kan ju inte alltid få som man vill.

Nu när Toobs kommer hem så ska jag ta bilen av han och åka iväg med Hemi till ormberget och aktivera honom och sen blir det hem och måla fläktlåda. Tänk att vi snart är klara med lägenheten!!

Jag slänger iväg en extra tanke åt Robban idag som inte är kvar här längre..



Inte alls bra

Idag har jag jobbat lunch i Kyrkbyn och i bilen påväg hem så började jag känna mig seg och illamående. Efter det har det bara blivit värre, känner mig svimmfärdig och helt slut i kroppen. Så det blir sängläge för mig resten av kvällen.

En lugn och skön lördag

Idag har jag tagit det lugnt hela dagen, ganska så skönt att göra det ibland. Trots allt det lugna så har jag hunnit med en sväng till Storheden där jag handlade lite fotoramar till mina förstoringar och välling som jag ska prova ge till kattungarna imorgon! Efter det blev det ett besök hos min kära syster. Busade på med snorungen och sen så låg vi och myste i sängen alla tre tills han somnade som en stock. Han är så jäkla go den där ungen så det är inte sant, han skulle antingen hålla mig i handen eller sitta i min famn mest hela tiden.

Nu blir det att kolla lite film med min älskling innan det är dags att sova. Måste upp kring 9.30 imorgon så jag hinner göra mig redo för jobb.

Har förresten väldigt stor lust att söka ännu ett jobb just nu. Behöver det!

En liten shoppingrunda!

Jag som egentligen inte skulle shoppa nå mer, lyckades komma hemifrån en stadsrunda med jeans, sittdynor, ljuslyktor och smink. Ajabaja! Men billigt blev det iallafall eftersom att nästan allt var på rea så jag behöver inte känna så jätte stor ångest.

 

Ikväll har jag ingen aning om vad som händer, men jag skulle tippa på att det blir ganska lugnt eftersom att jag jobbar lunch imorgon. Kanske åker och hyr någon film och köper hem lite gotta :)


Vilket roligt schema

Nu har dom lagt upp schemat för hela läsåret. Kan ju säga att jag kommer ha ganska fullt upp med både skola och jobb.


Så där ser det ut, måste även lägga till idrott på något lämpligt ställe.

En ganska udda sovplats

När jag gick in i klädkammaren för att kolla till kattungarna så hittade jag Holly på en ganska udda sovplats. Paniken hann börja smyga sig på innan jag hittade henne, men jag kunde inte hålla mig för skratt när jag såg vart hon höll hus.


hon ligger och sover på Tobbe's fiske väska, hur hon har tagit
sig dit har jag inte en blekaste aning om därimot.

Grattis till min äldsta bejbis!

Idag fyller min äldsta bejbis Kisse 2 år. Jag ser henne fortfarande som en liten skit men nu har hon ju gått och blivit mamma! Bjuder på lite bilder på dom små också!


Här är Kisse när hon var pytte liten!


Holly (tjej)


Nova (kille, kanske måste byta namn? ;p )


Dodge (kille)


Lillen fick mysa med alla tre igår!



Ännu en dag med Mr Pjukis

Den här dagen har varit väldigt lugn, trots att Lukas mest ville busa så försökte jag få honom att ligga still i soffan, och det gick faktiskt en liten stund iallafall. När han blev alldeles för rastlös så packade vi in oss i bilen och då somnade han en liten stund. En helt okej dag har det varit, trots att han fortfarande hade feber. Mamma har ganska nyss bytt av mig, känner mig väldigt seg idag, och jag har ingen aning varför. Måste bero lite på vädret.

Idag skulle jag egentligen ha farit på kalas hos min älskade Yve, men jag känner att jag inte riktigt orkar idag. Ska spendera kvällen i soffan och försöka vila upp mig lite inför skolstarten.

Nu ska jag se om vi har något som man kan knåpa ihop till middag, det kan bli svårt när båda kyl, frys och skafferi börjar vara ganska tomt. Kanske man skulle ta sig i kragen och åka och storhandla? Vi får se när Tobbe kommer hem helt enkelt, vilket borde vara vilken minut som helst!


Lilla sjuklingen som inte är så liten längre!

