Rix FM festival

Tanken var att vi bara skulle gå och äta lite festival mat men vi fastnade i karaoke tältet i ett par timmar. Jag var så där lagomt sugen på att ställa mig på scenen och sjunga lite, och jag hade lätt gjort det om jag var säker på att jag inte skulle få ett hostanfall eller att jag skulle tappa rösten. Imorgon ska jag iallafall ladda upp med hostmedicin och halstabletter sen ska jag jävlar i mig sjunga :) Haha, spännande faktiskt med tanke på att jag inte har någon som helst talang på den fronten.

När klockan var kring 22 så knallade jag och Linn hem till mig och slog på P.S I love you, hon hade inte sett den så jag var tvungen att slå på den, helt klart en film som alla måste se!

Nu ska jag vänta på att Toobs kommer hem så blir det att krasch landa i sängen. Har en lång dag framför mig imorgon och jag vill vara på topp. Ska nämligen fria till Tomas Ledin!

Ingen ny dator

Net on net ringde och väckte mig imorse för att säga att dom inte kan skicka någon dator till mig eftersom att dom inte hade någon som var likvärdig och i samma prisklass. Jippi. Sen säger dom att försäkringen gick ut i samband med att datorn kraschade. Jippi igen.

Det slutar alltså med att jag kommer att måsta köpa en ny dator, får iofs 5000kr från net on net men ändå. En ny dator måste jag köpa, och eftersom att jag fick ett jävligt bra pris på den jag hade så finns det självklart inte något liknande som kostar 5000kr. Så nu måste jag köpa en jävla dator som jag inte ens vill ha, och ändå betala en ny försäkringsjävel. Kan ju lugnt säga att jag är lite lätt irriterad. Tror fan att jag skiter i försäkring, hemförsäkringen borde väl ändå täcka?

Den nya byrån

För en stund sen blev jag sjukligt rastlös och eftersom att jag nästan friskförklarat mig själv så började jag bygga ihop våran nya sovrumsbyrå. Skit snyggt blev det!


Onsdag

Imorse slog jag upp ögonen kring 9, inte alls pigg och utvilad men jag hostade så mycket så jag tänkte att det var lika att kliva upp så Tobbe kunde få sova vidare en stund. Nu är han i Boden och tatuerar sig och jag håller på att måla lite. Har nämligen varit slö på vissa ställen och lämnat runt eluttag och sånt så nu tar jag tag i det så det blir gjort nångång.

Om en stund ska mamma komma hit och hälsa på, planen var egentligen att vi skulle traska på stan en sväng men jag orkar inte åka till Antnäs och hämta Hemi's bur så det blir inget stadsbesök.

Nu ska jag fortsätta med att måla andra varvet innan mamma kommer hit!

En tisdag

Idag har jag faktiskt varit ganska aktiv, iallafall mer än vad jag har varit den senaste veckan. Traskade ju som sagt på stan en stund, sen har jag hunnit med att vara i Sunderbyn en sväng och vikt ihop lite kläder. Det känns i kroppen kan jag lova. Men jag mår trots det mycket bättre idag än vad jag gjorde igår så det känns bra att det går åt rätt håll iallafall. Nu är det bara att hoppas på att jag hinner bli mycket piggare till på fredag!

Nu hade jag tänkt gå och sova för natten, vill vara pigg och utvilad imorgon för då ska jag och mamma gå på stan en stund och leta jeans till mig. Är i väldigt stort behov av det nämligen, kommer inte ihåg sist jag köpte ett par om jag ska vara helt ärlig.


Så här söta var mina grabbar imorse!


En shopping runda!

Jag vart spyless på att bara ligga inne så jag tvingade med Tobbe på stan en sväng. Kom hem med ett par spetsleggings och en tshirt/klänning. Kan inte säga annat än att jag gillar halva rea priset! 95kr för båda grejerna är fan billigt!





Bilder på lilla katt familjen!

Nu har kattungarna faktiskt blivit ganska stora. Det ser ut som att dom är påväg att öppna ögonen så det gör dom nog när som helst. Helt underbart söta är dom!











Snart får jag en ny dator!

För 5 veckor sen lämnade jag in min dator på en service som skulle ta 1-3 veckor. Nu 5 veckor senare så har jag fortfarande inte sett röken av någon dator så jag rinde upp Net on net för att fråga hurdet går för dom. Idag hade dom tydligen bestämt att dom skulle skicka en helt ny åt mig. Så det tar alltså över en månad att bestämma sig för att skicka en ny?? Helt sinnessjukt ju. Jag hade kunnat säga på en gång att den inte gick att rädda och jag kan inte ens datorer. Men dom som faktiskt kan kunde inte göra det snabbare än på 5 veckor? Jag förstår inte riktigt. Och jag tvivlar på att det bestämdes just idag, dom är säkert bara slöa och väntar tills någon ringer och efterlyser produkterna.

En ny dator ska jag iallafall få, en annan modell.

Projekt badrum i bilder

Tobbe fotade lite i badrummet häromdagen. Dock inte riktigt färdigt men det är ju en tjuvkik iallafall :)


Dusch draperiet är bara tillfälligt, en dusch vägg ska dit så fort som möjligt.



Det är dyrt att vara sjuk

Godmorgon!
Jag traskade nyss iväg till apoteket för att hämta ut lite medicin. drygt 400kr gick kalaset på och då hade jag ändå högkostnadsrabatt. Hur sjukt är inte det? Först ska man måsta lida för att vara sjuk och sen måste man betala för skiten också. Nåja, inget man kan göra något åt.

Idag blir det lugna puckar igen, måste vara frisk till på fredag så det blir väl soffläge fram tills dess.

Ett besök på jourcentralen

Jag åkte in på jouren för att kolla vad som är fel på mig. Efter att ha väntat i 1½ timme fick jag komma in, han kollade öron, lungor och lite sånt sen sa han att det var dags för blodprov. Och som dom flesta vet så är jag inte direkt imponerad av blodprov så panik attackerna började ganska snabbt och höll på ganska länge. Tillslut så lyckades hon iallafall ta proven och det visade sig att jag har en väldigt stor infektion i kroppen. Så han skrev ut pencilin för lunginflammation, nässpray, ögoninflammations salva, host medicin och slemlösande. Förhoppningsvis så är jag piggare om några dagar.

