Stryket från listan

Idag har vi handlat lite till nya lägenheten. Det är så skönt att stryka saker från inköpslistan som är ett A4 långt. Har iallafall köpt en skit snygg lampa till hallen, orkar inte ta ut den ur kartongen för att ta kort men den är iallafall svart och orange, sen har vi köpt krokar till hallen och en tavellist som ska hänga i köket. Och som vanligt blev det massa små krafs också, typ underlägg till köket..



Kan vi inte bara få flytta in nu då?


Ranta och städa dag

Idag har vi lite att göra kan man säga, ska åka iväg strax till Antnäs möbler och kolla om man hittar något man kan tänkas behöva. Typ en soffa och en lampa. Sen blir det städning för hela slanten. Det ska tvättas, dammsugas, skuras, göra rent åt katterna och bytas sängkläder. Kanske hinner åka iväg till Sunderbyn med lite grejer också om vi har tur :)

Nåja, nu måste jag hoppa i lite kläder så vi kommer oss iväg nångång!


Tårtkoma!

Marcus har nyss fyllt år så vi är i Antnäs på kalas. Har ätit fläskfilé till middag och nyss fikade vi maräng tårta. Och nu är jag mätt! Gudars alltså, jag tror jag spricker snart.

Fick höra att Antnäs möbler har upp till 80% rabatt på allt, dit måste vi åka förbi imorgon. Kanske man hittar sig en ny soffa, det hade suttit fint, speciellt om den är billig :D

Nej nu måste jag vila bort min tårtkoma. Hade bra!

Bilder på Hemi!













Jag älskar dom här bilderna, tycker att dom blev så grymt bra!



Sjuk eller invalid

Idag när jag vaknade kände jag bara hur huvudet dunkade och att det kändes som att någon körde in knivar i min kropp så fort jag rörde på mig. Slet mig ändå upp men jag pallar inte att åka till skolan idag. Har ändå bara 3 lektioner, och på idrotten ska vi åka skridskor och det funkar absolut inte idag! Så det blir att vara hemma och mysa med mina små barn hela dagen. Tar nog en långprommis senare om jag börjar på bättre. Har iallafall taigt lite dunder piller så vi får hoppas.

Nu måste jag klä på mig iallafall och ta ut Hemi på morgonrundan. Hans nya leksaker går mig på nerverna förresten. Nu kommer jag ihåg varför vi aldrig har köpt pipleksaker åt han. Men han älskar dom så jag får stå ut :)

Lyxfällan!

Hade ju helt glömt bort att det var Lyxfällan idag, mitt favvo program! :)

Jag har suttit och organiserat alla miljoner papper, rensat pärmar och allt som hör där till. Känns skönt att göra sånt innan man flyttar så man får börja om lite på nytt. Ska köpa lite nya saker till alla papper, bland annat nya pärmar och lite mappar till lägenhetskontrakt osv. Jag gillar att pyssla med sånt här :D

Nej nu ska jag ligga i soffan och kika tv, sen blir det sängen så jag orkar upp till skolan imorgon!



Storhandlat!

Nu jäklar har vi handlat. Kylen, grysen och skafferiet är fullt och det känns skönt. Jag är helt färdig efter den här dagen, ganska tungt att gå ända till kl 17 när man har migrän. Men jag hann med en power nap på skolan och det var gode skönt kan jag lova!

Ikväll blir det lugna puckar, är nämligen lite smått invalid just nu. När vi var och handlade sa min höft upp sig från arbetet. Jag fick hänga över vagnen medans vi gick runt i affären, men Tobbe tyckte att jag var söt iallafall :)

Jag trivs inte

Jag trivs inte riktigt på min hemsida, i fortsättningen kommer jag nog att skriva här istället,
så välkommen tillbaka :)

Ikväll eller imorgon tänkte jag flytta över lite inlägg eller bara sammanfatta vad som hänt sedan jag ytte osv..

Nya bloggen

För att komma direkt till min nya blogg kan ni klicka här!

Hemsideadressen uppdaterad!!

http://hemimedfamilj.webs.com/

Använd denna länk istället. Tyckte att adressen var finare så :)

http://www.freewebs.com/hemimedfamilj

Jag har bestämt mig för att använda våran hemsida istället för bloggen. Fast jag kommer nog ändå gå in här och skriva lite. Tänkte att Anna (uppfödaren) ska få lite koll på hur det går för honom :)

Jag provade att göra hemsidor på lite olika sidor, ville helst ha en på svenska men inga av dom svenska var bra, antingen kunde man inte ändra färger eller så hade den inte blogg eller så var det något annat fel. Så jag valde freewebs istället, jag får helt enkelt leva med att den är på engelska :)


