Jag hittade en gammal bild.


Han är så jäkla fin mitt hjärta!

Besiktningen blev inte speciellt billig.

Ja besiktningen då, katterna har ju klöst på väggarna så det blev att betala 1565kr. Lite väl mycke tycker jag faktiskt. Nåja det är bara att betala och se glad ut.

Nu ska jag åka iväg och köra Sara till hennes träning och sen åka tillbaka hit till Sunderbyn och äta middag. Ikväll blir det nog ganska lugna puckar för våran del. Mest soffan skulle jag tro för det var gode längesen. Man kanske packar ur alla grejer ur bilen också om vi orkar.

Skola, besiktning och soffliggande!

Sitter i skolan just nu i skrivande stund. Vi har just fått lite papper till ett prov, och jag kan säga att det är inte nådigt! Hur mycket prov och inlämningsuppgifter som helst nästa vecka. Tur att det snart är påsklov så man kan passa på att vila, vara med hunden och pyssla på i lägenheten! Det kommer ta ett ganska bra tag innan det är färdigt där.

Och senare idag är det besiktning av gamla lägenheten. Hoppas vi slipper betala för dom små skavankerna som katterna har lyckats göra när dom jagat skuggor och sånt :p Jag håller tummarna iallafall..

Förhoppningsvis så har jag internet när jag kommer hem, annars är den en arg Linnea som ringer lunet!

Bilder från min födelsedags fest!

















Kan jag inte få internet nångång?

Jag blir seriöst knäpp av att inte ha internet. Man vet inte riktigt hur pass beroende man är förens man blir utan det. Allt man gör, gör man ju på nätet i princip.

Nåja, nu är vi iallafall i Gstad och ska tapetsera, eller Tobbe och hans mamma ska, och jag tänkte åka och handla. Kanske åka till Sunderbyn en sväng men dom sista småsakerna.

Flytten går förövrigt jätte bra. Trötta är vi men det klarar vi :) Jag kommer inte att lägga upp nya bilder riktigt ännu även fast sovrummet nästan är klart. Och så saknas det golvlister i hela lägenheten och lite sånt.

Flytten pågår fortarande och jag har fått körkort!!

JAG HAR TAGIT KÖRKORT IDAG :D Och glad har jag varit, precis hela dagen.

Flytten går bra också, idag har vi fått upp lite garerobsinredning och taptserat sovrummet. Vi ska åka till gamla lägenheten nu och hämta min dator så vi kan kolla om vi har fått något internet ännu. Jag blir ju tossig utan det. Ligger gansa så mycket efter på min bloggkoll också.

Nej nu ska vi lasta bilen med det som vi har här (sunderbyn) och sen åker vi till gstad och lastar in det som är där.

Förresten så är jag sugen på att gå ut ikväll. Fiskekyrkan har ju öppet men jag var inte spcielt sugen på det. Kanske går och kollar om man kommer in på All Star? :)

Fjällkossor, grillning och dåligt humör.

Dagen i Hinderön var ingen hit direkt. Tråkig information, dåligt väder och ont i kroppen. Nåja det är ju bortgjort iallafall.

Nu är det dags för flytt, mamma, pappa och Tobbe ska bara äta ärdigt och sen åker vi hem till Gammelstad och börjar proppa alla bilar fulla. Så vi får se hur långt vi hinner idag, blir att sova över där iallafall :)

Är fjällkossor så jäkla spännande?

Jag tvivlar på att det är värt att vara ute i 18 minus en hel dag för att få se ett par kossor. Jag vill verkligen fara, men man måste väl, det är bara att packa upp alla sopsäckar med kläder igen för att hitta täckisar och vinter skor. Varför älskar våran NK lärare utflykter?? Helt sjukt, nästan varje vecka åker vi iväg till något tråkigt ställe.

Jag kan ju säga också att jag kommer att vara svimmfärdig efter den här dagen. Min kropp tyckte inte alls om att måla igår, och det ska jag göra idag också, plus att vi ska knalla runt på hela Hindersön. Om inte jag tar mig upp ur sängen imorgon så vet jag vem jag ska vara arg på!

Nej nu måste jag leta fram lite kläder och göra mig klar.
Och ikväll går flyttlasset. Så mycket kartonger och möbler som möjligt ska vi få dit idag!

Går det att vara så här trött?

Jag är trött. Inte konstigt faktiskt, stog i disken hela dagen i skolan = stressigt och jobbigt. Sen gick jag direkt till lägenheten och började måla. Har målat klart i kläkammaren och 2 varv i sovrummet + taket. Får se imorgon om vi måste ta ett varv till.

Nu hade jag bara tänkt sitta här, äta min glass och kolla lite bloggar. Sen måste jag sova så jag orkar upp imorgon när vi ska åka och kolla på kossor en hel dag. JÄTTE KUL!

Det kommer att bli lite dålig uppdatering nu dom närmaste dagarna, har fullt upp och sen så vet jag inte när vi får igång något internet i den nya lägenheten!

Här kommer före bilderna.


Klädkammaren.
Den gråa plastmattan har varit i hela lägenheten
förutom vardagsrummet.


Sovrummet.
Här hade dom redan hunnit lägga golv när jag kom
dit med kameran. Men det är iallafall slitna ljusblåa tapeter.


Här är en av fettfläckarna som var på väggen.
Det är det äckligaste jag vet!


Det gamla vardadsrums golvet. Det ser faktiskt
ganska fint ut på bilden men det var ganska slitet.


Mat delen i vardagsrummet.
Den väggen är väl det ända i lägenheten som
vi inte ska ändra på. Helt okej tapet!


TV delen i vardagsrummet.


Hallen.


Köket.
Här är det massor som ska ändras, men det får vänta
tills nästa helg så vi hinner vila upp oss lite, det kommer
blir stor skillnad iallafall!


Badrummet.
Inte så fint, men efter sommarn kommer vi
förhoppningsvis få det kaklat i mörkgrått & vitt.

Ännu en dag fylld av renovering.

Idag har jag sovmorgon till klockan 9, men jag klev upp för en timme sen iallafall, jag ska följa med till lägenheten i stan och slipa väggarna som jag spacklade igår. Det borde jag hinna innan jag måste knalla iväg till skolan. Och idag så är jag ganska säker att dom hinner bli klara med golvet. Ni ska få se förebilder ikväll, dom är dock tagna med Tobbe's telefon så det är ju inte bästa kvallan men ändå. Och sen lägger jag upp någon bild på golvet.

Nu ska vi åka!

Målning och fika med brudarna.