The fever is back

Hur kunde jag ens tro att jag var på väg att bli frisk? Tog tempen nyss och insåg att febern är tillbaka. Jag har inte rört en fena på hela dagen, har bara legat i soffan och sovit eller kollat på sex and the city. När man är så duktig borde man väl ändå få kunna bli frisk? Tydligen inte, har iallafall ringt till jouren så dom ska ringa upp om några minuter. Får se om dom har något vettigt att säga.

Sunday morning

Igår var jag ganska så sängliggandes. Men jag tror att det var bra för idag känner jag mig ganska pigg. Febern är borta så nu är det mest hostan och min värdelösa trasiga kropp som är besvärlig. Somnade i soffan kring 20 tiden igår, vaknade till och förflyttade mig till sängen där nångång mitt i natten, sen har jag sovit till kl 10 imorse. Det behövdes kan jag lova! Har dock vaknat minst 2 gånger i timmen av hostan men annars har jag faktiskt sovit ganska bra.

Nu hade jag tänkt försöka få i mig lite frukost, har nämligen bara ätit ett mål om dagen dom senaste dagarna så nu ska jag försöka komma igång med maten igen. Sen om jag orkar ska jag plocka undan lite här, det har nog aldrig varit så här stökigt. Vi har alla badrumsgrejer utspridda över hela lägenheten, alla verktyg ligger också överallt. Sen har vi även ett stort diskberg och en massa annat skit som måste fixas. Men jag får ta lite varje dag så jag inte blir sängliggandes igen.

Lite piggare iallafall

Jag vet inte om det beror på alla tabletter jag knaprat i mig eller om jag faktiskt håller på att bli friskare. Just nu känner jag mig iallafall lite piggare än vad jag gjorde tidigare. Men rastlös till tusen är jag, har legat still i 1½ dag nu och det har nog aldrig hänt förut. Det kryper i kroppen men så fort jag ställer mig upp har jag två grabbar som tvingar mig att lägga mig igen. Dom vaktar mig som hökar kan jag lova!

Dom är så duktiga, Tobbe & Lillen för snart kommer man kunna använda vårat badrum igen! Dom har kopplat alla rör och nu håller dom på fixa kranen, sen tror jag att det är klart :D Helt underbart, då är det bara resten kvar men det kommer nog gå fort, bara jag får bli frisk nångång så jag kan börja slipa och måla lister och lite sånt.

Nu ska jag gå och krama på mina små kissebarn!

Sjukast

Har varit sängliggandes sen igår när jag kom hem. Fifan vad sjuk jag är! Ögoninflammationen blir bara värre och värre, har hostat sönder ett blodkärl i ögat, hjärtat dunkar så hårt så det håller på hoppa ur kroppen och så har jag feber lite till och från också. Någon som vill byta?

Lite stolt över mig själv är jag ändå med tanke på att jag låg i sängen hela kvällen igår och så har jag legat i soffan hela dagen idag. Måste verkligen vänja mig vid att ligga still och vila ibland för jag är så jävla rädd för att jag ska trilla tillbaka till mitt smärtsyndrom som faktiskt har blivit mycket bättre. Hamnar jag där igen, som det var för ett år sen drygt så vet jag inte vad jag gör.

Nu ska jag fortsätta ligga i soffan tills Tobbe kommer och hämtar mig. Är i Antnäs nu och jag har världens hemlängtan. Jag hoppas verkligen att vatten rören blir klara idag så vi kan flytta hem igen. Känns så jobbigt att vara ifrån katterna just nu. Speciellt dom små barnen..

Nu jävlar ska jag bli en slöfis

Imorse ringde klockan kring 6. Inte speciellt sugen på att kliva upp men jag hade inte mycket till val. Släppte iallafall av Tobbe på jobbet och sen brassade jag hem en sväng och åt frukost, kollade på mina små barnbarn och gjorde mig redo för att åka till IKEA. Vid halv 9 satt jag i bilen och helt seriöst så var det inte långt ifrån att jag stannade i Kalix för att ta en powernap. Satan vad trött jag var. Men två red bull gjorde så att jag orkade köra hela vägen. Svängen på IKEA var hur skön som helst, har aldrig varit där själv förut så jag kunde gå runt i min helt egna takt utan att höra någon som suckar i bakgrunden. Lovely var det. Lite less blev jag dock när jag kom till ta själv lagret och insåg att sängborden jag hade tänkt köpa var slut. Men det var nog inte sista gången jag for dit så jag får helt enkelt ta det sen.

När jag betalat grejerna och lyckats få in dom i bilen (en kartong vägde 48 kg, så jag fick bängla en del) så for jag vidare och surrade lite med Ante. Var länge sen man träffade han så det var trevligt!

Innan jag styrde nosen mot Luleå igen så stannade jag till på Shell för att köpa ännu en red bull. Och jag orkade köra hela vägen hem, trots bråkande rygg, höfter, nacke, huvudvärk och feber svettningar. Lite duktigt måste jag säga.

Om en liten stund ska jag åka och hämta Tobbe från jobbet, då ska vi åka och köpa rör och kopplingar till badrummet så vi kan flytta hem igen nån gång. Jag har väldans hemlängtan!

En tripp till Haparanda

Jag har precis bestämt mig för vad våra små kattungar ska heta, självklart ska dom få namn efter något som har med bilar att göra, det känns som ett måste. Så Dodge, Holly och Nova blir det, oavsett kön ;) Haha, gillade dock inte riktigt Nova men det får duga för jag kom inte på något annat.