Så nu kan ni lägga till hemsidans blogg på bloggkoll istället :)

http://www.freewebs.com/hemimedfamilj

Hemsida

Nu har jag suttit och byggt ihop en egen hemsida. Jag är dock lite osäker på om den kommer att användas. Jag tycker att det är bättre med hemsida än med blogg men samtidigt så är jag inte riktigt nöjd med hur den ser ut, så jag ska fundera ett par dagar så får jag se om jag kanske byter till den :)

Jag hatar naturkunskap

Varför i hela friden ska jag behöva veta vilken energi som bildas när jag gungar en gungstol och hur en stjärna bildas? Det finns ingen gräns på hur onödigt vetande det är! Som ni förstår så håller jag på plugga naturkunskap och jag skakar av ilska för att jag inte förstår. Hoja vad jag blir arg!

Får fet lust att bara skita i kursen men då blir det ingen högskola för min del.

Kors i taket

När vi vaknade såg vi att det var ganska varmt ute så vi bestämde oss för att vi ska åka ut till Antnäs och åka längdskidor så Hemi får springa av sig ordentligt. Jag har inte åkt skidor på minst 3 år säker.

Jag kan ju säga att det här är absolut inte likt oss, men vad gör man inte för hunden? =)

Muffinsbak

Jag har bakat muffins hela kvällen. 80 st blev det, en plåt med grön frosting, en med strössel och en vanlig. Frös in dom så jag kan bjuda på dom när jag fyller år. Dom lär ju inte ta slut i första taget men det är bra och ha ifall man får besök.

Nu hade jag tänkt hoppa i säng så man inte sover bort hela dagen imorgon. Ska hänga med Lukas en stund på dan, vi ska busa hejvilt hade jag tänkt :D

Juste, mina katter har varit på äventyr idag. Våran ytterdörr är rätt seg att stäga och jag hade glömt dra igen den ordentligt så när Sebbe skulle åka hem så stog dörren öppen och katternna var ute i trapphuset. Tur att vi märkte det fort så ingen hann släppa ut dom. Då hade jag gått under!

Grey's Anatomy

Efter att jag kom hem från skolan så har jag i princip bara legat i soffan och tagit igen lite Grey's Anatomy avsnitt som jag har missat. Jag älskar det programmet, men nu känner jag att Allison kan sticka igen, hon tycker jag absolut inte om!


Såhär mysigt har vi haft det!

Nåja kanske ska ta och göra något vettigt istället, typ plugga till något av dom 4 proven som kommer nästa vecka. Men orkar jag det då? Nej, jag vill ha lov så inge plugg för min del idag, jag vägrar!

Undra vad man ska laga till middag förresten, jag har ingen som helst inrpiration till sånt!

TGIF

Fredag idag, jag hänger fortfarande inte med för att tiden går så fort. Men det är inte mig emot.

På termometern står det bara -15, inte så kallt tänkte jag, men när jag gick ut med Hemi på morgon rundan höll jag på frysa ihjäl iallafall. När ska värmen komma tillbaka? Börjar vara less på att konka runt på 20kg kläder varje dag.

Jag har skola 8.15-12.35 idag. Min kortaste dag med andra ord. Och när jag slutar så ska jag hem och träna med Hemi. Vi tränade lite igår och han var skit duktig så nu jävlar :D





Jag har nog världens sötaste katter!









Hemma efter en lång dag

Provet gick hyffsat, blir garanterat inget MVG men jag är nöjd ändå. Sen så gjorde vi klart vårat arbete och USA's presidenter. Nästa vecka väntar 4 prov. Känns inte speciellt lockande, men what to do.

Ikväll var ju planen att bara ta det lugnt och kolla Lyxfällan men icket, Tobbe ska se hockey så jag får väl hitta på något annat istället.

Juste, H&M har ju släppt sin inrednings kollektion. Jag föll direkt för dom svarta lack kuddarna! Sjukligt snygga men just nu är kanske inte bästa tiden för att slänga iväg flera hundra lappar på kuddar..

Varför kan dom inte låta mig sova?

Direkt när Tobbe hade åkt i morse så började djuren terrorisera mig som vanligt. Först var dörren till sovrummet öppen och då var Chevy i sängen och bet mig i öronen. Jag slängde ut han och stängde dörren, men då började såklart Hemi gnälla så jag släppte in han och stängde dörren igen. Och då blev katterna som besatt och klöste och hoppade mot dörren så jag var tvungen att släppa in dom också till slut. Och då var det livat i stugan, alla skulle jaga varandra, I SÄNGEN där jag låg och försökte sova. Aldrig får man njuta av en sovmorgon!


Här har vi dom tre terroristerna!

Har skola till 17 idag, ett prov och en inlämningsuppgift. Kul dag. Jag börjar känna att jag behöver lov snart, tur att det bara är 1½ vecka kvar!

