2009 i bilder!

Januari

 

 

Februari

 

 

 

 

 

Mars

 

 

 

 

 

 

 

 

April

 

 

 

 

 

 

 

Maj

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag har aldrig sett något så vackert!

 

 

Juni

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Juli

 

 

 

 

 

Augusti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

September

 

 

 

Oktober

 

 

 

 

November

 

 

 

 

 

 

December

 

 

 

 

 

 


 

 


Tisdag

idag har jag hunnit med ett par timmar på jobbet, känns som att jag börjar ha ganska bra koll på stället nu så det flyter på ganska bra. Ska jobba samma tider imorgon också och sen får vi se när det blir nästa gång :)

Efter jobbet så for vi iväg och köpte en ny bur åt Hemi, det ska nämligen komma ett par och köpa den gamla imorgon. Var tvungen att köpa en ny eftersom den gamla inte ryms i bilen längre nu när vi bytt. Sen for vi förbi en sväng på dollar store också, köpte lite nödvändigheter som tvättmedel, diskmedel, hundgodis och lite små skit.

Vi har fortfarande inte installerat våran nya diskmaskin, men imorgon kommer Tobbe's pappa hit och hjälper oss med det. Ska bli gode skönt att slippa diska!

Nu ska jag lägga mig i soffan en stund innan jag tar tag i städningen :)

Jobb, jobb och jobb

Den här helgen har bara susat förbi! I lördags jobbade jag mitt första pass på nya jobbet, Allstar. Jobbade på i nästan 13 timmar, så man kan säga att jag var gode trött när jag kom hem där mitt i natten. Jag är inte riktigt van vid så långa pass men det vänjer jag mig nog vid snart. Igår jobbade jag också och skrapade ihop nästan 8 timmar. Så jag har alltså hunnit med 21 timmar jobb på två dagar. Jag är stolt över mig själv.

Självklart så har jag lyckats bli förkyld också, ligger i soffan och snorar och hostar om vart annat just nu. Tur att jag är ledig idag! Så hela min dag kommer att spenderas sängliggandes så jag kanske är lite piggare imorgon när det är dags för jobb igen!

Bilder från dom senaste dagarna

 

 

 


Julafton

Igår var det ju som alla vet julafton. En väldigt trevlig sådan enligt mig. Vi började med att åka till mamma och pappa i Sunderbyn där vi packade ihop alla julklappar och sånt som skulle följa med, sen åkte vi vidare till min faster där vi fick besök av tomten som kom med massor av julklappar. Efter det hann vi få i oss lite mat innan vi åkte vidare till Antnäs, hann med att plocka upp Patrik på vägen också. I Antnäs bjöds det på ännu mera mat och ännu mera julklappar! Kanske inte så oväntat. När klockan närmade sig 22 så åkte vi in mot stan igen och då knallade jag, Martina, Tobbe och Patrik ut på Allstar en stund, jag och Martina gick hem ganska tidigt för att inviga mitt nya spel till Wii och gudars vad roligt det var!

Jag fick två spel till mitt nintendo wii, och ett sällskaps spel

 

fick också en extern hårddisk och en trådlös mus till datorn

 

Tomten kom med lite mjuka paket också, bland annat ett par pyamas

byxor, vintervantar och en värmefilt

 

 


GOD JUL!

God jul alla älskade vänner önskar Familjen Lundström/Tellström!


Utgång på en tisdag?

Idag har jag faktiskt hunnit med ganska mycket. Startade dagen med kaffe hos min kära vän Yve. Vi surrade på i vanlig ordning tills det var dags att möta upp Frida, vi hann dock inte ses så länge efter som att bakning av julgodis i Antnäs stog på schemat. Så på eftermiddan så har jag, Tobbe, Kajsa och Justin bakat julgodis, och hunnit med att äta middag där också!

När vi kom hem slängde vi oss i soffan men sen ringde Patrik som var på Allstar så då knallade vi dit en stund!

Nu är jag trött som attans så jag ska krypa ner i sängen med Hemi, för imorgon väntar ett stadsbesök och att köpa sista julklappen till Hemi!

En slö måndag

Idag har det inte hänt någonting direkt intressant. Har pysslat på hemma och hunnit med en sväng hos sjukgymnasten. Slocknade i soffan ganska direkt när jag kom hem därifrån så nu är jag pigg igen. att man alltid ska bli så trött och mörbultad av behandlingen! Men det blir ju iallafall bättre så jag kanske inte ska gnälla.