Imorgon tänkte jag brassa iväg till IKEA och köpa lite till lägenheten eftersom jag ändå inte kan jobba när jag är sjuk med tanke på smittorisk och sånt.. Så det passar perfekt att åka till Haparanda en sväng,  behöver nya sängbord, en byrå, ett vardagsrumsbord, skåp till badrummet och lite andra små saker. Karin skulle kanske hålla mig sällskap annars får jag försöka ragga med mig någon annan. Det får vi se.

Eftersom att våran sängram går i mellanbrunt så ska vi köpa matchande sängbord och byrå som TVn kan stå på. Blir såklart från MALM serien.

 


Mina små barn barn






Dom är väldigt söta dom här små, tänk om man hade kunnat behålla
allihopa. Tyvärr så går det inte riktigt. Men jag får ju gosa med dom i 3
månader iallafall och det är inte helt fel! Nu måste jag börja fundera ut
några passande namn åt dom små liven.

Jag har blivit mormor!

Igår/inatt/idag har jag blivit både mormor och farmor. Med andra ord så har min lilla Kisse fått kattungar. 3 stycken tror jag att det blev, och hon har fött dom mitt under sängen i en låda så det är ganska svårt att se på dom just nu. Ska försöka flytta lådan lite så man har bättre koll.

Vad jag såg så är dom iallafall vita och ljusgråa, som Chevy alltså, tror att dom kommer bli väldigt fina!! Nu längtar jag bara tills dom har blivit någon vecka så man kan busa med dom lite :)

Senare ikväll ska jag försöka att ta någon bild på dom om inte Kisse blir sur.

Det känns väldigt onödigt att städa

Nu har jag försökt städa lite här hemma men det hjälper inte speciellt mycket. Har iallafall fått undan en del och det känns gode skönt. Snart är allt kakel uppe på väggarna också, och det blir så jäkla snyggt! Jag ångrar inte en sekund att vi började fixa badrummet, det är helt klart värt pengarna!

Om ett tag ska vi börja åka mot Antnäs och lämna Hemi, sen blir det en sväng till Boden.
Ikväll lägger jag upp nån till bild på hur badrummet ser ut!

Jag har shoppat idag!


När jag slutade jobbet så gick jag och Martina på Gina Tricot
en sväng, kom därifrån med dom här grejerna. En röd och
en vit klänning, ett halsband och några armband.
136kr slutade kalaset på. Väldigt billigt måste jag säga!

Projekt badrum, det går frammåt!


Så här såg vårat badrum ut igår när Fredde hade farit hem.


Ungefär lika gräsligt som innan han rev ut allt :p


Idag har han fått in mattan och jag blev jätte nöjd! Skit snyggt!

Jag längtar tills det är klart!! Fredde skulle nog vara klar på onsdag tror jag det var, då är det bara vårat jobb kvar. Vilket jag tror kommer ta längre tid :p Vi borde nog vara klara till på söndag hoppas jag, det är inte så mycket jag kan göra för att det ska gå fortare. Kan som bara städa upp efter som.

Arbetsveckan börjar idag

Inatt har jag sovit som en stock, tog massor med nässpray och snöt mig 100 gånger innan jag gick öch la mig. Det hjälpte faktiskt, har bara vaknat och behövt snyta mig en gång i natt så det känns skönt. Idag är jag mycket piggare än igår, därimot så har jag fått mer hosta och så tror jag att jag har en ögoninlammation på g. Det var ju mindre kul men jag ska nog kunna jobba iallafall. Hostan blir förhoppningsvis bättre när jag har vaknat till lite.

Nu ska jag äta frukost och ta mina förkylnings mediciner och sen ska jag åka till jobbet. När jag slutar lägger jag upp bilder på hur det ser ut i badrummet medans projektet är i full gång.

Det riktiga badrums projektet

Imorse for Tobbe iväg på jour en sväng och när han kom tillbaka så mötte vi upp Jenny, Fredde, Loke och Dolly och åkte vidare till en strand så hundarna och Loke fick bada lite. Tror dock inte att det var så bra för min förkylning men det var så kul att se när dom hoppade runt i vattnet som galningar. Hemi var nämligen världens badkruka förra sommaren så det var första gången jag såg han bada.

När vi kom hem började vi tömma badrummet och jag målade sista väggen i vardagsrummet ( inte heller bra för min förkylning). Det är skönt att det är gjort iallafall. Lite senare så kom Fredde och började riva vårat badrum, han hann med att spackla golvet också.

Så nu är vi i Antnäs, inte speciellt kul att vara hemma utan toalett. Fick springa över till Elli tidigare för att låna hennes. Jag hade faktiskt tänkt gå och lägga mig ganska snart, ska försöka sova bort förkylningen, förhoppningsvis så är jag mycket piggare imorgon när jag vaknar, annars kan det bli väldigt jobbigt att jobba lunchen!

Inatt small de

Igår kväll började ju hostan och den täppta näsan komma fram, gissa då vad som händer inatt. Jag ligger vaken i årincip hela natten för att jag inte kan andas, stock i näsan plus extrem halsont är ingen bra kombination. Sen när man råkar hosta lite så känns det som att hälften av mina inälvor vill ut genom min mun. Jag har alltså blivit dunder förkyld nu. Jävligt passande timing. Nog för att man aldrig har tid att bli sjuk men just nu kändes det som att jag verkligen inte har det!

Så dom närmaste dagarna ska jag bara lämna lägenheten för att jobba och övriga tiden är det soffläge som gäller. Har laddat upp med förkylningsbrus + tabletter, panodil och c-vitamin. Lite borde det väl hjälpa iallafall.

Man kanske åker ut till Antnäs och sover ett par nätter? Då behöver man inte oroa sig för att Hemi inte får nog med aktivering, och så kan vi ju faktiskt använda toa och dusch där, vilken vi nog inte kommer kunna göra här hemma den här veckan. Det lät fan som en bra plan!

P.S I Love You

Eftersom att jag är sjuk (förövrigt mycket sjukare än när jag skrev sist) så har jag och Tobbe legat i soffan och kollat film ikväll. P.S I love you blev det, hade inga höga förväntningar men gudars vilken film!!! Jag kämpade emot tårarna exakt hela filmen. Känner mig sådär lagomt töntig just nu. Och jag kunde inte låta bli att krama Tobbe lite extra hårt. För om det är möjligt så insåg jag bara ännu mer hur bra jag har det som har världens bästa kille!