Nu är det underbart väder

Solen skiner och temperaturen har sjunkit till 18 grader. Hade mer än gärna tagit en promenad med Hemi på isen, men körkortet kallar. Han hade tydligen bokat halkbana åt mig också, inte illa :) Och jag har bokat alla lektioner nu fram till uppkörningen så jag slipper oroa mig över det.

Efter körlektionen ska vi åka och säga upp lägenheten, äntligen! Sen så kanske vi svänger förbi och kollar på golv :)

Nu måste jag springa till bussen!

Kul dag, not!

Idag är jag ledig och det tackar jag fan för, har nämligen blivit dunderförkyld. Kände av det redan igår men nu är det ordentligt. Och ändå var jag tvungen att kliva upp halv 7 för att gå till tvättstugan. Har nämligen slut rena sockar. Men jag avbokade tiden hos sjukgymnasten, det är ju inte bra att få massage när man är förkyld.

Nu ligger jag bara i soffan och svettas, fryser omvartannat. Inte alls mysigt. Ska försöka sova några minuter innan jag ska tillbaka till tvättstugan igen.

Har ni förresten kollat på termometern idag?? 26 minus grader!! När ska våren smyga sig fram? Sommarn kan också få komma nu, gärna nyss!


Lovely sommar..


Kontanten betald

Mötet på banken tog längre tid än vad jag trodde så vi fick stressa lite sen men det löste sig. Kontantinsatsen är iallafall betald nu. Och på utvecklingssamtalet gick alltid bra, jag låg bra till i alla ämnen så jag är nöjd. Annars har det varit en ganska lugn dag, inte gjort många knop. Ett prov hann jag med, gick ganska bra.

Efter skolan gick jag och pluggade teori några minuter och klarade den sista repetitionen! Så nu ska jag bara göra sluttestet och sen är jag redo för prov :) Körlektionen gick också skit bra, han hade i princiip ingenting att klaga på den här gången :)

Jag orkar inte vara fin idag!

Igår hade jag tänkt att jag skulle se hyffsat anständig ut när vi åker på banken. Men när jag klev upp och såg hur kallt det var så vägrade jag. Mjukisbyxorna är på och nu ska vi åka!

Efter det mötet så har jag utvecklingssamtal, har egentligen prov men jag skulle få göra det kl 13 istället. Har inte pluggat ännu men det går nog bra. Slutar halv 3 idag och då har jag körlektion. Är väl hemma kring halv 5. Åh vad jag börjar vara less på sena dagar!

Siffror och plugg

Har suttit och räknat på lägenheten än en gång, och varje gång jag gör det får jag bara ännu mer idéer! Jag vill ju ha så fint som möjligt för så lite pengar som möjligt. Fast jag vet att jag inte kommer undan med mindre än 20.000 men den smällen får jag ta. Det är ju faktiskt värt det, utan tvekan.

Men nu ska jag lägga undan siffrorna ett tag och plocka fram plugg. Har ett prov imorgon och ett på torsdag. Satsar på MVG på båda. Dax att sätta igång och efter det är det läggdags. Ska vara på banken kl 8 imorgon!



Äntligen hemma i soffan

Jag tyckte att skolan gick snabbt idag, trots att det var en lång dag. Var iallafall skit kul att gå höga äventyrsbanan och sen så tog jag mig i kragen och klättrade upp för hela klätterväggen :) Lite stolt över mig själv faktiskt! Och så lyckades jag klara en repetition på teorin också! Det är inte illa pinkat.

Nu har jag iallafall kommit hem och fått i mig lite middag. Lax och pommes, lite konstig blandning men det var skit gott! Tobbe lagade maten som vanligt för han är mycket bättre på det :)


En gammal bild på mitt charm troll!


Ny vecka, nya tag.

Den här veckan har jag rätt mycket att göra. 2 prov som jag inte börjat plugga till ännu, körlektion, möte på banken, utvecklingssamtal och massa annat. Sen så ska jag ju även hinna med att träna med Hemi. Och tvätta.

Idag har jag iallafall inget prov, men jag har skola 8.15 till 17. En av mina längsta dagar med andra ord. Och idag längtar jag faktiskt till idrotten, ska gå höga äventyrsbanan! Fan så kul!! :)

Annars är det inga andra planer idag, förutom att ringa och boka tid hos sjukgymnasten. Får inte glömma!

Bingo Lotto

Vi sket i Hundhuset idag. Hemi har ju både blivit aktiverad och tränad när Diva var här. Sen så tränade vi lite kommandon när dom hade åkte så jag tyckte att han kunde få vila lite ikväll.

