from turkey

vi lever och har det bra. solen skiner å ölen är kall. då vet ni :)


Nu är det gode nära!

Det känns som att vi är redo för avfärd nu. Har precis kommit ut till Antnäs, ska äta lite middag, slappna av några minuter och sen åker vi till Kallax. Fan vad jag längtar tills jag sätter min fot i utlandet.
Vi kommer att vara framme på hotellet kring 5 på morgonen tror jag att det var så det blir väl att kanske ta en dusch, packa upp och sen springa ner till baren å köpa en paraply drink och sen lägga sig vid poolen! Och det ska jag göra i en hel vecka!

Vi får se om jag uppdaterar bloggen något, beror helt på hur enkelt det är att få tag på en dator.
Hade bra, för det tänker jag iallafall ha!

Det är alltid så när man ska bort

Varför är det alltid så fint väder här hemma när man ska åka bort nånstans?
Nu har det ju varit piss väder i flera veckor och samma dag som vi åker är det strålande sol och 25 grader varmt. Typiskt. När vi kommer hem igen kommer det säkert vara piss väder igen. I vanlig ordning.

Det känns som att vi kommer att glömma något viktigt nu när vi åker. Men bara jag har med mig mina mediciner, pass och pengar så klarar jag ju mig, och jag har dubbel kollat det så jag är säker på att jag har med allt.

Har skrivit en lista också på saker som måste göras innan vi åker, så jag tänkte sätta igång nu med att bocka av så mycket som möjligt innan jag åker och jobbar.

Kan inte fatta att vi faktiskt åker utomlands idag, det ska bli den bästa resan nånsin!

Massor med förberedelser

Tänk vad mycket man måste hinna göra innan man åker iväg på semester i en vecka. Jag som har gått å slappat i flera veckor och tänkt att det är lugnt har nu insett att det inte är det. Jag hade ju räknat med att bara jobba 3 dagar på 2 veckor men istället så blev det 7. Redan där sprack min planering. Sen att vi har lite IKEA grejer att hänga upp och en massa annat pyssel gör ju inte saken bättre.

Nu har jag inte tid att sitta här längre, måste börja måla väggarna i badrummet nu på stört!

Kanske lägger upp bilder på köket sen!

Dags för jobb igen!

Jag var som inställd på att jag skulle få sova till kl 10 idag men sen kom jag ju på att jag skulle vara hos bettfysiologen 8.30. Så ingen sovmorgon fick jag.

Idag har jag massor som jag ska hinna med, tanken var ju att jag skulle vara ledig idag för att hinna med allt men jag kunde inte tacka nej till jobb så jag åker dit. Blir nog bara ett par timmar, och innan jag börjar så ska jag åka förbi posten och skicka iväg datorn. Då får jag iallafall något strykt från listan.

Lappen har kommit!

Min retur lapp för datorn trillade ner i brevlådan idag! Så nu har jag slagit in den ordentligt och skrivit felbeskrivning och sånt. Servicen skulle ta 1-3 veckor. Så förhoppningsvis är den klar när jag kommer hem, skulle dock inte tro det men hoppas kan man ju alltid göra.

Idag var jag iallafall på jobbet till strax eter 16, jobbade över 2 timmar men det gör inte mig något. Fick ju min löneförhöjning iallafall, och imorgon ska jag dit igen och jobba lunch. Efter det är det semester!! Om dom inte ber mig jobba onsdag också vill säga. Bra med pengar, helt klart!

När jag slutade jobbet så har vi varit i Antnäs och klippt oss. Vi blev båda väldigt nöjda :) Så mycket skönare med lite tunnare hår på sommaren, plus att jag fick lite volym i mitt annars livlösa hår!

Färdig pysslat för idag

En liten stund efter att jag skrivit förra inlägget så var Tobbe klar med handtagen så då packade vi in oss själva, Hemi och en massa skräp i bilen och for iväg till Sunderbyn. Blev bjudna på middag och sen åkte vi vidare till Antnäs för att städa huset. Dom kommer nämligen hem från Gotland idag så vi tänkte vara lite duktiga. Hoppas ni blir glada :)

Snart kommer Tobbe hem, han har varit iväg och fiskat, medans har jag sågat en hylla + vägg skenor som ska upp på väggen i klädkammaren imorgon. Har även städat där inne, proppat ner alla verktyg m.m i dom nya trådbackarna så nu börjar det vara ordning och reda där inne!