Tobias, jag älskar dig!

Hängig

Igår kväll innan vi skulle gå och lägga oss så sa min rygg och nacke upp sig lite. Fick några panodil och somnade ganska direkt. Men har inte sovit speciellt bra inatt, både på grund av smärtan och att jag glömde mina sovpiller hemma. Så nu känner jag mig väldigt hängig och trött. Inte kul heller att jag har blivit sjuk på kuppen.

Om en liten stund ska vi iallafall åka till mamma å pappa för att äta lite middag och sen blir det soffläge hela kvällen om jag inte ska jobba. Hade faktiskt behövt vila ordentligt för en gångsskull.

Antnäs

Idag har jag pysslat på i lägenheten hela dagen, inget ovanligt nu för tiden men det börjar ju synas iallafall. På eftermiddan ringde min chef och sa att jag inte behövde komma in och jobba ikväll så då bestämde vi oss för att åka ut till Antnäs och sova över här. Det är så kul att se Hemi så glad när han får springa ute hur mycket han vill. Samtidigt får vi det lugnt och skönt!

Imorgon ska vi åka och handla lite grejer till lägenheten och då är det bra om Hemi är trött så han kan sova medans vi är borta. Det är så tråkigt att lämna han annars.

Nu tänkte jag sprätta en cider och sätta mig ute på altanen en stund :)

Lite mer från Turkiet

























Fredag, igen

Godmorgon folket!
Inatt har jag sovit ganska precis 12 timmar, gissa om det var nå skönt! Hade lätt kunnat sova ett par timmar till men dom håller nämligen på att bygga nånting här ute på vägen så dom lever om en del. Men det var lika bra att jag tog mig upp ur sängen så jag hinner måla innan jag har tvätt stugan kl 15. Så nu ska jag börja tejpa runt fönstrena och lite sånt innan Tobbe kommer hem på lunchen!

Ska nog även ringa till Net on net och se hur det går för min dator. Servicen skulle nämligen ta 1-3 veckor och det har gått 3½ nu så jag tycker ju att den borde vara klar snart för jag är nämligen väldigt less på den här stenåldersdatorn. Det tar hur länge som helst att lägga in bilder och då ids jag inte.

Jag kan aldrig slappna av

Det blev inte speciellt lugnt ikväll. Jag har dammsugit, plockat, sprayat eluttag, målat lite och flyttat katt trädet. Inte illa. Så nu har jag massor med tid imorgon till att måla lite mer i vardagsrummet. I helgen ska jag be Tobbe att ta ner TVn från väggen så jag kan måla där också. Det blir nog bra det här, ska försöka hinna med att åka på byggmax för att köpa golvlister, dörrfoder, dörrlister och trall till balkongen också. Tiden mellan allt det där kommer troligtvis att be av jobb så det blir inte en lugn stund på hela helgen.

Nu hade jag tänkt skriva upp en lista på det som behöver inhandlas för att kunna börja med badrummet och resten som behövs för att få färdigt allt! Jag ser ett ljus i tunneln nu faktiskt :)

Nu är jag trött!

Igår jobbade jag ju som sagt kväll, kom mig därifrån kring 22 och när jag håller på parkera bilen så ringer Tobbe å säger att han skulle på Färjan så jag skyndade mig lite och följde med. Grymt trevligt faktiskt, extremt mycket folk. Kön var hur lång som helst och jag ör mycket glad för att vi slapp stå i den! Det blev iallafall hemgång kring 2 och då var det bums i säng som gällde.

Imorse ringde klockan 07.30, inte ett dugg pigg var jag. Satte mig i bilen kring 9 och for till Kallax för att hämta upp Emil och Emelie som har varit på Gotland i en vecka. Körde dom vidare till Antnäs där ja stannade ett ganska bra tag. Lämnade Hemi där och for vidare till jobbet. Körde lunchen idag, och fick sluta ganska tidigt. Då var det bara att hämta upp Tobbe, åka till Sunderbyn för att byta bil och sen brumma vidare till Antnäs för att hämta Hemi.

I bilen påväg hem blev vi sugna på att gå lite på stan, sagt och gjort, nu sitter jag här lite fattigare men lite gladare också över mina nya prylar. Fick med mig lite underkläder, smycken och en kalender hem. Så nu kan jag få lite ordning på mitt liv igen.

Nu ikväll blir det väldigt lugnt, hade egentligen tänkt måla en till vägg men jag orkar verkligen inte så det får bli imorgon när jag tagit mig upp ur sängen!

Måla måla hela dagen

Tobbe kom och plockade upp mig när han hade lunch så jag skulle få låna bilden. Brummade iväg till Sunderbyn på en gång och hälsade på lite, passade på att aktivera Hemi lite också, han fick springa runt ute på gräsmattan en stund. Tränade lite inkallning och sånt. Sen blev det dåligt väder och då for jag iväg till Storheden och köpte färg, diverse målarverktyg och en badrumslampa. Direkt när jag kom hem satte jag igång med att måla väggarna i vardagsrummet. Har dock bara hunnit med en vägg. Kroppen blev alldeles för trött för att fortsätta och så ringde min chef och frågade om jag kunde komma in och jobba kväll. Så om drygt en timme ska jag börja åka och jag måste hinna duscha och laga mat innan. Juste, medans jag höll på måla så satte sig Chevy på locket till färgburken. Jag fick tvångsduscha honom så jag inte skulle ha färg i hela lägenheten. Han är fan sämst!