Dagens bild


Mr. Pjukis Lundström
Mosters go troll!


Full rulle hela dagen

Imorse ganska precis när jag hade vaknat så ringde Martina och frågade om jag kunde vara med Lukas hela dagen eftersom att han är sjuk och inte kan vara på dagis. Självklart ställde jag upp och vi har hunnit med ganska mycket idag, en fika i Antnäs, ett stadsbesök med Linn, mys hemma och sen släppte vi av honom i Sunderbyn. Trots att han har haft feber hela dagen så har han ändå varit på väldigt bra humör. Där mot slutet började han bli lite hängig och små grinig så jag tog tempen och den visade 39.0 så det var ju inte så konstigt.

Imorgon ska jag vara med han ett par timmar igen medans Martina jobbar, den här gången blir det nog bara mys i soffan för våran del, om det passar unge man att ligga still vill säga. Han är lite som jag, kan aldrig riktigt sitta eller ligga still en längre stund.

För att sammanfatta dagen så har jag haft det väldigt trevligt med allt sällskap, och jag ser fram emot att få vara lite mer med lille man imorgon. Underbara unge!

Juste, lite blonda slingor slängde jag in i håret och det blev faktiskt bättre, en del av dom gula tonerna är borta så jag ska nog gå och köpa ett silverschampoo här nån dag för att få bort det sista :)

Mina små hjärtan

Nu börjar mina små kattungar vara väldigt söta faktiskt, dom har lärt sig att ta sig ur lådan själva, jag har börjat visa dom kisslådan och om några dagar ska dom börja få äta vanlig kattmat! En tredje del av tiden har gått och det har gått alldeles för fort. Kommer inte vara speciellt kul när dom ska flytta hemifrån!


Den här bilden är ganska gammal, började ta nya idag men
självklart så tog det slut batteri i kameran, så jag ska försöka
ta några fler imorgon, lägger upp dom här sen!

Lite bebbe mys, lite shopping och lite annat

Tänk att vädret kan ha så stor betydelse för ens humör? Bara för att det är grått och molningt så har jag varit sjukligt trött idag. Men efter ett tag så vänjer man sig antar jag.

Idag på dagen knallade jag iväg hem till Frida och fick träffa lilla bejbisen Milo. Jäklar vilken sötnos alltså, var nästan så att man ville äta upp han! Och liten var han, var nästan säker på att det var den minsta ungen jag har sett men då kom jag på att Lukas var ett par centimeter kortare när jag gosade med han första gången.

När jag gick hemmåt så svängde jag in en sväng på Hemtex för att köpa nya lakan, men dom hade såklart inte såna som jag ville ha så jag får åka på Jysk imorgon och köpa där istället. Kunde inte låta bli att svänga in på H&M också, hade ett present kort där som behövde sprättas, och två linnen kom jag hem med. Nu är det färdighandlat på klädfronten för min del. Har nog aldrig handlat så mycket kläder som jag har gjort den här sommaren. Nog för att jag var i stort behov av att göra det så det var nog lika bra.



 

 

Nu ikväll ska jag skruva fast lite eluttag som jag var tvungen att ta bort när jag målade, och sen ska jag försöka få Tobbe att hänga upp mina tavellister så jag kan fixa färdigt där också. Varför var det tvunget att vara betongväggar här så jag inte kan hänga upp saker själv för?

Lite nytt i lägenheten

 

 

Vars tog sommaren vägen?

När jag gick ut genom dörren imorse så slog det mig att det faktiskt börjar vara höst nu. Kalla vindar var det, så nu åker jackan på nästa gång jag går ut! Den här sommaren var planen att jag skulle jobba röven av mig för att kunna ta det lite lugnt under hösten medans jag går skola. Men den planen sprack så nu kommer det nog inte bli många lugna stunder. På ett sätt ganska skönt, och på ett annat ganska jobbigt.

Om en vecka börjar skola igen, och det är blandade känslor om det. Ångest för att sätta näsan i böckerna igen men samtidigt så skönt att veta att gymnasiet snart är över. Som jag har längtat. Nog för att jag sätter mig i skolbänken igen nästan på en gång, men då blir det på distans så det kommer att vara bortgjort på ett par veckor. Och sen när jag känner mig redo, troligtvis inte på en gång, så kommer jag att börja plugga på universitetet, men något år med jobb innan det för att slippa studie lån.