Just nu ligger vi i soffan och bara tar det lugnt, kollar tv och äter godis. Inte illa måste jag säga!

Hemi är ju för rolig ibland

Så här låg Hemi och vilade i sin bädd häromdagen.. Sötast av alla tror jag!


Söndagspromenad

Imorse när klockan ringde så var jag faktiskt inte speciellt trött, även fast man kom i säng efter 3. Vi klev iallafall upp och pälsade på oss så vi skulle slippa att frysa. Vi styrde kosan mot björx och mötte upp Jenny m. familj och gick en promenad runt omkring på björx. Hemi skötte sig faktiskt väldigt bra, både när hundarna var kopplade och när Dolly fick springa lös. Vi provade släppa honom också men då blev det bara bus.

Sen blev vi inbjudna på kaffe, då skötte han sig också ganska bra, han försökte smita mest hela tiden men han var ändå mycket lugnare än vanligt! För några veckor sedan kunde man knappt ha han i möblerade rum tillsammans med en annan hund! Så jag är väldigt stolt över han, och oss också!

Nu ska vi äta resterna från igår och senare blir det glögg i Sunderbyn!

Det blev utgång igår!

Igår på kvällkvisten när jag kom ut ur duschen fick jag världens sug efter att gå ut och dansa. Det börjades med drinkar och tequila shots (huvva) här hemma hos oss innan vi knallade vidare till Allstar. Träffade massor med trevligt folk och sen släpade jag med Sara till Cleo där vi dansade fötterna av oss en stund. Kvällen avslutades iallafall med att jag höll Petter sällskap på MAX och sen knallade jag hem och slocknade som en stock på två röda!

Senare ska Tobbe's föräldrar komma hit och äta middag, Tobbe står som vanligt för matlagningen och jag har hållt på städa heeela dagen. Och ändå är jag inte klar ännu så nu måste jag göra resten innan jag hoppar in i duschen!

Äntligen en duschvägg!!

När Tobbe kom hem från jobbet så kilade vi iväg till Sunderbyn och hämtade hem Lukas från dagis. Han blir alltid så glad när man kommer och det är lika roligt varje gång. Vi orkade iallafall inte åka tillbaka till stan så vi for hem till mamma och pappa istället, där busade vi på och ungen var helt galen! Som jag har skrattat åt han idag!

Efter det har vi iallafall hunnit handla och köpa en duschvägg. Äntligen har vi hittat en som inte kostar skjortan och faktiskt passar in i vårat badrum. Vi har nämligen haft problemet att alla duschväggar varit 5 cm för breda men nu så! Har jag tur kanske den åker upp imorgon =)

Fyndade en ny tomte också :)

 

Duschväggen, lägger upp bilder när det är klart!

 

 

 

 

Krya på dig!!


God morning sunshines!

Igår kväll hade jag väldigt svårt att sova, massor med tankar for omkring i huvet på mig så jag vred och vände på mig i sängen i säkert två timmar innan jag fick ro att somna. Det resulterade såklart i en väldigt seg uppstigning. Jag är trött just nu kan man säga. Men det känns positivt att jag bara har tre lektioner i skolan idag och sen blir det jullov!

Nu måste jag slita mig från datorn och göra mig redo för skolan så jag inte blir sen, dagen börjar med matte.

Vilken seg och tråkig dag

Den här dagen har gått så jäkla sent. Har gjort lite nytta, men som sagt, lite. Det jag har gjort hade man lätt hunnit med på ett par timmar och det har tagit mig hela dagen idag. Måste rycka upp mig och få fingrarna ur röven. Behöver hälsa på jätte många, grundstäda hela lägenheten innan jul, köra yoga, promenera och massor med mer saker. Men orken finns verkligen inte där. Tänk om man hade kunnat få vara frisk!

Har iallafall varit på behandling på sjukhuset idag. Och efter två år så provade han att behandla min nacke. Det gick faktiskt ganska bra, är fortfarande extremt öm så han kunde bara stryka lätt på den, och ändå blev jag yr och illamående. Men det är en start iallafall, så var det ju med hela min kropp för två år sen så det kommer nog att bli bättre.

Imorgon har jag iallafall min sista skoldag för det här året. Min sista dag på min sista hösttermin på gymnasiet. Det klingade fint i mina öron. Det betyder också min allra sista idrottslektion nånsin.

Nu ska jag springa ut med Hemi på kvällsrundan och sen ska jag göra mig redo för sängen. Klockan ringer 8.30 imorgon.