Idag har jag druckit min första cider som myndig, Det kändes bra måste jag säga attvisa fram leget, ett grattis fick jag också :)

Jag har hunnit måla 2 väggar i klädkammaren också, dom andra har jag bara hunnit spackla, ska göra klart det imorgon. Och golvet är näst intill klart, köket kvar bara så förhoppningsvis (snälla Tobbe och pappa) så börjar vi flytta in imorgon!! :)


Nu måste jag sova så jag orkar med morgondagen!

Renovringen har satt igång.

Dom har varit så duktiga med golvt så det är inte sant. Dom kommer nog vara klara snabbare än vad jag trodde. Nu är jag hemma i Sunderbyn och hämtar målar grejer så ska jag sätta igång med att slipa och spackla nu ikväll innan jag ska fika med tjejorna. Och imorgon efter skolan sätter jag nog igång och målar. Sovrummet är nämligen ganska äckligt, fettfläckar på väggarna osv, det ska bort bort bort!

Nej nu måste jag åka så vi blir klar någongång!

Dubbelt grattis till mig idag.

Hoja jag var så sjukligt nervös imorse. Gick omkring och skakade :p Ringde till pappa i panik en sväng också! Jag har nämligen haft teoriprov nyss och jag klarade det!!! Stolt är jag, chansade på typ 20 frågor och lyckades ändå få 58 / 65 poäng, det mina vänner är inte illa pinkat.

Nu ska vi strax kila iväg till banken och sprätta massor med pengar, sen börjar Tobbe, pappa och farfar med att lägga golv! JAG ÄR GLAD IDAG :D

Det är inte varje dag man får glass till frukost.

Imorse fick jag Ben & Jerrys glass och redbull till frukost, Lovely! Det är inte varje dag det händer. Tänkt att såna små saker kan göra en jätte glad!! Lite tråkigt när man inte bor hemma bara att inte mamma, pappa och syster kommer in och sjunger och ger paket men jag överlever.

Idag är alltså dagen D. Jag fyller myndig och vi får våra nycklar till lägenheten. Jag kommer alltså att sprätta drygt en halv miljon på min 18 årsdag, det är inte illa :)

Nu ska jag plugga lite teori samtidigt som jag äter frukost!


Grattis till mig :)


Hårfärg, sopsäckar och en trött Linnea.

Hoja säger jag bara, nu är jag less på att packa. Tur att det inte är mycket kvar alltså!

Har hunnit stoppa i lite hårfärg också, såg för någon dag sen att utväxten behövde färgas så jag passar på att göra det nu innan det blir alltför mycket med flytten för då kommer jag ju absolut inte ha tid. Så när jag har tvättat ut det här så ska jag fanimig gå och lägga mig. Har så mycket att göra imorgon och då vill jag vara utvilad!

Nu ska det sista packas ner i kartonger

Har precis ätit en romantisk middag som bestog av nudlar. Vi har absolut ingen ork till att laga mat nu under flytt och allt som hör därtill.  Men snart är det över. Ska packa ner det sista som går i kartonger nu och sen ska vi åka ut till Sunderbyn och lasta in golv i bilen så Tobbe kan åka direkt från banken till lägenheten och sätta igång. Det ska bli kul att se hur långt dom hunnit när jag kommer dit efter min körlektion!

Nej nu måste vi sätta igång innan vi somnar i soffan eller något.

Btw, JAG FYLLER ÅR IMORGON :D och nu är det faktiskt snart på riktigt ;)

Det här kommer att bli en rolig vecka!

Jag har en stressig men rolig vecka framför mig. På tisdag får vi nämligen nycklarna till lägenheten och då har Tobbe och pappa tagit ledigt från jobbet. Förhoppningsvis är dom klara på onsdag kväll så vi kan ta dit alla möbler på torsdag! Och så fyller jag ju även år den här veckan, på tisdag närmare bestämt. Fast det kanske ingen har missar vid det här laget? :)

Nu måste jag skynda lite, har ganska mycket att plocka upp från golvet innan jag åker så inte Hemi äter upp det när vi är borta. Jag har skola till 15.20 idag och då måste jag försöka hinna färga håret. Ha en bra dag!



Mitt sista kalas innan jag blir myndig

Jag har haft jätte trevligt på kalaset. Fick massor med fina presenter och god tårta. Tack allihopa!
Och Lukas var ju helt galen mest hela tiden, han sprang runt och skrattade så man trodde att han skulle svimma i princip, go ungen där!


Hemi var lika fin som vanligt :)


Jag & go ungen!


Hemi fick låna Lukas mössa fast det var inte
så speciellt populärt :p


Boben var populär :)










Lukas fick hjälpa till att öppna presenterna :)




En Lukas upp och ner :)







Inte är det alla som får en barbiebil i 18års present ;)
För dom som inte ser och vet så är det en Mustang cab, min absoluta drömbil!
Jag skrev upp en rosa Mustang på önskelistan och jag fick ju en,
synd bara att jag inte kan köra den :)


Sen fick jag även förvaringslådor, en borrare,
tvål, maskara, pengar, kakor och teckningar.


TACK FÖR ALLT!




Bob & promenad ute i solen.

Jag, Tobbe, Hemi & Lukas har varit och promenerat ute i solen i Sunderbyn för en stund sen, eller Lukas fick åka bob och det tyckte han var skit kul :) Jag kommer att lägga upp några bilder sen när jag kommer hem från kalaset, blev några jätte fina på Lukas nyss.

Om en timme kommer alla hit för att äta tårta så nu ska jag och Tobbe slänga i oss varsin hamburgare så vi inte svälter ihjäl!

Jag gillar faktiskt söndagar.

Alla surrar om att söndagar är en ångest dag och så vidare. Men jag gillar söndagar, perfekt dag för städning, pyssel och att passa på att göra det man inte hunnit under veckan.

Idag ska vi tex packa ihop det sista som ska till Sunderbyn, åka till Rutvik och kolla om det är något vi vill ha kvar i gårdshuset, äta massvis med tårta på mitt kalas (glöm inte bort att jag fyller år på tisdag ;) och sen ska vi försöka hinna med att packa ihop lite och slänga det sista skräpet. Hade behövt åka till gymmet men det hinner jag nog inte idag...

Nu måste jag få lite mat i magen, den säger nämligen att den är hungrig! Slut mjölk dock så inga cheerios blir det :(

Jag slog till på en köksfläkt.