Nu ska jag slipa lite väggar i hallen, ta ut Hemi på en kissrunda och sen knata iväg till bussen för att åka till sjukgymnasten. Sist jag var där var innan vi åkte till Turkiet tror jag så det behövs verkligen kan jag lova! Och när jag är klar där ska jag nog promenera in till byn och ta bussen därifrån!

När Tobbe slutar ska vi åka iväg på byggmax för att köpa spånskiva och dörrlister til badrummet. När vi har fått upp det så är det bara duschväggen kvar att göras innan värderingen!

En Lukas på besök










Long time no see

Senaste veckan har jag inte haft någon som helst lust till att skriva här, men nu tänkte jag ta mig i kragen och knapa ihop något inlägg. Tänkte även lägga upp massor med bilder från dom senaste dagarna!

Inget speciellt har hänt, har jobbat lite, fixat smågrejer i lägenheten inför värdering, umgåts med min lilla familj och bara njutit av Tobbe's sista semester vecka. Vet inte riktigt vad jag ska skriva nu, men jag tänkte försöka skriva lite oftare i fortsättningen, det är så roligt att gå tillbaka senare och läsa vad man har haft för sig.

Denna kväll kommer nog iallafall bestå av slipning, spackling och målning i hallen där katterna har gått lös på väggen. Allt måste vara i toppskick när mäklaren kommer, om vi nu får fingrarna ur nångång och orkar göra klart allt!

Nu börjar man vara människa igen

Efter två duschar och lite mat i magen så har man äntligen börjat bli människa igen. Och jag kan nog inte beskriva lyckan när mina älsklings grabbar kom hem från deras 9 långa dagar semester. Blev helt pirrig i kroppen, som när man var nykär! Så nu ikväll passar vi på att mysa, och det ska vi göra resten av veckan också, för sen börjar han jobba igen..

Bilder från i lördags kommer senare, använde nämligen inte min kamera så flitigt så Emelie fick stå för det, så hon måste skicka dom åt mig här nån dag :)

Nu ska jag fortsätta att kramas i soffan innan det är dags att gå och sova!

Personalfest helg

Att vara på personal fest två dagar i rad resulterar i att man blir väldigt trött har jag fått lära mig. Gudars alltså, är knappt levande idag!

Saturday i love you like gold

Inatt var det lite kaos här hemma kan jag säga. Jag var nämligen bombsäker på att Kisse var spårlöst försvunnen. Letade överallt i lägenheten, sprang flera varv i trapphuset, kollade innergården och till slut gick jag runt på stan och letade. Till slut, efter 1½ timmas letande så sticker jag in armen bakom en låda i en byrå och där ligger hon!! Jag som hade ropat efter henne hur länge som helst, och i vanliga fall så mjauar hon alltid till och kommer fram när man ropar. Vilken panik jag hade alltså!!

Fick även sovsällskap inatt av lilla Tjorven, nu har vi precis kommit in ifrån morgon rundan och snart ska jag gå ner till tvättstugan. Kände mig inte alls sugen på det, men nu måste jag verkligen göra det! Har inga rena jeans nämligen! Eller rena är dom men dom blir förstora om jag inte torktumlar dom efter varje gång dom använts,

Jag är glömsk!

När jag för en gångs skull lyckas komma ihåg att ta med mig kameran så glömmer jag självklart att använda den. Tog iallafall en bild på hur stilig ungen är dagen till ära.


Kostymen och fin skorna är på! Bara slipsen som saknades men den åkte på sen.

Jag och mr. Pjukis

Om en liten stund kommer Martina och plockar upp mig så ska jag vara barnvakt åt min kära syster son. Martina ska nämligen på begravning så han har nog roligare om han får vara med sin favvo moster en stund. Jag tänkte att vi skulle gå ner på Hägnan och säga hej till alla djuren och sen får vi se om vi hinner med något mer. Kanske en glass nånstans? =)

Kameran får följa med idag, nu när jag har minneskorts läsare i datorn så går det mycket smidigare att lägga in bilderna och då har jag mer lust att använda kameran :p


Här har vi en bild på monstret från förra sommaren på Hägnan!