Full rulle hela dagen

Dagen började som sagt med möte på banken. Efter det for jag till Sunderbyn för att sno Mustangen en stund, drog med mig Sara och for in till stan. När jag blev less på det så åkte jag tillbaka till Sunderbyn för att äta lite lunch, en kycklingrulle blev det. Den satt fint i magen. När Tobbe slutade jobbet så plockade jag upp han och vi for vidare mot Storheden där vi inhandlade kakel, dusch panel och duschblandare. Några tusen lappar fattigare blev vi men det är det värt! När vi shoppat färdig släppte Tobbe av mig på jobbet och där har jag varit tills nu. Gode trött är jag efter dagens aktiviteter så nu ska jag bara nörda runt lite på internet och sen hoppar jag i säng.


Den här duschen slog vi till direkt på! Tanken
var egentligen att vi skulle köpa en annan, men
direkt när vi såg den så tyckte vi båda att vi
skulle ha den här istället. Blir nog skit snyggt!


Belånade

Idag på morgonen var vi ju på banken, ett lån blev det till badrummet! Så nu när Tobbe slutar ska vi åka iväg och handla lite kakel, handfat, kranar m.m. Nästa vecka börjar det byggas om där inne tror jag, gud så skönt det ska bli alltså! Fick förresten vara ledig idag också, men nyss ringde dom och frågade om jag kunde jobba kväll, lätt att jag kan! Behöver verkligen det, så vi får snabba lite när vi ska badrums shoppa!

Nu kommer strax mamma, mormor och morfar hit, ska visa dom lägenheten och sen åker jag iväg och hämtar Tobbe!

Dags för sängen

Ikväll medans Tobbe har varit och fiskat så har jag passat på att fixa här hemma. Taket som jag skulle måla gick inte speciellt bra, man ser typ ingen skillnad så jag tror att jag skiter i att måla resten. Annars så har jag städat och fixat på, mormor, morfar, mamma å pappa ska nämligen komma och hälsa på imorgon om jag är ledig.

Nu har vi precis ätit kvällsfika i form av vitlöksbröd så det börjar vara dags för sängen. Måste upp kring 8 imorgon eftersom vi ska vara på banken kl 9. Jag är nästan säker på att det kommer gå som vi vill men man kan ju aldrig vara helt hundra, så jag får hålla tummarna tills imorgon.

Badrumsjakten är över!!

Äntligen har vi lyckats bestämma oss för kakel och golv som vi båda tycker om. Och speciellt dyrt blev det inte heller. På golvet kommer det iallafall vara enn brunt "skeppsgolv" och på väggarna blir det vitt kakel som är 25x40cm och lite detaljer kring duschen som också är vita men anorlunda mot för dom andra. Enkelt och stilrent vill jag ha det. Sen kan man u göra en massa kul med handdukar och sånt, då kan man ju byta färg så fort man blir less :)


Det här är golvet vi ska ha i badrummet

Har hunnit med att köpa takfärg till vardagsrummet och hallen också, ska börja med att slipa lite där den gamla garderoben satt och sen får vi se om jag orkar måla ikväll.

Jobb och badrumsjakt!

Idag har jag jobbat lunch i Kyrkbyn, och lugnade arbetsdag får man nog leta länge efter. Har mest bara lallat på och typ städat. Men det gick ingen nöd på mig iallafall. Imorgon så ringer dom om ja behöver komma in och jobba, är det lika lugnt som idag så ska jag vara ledig. Vill egentligen inte det men ibland så måste man!

Nu när Tobbe har ätit färdigt så ska vi åka och göra lite ärenden. Ska åka och kolla på ännu mera kakel, (det tar aldrig slut), kolla på någon soffa och köpa hundmat. Imorgon har vi ett möte bokat på banken så vi ska fixa lite med lånen och sen blir det badrumsköp! Lovely!!! :D

En lugn och skön dag

Den här dagen har varit grymt härlig. Förutom att handla mat så har vi inte gjort nånting. Jag kan säga att det var gode länge sen. Efter att vi köpte lägenheten har vi nästan varje helg hållt på med renovering, men inte den här helgen. Tur att vi snart är klara med lägenheten så vi kan fortsätta ha såna här mysiga dagar!

Nu är det dax att inse att helgen är slut än en gång, och att arbetsveckan startar om på nytt igen imorgon. Och det kommer att bli en lång vecka eftersom jag ska jobba måndag-lördag. Men jag klagar inte, jag gillar det faktiskt! Tänk om man hade fått jobba så varje vecka, då skulle jag ju nästan vara rik :D

Nej nu blir det sängen!

En bakis söndag med trasiga fossingar

Igår blev det ju som sagt fest här hos oss. Det var jag, Tobbe, Linn, Grew, Patrik, Lillen och Simon. När klockan började bli mycket så knallade vi in på All Star. Blev inte så långvariga där utan knallade vidare till Färjan istället. Där var det smockat med folk! På vissa ställen tog man sig knappt frammåt, men jag hade skit kul. Dock mår mina stackars fötter inte så bra idag. Hade nämligen mina nya skor igår, vilket resulterade i extrema skavsår. Och inte blev det bättre av att någon stäplade mig mitt på foten på dansgolvet med ett par klackisar. Gode ont gör det. Ska inte klaga eftersom jag slapp gå hem tack vara Patrik och Lillen. Folk måste på riktigt ha trott att vi var knäpp men det gör ingenting.

Idag är det söndag, och jag ska inte göra ett piss! Förutom att försöka skrubba mina armar så lite mer färg försvinner å sen ska jag ta en tripp till sun tan. Det behövs, kan nämligen inte se ut så här på jobbet imorn!

Utgång!

Idag när jag tog mig en dusch så var allt frid och fröjd tills jag började torka. När jag drog med handduken på armarna så trillade nämligen nästan hälften av all hud av. Så ja ni kan ju bara gissa hur jag ser ut just nu, nämligen som en kossa. Så jag kan lova att jag kör på långärmat ikväll! Imorgon ska jag åka och köpa peeling och skrubba bort all hud jag har och sen knalla ner till solariet och få tillbaka min färg. Kan ju inte se ut så här när jag ska jobba i tshirt på måndag.