Därimot så for vi till Antnäs och åt hemmagjord pizza. Mumma, är fortfarande proppmätt så jag knappt orkar röra mig. Efter det så for vi förbi Sunderbyn och skrev lite papper och nu sitter vi hemma framför TVn och spelar Bingo Lotto, ännu ingen vinst men det är 2 bingo spel kvar! Jag hade ju faktiskt behövt pengar till vårat badrum!

Besök mitt på dagen

Vi hade nyss besök av Elin, Jens och Diva. Så Hemi har fått busa av sig ordentligt nu, jag försökte också att träna lite passivitet. Han måste lära sig att man inte alltid kan busa bara för att det är en hund i närheten. Gick väl ändå ganska bra en liten stund iallafall.

Och nu sitter han vid dörren och gnäller som vanligt så fort nån av hans kompisar åker!







Nu ska jag göra mig redo för att åka ut till Antnäs och äta pizza :D


Äntligen söndag

Jag älskar söndagar. Bara att pyssla på och ha morgonrock på sig hela dagen.

Igår jobbade jag ju som sagt. Var väldigt mycket folk så vi hade och göra ett tag. Jag kände mig lite ringrostig men kom igång efter en stund. Kom inte hem förens kring 2 tiden. Och då kan jag säga att jag var trött, är inte van att jobba 10 timmar, utan att sitta ner en ända gång. Det känner kroppen av idag, mina höfter blir arga när jag rör på mig så jag får ta det lugnt idag!

Men det blir nog iallafall Hundhuset senare ikväll. Om jag inte är allt för dålig i kroppen. Det var väldigt länge sen vi var där.

Nu ska jag dricka te och mysa med Hemi!

Tapeter till nya lägenheten



Dom här tapeterna kommer vi köra på i den nya lägenheten. Dom första som fondvägg i köket och den andra som fondvägg i sovrummet. Det kan nog bli jävulskt snyggt faktiskt! Vill bara sätta igång med det nu!

Ännu mer till lägenheten!

Har rantat runt några timmar nu på förmiddan. Hittade tapeter som vi vill ha i köket och köpte dom på en gång. En sak att stryka på listan. Bunkrade upp med lite hundgodis också. Även fast han inte borde få något med tanke på festen han har haft här när vi var borta. Han har bitit sönder våra NYA tapeter i hallen. Det hann ju vara fint i en vecka iallafall. Cp hund ibland alltså!

Nu ska vi koka ihop lite lunch, vila några minuter och sen ska jag åka iväg och jobba. Börjar kl 16 och slutar väl i natt någon gång. Jag får tänka positivt, ju mer jag jobbar desto närmare kaklat badrum kommer vi :D

Alla hjärtans dag dagen innan

Eftersom att jag jobbar imorgon så kan vi inte hitta på något romantiskt och allt vad det hör till. Så vi har bara varit hemma för oss själva ikväll och myst på, kollat på grejer till lägenheten, badat badkar och kollat Let's Dance. En helt okej dagen innan Alla hjärtans dag med andra ord :) Och nu ska vi bädda ner oss i sängen och kolla vem som åker ut i Let's Dance.

Imorgon ska vi försöka ta oss upp i vettig tid och åka på storheden. Måste köpa hundgodis och så ska vi kolla på tapeter till köket. Vi har hittat lite som vi båda tycker om och vi ska se hur dom ser ut i verkligheten. Det här är en dröm som har gått i uppfyllelse. Jag älskar att inreda, och nu får jag göra det på riktigt. Tillsammans med mannen i mitt liv!


Ruskigt gammal bild på oss två!


Nu är kontraktet skrivet.

Som många säkert har listat ut så har jag & Tobbe köpt en lägenhet tillsammans. En 2a i stan. Och jag kan säga att mer centralt är det svårt att hamna. Så 30 april får vi flytta in och jag längtar ihjäl mig!

Nu ska det börjas handla grejer, ska renovera lägenheten, och det kommer att bli lite i taget. Första prio är golven och lite småfix i köket. Planen var ju egentligen att vi skulle åka på IKEA imorgon men jag fick ett erbjudande om jobb och det kan jag inte tacka nej till, speciellt inte nu när jag ska köpa saker till renoveringen!

Ja då vet ni iallafall :)

Fredag, igen!

Jäklar vad dagarna springer förbi just nu. Jag hinner inte riktigt med. Känns som att det var igår det var helg och nu är det dags igen. Men inte klagar jag för det blir kanske IKEA imorn och handla lite småsaker, man måste ju passa på när man har pengar, fick nämligen lön i onsdags som bara väntar på att ta slut!

Nu måste jag ta ut Hemi på morgon rundan och sen göra mig redo för skolan, bara 3 lektioner idag, goode skönt!