Vi har suttit och kollat på en köksfläkt ett ganska bra tag nu och varför vänta? Vi beställde hem den alldeles nyss och den skulle komma inom en vecka. Weho ännu närmare en fin lägenhet :) Synd bara att vi inte kan fixa badrummet nu. Efter sommaren tror jag att det blir :)


Den här från Gorenje fick det bli!


Bilder på det som inhandlades på IKEA


Det golvet kommer vi att ha i hela lägenheten. Förutom badrummet då.
Och vi ska försöka slippa trösklar för jag tycker att det är fult!


En stor tunna som vi kommer att ha Hemi's hundmat i.
Stor är den, rymmer 40 liter tror jag det var.


Vi behövde någonting att förvara toarullar i som katterna
inte kan komma åt och det här var vad vi hittade.


En skohylla som ska få hänga i garderoben, där ska mina finaste skor få stå!


Planen var först att vi skulle ha en svart bänkskiva i köket,
men nu när vi var på IKEA så såg vi att dom hade vita
bänkskivor i flera av köken och det var skit snyggt så vi tog en sån.


Sen slutade det med att vi tog dom här handtagen till köksskåpen.
Skulle först ha nästan likadana i rostfritt men dom här var på rea så
vi sparade någon hundralapp. Jag tyckte att dom här var snygga!

6 timmar och 6000 kronor senare

Nu har vi äntligen kommit hem, eller okej vi for ut till Antnäs för vi hörde att det ryktades om våfflor ;)

Har iallafall hunnit handla 350kg golv, skohylla, en skiva till badrummet, lådor, kökshandtag, bänkskiva till köke och lite andra små bra att ha saker. Det känns skit bra att golvet är inhandlat nu och det var mycket snyggare i verkligheten än på bilden så ni vet. Imorgon kanske vi åker och köper ett handfat och lite sånt.
Juste svänga förbi dollar store också och köpte guld färg till blommorna jag ska måla i våran garderob.

Nej nu ska jag vara lite mer social, ni kan få se lite bilder senare idag på det vi har köpt, har ju varit så dålig med bilder på senaste tiden!

IKEA here we come, again! :)

Idag är jag faktiskt pigg, trots att jag inte har fått den sömn som jag brukar. Det beror nog på att jag äntligen ska få åka på IKEA! Nu måste vi bara lasta ur bilen och sen tänkte vi väl försöka åka mot Haparanda.

Egentligen hade det varit skönt att ta en sväng med längdskidorna idag men det hinner vi nog inte så det får bli någon annan dag. När vi nu ska ha tid med det.

Nej ska dricka upp mitt kaffe nu!


Vad tycker ni om golvet förresten? :)


IKEA listan är nerprintad på papper.

Har suttitoch pluggat teori ett ganska bra tag nu och det känns faktiskt som att jag börjar bli redo. Har gjort 4 tester nu och jag klarade alla förutom ett och då var det en poäng ifrån och det tycker jag är helt okej!

Sen så har jag suttit på IKEAs hemsida och kollat vad vi ska handla imorgon, hade ju skrivit en lista hemma men jag glömde ju såklart den. Men jag hoppas att jag fick med det viktigaste iallafall. Sen blir det väl lite mer saker som det alltid blir när man åker dit.

Nu ska jag se vem som åker ut ur Let's Dance och sen blir det sängen!

Blocket är ju skit bra.

Igårkväll la jag ut vårat soffbord på blocket och nu har en tjej varit här och hämtat det. Skit smart ju, man kan tjäna pengar på sånt som man annars bara skulle kasta. Jag har sparat sjukt mycket pengar genom att ha handlat på blocket. När jag köpte sovrums möbler sparade jag faktiskt 1500kr. Det är bra!

Nu har jag precis kommit ut ur duschen, ska hoppa i lite kläder och sen gå ut i förrådet och ta in det som ska till Sunderbyn, till Antnäs och det som ska kastas. Det är mycket grejer även fast vi fyllde ett släp med skräp för bara någon dag sen.


Så här fint var det här hemma för en timme sen.
Jag börjar vara less på kaos, nu vill jag börja flytta!


Jag känner att jag behvöver vila lite.

Jag fick sluta skolan lite tidigare idag, var hemma före 1 till och med. Men har jag pluggat teori? Nej men jag har därimot packat lite och skruvat tillbaka saker i badrummet. Så nu är det lika fult där inne som det var när vi flyttade in. Har hunnit med att fika med Tobbe's mamma också, kaffe och muffins :) Mumma.

Ikväll tänkte vi göra lite nytta, ska åka ut med dom sista sakerna till Sunderbyn, sen ska vi vidare till Antnäs och lämna en påse och även äta middag. Vi kanske sover över där också, det blir ju enklast eftersom Hemi ska vara där imorgon när vi åker till IKEA och handlar golv.

Nu ska jag och Hemi lägga oss i soffan, han får kolla TV och jag MÅSTE plugga.


Vilket underbart väder här uppe i norr.

Jag har som inte ens reagerat på att solen skiner ute, men nyss när jag var ute med Hemi så insåg jag hur jäkla fint väder det är. Solen skiner för fullt och våran termometer säger +8. Hur underbart är inte det? Tur att vi ska vara ute och promenera på idrotten så man får njuta lite av vädret!


Jag har haft en effektiv morgon.

Tänk vad mycket man kan hinna göra om man kliver upp en timme tidigare än vad man hade tänkt. Klockan är bara 8 och jag har redan hunnit packa en kartong, diskat och gjort adressändring för mig och Tobbe. Jag hade helt glömt bort de där med adress ändring men jag hann ju komma på det i tid iallafall :)

Nu hade jag tänkt hoppa i lite kläder och ta ut Hemi på en kort promenad. Min buss går till skolan om en timme och sen sluitar jag kring 13. Måste gå till körskolan då och plugga, MINST en timme. Ska ta med mig alla papper och böcker jag har så jag kan gå igenom allt!

En väldigt ogivande dag.

Känns extremt meningslöst att ha varit i skolan idag. Var först på studiebesök, höjdpunkten var när vi fick bullar. Sen hål i 4 timmar, såg en film efter det och sen har jag sytt lite. Nödvändigt? Nej. Hade kunnat vara hemma och packat istället. Men men så är det ibland. Och som grädde på moset så var vi och snabbhandlade nyss, jag tog Tobbe's kort eftersom mitt var hemma. Medjes ej sa maskinen. Och det är det pinsammaste jag vet så vi fick åka hem och hämta mitt kort för att sedan åka tillbaka igen.

Nej nu måste jag faktiskt packa och städa, har helt glömt bort det där med städning som senaste dagarna så nu ser köket ut som Irak under krig, typ.