Nu sitter vi iallafall här och dricker lite, senare blir det utgång, Färjan troligtvis. Det passar bra när jag måste ha kofta på mig :p haha

Volbeat

Volbeat är helt klart min nya last. Helt underbar musik helt i min smak! Har poppat på hög volym nu hela dagen och jag blir helt glad i kroppen! Tänk att lite musik kan göra så mycket..


Klicka på bilden för att höra deras låtar!


I love you like gold

Igår följde jag som sagt med Linn och Grew hem till Sebbe, första gången jag var i deras nya lägenhet faktiskt och den var riktigt mysig! Iallafall så knallade vi ner till Hälsans hus lite senare där allihopa spelade fotboll, jag är fan sämst på det så jag var smart och höll mig på sidan om. Sen mötte vi upp Tobbe och knallade hem för att ta ut Hemi på en snabb runda innan vi knallade vidare till All Star. Där var det dock jävligt dåligt med folk så vi fortsatte ner till Färjan istället. Helt okej var det där, träffade på ett par kändisar men sen där strax före 2 blev jag trött och knallade hemmåt. En liten stund senare kommer älskling hem med mat åt oss! Hur gullig är inte han då?

Dagens planer är att försöka röja upp här, har inte diskat efter middagen igår så det är ganska stökigt. Och vid 3 tiden kommer mamma och pappa hit och lämnar Lukas så ska vi busa på i någon timme innan det blir fest. Ikväll är det Farmen som gäller, man måste ju passa på när man för en gångs skull är ledig på en lördag :) Ska försöka ta med min lilla kamera också så man kanske kan få någon bra bild :)

En lugn fredags kväll

Kvällens planer var egentligen utgång, men jag blev slö så det blir ganska lugnt. Ska iallafall möta upp Linn och Grew snart så ska vi knalla vidare till Sebbe och hänga där ett tag.

När jag kom hem från jobbet tidigare så la jag mig i soffan en stund och kramades lite med Hemi. Han var dock inte speciellt go, mitt i allt började han spy på mig. Vilket äckel till hund alltså. Hela min arm var ner äcklad av spya så jag fick hoppa in i duschen! Hojaligen.

Då var det fredag igen

Veckorna bara susar förbi så man knappt hinner med alltså. Men bara för att det är fredag betyder det inte att jag ska vara ledig hela helgen, ska nämligen jobba kväll i Kyrkbyn imorgon. Sen får jag iallafall en dag ledig innan arbetsveckan sätter igång igen. Och nästa vecka ska jag jobba 6 dagar, inte helt fel!! Lite trist att köra både fredag och lördag kväll men det ger mig pengar och då slösar jag inte bort mina andra pengar på krogen. Så det passar perfekt just nu!
Det känns faktiskt väldigt tråkigt att det inte blir jobb i Boden den här helgen, och inte heller dom närmaste helgerna. Det sätter igång igen i augusti någon gång.

Om en liten stund ska jag börja knalla bort till bussen. Ska börja ta den som går en kvart senare för då får jag en liten promenad i samma veva också. Det gillar vi.

Snygg med silvriga uttag!

Eluttaden och lampknapparna till sovrummet är färdiga nu. Skit snyggt är det, men man skulle vänta en dag med att skruva tillbaka dom så det inte blir kladdigt eller nå. Skönt med en sak att stryka från listan iallafall :)


Jobb pyssel och fika besök!

Idag jobbade jag till 16.30 så jag fick lite bråttom till bussen men jag hann med. Direkt när jag kom hem så ställde jag mig å diskade bort resten av berget som var kvar från igår och sen har jag plockat, fixat och tagit hand om mina blommor som jag inte har gett så mycket omtanke till på sistone. Har även hunnit spraya sista varvet på eluttagen till sovrummet så vi får se om jag hinner börja med dom i hallen senare ikväll. För nu ska nämligen Yve komma hit och dricka kaffe med mig, hon har inte hunnit se lägenheten ännu eftersom hon ganska nyss har kommit hem från Australien. Så det är på tiden att hon kommer och hälsar på :)

Nu måste jag sätta igång lite kaffe så det är klart när hon kommer, har tyvärr inga kakor eller liknande att bjuda på men jaghoppas att hon är nöjd iallafall :)

Jag vill att kattungarna ska komma nu!

Har kolla igenom bloggen nu och jag tror att Kisse löpte kring den 17 maj. Så kattungarna borde alltså komma om ungefär 2 veckor. Jag hade gärna velat att dom kom nu!! Det är så jäkla mysigt att ha massa små busfrön hemma, det jobbiga är bara att få iväg dom. Vi kan absolut inte behålla någon, även fast jag hade velat det!

Nu hade jag tänkt börja göra mig redo för att åka och jobba. Fick börja lite senare idag så bussen går om ganska precis en timme. Sen får vi se vilken tid jag slutar. Efter jobbetska jag iallafall stoppa fast lister i klädkammaren och försöka få Tobbe att stoppa sista listen i sovrummet. Juste, har skruvat lös alla eluttag och lampknappar i sovrummet nu så dom sprayade jag silver igår. Det ser faktiskt riktigt bra ut, så ikväll ska jag nog spraya uttagen i hallen och köket.

Jag har gjort en check lista

Jag har suttit och gjort en check lista över det som är kvar att göras i lägenheten. Så nu är det bara att börja bocka av en sak efter den andra. Tänkte börja i helgen med att slipa och måla taket i vardagsrummet. Kanske måla lite andra små grejer också som är kvar att göras. Det känns så skönt att ha det ner printat på papper så man har lite koll och faktiskt orkar ta tag i sakerna!

Nu hade jag tänkt gå och lägga mig faktiskt. Även fast jag inte ska upp förens kl 9. Men det hade faktiskt varit skönt att få sova några extra timmar så jag är pigg när jag ska jobba :)

Jobb och städ

Det var väldigt lugnt på jobbet idag, och det var faktiskt ganska skönt med en mjuk start efter en väldigt lång helg. Klev av vid 16.30 och när jag satt och väntade på bussen så körde Martina förbi så jag fick åka med henne in till stan. Det var skönt att slippa sitta på en buss som tar 100 år på sig att komma in till stan.