En iskall promenad runt stan

När jag vaknade imorse tog jag på mig vinter utstyrsel och knallade ut på en promenad med Hemi. Vi knatade bara runt kring stan en stund. Måste säga att han har blivit bättre på att gå utan att dra nu och det är väldigt skönt för min onda kropp. Tyvärr så mötte vi inga hundar under promenaden så jag blev ganska besviken men vi fick ju komma ut och röra på oss lite iallafall. Nu när jag kommer att vara ledig i ett par veckor så kommer det finnas massor med tid för träning och det ser jag fram emot!


Pepparkaks Lukas

 

 


Dom senaste dagarna

Har varit värdelös på att uppdatera dom senaste dagarna, men det har varit så mycket på schemat så jag har varken haft tid eller lust.

Ska försöka göra en liten summering av det som har hänt
  • Lukas har fyllt år, så två kalas har vi hunnit med.
  • Jag har varit på arbetsintervju
  • Mitt andra jobb har stängt, föralltid så nu är jag arbetslös ett tag.
  • Mina lärare har fixat material till mina prövningar så nu slipper jag oroa mig för det. Kommer alltså att ha en fullständigt gymnasie betyg till våren. Underbart!
  • Har hunnit rensa i princip hela lägenheten på skit. Måste vara fint när det nya året börjar!
  • Varit någon sväng på krogen
  • Jobbat mina sista dagar på jobbet..
Sen har jag säkert hunnit med ännu mera saker, kommer bara inte på dom just nu. Det ända jag tänker på nu är att jag endast har en dag kvar i skolan, sen blir det långledigt och då ska jag passa på att vila upp mig ordentligt, för dom 5 första skolveckorna nästa termin kommer att bli jobbiga, både med vanliga lektioner + ungefär 6 timmar extra i köket varje vecka pga prövning. Men jag vet att jag kommer att klara det!

Min tripp till Umeå

Igår brassade jag och Lillen ner till Umeå för att besöka sjukhuset där. Var väl kanske tolfte gången jag for dit på grund av min satans armbåge. Iallafall, dom misstänker att jag har en nerv i kläm och att det är det som orsakar känselbortfall, bortdomningar och en del av smärtan. Så en remiss blev skickad till Sunderbyn, jag ska få göra en nervunersökning. Och det går till så att man stoppar in tunna nålar i armarna, ända in i musklerna för att kolla så att det fungerar. Som många vet så är jag inte direkt imponerad av nålar. Jag får nämligen panikattacker och hyperventilerar tills jag svimmar. Inte speciellt kul kan jag lova. Vi ska försöka se om det går att göra på något annat sätt för jag kan säga redan nu att jag inte skulle klara av den undersökningen. Och om jag inte gör den så innebär det att jag tackar nej till behandling och det betyder i sin tur att jag inte heller får några försäkringspengar. Jag ska iallafall prova att gå till någon som kan bota fobier, tex genom hypnos, och om det inte funkar så får jag helt enkelt lära mig att leva med det här och säga hejdå till pengarna.

Om det skulle visa sig att en nerv sitter i kläm så betyder det att det blir en till operation. Mycket mindre komplicerad än den förra, men fortfarande en operation. Huvvaligen, jag slipper helst allt som har med det här att göra.

Nu är jag helt färdig, så jag ska hoppa i säng och så ska jag sova ut, är nämligen ledig imorgon!

Mår bättre idag

Idag mår jag bättre än vad jag gjorde igår. Men det är fortfarande inte bra. Och som ni säkert vet så är jag nog sämst i hela världen på att vila och ta det lugnt. Jag har försökt iallafall, har dock inte legat i soffan hela dagen som det var tänkt. Har mest pysslat på här hemma med lite små saker, och slagit in några julklappar och lite sånt. För mig räknas det faktiskt litegrann som vila.

Kan iallafall säga att jag ser fram emot jullov, det innebär drygt 3 veckors ledighet både från skola och jobb. Då ska jag verkligen passa på att vila upp mig.

Nu ska jag iallafall lägga mig i soffan en stund så jag orkar med att åka till hundcoachen i Piteå. Sista träffen är det idag, och jag måste säga att jag är riktigt nöjd.

 

 


Sinnessjuk smärta

Idag när jag var i skolan så kände jag att huvudvärken börjae smyga sig på. Nacken hade bråkat med mig hela dagen så det var ju inte så konstigt. Iallafall, när jag kom hem så blev det bara värre och värre, det slutade med att jag låg inne på badrumsgolvet och spydde. Tobbe hade inte hunnit hem från jobbet så jag kände hur paniken började komma så jag ringde både till han och mamma och bad dom komma hit.