En pytteliten Kisse :)



Rantarsväng

Nu på eftermiddan har jag och Tobbe varit och flängt runt halva Luleå. Hittade massor som vi vill ha men som det inte riktigt finns pengar till just nu. Man får ta det som det kommer helt enkelt. Kom iallafall hem med tapeter. Sjukligt snygga var dom!

Om några minuter börjar Lyxfällan så jag kommer sitta bänkad framför TVn närmaste timmen och sen är det läggdags.
Imorgon har jag kort skoldag, slutar kring 12.30 och vi ska klättra på idrotten, igen! Skit kul ju. Sen ska vi och skriva lite papper :)



Ha en bra kväll, gonatt!

School

Jag har inte alls speciellt kul just nu. Sitter själv på biblo och skriver om presidenter. Alice är fortfarande ledig och Linn är hos tandläkaren. Och här måste jag sitta ända tills klockan 15. Då börjar textilen. Fast jag kanske hinner gå till körskolan och plugga lite? Det behövs ju faktiskt. Har blivit så slö på den fronten på senaste. Inte bra alls!

Nej nu ska jag försöka gör något vettigt.





























Kanske inte den hetaste presidenten genom tiderna?

Torsdag, uppe med tuppen

Klev upp ovanligt tidigt idag, vet faktiskt inte varför. Men nu sitter jag här och är redo för skolan och bussen går inte förens om en halv timme. Vad ska jag då hitta på?

Håller mig mer än gärna innanför dörren idag. Termometern visar -23 grader. Tar nog på mig alla kläder jag har i garderoben för att slippa frysa ihjäl.

Idag har jag iallafall en lång skoldag, 8.15-17. På textilen ska vi börja sy våra egna plagg så jag tänkte försöka skynda med det så jag slipper på till 17 varje torsdag. Slutar kl 15 istället då och det hade ju varit hur skönt som helst!





Jag är nog beroende av att städa

Jag blir så sjukt lätt rastlös, sitter jag still och kollar TV i 5 minuter så kliar det i fingrarna på mig. Det gjorde det idag också, har nyss städat badrummet. Ordentligt! Har aldrig varit så rent där inne, och det behövdes eftersom mina kära små barn har fått för sig att det är så roligt att kissa i badkaret. Tror ni de luktar gott eller? Jag får skura det flera gånger om dagen nuförtiden. Ska prova byta sand och se om det hjälper.

Har pluggat lite också, kanske 2 minuter sen var jag störtless. Men jag tänkte försöka ta tag i min stickning så hon ser att jag har gjort nånting.


Titta så söt hon är mitt lilla barn,
även fast hon kissar där hon inte får!



Lyckligast i världen!

Jag tänker fortarande vara hemlig ett tag till. Vill inte skriva något förens det är 110% säkert allting. Men så här nära har det aldrig varit =)

Idag hade vi praktiskt+teoretiskt prov. Det praktiska gick väl rätt bra med det teoretiska var väl inte direkt något att hänga i granen.

Nu ska jag pyssla på här hemma och rensa lite i lägenheten. Har så galet mycket skit.

Sjukt pirrigt!

Jag är helt pirrig i kroppen. Mer får ni veta imorgon.

Nu måste jag börja göra kväll här. Ska ta ut Hemi på en kort runda och sen hoppa ner i sängen så jag är pigg imorgon. Har nämligen praktiskt och teoretiskt prov i köket imorgon. Inget man kunde plugga till heller. Lite pirrig för det också. Hoppas verkligen att det går bra!

Nej, ut var det!

Ett ljus i tunneln

Fullspäckad dag som vanligt. Hade skola 8.15-14 typ. Sjukt tråkigt när både Linn och Alice var borta. Men jag fick avnjuta mina fiskpinnar iallafall. Efter skolan kilade jag vidare till trafikskolan och pluggade lite, fick som vanligt en poäng från godkänt på repetitionsfaserna. Blä vad less jag börjar bli. Hann med en körlektion bara, han säger att jag är duktig men att jag har en tendens att köra lite väl fort. Men det kan jag nog träna bort. Det slutade iallafall med att jag sket i teorikursen. Han tyckte att det var onödigt att komma dit för min del. Så Toobs kom och hämta mig så brassade vi iväg till Antnäs och blev bjudna på middag. Kyckling och ris satt fint i magen :)

Nu har vi precis kommit hem och landat i soffan. Jag ska kolla runt och räkna på lite saker :)

Och på tal om något helt annat så ser det väldigt ljust ut för våran del! Jag håller tummarna stenhårt!


Kan man stanna på toppen också?

Hoppas hoppas hoppas att vi förblir högst på toppen i det här fallet. A dream come true helt enkelt.