Jag är absolut ingen kvällsmänniska.

Jag kan inte direkt påstå att jag klarar av att vara uppe sent för att sen kliva upp kl 7. Igår somnade jag strax före tolv och jag höll fan inte på ta mig upp nyss! Hojaligen säger jag bara. Hur kunde jag vara upp till 2-3 på natten förut och sen gå till skolan?

Nu på morgonen ska vi iallafall åka ut till Bergnäset och ha studiebesök på Norrmejerier. Spännande, NOT! Jag tycket att vi är på utflykt mest hela tiden med den där jävla naturkunskapen. Ingen komp får man heller av snål jävlarna!

Nej nu måste jag äta lite frukost, ska ta en tidigare buss idag så jag hinner. Vi hörs!

Det dunkar i mina fötter.

Hoja vad jag är slut efter denna dag Det gick skit bra att övningsköra och det var helt okej att servera. Har druckit lite för mycket kaffe så det ska bli spännande och se hur länge det tar innan jag somnar.

Nej det här har jag inte tid med, måste hoppa i säng, GENAST!

Jag måste plugga till teoriprovet idag!

Mitt teori prov närmar sig med stormsteg. Och dom har uppdaterat alla frågor så det finns endel nya som jag aldrig har sett. Lite typiskt men vad ska man göra. Så jag hade iallafall tänkt ta bussen in till stan om 20 minuter så hinner jag plugga lite innan jag ska köra. Och sen blir det att springa till skolan. Känns ju lite konstigt att vara i skolan på kvällen.

Ikväll när jag är i skolan så ska mamma, pappa & Tobbe åka på soptippen och slänga massor av våra grejer. Hela lill rummet är fullt med sånt som ska slängas. Det känns bra att göra bort det redan nu!

Nej nu måste jag springa ut med Hemi så jag inte missar min buss. Hade bra!

Min födelsedag blir en stressig dag.

Jag satt just och kollade i min kalender och insåg vilken stressig dag det kommer att bli på min födelsedag. På morgonen börjar jag med ett prov,  sen banken och betala lägenhet och ficka internet dosa + VISA kort, skola, körlektion, fixa recept på ppiller, fika med mina tjejor och så ska jag ju även hinna med att flytta! Hoja, jag har att göra kan man säga :)

Idag fick jag sova utan att bli väckt.

Hemi kom uppstudsandes i sängen 06.50 idag men då var jag redan halvvaken! Så vi låg kvar en stund och kramades lite innan jag klev upp.

Idag börjar jag inte skolan förens kl 15. Jäkligt skönt att bara få strosa runt hemma och packa och dona i lugn och ro. Måste dock iväg till sjukgymnasten kl 11 och sen ska jag vara på körskolan kl 14. Men jag har ändå god tid på mig :)

Nu ska jag återgå till min frukost och sen ska jag klä på mig och ta tag i förrådet!

Jag har varit duktig idag men nu orkar jag inge mer.

Ända sen vi kom hem från Antnäs har jag packat och rensat. Det känns som att det aldrig tar slut. Men två flyttkartonger har jag fått ihop och köksbordet är fyllt med sånt som ska kastas bort. Imorgon på morgonen ska jag ta tag i förrådet om jag hinner. Hälften av det som är där inne ska kastas och det ska vi åka och kasta på torsdag så vi kan lasta in alla flyttkartonger där så man slipper se allt kaos. Det underlättar ju lite under flytten också. Får inte glömma att märka alla kartonger heller. Det blir så mycket lättare att packa upp allt då!

Jag känner mig faktiskt ganska stressad. Det ska bli spännande att se om vi lyckas slita ut golv, lägga nytt golv, flytta in, tapetsera den här lägenheten och flytt städa på en vecka. Någon sömn kommer då knappast hinnas med. Är grymt sugen på att ta ledig någon dag men jag har bara en ledig dag kvar och den måste jag spara tills jag ska till Umeå.

Nu har jag blivit lite less på att prata i telefon.

Idag har jag surrat i telefon hur mycket som helst. Har ringt Lulebo 2 ggr, banken, mäklaren, han som ska ta våran lägenhet och massor med mer. Helt snurrig i huvet har jag varit men nu tror jag att jag har koll på det mesta iallafall. Inflyttningen kommer att bli på tisdag istället, min födelsedag. Det blir enklast så med alla papper (får ju inte skriva under kontrakt när jag inte fyllt 18 år ännu).

På lördag ska vi åka iväg till IKEA och handla golv, och kanske lite badrums inredning. Det beror på hur mycket pengar jag får låna av mamma. Har ju nämligen kalas på söndag så det är ju lite typiskt att jag inte hinner på mina presenter innan det :p

Nu ä vi iallafall i Antnäs, ska äta middag här nu och sen bär det av hemmåt igen för att fortsätta med evighetsprojektet, packa!

Gladare tjej får ni leta länge efter.

Jag är gladast just nu. Okej, jag vet att allting inte är 110% säkert just den här minuten men jag måste ändå få skriva. TROLIGTVIS så kommer vi att få flytta in i våran nya lägenhet på måndag!! Stressigt, JA! Men han som var och kikade ville jätte gärna ha den så tidigt som möjligt och det passar ju oss perfekt. Så nu är det många samtal som ska ringas, många kartonger ska packas, en bil ska komma hem full från IKEA och en sväng till återvinningen måste också hinnas med!

JAG ÄR GLAD :D

Solen kan verkligen får en på bra humör.

Trots huvudvärk och extrem trötthet så känner jag mig riktigt glad. Tänkt att solen är så bra! Jag har faktiskt lust att plocka fram skinnjackan imorgon om vädret är lika fint! Mitt glada humör beror nog också på att vi fick sluta drygt en timme tidigare. Och det händer inte ofta. På fredag och måndag så behöver vi inte heller komma på Rättskunskapen. Gode skönt!


Idag/ikväll har vi faktiskt lite att göra. Planen var egentligen att vi skulle åka till Emil och Emelie och hälsa på, men då ringde en kille som ville kolla på lägenheten så då hinner vi inte åka dit :( Måste hinna övningsköra lite ikväll också, Tobbe var till och med sugen på att promenera till Sunderbyn idag igen så det kanske vi gör :)



Lite är bättre än ingenting alls.

Idag var Hemi snäll och lät mig sova till 7.20. Alltså en halvtimme längre än vanligt. Det hade varit ännu bättre om han hade kunnat låta mig sova iallafall tills klockan ska ringa men man kan ju inte alltid få som man vill.