Och jag hoppas för guds skull (eller försäkringsbolagets) att jag får min retur lapp imorgon så jag kan skicka iväg datorn på lagning. Den måste komma absolut senast på onsdag för annars kommer jag inte kunna skicka iväg den förens jag kommer hem från Turkiet. Om inte någon snäll själ kan göra det åt mig vill säga :)

Nej nu blev det långt så jag ska gå och göra kväll. Gonatt!

Pyssel på hög nivå

Imorse så brassade jag, Martina, Emelie och Emil upp till IKEA för att shoppa lite. Handlade upp hela mitt presentkort som jag fick när jag köpte köket :) Det är kul när det är gratis helt enkelt. Så nu är det pyssel på hög nivå som gäller. Tobbe skruvar fast handtag till köksluckorna ich jag ska börja fixa med hyllor och lådor i garderoben. Äntlign kanske vi får någon ordning där inne.

När vi är klar med allt snickrande ska jag börja packa inför Turkiet hade jag tänkt. Eller iallafall ta fram lite kläder och sånt.


Midsommar firande

Igår var det ju som alla vet midsommar. Vi var ett gäng ute i Antnäs där vi grillade och drack öl. Eller, dom drack öl och jag höll mig nykter som vanligt :) När alla hade farit så hamnade vi i halvt koma i soffan innan vi gick över till sängen och jag somnade som en stock!

För en gångs skull så var jag duktig och tog fram kameran. Men självklart så var inte minneskortet där i, det är nämligen i min dator som är på lagnig. Lite typiskt måste jag erkänna. Tur att jag ska åka och hämta den på måndag.

Nu har jag precis kommit hem, Tobbe skulle stanna i Antnäs en stund men jag kände att jag behövde åka hem till katterna, och sen så har jag massor att göra eftersom att vi ska få besök som ville se hur vi har fått det i lägenheten. Så städa måste göras också. Det blir lite svårt bara eftersom min handled bara blir värre och värre, har till och med svårt att skriva här så jag kan nog absolut inte diska.

Midsommar

Jahapp, idag är det midsommar, och jag är inte direkt ett stort fan av högtider. Julafton är okej men resten kan man lika gärna skippa helt och hållet. Våra planer är iallafall att vara här ute i Antnäs och grilla lite. Dom ska väl dricka öl men jag ska hålla mig nykter eftersom att jag ska köra hem till stan ikväll. Tycker synd om katterna som har sovit själv inatt så jag ska åka hem och mysa med dom. Tobbe & Hemi stannar nog och sover här.

Imorgon på morgon hade jag tänkte att pyssla på med lite små saker som ska göras hemma. Bland annat måla bakom rören i sovrummet och limma dit lite tapeter och kanske måla badrummet. Hade varit väldigt skönt att vå göra bort det innan vi åker. Vi får stå ut med att åka till Antnäs eller Sunderbyn för att duscha dom närmaste dagarna. Sen är det bara lister som ska fixas och efter det blir det värdering.

Det var tur att vi köpte lägenheten

Nu har jag suttit och kollat runt på lite lägenheter inne i stan för att se vilken prisklass dom ligger på. Nu hittade jag en som var ganska lik våran som den såg ut när vi flyttade in, och högsta budet på den var 680.000kr. Alltså vi gjorde med andra ord ett väldigt bra köp eftersom vi fick våran för 550.000kr. När vi har fått dit alla lister så ska vi be en mäklare komma och värdera lägenheten så ska vi se om man kan få bort topplånet och kanske låna upp till ett badrum. Det hade varit grymt!

Vi har flyttat in i Antnäs en stund

Idag när jag slutade jobbet så for jag raka vägen hem för att laga mat och packa. Även fast man bara ska sova borta i 2 nätter så är det mycket som ska packas och kommas ihåg. Men likförbannat så glömde jag ta med mig lite smärtstillande, kroppen är ett rent helvete idag. Och min handled har också pajjat, så här lägligt till semestern. Kan det bli bättre? Vette tusan vad det är altlå, kan näst intill inte röra på handen över huvudtaget. Sen så ilar det ut i fingrarna och hela underarmen. Någon som vill byta?