Snart ska mamma & pappa komma hit och hälsa på. Jag kommer inte ihåg sist dom var här. Så sjukligt länge sen är det. Det är alltid annars så stökigt när dom tänkt komma hit men nu tog jag mig i kragen och plockade ihop lite. Har tyvärr inget fika att bjuda på men dom överlever nog :)

Efter det ska jag & Tobbe kanske kolla klart Sex and the City filmen och äta godis. Om han går med på det vill säga :)


Världens finaste Hemi

Medans jag har varit i skolan och pluggat sönder min hjärna så var Tobbe ute och fotade när Hemi busade omkring i snön. Var många fina bilder faktiskt, även fast min objektiv inte är direkt att hurra för.

















Kvällen har bestått av kaffe och fika

Tidigare så kom Elina, Maja & Alfons hit och drack lite kaffe.


Alfons tyckte inte riktigt om när Hemi var i närheten av Elina.
Han tyckte nog inte om Hemi överhuvudtaget :p


Men Hemi var lika glad iallafall, som vanligt :)
Och han har blivit såå mycket bättre på att
lyssna när det är andra hundar i närheten.


Lite senare kom Emil & Emelie hit med cupcakes. Mumma!
Och nu ligger vi alla fyra i soffan och kollar film.


Chevy har legat still ovanligt länge nu.
Var tvungen att kolla pulsen för en stund sen och han lever! :)

Före och efter bilder på hallen


Före


Före


Efter
Nya knoppar & nya tapeter


Efter
Ingen ny hatthylla ännu men
det kommer förhoppningsvis

Det vart så mycket ljusare och finare i hallen nu, jag är jätte nöjd. Men vi har iallafall konstaterat att det här var sista gången vi tapetserar själva. Jag är helt säker på att många tapetseringar har slutat  i skilsmässa.

När blev han stor?





Min hund ser otroligt smart ut!


Där ser man också att bollarna är borta!

Nya tapeter

Imorgon SKA vi äntligen tapetsera om i hallen. Vi gjorde ju det i oktober men då var Hemi lite galen och åt på väggarna. Händer fortfarande att han gör det ibland. Men bara på ett och samma ställe, förstår inte riktigt varför. Men nu är det iallafall dags att byta ut dom gamla, ska spruta väggarna med ett speciellt medel så att han inte kommer äta där nå mer!


Den här tapeten kommer vi göra en fondvägg av. Resten kommer att bli beige.

Bilder kommer när vi är klar. Men jag är lite kluven på om vi ska köpa en ny hatt hylla eller inte. Jag vill ju ha en ny, men den jag vill ha är från IKEA och jag har ju nyss varit där och orkar inte åka en sväng till bara för en hylla. Så vi får se hur vi gör.

Jag har ju iallafall lärt mig en läxa

Idag har jag konstaterat att jag måste köpa ett par vantar. Och att man ALDRIG ska åka runt och göra massa ärenden utan bil i -20.

Höll seriöst på att frysa ihjäl idag. Tog bussen till Storheden och gick och handlade tapeter, lim & kattsand. Vägde ett par kilo iallafall. Så bestämde jag mig för att åka till Dollar Store en sväng, hoppade av på Tuna och promenerade dit. Med min tunga påse utan vantar. Mycket dumt gjort. Och precis när jag kommer dit så är klockan 16.03. Och tror ni inte att dom stängde 16 då? Arg blev jag så Tobbe fick hämta mig och direkt jag kom hem hoppade jag ner i badet!

Nu har jag tagit på mig pyamas, tjocksockar och en tjocktröja. Ligger i soffan och myser medans Tobbe lagar mat. Fläskfilé, potatisgratäng och pepparsås blir det. Och sen ost och kex framför melodifestivalen!

Massor att göra men ingenting blir gjort

Jag hade behövt åka och göra massa ärenden idag. Men ingenting blir gjort. Tar mig ingenstans och då skiter sig allting idag. Vi kommer helt enkelt aldrig få det tapetserat här.

Lördag

Min natt var inte speciellt kul. Min kropp strejkade totalt, tog några tabletter som inte hjälpte. Men till slut lyckades jag somna efter många om och men. Och idag är jag gode trött! Det tar flera dagar att återhämta sig från sånt här.

Om en liten stund ska iallafall Tobbe's föräldrar + mormor komma hita och hälsa på. Så nu måste jag städa, och fort måste det gå!  Tänkte försöka hinna duscha också. Blä vad jag är seg idag!

Min rygg tål inte hur mycket som helst

När ska jag lära mig att jag inte kan göra lika mycket som dom flesta andra? Inte idag tydligen. För nu ligger jag här i soffan och har vidrig värk i ryggen. Idrott, pulkadragning, köra barnvagn på dåligt plogade vägar och bära runt på Lukas kanske jag inte ska göra på en och samma dag. Men roligt har jag haft. För han är ju faktiskt goast!