Nu har jag ingen aning om vad jag ska göra tills bussen går men något kan man väl alltid hitta på. Hade behövt diska men det var jag inte speciellt sugen på att göra så jag får se :)


Mina fina grabbar!


Jag slänger in handduken för idag.

Nu ger jag upp för idag. Har ju ändå hunnit rensa i princip allt. Då gäller det bara att man orkar slänga det också. Hade ju behövt åka på återvinningen. Annars så är det bara sånt som kan kastas i sophuset och det är ju inte så där jätte jobbigt. Imorgon tänkte jag ta tag i det sista, lill rummet och garderoberna i hallen.

Imorgon har jag en lång skoldag, men ett plus är iallafall att vi har sovmorgon till 9.50. Och då ska vi åka längdskidor, skönt att få röra på sig ännu mera! Och förhoppningsvis, om det passar så ska pappa hämta mig på skolan så vi kan övningsköra en liten stund. Vi hade tänkt köra varje dag nu fram till uppkörningen.

Lång promenad och en sväng med bilen.

Efter att vi hade rensat lägenheten i x antal timmar så bestämde vi oss för att promenera till Sunderbyn. Emil följde med oss och skönt var det att få komma ut och röra på fläsket. Vi hann i princip bara dit och äta en macka och sen var vi tvungen att åka. Jag och mamma tog en liten tur med övningskörning och jag tyckte faktiskt att det gick ganska bra :) Måste träna lite på korsningar bara och sen plugga lite teori!

Nu har vi lagat kyckling wok som precis blev klar. Mums!! Måste ju få i sig lite mat i magen så man orkar fortsätta med rensningen!

Idag ska vi rensa inför flytt

Vi har redan insett för länge sen att vi är tvugna att rensa ut en del av våra saker innan vi flyttar. Det är ganska stor skillnad att flytta till en lägenhet som är 22 kvadrat mindre som även inte har något förråd. Så idag ska vi ta oss i kragen och börja rensningen. Tar vardagsrummet först. Och sånt som ska sparas med som vi inte vill ha med oss kommer att hamna i kartonger som bland annat ska iväg till Sunderbyn.

Nu sätter vi igång. Fast det blir nog jag som slänger och Tobbe får godkänna :p

Ett stycke fest och ett stycke upphittad stegräknare.

Det var super trevligt hos Elli, vi satt först och käkade lite tacos och sen blev det att spela "Med andra ord". Vilket fest spel! Helt klart ett måste att köpa hem. Jag och Sara höll ju på att skratta ihjäl oss! Och vi kom faktiskt på ikväll hur jäkla lika vi faktiskt är, det märks klart och tydligt att vi har växt upp tillsammans. Vi är tex båda lika hatiska och elaka :p Haha och ett par gamla minnen har man ju hunnit skrapa ihop genom åren.


Här har vi damen som jag åkte med på en väg i USA som mamma och pappa tyckte var jätte häftig ;)


Iallafall så när jag for hem från skolan i fredags så lyckades jag tappa min stegräknare, skit tänkte jag, men gissa vad som hände när jag hoppade av bussen nyss då? Jo där ligger den på marken lite mörbultad och bara väntar på att jag ska plocka upp den. Så nu fortsätter mitt mål med 100.000 steg innan den 24 mars, min födelsedag med andra ord.

Nu tänkte jag avrunda lite här, måste rensa bilder på datorn för den berättar nämligen för mig att den inte vill fungera om jag inte tömmer minnet lite så jag får väl snällt lyssna på vad den säger.

Titta va söt!


Titta vilken söt bild på min lilla Kisse. Där hade hon bott hemma hos oss i en dag :)

Antnäs och fest

Vi for ut till Antnäs direkt när vi vaknade. Planen var att vi skulle åka lite längdskidor men vi blev ganska slö båda två så vi sket i det.  Har tränat lite inomhus och så har han fått springa runt ute på baksidan ett bra tag.

Nu hade jag tänkt hoppa in i duschen så man blir människa. Ska till Elli och käka midadg och senare blir det väl lite fest. Men jag blir nykter!

Trött tjej

Hoja vad trött man kan vara alltså! Vi har varit hemma hos Sebbe, dom har druckit allihopa men jag håller mig fortfarande nykter. Jag är duktig på att säga nej :) Och nu sitter vi iallafall här, dom dricker fortfarande men jag funderar på att vika ihop lite tvätt och gå och lägga mig. Man vill ju vara människa imorgon också för då blir det kanske att åka ut till Antnäs och åka skidor :)

Hemi vart förresten attackerad av Sebbe's katt idag. Och det var Hemi som sprang först och katten i full fart efter, ganska lustigt faktiskt :p Katten var ju nästan större än våran 18kilos klump. Man kan ju iallafall inte kalla han för mördar hund när han blir rädd för en katt!

Lite bilder från dagen


Lukas tyckte att chips var gott..


Han tyckte om mina muffins också :)


Snygg Tyson fick också komma på besök


Hemi & Tyson fick busa på Arcus,
och nu har vi en trött Hemi här hemma!

Tvätt, tvätt och ännu mera tvätt

Jävlar vad jag har tvättat. 6 maskiner totalt, nu är dom två sista i torktumlaren. Så skönt när det är klart. Jag älskar att gå och lägga mig i en renbäddad säng!

Och när jag kilade till tvättstugan för en liten stund sen så råkade jag klämma Hemi's svans i dörren så han skrek till och det gjorde ont i hjärtat kan jag lova, höll till och med på att börja gråta för att jag fick så dåligt samvete. Men jag gav han ett grisöra och då blev han nöjd :) Jag verkar ha en tendens att klämma mina djur i dörren. Råkade ju klämma Kisse över ryggen när hon var yttepytteliten. Hoja!



Har även hunnit med att ringt massa samtal och frågat lite saker. Det känns också bra att göra bort. Nu tänkte jag ringa och ställa oss i kö för parkeringsplats!


Jag blev slö idag

När jag satt på min första lektion så kände jag bara att jag absolut inte orkade gå på engelskan, och så blev det, jag for hem istället. Man får faktiskt vara lite slö ibland, har ändå nästan 100% närvaro den här terminen så en lektion gör ingenting.

Emelie ringde för en stund sen och frågade om jag skulle med ut på en promenad, självklart! Hemi behöver ju ändå ut och motioneras så varför inte :) Jag är sugen på att gå ner på isen och släppa han en stund men vi får se vars vi går.



Äntligen fredag!