Nu ska jag gå ut och sätta mig på altanen med min värme kudde och bara njuta av att vara ledig!

Viktiga saker

Nu ikväll har jag pysslat med viktiga saker, sånt som måste göras. Har bland annat tvättat kläder som ska med till Turkiet, skrivit en lista på det som måste handlas innan resan, stoppat in alla papper i pärmar, gjort i ordning räkningar som måste betalas innan vi åker och lite annat små pyssel.

Klockan börjar bli mycket nu så jag måste gå och lägga mig nu så jag orkar upp imorgon till jobbet. Och när Tobbe slutar ska vi åka och vaccinera Hemi (har varit lite seg med det), och sen kanske vi åker och sover över i Antnäs.

Dålig uppdatering

Jag har varit dålig på att uppdatera dom senaste dagarna, men det beror på att min dator är trasig så jag orkar in lägga in några bilder och så har jag fullt upp med The Sims ;) Haha.

Ingenting speciellt har hänt, har jobbat och städat typ. I vanlig ordning. Eller juste, jag och Tobbe var på bio för första gången tillsammans för nån dag sen. Myspys var det, vi var så där töntiga å satt å höll varandra i handen haha. Men det var kul, det ska vi göra fler gånger.

Har gjort lite nytta angående min dator också, har lämnat in den på Overclocker för att få ut bilderna, så jag får nog tillbaka den imorgon, sen så har jag ringt försäkringsbolaget som jag har min dator försäkring hos och dom skulle skicka hem en retur lapp idag så jag hinner förhoppningsvis få den innan vi åker till Turkiet. Har varit grymt skönt att ha den på lagning medans vi är där när jag ändå inte ska använda den.

Kvällens plan var att surfa runt lite på IKEAs hemsida, jag och Emelie ska nämligen dit på söndag och shoppa loss. Har ju nämligen lite presentkort där, 1350kr närmare bestämt. Så jag tänkte handla det som vi glömde sist och lite andra små grejer.

Det är ju jobbigt att jobba :p

Jag är helt färdig efter denna dag. Min rygg är helt slut så jag ska nog lägga mig på spikmattan en stund sen. Men det tar nog bara ett par dagar till innan kroppen vänjer sig med att gå omkring så länge :) Planen imorgon var att jag skulle jobba kväll men det ser ut som att det blir först lunch, sen hem å fixa lite och sen jobba kvällen också. Jag försöker tänka på lönen som trillar in snart, för jag är så trött!! Behöver verkligen sommarlov egentligen men jag har inte riktigt tid att vila :p

Nu ska jag läsa lite bloggar och sen nöta sims en stund. Efter det kanske man får något vettigt gjort. Förhoppningsvis.



Jag bjuder på en ganska gammal bild :)

Nu är jag officiellt en sims nörd

Jag har suttit och spelat The Sims i ett antal timmar. Man fastnar ju så lätt, men det är fan svårt att lära sig det nya, eller det är nytt för mig och gammalt för andra, haha. Men det börjar ta sig iallafall.

Nu är planet att tvätta bort ansiktet och sen hoppa i sängen. Jobbar lunch imorgon och innan det ska jag hinna iväg till sjukgymnasten för att få massage och skriva ett intyg till försäkringsbolaget. Kan bli stressigt men det ska nog gå bra. Och efter jobbet åker jag och lämnar in datorn på Overclockers så dom får plocka ut bilderna.

Min dator är död.

Helt ärligt så sörjer jag faktiskt. Igår spillde jag nämligen ut ett glas vin över min dator. Funkar den? Nej inte speciellt bra. Vad less jag blir, jag som precis bara 2 minuter innan installerade klart The Sims på den. Så imorgon ska jag åka in på overclockers och be dom ta fram bilderna och sen skickar jag iväg den på reparation. Kommer alltså vara utan den hur länge som helst. Det är skit, och typiskt.

Får helt enkelt installera sims och använda Tobbe's fula dator, för mamma å pappas får jag nog inte ta :p

Justin har fyllt år!

Igår var vi på kalas hos lille Justin som fyllde 2 år för ett par veckor sen.