Nu ska jag fortsätta kolla Let's Dance, jag håller på Magnus, Laila eller Morgan! Tycker att George borde åka ikväll!

Rantat

Idag har jag varit i farten hela dagen, hade ju som sagt skola till 12.30 och då blev det lägenhetsvisning direkt efter det. Och jag kan säga att jag vill ha den, massor! Sen så tog jag & Linn bussen till Tuna, gick förbi Lukas dagis och tog med han hem. Lite pulka fick han åka också. Precis när vi kommer hem så kommer Martina innanför dörren. Vi bestämde oss för att åka till Storheden, sagt och gjort. Kom hem med en hundklänning. Det var det roligaste jag har sett. Kan ni tänka er Hemi i en rosa klänning? Ni får se bild sen!

Om en timme ska vi vara hos veterinären och ta bort stygnen på Hemi. Äntligen blir vi av med tratten, förhoppninigsvis. Såret ser nämligen inte så fint ut.

Äntligen fredag

Idag har jag en kort skoldag, slutar 12.30 och då ska jag direkt på en lägenhetsvisning. Snälla låt den vara fin!!
Nu måste jag göra mig redo, har inte packat väskan ännu och bussen går på 10 minuter, dags att göra ett ryck kanske? Vi hörs!


Jag i mina smartare dagar!

Superwoman och lyxfällan

Idag har jag varit superwoman. Jag lagade mat, diskade och städade skafferiet samtidigt. Det är inte illa pinkat.

Sen så har Emil & Emelie varit här hela kvällen, har hjälpt henne med att färga håret och lite sånt. Nu är det Lyxfällan som gäller, det har äntligen börjat om igen. Heltklart mitt favoritprogram. Jag kan ju inte annat än bli irriterad på alla puckon som är med där. Hon som  är med idag verkar vara helt tappad bakom en vagn. Jag vet inte om jag skulle kunna stå och säga att min pojkvän har en skit lön när jag inte har någon alls? Jävla idiot, hon skyller ifrån sig exakt allt!


Jag längtar tills jag får börja min ekonom utbildning.
Bara 2½ år kvar nu!


Nu är det bokat

Idag fick jag hem papper på att jag har bokat teori prov och uppkörning. När det blir tänker jag inte avslöja men jag kan säga att det är snart iallafall!

Skolkare

Idag har jag skolkat. Kommer inte ihåg sist jag gjorde men idag tycker jag att jag förtjänade det. Vi hade nämligen ingen sammhälls och jag orkade inte sitta och vänta i drygt en timme på att ha textil slöjd när jag lika gärna kan sticka hemma, så jag drog ihop en liten historia så jag inte ens får frånvaro :) Perfa!

Nu hinner jag ta det lugnt ett tag innan Emelie kommer hit, vi ska färga hennes hår, kanske mitt också. Det är ingen idé att jag skriver att jag ska vila, för då kommer jag göra det i 2 minuter och sen bli rastlös. Som för nån dag sen när jag skrev det så låg jag i soffan i knappt 5 minuter och sen helt plötsligt stog jag och slipade väggarna i hallen. Så, jag ska inte vila nu!

Tattoo Art

Nu har jag precis kommit hem från Boden, det gick snabbare än väntat faktiskt. Jag satt och underhöll mig själv med att sticka på min mössa och fotografera när han höll på tatuera!








Så härligt

Äntligen en dag när jag inte har något speciellt jag ska göra direkt efter skolan. Kommer inte ihåg sist jag bara kunde åka hem och slänga mig på soffan.

Nu hade jag iallafall tänkt ligga här en stund och vila. Kanske hinna städa lite och sen koka ihop lite middag. Hinner förhoppninsvis med att gå en långprommis med Hemi också efter maten, annars får Tobbe ta tag i den saken. Vid 5 tiden kommer Linn och plockar upp mig så kilar vi till Storheden en snabbis och sen vidare till Boden!



Nu är jag utvilad

Vad skönt det var att vakna upp utan att vara trött! Jag somnade nämligen före 9 igår och det var härligt!

Idag har jag ingen aning om när jag slutar, det står 14.45 på schemat tror jag men vi har fått sluta kring 13 varje gång så jag hoppas på samma idag också. Jag vill hinna hem och vila innan jag & Linn ska till Boden. Hon ska nämligen tatuera sig :)

Nu måste jag göra något åt barret och kanske ta på mig ett par byxor. Vi hörs!

SATC + glass

Sex and the City + glass = sant!



Det blev ingen lång dag trotsallt.