Vad skönt med fredag idag. Och jag har en extra kort dag. Slutar kl 11 och det var sjukt länge sen kan jag lova.

Då ska jag iallafall tvätta massor. Alla täcken och kuddar osv ska få sig en tvätt. Skulle behöva tvätta bäddmadrassen också men den ryms inte i maskinerna så det får bli en annan gång.

Idag har jag iallafall först Rättskunskap på morgon och sen Engelska B.

Nu ska jag packa väskan och knalla iväg till bussen!

Full proppad!

Hoja alltså. Efter skolan så kom Tobbe och hämtade mig, han ville att vi skulle åka och kolla på en soffa. Sagt och gjort, ful var den också. Så inget köp blev det. Den som vi tyckte om kostade alldeles för många kronor så det blir det inge av. På hemvägen vart vi väldigt slöa och svängde förbi driven och tog hem lite mat. Så nu är vi båda fullproppade.


Jag tänkte ta en lugn kväll, ska ta en dusch och sen parkera i soffan. Det är ju Lyxfällan idag! Får inte missas :)

GRATTIS!!

Grattis till min Elli som fyller 18 år idag!!



Sovmorgon?

Idag har jag sovmorgon till kl 10 och ändå klev jag upp för en kvart sen. Var faktiskt pigg och då är det ingen idé att fortsätta sova för då blir man bara tröttare. Nu känner jag mig lite rastlös bara, bussen går ju inte förens om 2 timmar. Men jag hade tänkt hinna med en liten prommis med Hemi och boka tvätt tid. Det behövs!

Nej lite frukost i magen så kanske man får fingrarna ur!

Jag har shoppat!

Kors i taket, jag har shoppat idag! Kläder tillochmed. Det händer inte ofta kan jag lova, sist var vid jul och innan det har jag ingen aning.


2 tjock tröjor från Carlings


Jeansleggins från VILA


Skinnväska med nitar från Åhlens


Bördbox från DUKA


Frukt/kak fat från Koizol, DUKA

Nöjd och glad!

Det gick skit bra att servera idag, det kändes att det var ett tag sen! Vi fick sluta kring 14 och då traskade vi in till stan och in på VILA en snabbis, blev kär i ett par jeansleggings så jag la undan dom och tänker köpa dom efter skolan imorgon :)

Har hunnit vara hos sjukgymnasten också, fick massage som vanligt och så fick jag prova en spikmatta. Ont som satan gjorde det men så fort jag la mig ner så släppte huvudvärken. Vi ska prova nästa gång också och om det känns bra ska jag nog köpa hem en. Det får kosta vad det kosta vill!



Trötter??

Jag slocknade kl 19 igår och har sovit fram till kl 7. Hur sjukt är inte det? Och jag är fortfarande extremt trött. Min huvudvärk sitter i fortfarande och en vacker dag kommer den att bli min död.

Idag har vi restaurangen öppen i skolan och det är våran tur att servera. Ska bli kul att se hur det går, det är nämligen första gången jag gör det i skolan eftersom jag var sjukskriven förra året.

Nu måste jag kleta på lite smink i ansiktet och sen gå till bussen!

Ännu en dag fylld av huvudvärk

Har precis kommit hem. Tobbe hämtade mig från körskolan så for vi till dollar store en sväng och köpte lite kattmat, hundgodis och sånt. Och nu har jag ätit chips, äcklad blev jag efter en stund så nu ska jag strax knalla iväg till gymmet och bränna bort lite. Måste bara vänta på att min panodil börjar verka lite. Har sprängande huvudvärk idag också. När ska det ta slut?? Som tur är så har jag en tid hos sjukgymnasten imorgon.

Nej nu måste jag vila innan jag kilar iväg!

2 veckor

Idag är det tisdag och det betyder att det bara är två veckor tills jag fyller år.

Idag är det skola som gäller, slutar kring 14.30 och då ska jag traska iväg till körskolan och plugga lite teori innan min körlektion börjar. Det är inte alls länge kvar nu, känner redan att jag är lite nervös.

Och efter skolan får jag se om jag kanske springer iväg till gymmet. Har ju bestämt mig för att jag ska gå dit minst en gång i veckan, helst tre men det tror jag inte att jag kommer orka eller hinna. Jag tränar på att inte sätta så höga mål på mig själv.

Nu ska jag hoppa i lite kläder och goa med min hund en liten stund innan jag ska gå till bussen!

Hejvild huvudvärk

Gudars vilken huvudvärk jag har! Man vänjer sig snabbt vid att inte ha det lika mycket när man är ledig, och så fort man kommer tillbaka till skolan är det som att få en spark i pannan. Hoja vet inte om jag orkar med dom här långa dagarna så länge till. Förhoppningsvis blir ju mina torsdagar kortare snart iallafall.

Ikväll har jag inte en blekaste aning om vad som sker, förhoppningsvis absolut ingenting. Jag ska iallafall lägga mig i sovrummet och släcka alla lampor i några minuter och invänta att panodilen ska börja värka. SEN kan jag göra något.

Slut med lov

Det var inte alls kul att kliva upp för en stund sen. Det är så mycket jobbigare när man ska vakna till ett alarm än när man vaknar av Hemi. Och det blir inte mindre jobbigt av att jag går till 17 idag. Full dag helt enkelt. Och jag får se hur det går på idrotten, har för mig att vi skulle åka skridskor idag.

Nej nu måste jag hoppa i lite kläder och packa väskan.

Lägger in lite bilder sen när jag kommer hem på Hemi och Chillo från Arcus igår.



Tröttheten smyger sig på

Det börjar kännas i kroppen att jag inte fick nog med sömn inatt, är seg i huvet och ont i kroppen.

Jag har iallafall varit iväg och pantat massa burkar och handlat lite, övningskörde hem också. Sen så har Tobbe's familj varit här och ätit pizza. Så nu har jag mat koma också. Inte speciellt nyttig dag alls!

Nej nu ska jag vila en sekund och sen ska vi nog åka ut till Arcus så Hemi får springa bort lite överskottsenergi. Sen ska jag fanimig gå å lägga mig. Känner mig inte alls redo för skola ännu. En vecka lov till hade inte suttit helt fel.

Igår på kvällen


Man skulle kunna tro att Tobbe är kock!




Goa bejbis!




Man kan inte alltid se smart ut :p










Kisse skippade festen, istället låg hon och sov bland alla påslakan :)

Igår på dagen





Sockersöta unge!!!