När jag kom hem så låg jag i soffan å kramades lite med Hemi innan det var dags att diska. Har gjort bort en del av disken nu, bara hälften kvar, men det tar jag senare ikväll när det andra torkat. Så nu ska jag passa på att plocka undan lite, vika kläder och lyssna på Volbeat på högsta volym. Helt klart min nya last!

Onsdag

Vars är egentligen sommaren? Okej, det var fint väder när vi var borta såklart så inte fick man njuta av det då. Jag hoppas verkligen att vädergudarna skärper till sig inärmaste framtiden, jag är less på att allt ska vara grått nu!

Idag är det jobb som står på schemat. 10.30 börjar jag och har ingen aning om när jag slutar, men jag skulle tippa på kring 4. Ska nog säga att jag vill jobba lite mer också om det går, det är ju faktiskt bara 1½ månad kvar tills skolan börjar så det är bara att bita ihop och köra. Ledighet ska jag då iallafall inte ha den här sommaren. Förhoppningsvis iallafall.

Nu måste jag börja göra mig klar, sitter här i morgonrock och bara kollar runt i lite bloggar, men det får jag fortsätta med när jag kommer hem!

Promenad och besök hos Frida!

Efter att jag sovit en stund på soffan och fått i mig lite mat så knallade jag, Tobbe och Hemi iväg hem till Frida. Var så kul att träffa henne för det var hur länge sen som helst. Dom har köpt en lägenhet som dom har rustat upp och den var så jäkla snygg!! Fan vad jag längtar tills vi har fått iordning allting! Är jätte sugen på att tapetsera i vardagsrummet, men det får bli nån annan gång. Har lite andra saker som ligger högre upp på prio listan. Tex badrum och lite nya möbler till sovrummet. Vi har pratat lite om att göra en inglasning på balkongen också om vi får för föreningen.
Jag har så jäkla mycket planer med den här lägenheten men tid, ork och pengar sätter lite stopp. Man kan ju inte få allting på en gång, hur mycket man än vill det.

Det blev en shopping runda!

Jag mötte upp mamma & pappa på stan, planen var att vi bara skulle gå och skriva om mitt telefon abonemang, men det slutade med att det blev en shopping runda också. Undra när man ska lära sig att det är farligt att gå i skoaffärer? Hittade 3 par som jag blev totalt förälskad i men jag fick lugna mig lite och bara ta ett par. Det duger det också, fick även med mig 2 bhar hem. Eftersom att Hemi slaktade nästan alla mina för ett par månader sen så var det inte en dag försent.


Eftersom jag har så mycket problem med min nacke så har
jag väldigt svårt för att hitta bhar som går att ha. Nu hade jag
turen att hitta 2 st som funkade!


Sen hittade jag dom här skorna. Vet inte varför jag blev så kär
men jag tycker iallafall att dom är skit gulliga!

Tröttmössa

Dom senaste dagarna har jag sovit så sjukt mycket. Hade väl kanske lite att ta igen från Turkiet när vi klev upp tidigt varje dag. Igår gick jag iallafall å la mig kring 23 och när jag snabbt kollade på klockan när jag vaknade till imorse så var det strax efter 11. 12 timmar har jag alltså sovit inatt, och inte var jag pigg när jag vaknade iallafall.

Igår på kvällen fick jag ett ryck och började möblera om. Har gått och irriterat mig på att det har varit så trångt i sovrummet så jag bytte plats på byrån som vi har haft TVn på och stoppade dit den vi har haft i klädkammaren istället. Jäklar vilken skillnad det blev där inne. Synd bara att den är i fel färg, men jag får åka en sväng till IKEA senare, tänkte ändå köpa nya sängbord.

Idag har jag inga som helst planer. Är lite sugen på att gå en långis med Hemi så det får det nog bli. Annars så är det bara lite små städning som finns att göra. Jag njuter av min sista lediga dag, för imorgon sätter jag igång å jobbar igen. HAr faktiskt längtat!

Grattis kakan!!

Idag fyller världens bästa Linn 19 år!
Massor av grattis till dig gumman!! :D



På badrumsjakt

Idag är jag ledig så jag har passat på att vara på badrumsjakt! Har iallafall hittat det som jag vill ha, nu måste bara Tobbe kolla om han också gillar det. Så direkt när det är löning så ringer jag och bokar tid för värdering av lägenheten och håller tummarna på att den har stigit mycket i värde. Jag vill verkligen ha ett nytt badrum nu!

Har också hunnit med en sväng på ormberget, bara jag och Hemi. Vi tränade mest lite inkallning och så fick han springa av sig lite energi. Han blir trött ganska fort när han får springa upp och ner i en backe.

Nu hade jag tänkt slänga mig i soffan och kolla lite TV, det var gode länge sen jag bara låg i soffan och slappnade av, så jag tycker att jag förtjänar det!



Man blir trött av beach party

Igår var det ju som sagt beach party på jobbet. Och kul hade vi måste jag säga. Det var dock väldigt jobbigt att knalla runt i den där sanden i flera timmar och sen att mina nya skor blev jävligt skitiga var ju inte heller speciellt snyggt. Men är man så dum så man tar nya skor när man vet att man ska gå omkring i skitig sand så får man faktiskt skylla sig själv.
Klockan var iallafall nästan 5 på morgonen när jag la mig i sängen, så trött var jag när jag var tvungen att kliva upp i morse.

När vi vaknat till liv och gjort oss klara så for vi till Emil & Emelie som har varit hundvakt, tack för hjälpen! och sen kilade vi vidare mot storheden på kakel jakt. Har iallafall hittat det vita kaklet vi vill ha, nu måste vi bara hitta till golvet och detaljerna som ska vara på väggarna. Är inte helt hundra på vilken färg det blir ännu, men det lutar åt något typ mörk grått.













Beach party!

Har pysslat och donat nu ett ganska bra tag, så nu drar jag iväg på beach party! Ha en bra kväll!