När Tobbe kom hem så fick han i mig lite vatten, bricanyl och tiparol. Men jag kunde fortfarande inte andas så jag svimmade i badrummet, men som tur var så satt jag ner och slapp en smäll i huvet. Tobbe lyckades iallafall att lugna ner mig och lägga mig i soffan tills mamma kom så han kunde åka tillbaka till jobbet.

Har sovit någon timme efter det och nu känns det bättre, kännes dock som att jag blivit överkörd av en lastbil. Imorgon ska jag iallafall vara hemma från skolan och ladda upp inför resan till Umeå sjukhus på onsdag.

Andra advent

Redan andra advent och bara ett par veckor kvar av det här året.

 

I helgen har vi faktiskt hunnit med ganska mycket, bland annat två utgångar, jobb, middag i Boden och kalas i Antnäs. Mycket trevlig helg måste jag säga. Idag har vi även hunnit med en sväng på stan, inhandlade ett par julklappar så nu har vi bara en kvar att köpa. Så min kväll hade jag tänkt ägna åt att slå in lite paket så det inte ekar under min fina röda julgran.

Imorgon börjar en ny skolvecka, näst sista för den här terminen, och hela den här veckan kommer att bestå av julbord, både förberedelser och servering. Inte helt fel att slippa alla vanliga lektioner.

Dom senaste dagarna

Jag har haft fullt upp dom senaste dagarna, både med skola, jobb och familj.

Igår hade vi iallafall buffé i restaurangen och det rullade på smärtfritt, fick smita därifrån lite tidigare för att hinna till sjukhuset. Där fick jag prata med en psykolog (dom tyckte att det var lämligt efter svminingen osv). Och jag måste säga att det var en riktigt jävla skämt! Enligt hennes åsikt så skulle jag köpa en rullväska som jag skulle stoppa klistermärken på, dom kunde jag även byta ut efter humör. Det ska alltså få mig att må väldigt mycket bättre. Jag hade accepterat det om jag hade varit typ 8 år, men så är ju faktiskt inte fallet. Jag var nog less när jag var klar där, sen fick jag veta att min sjukgymnast var sjuk så ingen behandling fick jag. Måste ringa på måndag och boka en ny tid, så jag kommer vara utan behandling i typ 3 veckor, och det är inte bra för mig. Kommer må som en kratta under tiden.
Iallafall, efter ett besök hos psykologen så åkte jag förbi mamma och fick i mig lite mat innan det var dags att åka till jobbet. Det hade blivit fel i schemat så jag skulle egentligen ha jobbat idag men det löste sig iallafall.

Idag har vi haft restaurangen öppen i skolan igen, tallriks servering. Det var faktiskt ganska roligt, men tyvärr så bokar dom bara in gäster så man får ett eller två bord var, så det blir mest att man står still eller städar.
Efter skolan så blev det iallafall raka vägen hem, somnade på soffan en stund och efter det så har jag hunnit med lite yoga och ett besök hos Stefan i hans nya lägenhet, blev som vanligt té drickande och surr!

Nu känner jag att det är dags att inta sängläge så man orkar upp imorgon. Tänk att det redan är fredag imorgon..

En lång och intensiv dag

Idag har jag inte suttit still många minuter. Började dagen med skola direkt på morgonen och fram till 14. När det var färdigt så satte vi igång med vårat projektarbete, nämligen att baka lussebullar. 150 bullar senare så kom Tobbe och hämtade upp mig och vi brassade vidare till Antnäs och fick i oss lite mat. När mat koman hade lagt sig så brassade vidare till Piteå och träffade hundcoachen igen. Måste säga att jag är väldigt stolt över våran och Hemi's insats idag! Han har blivit så duktig mitt hjärta! Iallafall, påväg hem därifrån så svängde vi förbi hemma hos Elin och gosade lite med kattungarna, gud så söta!!

Nu har vi iallafall precis kommit hem, ska strax hoppa i säng så jag orkar med morgondagen. Kommer inte hinna vila en sekund imorgon, ska nämligen hinna med skola, psykologen, sjukgymnasten och sen jobb. Hinner inte ens hem därimellan. Puh, min kropp kommer inte att må bra på söndag när allt är över!

RSS 2.0
Reggad på Commo.se