Sunday morning

Igår blev det fest här hemma hos oss. För alla utom mig iallafall, men jag hade roligt ändå :) Dom höll på till ganska sent och jag tror inte att vi somnade många minuter före 4 inatt. Hoja och ändå klev vi upp kl 10 idag. Jag hatar att sova länge för då får man ingen nytta gjord!

Idag ska Tobbe hjälpa Emil med bilen och jag är sugen på att åka till Colorama och kolla efter lite badrums färg. Tanken är att vi först bara ska måla väggarna och så kaklar vi nog efter sommaren. Det är ju inte precis gratis och när man lever på studiebidrag är det inte så jäkla lätt att spara :p

Invigd

Idag har mamma, pappa, Martina och Lukas varit här och fikat. Jag fick inviga kaffebryggaren, klarade tillochmed av att få igång den :)

Har hunnit med att städa hela lägenheten också, dammsugit skurat och ja, allt. Nu kan man äntligen lägga sig i soffan och verkligen slappna av i några minuter. Men bara några för snart tänkte jag börja med maten. Kyckling, ris och pepparsås och någon god sallad till det bli det! Mumma!

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, Tobbe surrade om att det skulle komma hit några och ta nån öl men jag vet inte? Det lär ju märkas.



Ensam hemma

Nu är jag ensam hemma igen, Tobbe åkte till Finland för en stund sen. Jag och Hemi ska snart klä på oss och promenera ner till isen. Vi får hoppas på att det inte är så mycket folk så han kan springa lös :) Och sen när vi kommer hem ska vi städa, eller okej jag ska. Katterna har nämligen förstört 2 toarullar igårkväll/inatt så vi har papper i exakt hela lägenheten men det är sånt man får ta när man ska ha djur :)

Varför åkte Niclas ut ur Let's Dance igår? Han är ju mycket bättre än Elisabet!


Man blir trött av att bada

Det var hur skönt som helst att bada lite bubbelpool. Jag blev dock rastlös efter 5 minuter som vanligt, men jag höll ut ändå :)

Vi kom hem för en liten stund sen, har kikat Let's Dance med Linn och Grew. Nu tror jag att jag ska gå och stoppa ett nytt lakan i sängen och sen gå och lägga mig. Har planer på att gå ner till isen med Hemi imorgon och släppa lös han där om det inte är nå mycke folk. Annars får jag åka till Sunderbyn eller nåt. För Tobbe ska iväg till Finland så vi kan inte åka till Arcus, det är lite för långt för min kropp att gå dit och tillbaka.

Nej nu måste jag gå och lägga mig och invänta fortsättningen av Let's Dance, hoppas tanten åker ut för hon är inte i närheten lika duktig som dom andra är!

Lite nytt :)





Burkar för diverse saker och en diskmedelspump.

Nu ska vi åka och äta någonstans och sen blir det att bada bubbelpool hos mamma & pappa!

Storheden

Mamma ringde nyss och frågade om jag skulle följa med på storheden. Självklart, jag har suttit inne i princip hela dagen och är sjukligt rastlös. Kanske passar på att åka förbi Dollar Store och handlar lite småsaker till köket som jag vill ha. Och kollar målarfärg. Perfekt, lite nytta kanske man får gjort idag iallafall.

Nu måste jag gå ut med Hemi en snabbis och sen göra mig klar för hon kommer hit på en liten stund och hämtar mig. Undra om man kanske skulle ta och övningsköra lite? Uppkörningen närmar ju sig med stormsteg faktiskt.

Så här lugnt är det hemma hos mig just nu


Just nu ligger han och snarkar :p


Chevy sover i fönstret


Och Kisse vilar i katt trädet :)

Lugnt och skönt med andra ord!

Uppe med tuppen igen

Hemi väckte mig prick klockan 7 idag. Och jag blev inte ens less för jag var faktiskt ganska pigg. Jag tycker att det är skönt att kliva upp tidigt om man är pigg, man hinner göra så mycket. Men idag ska jag försöka vila hela tiden förutom en långpromenad med Hemi.

Jag tänker börja dagen med lite frukost och Lipstick Jungle.


Vuxen poäng till mig :)

Idag har jag tjänat in lite vuxen poäng. Efter att vi hade handlat for vi nämligen och köpte en kaffebryggare. Så nu är det slut på snabb kaffe hemma hos familjen Lundström/Tellström. Den har tillochmed timer och är skit snygg :)



Inhandlade även en matta till vardagsrummet, den vi har ju har katterna klöst på och Hemi slängde ur sig lite spya igår så den är lagomt mysig just nu. Det blev en sån där bambu matta, dom är ju ganska spyvänliga faktiskt!

Tyvärr så blev det ingen träning med att möta hundar idag. Jag blev lite stressad och kände att jag ville hem så vi ska ta det en annan dag! Nu blir det att ligga i soffan och dega för att sen se Lyxfällan :D

Trött tjej

Vid 12.30 knallade jag iväg till gymmet och tränade, skönt var det och när jag var klar så kom Martina och Lukas dit, så badade vi ett par timmar. Lukas var så nöjd och glad hela tiden :)

Nu har vi precis fått i oss lite middag, jag tänkte ta en dusch och sen måste vi iväg och göra lite grejer. Bland annat aktivera Hemi lite. Han har inte fått så mycket motion idag som han behöver. Senare ikväll kanske vi ska åka till Sunderbyn och träna Hemi att möta hundar i koppel. Linn ska hjälpa oss, hon har ju en hel hundfarm hemma ju :)

Redan torsdag

Varför har den här veckan gått så fort? Jag hade ju tänkt njuta av att vara ledig men det känns inte riktigt som att jag har vilat speciellt mycket. Det är ju i princip ett heltidsjobb att ha en hund. Han kräver hur mycket motion som helst och även annan träning.

Idag blir det nog iallafall relativt lugnt, jag kan inte slita ut mig just nu. Ibland måste man tänka på sig själv också, vilket jag inte har gjort på senaste tiden. Jag tänkte iallafall ta ett bad när Tobbe har farit tillbaka till jobbet och sen blir det nog en promenad. Dock inte en jätte lång idag men det är ju bättre än ingenting.

Nu måste jag börja klura på vad jag ska göra för lunch, Tobbe kommer ju hem om 45 minuter.

Kvälls

Jag är trött efter dagens aktiviteter, blev 45 minuter på skidorna. Och less blev jag när jag kom hem och kollade stegräknaren och den hade alltså inte räknat när jag åkt skidor, jag antog att den skulle göra det men tydligen inte. Det gör ingenting.