Bilder på köket och lite annat

Nu har jag äntligen fått fingrarna ur röven och tagit lite bilder på lägenheten. Det är lika att passa på när det är städat för en gångs skull.














Och så lite vardagsrum






Lördag

Idag är det lördag, känns inte riktigt som det när jag bara jobbat 2 dagar den här veckan.  Men jag klagar inte.

Det som står på schemat är tvättstugan och pyssel i lägenheten. Det är lite hyllor som ska upp på väggarna och en massa annat små krafs som måste fixas. Tror att jag ska ringa och boka värdering av lägenheten på måndag. Så stor skillnad kan det väl inte bli bara för att vi inte har golvlister överallt?

Om jag har tid och ork ska jag försöka ta några bilder på köket som jag har lovat nu hur länge som helst.

Min älskling!


Man lär sig något nytt varje dag!

Man brukar ju säga att man lär sig något nytt varje dag, och det har jag fan gjort idag. Jag lärde mig att folk kan vara extremt sjuk i huvet. Känner ett litet obehag faktiskt om jag ska vara ärlig.

Ikväll blir det iallafall inge jobb. Vi skulle bara ha öppet imorgon istället. Lite trist eftersom jag var sugen på jobba och verkligen behöver pengarna just nu. Men jag får se det positivt, får ju vara med min älskling istället :)


Jobbhelg!

Den här helgen kommer det bli ganska mycket jobb för min del. Ska köra lunchen i Kyrkbyn idag, sen natt på Ice ikväll och natt igen på Ice imorgon. Det kommer bli bra med pengar, och jag hoppas att kroppen håller hela vägen. Efter det är jag ju faktiskt ledig tills på onsdag om dom inte ringer in mig vid behov. Vilket jag iochförsig hoppas att dom gör. Jag vill ha en saftig lön den här månaden! Och eftersom jag inte jobbade hela förra så får jag 1½ lön. Inte helt fel måste jag säga.

Nu innan jobbet tänkte jag fortsätta med badrummet. Det ser nämligen ut som skit där inne efte målning och diverse. Så nu åker dammsugarn och skurmoppen fram!

Världens finaste bilder!



















































Jag älskar dig Tobias!


Nu är vi redo att få våra barnbarn

När jag slutade jobbet så kom Tobbe och hämtade mig. Vi for vidare till Sunderbyn för att hämta en kattlåda, sen vidare till Dollar Store där vi inhandlade lite leksaker, en kattbädd och lite saker till Hemi. Så nu tror jag att vi är redo att få kattungar. Med tanke på Kisse's storlek så ser det ut att vara väldigt nära. Hade varit skönt om dom kommer typ nu så jag kan vara hemma med dom över helgen. Helt ärligt så är jag skit nervös. Tänk om hon behöver hjälp att föda dom? Vafan gör jag då? Jo svimmar typ. Hojaligen. Nåja ni kan ju höra av er om ni är intresserad av en Kisse Jr.

Efter att vi har ätit middag så måste vi åka iväg och handla lite, kylen är ganska tom nu när vi har varit borta. När vi kommer hem är det storstädning som gäller, ska försöka få en tvätt tid så jag kan tvätta alla kläder och mattor.

En sammanfattning av Turkiet

Ja vi kan ju ta och börja med att det blev lite kaos på flygplatsen. Martinas pass var nämligen inte giltigt i tre månader efter att vi skulle komma hem så det var bara få håret att hon fick följa med oss. Hur sjukt är det egentligen inte att det ska vara så? Iallafall så hade vi tur så hon fick komma med oss, lite spända var vi när vi landade på flygplatsen i Turkiet men allting gick bra.

Dagarna har vi mestadels spenderat på hotellet vid poolen. Det har dock varit alldeles för varmt för att det skulle gå att ligga å pressa. Så brännan är frånvarande.

Har även hunnit med två ute svängar, bara jag å syster. Skit kul hade vi och full var vi. Enligt Tobbe så var jag som en tre åring när jag kom tillbaka till hotellet. Men så får det vara när man är på semester.

Shoppat har vi också gjort, har dock inte hunnit ta bilder på allt eftersom vi kom hem ganska sent igår, så det ända jag har hunnit göra är att slänga in allt i garderoben.

Jag och Tobbe var även iväg med en fotograf på Sunset Photo. Sjukt snygga bilder blev det, ska trycka upp några av dom på canvas tavlor och hänga upp ovanför soffan.

Nu bjuder jag på lite bilder som är tagna med min kamera. Sunset bilderna får ni se när jag kommer hem från jobbet.


Här är poolen sett från våran balkong. Vi bodde på åttonde våningen så
vi hade nog bäst utsikt av alla.


Jag och Martina kommunicerade över balkongerna eftersom att
vi bodde grannar


Tobbe var väldigt nöjd när han fick dricka sin första öl!


Jag var lite snyggare än vanligt.


Jag och Lukas myste på i barnpoolen första dagen.


Hotell personalen slängde upp Lukas på baren så han fick dansa


Lukas fick mysa med mormor vid matbordet


Tobbe lyckades såklart bränna sig över hela kroppen


Lite öl till maten får man dricka på semester :)


Grabbarna myste lite efter allt bus


En tuppkam fick han ha dagen till ära


Jag och min kusin Jossan vid middagen


Lukas och Tobbe byggde massor med kojor!


Och så här nöjd var lilleman då


Ett busfrö inne i kojan


Klänning fick han också stå ut med


Jag, mamma, Lukas och Martina tog ett dopp i poolen


Ingen har påstått att ungen är normal ;P


Bus i en annan koja


Min morbror var nöjd när dom kom in med drinkar


Myspys!


Avslutar med en bild på hela gänget :)





Nu har vi kommit hem!

Jag är helt färdig efter buss, flyg och annat jobbigt så jag orkar inte uppdatera något om resan idag. För nu måste jag gå och sova så jag orkar upp till jobbet imorgon.
Kan iallafall säga att jag har väldans ångest över brännan som knappt existerar och att jag ska bli mormor. Vi hörs imorgon.


RSS 2.0
Reggad på Commo.se