En helkväll med mig själv

Jag har suttit och pillat med datorn nu i princip hela kvällen. Och först nu har jag äntligen lyckats installera virus program och fått igång internet. Kan säga att det är inte det lättaste att sitta å skriva på ett nytt tangentbord som man inte är van vid! Jag som precis börjat lära mig det stationära och nu måste jag lära mig ännu ett nytt :p

Min dator har kommit!

Idag for jag till Kyrkbyn och jobbade lunchen, lugnare får man leta länge efter. Men det var skönt med tanke på att det var över 2 veckor sen jag jobbade sist! Och när jag slutade så for jag och bytte bil med papsen, har nämligen lånat Mustangen idag igen. Tänk att en bil kan göra en så lycklig, det är helt sjukt! Iallafall, när jag hade bytt bil så körde jag raka vägen hem och nästan sprang till Aurora för att hämta min dator och direkt när jag kom innanför dörren så slet jag upp paketet och pluggade inte datorn i väggen, så nu håller den på installeras för fullt. Så jag vet då iallafall vad jag kommer att göra hela kvällen, kramas med min nya (dock fula) dator!

Man kan få mycket för pengarna

Satt nyss och kollade igenom våra renoveringskvitton. Räknade att hela renoveringen har gått på ganska precis 40.000kr. Helt okej med tanke på att vi har både nytt kök och nytt badrum. Ska bli spännande att se hur mycket dom värderar den till. Nu är det bara små saker kvar som ska fixas innan värdering, och det är inga stora summor det handlar om så det känns väldigt bra! Äntligen kan man börja lägga pengarna på nöjen istället :)

När pappa har varit här och fixat golvlisterna så tänkte jag ta nya bilder så ska ni få se hur mycket vi faktiskt har fått för pengarna!

En shopping runda

Som sagt så mötte jag upp Frida här inne i stan vid 12 tiden, knallade omkring i ett par affärer vilket slutade med att jag har lite nya kläder och lite mindre pengar. Men det är helt klart värt det. När vi blev less på affärerna så käkade vi lunch på dagobert och sen blev det hemgång för oss båda.


Skjorta och linne från H&M


Väska och linne från JC

Bränna lite pengar

Om ungefär en timme ska jag möta upp Frida i här i stan, så ska vi knalla runt och bränna lite pengar. Jag känner att jag behöver lite nya kläder men det är egentligen inte riktigt rätt tillfälle att slösa massa pengar just nu när det mesta är väldigt osäkert. Men på ett eller annat sätt så kommer det nog att lösa sig. Hoppas jag iallafall.

Nu måste jag göra mig i ordning, ska försöka att hinna diska också innan jag går!

Längtan och begär

Trots att jag sovit 12 timmar inatt så lyckades jag slockna på soffan direkt jag la mig där. Undra om jag sover så mycket omedvetet för att jag vill att tiden ska gå fortare så mina älsklings killar kommer hem? Kan vara där det sitter, för jag skulle ljuga om jag sa att jag inte saknar dom så det gör ont, trots att dom bara varit borta sen i söndags.

När jag vaknade upp från min powernap så kände jag enormt sug efter vitlöksbröd, och eftersom jag ändå skulle till Sunderbyn så åkte jag förbi storheden och köpte hem 3 förpackningar, så nu kan jag äta det varje dag om jag vill! Det är inte helt fel måste jag säga.

Imorgon har jag tvätt tid, men jag får se om jag kanske skippar den, ska nämligen knalla lite på stan med Frida, som förövrigt börjar vara väldigt tjock så då kan väl ungen bara komma ut nångång? ;) Jag vill köpa lite höstkläder men det verkar ju inte ha kommit in så mycket av det ännu, just nu är det bara alla jävla utplockade rea varor som ingen vill ha, kan dom inte bara röja undan det nu?

Lägenhetsbilder

Nu har jag städat färdigt för idag, så jag bjuder på några bilder!