Imorgon kanske jag, Martina och Lukas åker och badar. Passar nog på att träna innan eller efter. Får inte lägga ner nu, kämpa på bara :)

Nej nu ska jag lägga mig i sängen och somna till Grey's Anatomy. Och kanske läsa några raden i min hundbok.


Trötta på kalas :)


Dags för längdskidor

Det blir massor med motion idag, var ju först ute och promenerade i en timme drygt, sen for vi till stan med Martina & Lukas för att promenera på isen. Skönt var det och jag tror att det är bra träning för Hemi. Han skällde åt alla hundar vi mötte, inget oväntat men dom flesta gångerna kunde jag få tyst på honom och det är framsteg.

Nu ska vi ta på oss pjäxorna och åka ut i skogen och åka skidor, det ska bli grymt skönt och jag kommer utan tvekan att komma upp i 10.000 steg idag. Jag gillar min nya livsstil. Ska försöka hålla tag i den även när skolan börjar om igen. Jag ska bli en hälsosam människa!

Hemi & Chevy


Kolla va mysigt :)

11.000

Jävlar vad aktiv eftermiddag det blev. Handla, aktivera Hemi, kolla golv, gymma, övningsköra! Det har min kväll bestått av. Och så svängde vi förbi Coop och köpte en resväska åt mig. Tyvärr ingen rosa men en röd får duga. Helt okej var den iallafall.

Tobbe har redan gått och lagt sig och jag tror närmare bestämt att jag ska göra likadant. Eftersom att Hemi tycker att det är extra kul att väcka mig kl 7 för att sedan gå och lägga sig när jag kliver upp så är det lika att jag går och sover nu. Och denna natt ska jag gömma allt jag äger i klädväg. No more bitning!

Juste, stegräknaren. 11.003 steg idag. Det mina damer och herrar är inte illa pinkat för att vara jag!

Kul med besök

Det var skit kul att dom kom och hälsade på, jag har varit rastlös till tusen hela dagen så nu vart det lite fart här hemma.

Jag vet dock inte vad det tog åt Hemi, han var uppspelt som aldrig förr och skulle vara i centrum hela tiden. Tror att han blev lite svartis när Lukas fick så mycket uppmärksamhet kanske? Jag har ingen aning, men nu sover han iallafall som en stock, första gången idag.

När Tobbe kommer hem ska vi slänga i oss lite mat, åka på storheden för att kolla golv och underkläder, kanske åker förbi arcus och släpper lös Hemi också så han får springa av sig lite energi. Och sist men inte minst så ska vi gymma! Tillsammans för en gångs skull, det var sjukt länge sen!





Nej nu måste jag laga mat så det är klart när Tobias kommer hem :)

Besök :)

Om en liten stund så blir det full rulle här hemma. Mamma Kajsa, Martina och Lukas ska nämligen komma förbi och dricka kaffe. Jag har inte träffat Lukas på jätte länge känns det som så det ska bli kul, ska försöka knåpa ihop lite fina bilder också. Kanske Hemi och Lukas kan vara modeller tillsammans? ;) Det hade varit kul!

Nej nu måste jag koka kaffe! :)


Jag och Lilleman, där var han inte så gammal, max en vecka skulle jag tro? :)

Du är min största idol

Idag har jag fått höra det roligaste på länge. Men det håller jag för mig själv, jag måste bara få skratta en liten stund.

Om en liten stund ska det komma hit en kille och kolla på lägenheten, har låg nu först på listan och jag hoppas att han tar den och att han tar den tidigare. För det betyder flytt och renovering väldigt snart! Måste köpa golv nyss! Och sen efter det ska vi åka till Emil & Emelie och kolla lite film och mysa på. Så nu vet ni vars jag kommer att hålla hus ikväll.

Nu måste jag sätta igång att plocka undan lite här. Har ju en målar fabrik på vardagsrumsgolvet sen jag målade min tavellist..


Såhär söt är min hund just nu :)


Där syns också hans fina konstverk på väggen :p

The boy does nothing

Jag är kär, igen.
Lyssna bara.

Vilket mysigt väder vi har här uppe i Luleå

Snöstorm ute. Inte alls speciellt kul, men det passar ändå ganska bra idag. Behöver nämligen vika tvätt och rensa hela lägenheten. Det känns skönt att göra det i omgångar.

Nu på morgonen har jag redan hunnit vara iväg till sjukgymnasten, det var grymt härligt med en timmes massage. Och det kändes verkligen att jag inte har varit där på en månad drygt. Jag som trodde att jag var redo att börja minska mina besök där men tydligen inte, vi får kämpa på ett tag till.

Nej nu hade jag tänkt träna lite med Hemi innan jag börjar med tvätten. Han har blivit jätte duktig på några kommandon vi tränar på!


Diva & Hemi häromdagen! :)


Kväll

Jag hade en effektiv morgon men inte lika effektiv kväll. Jag slocknade nämligen i soffan ett par timmar när jag kom ut ur duschen. Och skönt var det, jag sover alltid så gott när jag somnar i soffan.

Har iallafall hunnit få i mig lite tacos och vikt ihop ett påslakan. Så långt kom jag när jag skulle vika tvätt. Har haft sprängande huvudvärk ända sen jag kom hem från gymmet. Jag är less på huvudvärk kan man säga.

Nu ligger vi i soffan, spelar bingo lotto och äter tacochips! En slö eftermiddag/kväll, precis som en söndag ska vara. Och gissa om jag kommit upp i 10.000 steg? Nej skulle inte tro det. Tidigare idag trodde jag dock det, var uppe i 5.000 men efter det har jag bara legat i soffan. Man kanske tar sig i kragen och går en lång kvällsrunda?

Effektiv morgon

Trots att jag inte kunde somna förens halv 1 igår så tog jag mig upp klockan 9 idag. Då knallade jag och Hemi ut på morgon rundan, käkade lite frukost och sen tog jag på mig träningskläder och gick till gymmet. Det var ovanligt tungt idag, orkade inte det som jag brukar, men jag är ändå nöjd med min insats. Man kan ju inte alltid vara på topp :)

Nu har jag ingen aning om vad jag ska hitta på förutom att ta en kall dusch. Tobbe ligger fortfarnade och sover, och jag tänker inte väcka han för han är nämligen bakis :p

Förresten så har jag stegräknaren på idag, den har varit spårlöst försvunnen ett tag men då hittade jag den i tvättkorgen igår och jag har hunnit gå 2.821 steg idag. Det är inte illa pinkat. Jag ska komma upp i 10.000 idag!

RSS 2.0
Reggad på Commo.se