Provet imorse var väl inte direkt att hurra för. Jag klarade det nog men abolut på gränsen. Jag hatar naturkunskap! Men sen fick vi iallafall sluta tidigare, kring 14. Våran lärare skulle iväg på möte eller vad det var. Så jag traskade till körskolan och pluggade lite, sen kom Uffe och hade pajjat ryggen så vi ställde in min körlektion. Och då orkade jag inte vänta till 16.30 för att gå på teorikursen så jag skiter i den idag. Han skulle ändå inte ta upp något som jag inte vet så det var lugnt.


Och på nästa körlektion ska vi boka halkbana, och dom skulle troligtvis redan idag boka teoriprov och uppkörning åt mig. Är det nu jag ska vara extremt nervös? Svar Ja.

Tisdag

Det var inte med glädje jag tog mig upp ur sängen idag. Tröttare än vanligt, frusen och allmänt irriterad. Träningsvärk har jag också. Och inte lite heller, men det går över om ett par dagar.

Nu ska jag strax gå till bussen, måste plugga hela vägen till skolan, för jag vaknade nämligen inte upp smartare än vad jag var igår. Tur att provet inte är direkt på morgonen. Jag känner på mig att det kommer gå dåligt. Jävla naturkunskap! Varför jag jag ens lära mig saker som KANSKE är sant. Totalt onödigt.

Efter skolan har jag iallafall körlektion och sen teorikurs. Kommer nog inte hem förens kring 7. Så ännu en lång dag. Tur att teorin slutar nästa vecka!




Så trevligt


Så här kul har jag haft det ikväll.
Jag är helt slut i hjärnan, vet inte om jag har blivit nå klokare av att
läsa alltihopa. Ska sova på saken och se om jag vaknar upp och är lika
smart som den smartaste Natur eleven. Hade varit coolt faktiskt!

Plugg plugg plugg

Direkt när jag slutade skolan så kom Tobbe och hämtade mig. Svängde förbi Ica Maxi och skulle köpa mackor, det slutade med att det gick på 350kr så det blev dyra mackor. Men nu har jag ju iallafall glass i frysen :D Sen for vi till Emil och Emelie och skulle hämta Hemi, slutade med att vi käkade middag och fikade en stund också. Nu har vi precis kommit hem och jag måste plugga sönder min hjärna. Astronomi är helt enkelt inte min grej. Kul att man får veta en dag innan vad som kommer på provet. Hoja.

Kommer förresten inte kunna gå imorgon, hade nämligen idrott och vi var i gymmet och jag var helt galen. Har fortfarande kramp i hela kroppen.

Nej astronomi var det!

Frusen

Idag är jag trött! Även fast jag somnade strax efter 21 igår.. Men både jag och Tobbe har sovit dåligt inatt, vaknat var och varannan minut. Men nu är jag iallafall uppe, ska gå och packa väskan nu och sen leka akrobat i badrummet, Jag glömde nämligen be Tobbe smörja mig rygg så det här ska bli intressant!

Och som sagt, skola 8.15-17.00!

Godnatt!

Klockan börjar bli mycket och det är dags att sussa. Ska läsa lite naturkunskap först tänkte jag, har prov nu i veckan och jag har inte ens läst igenom det vi ska kunna och det brukar vara en fördel att göra det.

Imorn har jag en monster skoldag, 8.15-17.00. Och jag har min första idrottslektion i andra gruppen. Kommer nog bli roligare att vara med dom eftersom jag känner några där! Sen så ska vi kanske få veta våra betyg i Projekt & Företagande, blir galen om det inte bli mer än G. Då har mitt mål spruckit.

Nåja, godnatt!

Hemi
















Tattoo Art


Detta har jag pysslat med idag!! :)

Full rulle

Har inte suttit still många minuter idag. Var ju som sagt på hemligt uppdrag i Boden på förmiddan, ni kanske kan få en ledtråd sen. När jag kom hem så var Jocke och Fredrik här, vi kilade iväg och hämtade Jocke's cross och åkte vidare till Rutvik, dom körde skoter och cross medans jag, Tobbe och Hemi tog en lång promenad i skogen. Hemi sprang runt och var helt galen! Sen fick vi lite kaffe i värmen hos Kenny och Linda.

På vägen hem vart vi sugen på tacos så vi for och handlade lite och nu är vi mätta i magen!! Ska vila några minuter och sen lägga in alla bilder på datorn. Slänger upp några här också! :)

Läggdags

Ikväll har vi varit och hälsar på hos Jocke's morbror här i Gstad, tog en promenad dit och hem, skönt med frisk luft var det, fast lite kallt.

Nu börjar det blir dags att sova, grabbarna surrar om hamburgare men jag är inte speciellt sugen, även fast jag inte ätit sen vi var på IKEA kring 13. Jag måste verkligen sova nu, ska upp tidigt och åka iväg till Boden på hemligt uppdrag med Linn på förmiddan!

Lite nyfikna blev ni va?

RSS 2.0
Reggad på Commo.se