Det blev stor skillnad när man fick dit lite dörrlister.
Man kan tillochmed stänga våran sovrums dörr nu.
Och man kan även skymta min stenåldersdator.


Såhär blev det med den nya mattan på balkongen, ställde även fram lite
turkosa ljus på bordet. Blev bättre med fler färger :)

Ännu en effektiv dag

Imorse klev jag upp kring halv 11, hade då sovit i nästan 12 timmar så utvilad kan man säga att jag är. Har redan hunnit med att göra lite ärenden som att lämna tillbaka lite saker på biltema, köpa katt grejer, ventilationsskydd och golvlister. På vägen hem blev jag Mustang sugen så jag åkte förbi pappa's jobb och bytte bil med han så nu är mitt raggar behov tillfredställt.

Nu är det dags för lite städning här, Frida ska eventuellt komma hit och äta med mig och då kan det inte se ut så här. Var nämligen för slö igår för att dammsuga upp efter att vi sågat lister och det har nu resulterat i sågdamm i exakt hela lägenheten. Så går det när man har en hel drös med katter.

Och på tal om katter så tror jag att en av ungarna är efterbliven. Hon/han har nämligen inte öppnat ögonen ännu och enligt min bok så skulle den ha gjort det för 5 dagar sen. Måste nog ringa till vetrinären och kolla upp det där.



Snyggt blir det!

Nu har vi (läs pappa) skruvat fast alla dörrfoder, och jäklar vilken skillnad det blev. Nu förstår jag absolut inte varför man inte fått fingrarna ur tidigare! Det ser som så städat ut på något sätt, eller jag vet inte.

Medans jag och mamma väntade på att pappa skulle sluta jobbet så knallade vi ner på stan en sväng. Fick mig en matta och ljuslyktor till balkonen så nu är det ännu finare där ute. Ska nog ta och röja upp där imorgon, nästan alla mina blommor har somnat in så dom ska slängas, sen så måste jag äver dammsuga och torka lite! Lägger upp bilder när jag är klar!

Tack mamma och pappa för hjälpen idag, ni är bäst!!

Idag är jag effektiv!

Imorse ringde farfar och väckte mig kring 8, det var bara att kliva upp och göra sig klar för att åka. Köpte iallafall en jävla massa lister men jag tror ändå inte att det kommer räcka så jag får åka tillbaka en annan dag och köpa resten. Ikväll ska pappa komma och hjälpa mig med att få fast dom, men jag har redan tjuvstartat. Det går dock inte så fort för mig men jag har ju hela veckan på mig :)

En ny dator har jag köpt också, blev nån värsting från Acer. Den skulle komma nu i slutet på veckan så då blir jag äntligen av med det här monstret! Ett par tusen lappar fattigare blev jag, men var ju tvungen att köpa en förr eller senare så!

Nu ska jag äta lite nyponsoppa och sen ska jag fortsätta med detta list projekt!

Ensam säng

Imorse vid 11 tiden åkte Tobbe ner till Gotland och tog Hemi med sig. Det betyder alltså att jag kommer måsta sova själv i en hel vecka. Kändes inte sådär jätte kul, men jag har ju ett gäng katter iallafall. Planen nu var väl att gå å lägga sig så man orkar upp i tid imorgon. Ska nämligen åka och handla lister med farfar och efter det ska han och farmor komma hit och hälsa på. Dom har inte sett lägenheten ännu så det är på tiden :)


Så här tjock och slö är min katt!

Eftermiddag i Sunderbyn

Vid 15 tiden kom Martina och plockade upp mig så for vi vidare och köpte jordgubbar och sen iväg till Sunderbyn. Där har vi ätit middag med mamma, pappa, Jörgen, Lena, Marcus och Johanna :) Var väldigt länge sen man träffade dom så det var väldigt trevligt!





Ett stycke Lulekalas

Jag har varit lite frånvarande i helgen och det beror på att vi har kalasat. Orkar inte skriva allt i detalj men jag hade både förjävla roligt och så fanns det självklart dom lite mindre roliga men det händer så ibland. Har inte speciellt mycket bilder att bjuda på eftersom jag inte orkat ta fram kameran men ett par ska jag bjuda på iallafall :)









RSS 2.0
Reggad på Commo.se