Jag fick vara ledig idag!

Egentligen skulle jag ju ha åkt förbi till Kyrkbyn ikväll och jobbat ett par timmar men dom ringde för ett tag sen och sa att jag kunde vara ledig. Hur glad blev jag inte då? Jag kommer slippa stress och gorm ikväll med andra ord. Planen ser ut så att det blir förfest hos oss tror jag och sen blir det utgång. Troligvis Färjan om jag tar mig in annars blir det Allstar! Kommer nog bli en rolig kväll!!

Juste, Linn ska ta med sig The Sims 2 åt mig som jag skafå låna så ni kan ju gissa vad jag kommer göra varenda dag jag är ledig dom närmaste veckorna ;)

Lollo & Karin tog studenten igår!

Igår var det ju studenten för alla glada 3or. Egentligen skulle jag ha varit en av dom men eftersom att jag var rätt slö och hade en väldigt dålig kropp så hoppade jag av skolan.Lite ångest måste jag erkänna att jag hade när man såg mina gamla klasser gå ut. Men jag hade väldigt trevligt iallafall, började med att ta emot Karin när hon gick ut och sen traskade vi vidare för att ta emot Lollo. Efter studenten blev det fika i Sunderbyn hemma hos Lollo.











Ändrade planer

Det blir inget 2 års firande för våran del idag. Dom ringde nämligen från Kyrkbyn och frågade om jag kunde komma in och jobba. Eftersom jag tackade nej igår för att se Lollo på balen så ville jag inte tacka nej idag också. Så om en halv timme drygt ska jag hoppa in i bilen och åka iväg. Före det måste jag hinna duscha, äta middag och fixa mig. Hur jag nu ska hinna det är ju en bra fråga så nu måste jag sätta igång!

Och juste, YVE HAR KOMMIT HEM! Hon har varit i Australien sen i januari, tror ni jag blev nå förvånad när hon ringde? Så jag mötte upp henne så satte vi oss hos henne en stund och drack lite kaffe :)

2 år

Japp, idag har jag och Tobbe varit tillsammans i 2 år. Helt sjukt hur fort tiden har gått. Och vi har hunnit med en del kan man säga under dom här åren. Vi hade tänkt fira årsdagen med att gå ut och äta middag, han var sugen på Allstar så det får nog bli det, och sen ska vi hem och mysa i soffan framför en film. Inget storslaget alltså, men jag tycker att huvudsaken är att man för något tillsammans!


















Alla var så fina på balen!


Maria & Lollo


Jessica & hennes kompis


Tova & hennes kompis
Älskar Tova's klänning!!


Lollo & Alex


Ingrid & Anders


Åse & hennes kompis


Åh vad jag längtar tills jag och Tobbe ska gå på balen tillsammans!

Det är nog aldrig bra med för höga förväntningar

Jag är inte alls speciellt nöjd med besöket hos ortopeden. Vet inte riktigt varför men det kändes inte bra helt enkelt. Tur man man får skicka in flera intyg så jag ska snällt be Dan, min sjukgymnast att skriva ett också. Han har ju varit med under nästan hela tiden, och han var med när det var som värst. Så jag tror att han om någon kan skriva ett bra intyg. Får hoppas på att han vill göra det, men det tvekar jag inte en sekund på.

Nu hade jag iallafall tänkt att gå lös med alla städverktyg jag kan hitta. Jag och Tobbe firar nämligen 2 år imorgon så då vill jag att det ska vara fint och mysigt här hemma.

Och senare ikväll ska vi gå och kolla när Luluu går på balen :) Jag ska ta massor med bilder!

Dagen som jag har väntat länge på!

Idag är det den stora dagen som jag har väntat på i 5 år. Jag ska nämligen få invaliditetsbedömmas. Kl 13 är det dags och jag är faktiskt ganska nervös!! Jag har ingen aning om vad dom kommer att göra, men jag hoppas iallafall att det går bra och att försäkringsbolaget inte är allt för sega. Jag tycker att jag förtjänar en väldigt stor summa pengar för det jag har fått stå ut med så länge. Idag är det nacken som ska utredas, armen ska vi ta lite senare, i augusti får jag nämligen fota mitt ärr.

Men först ska jag kila iväg till skolan, det ända vi ska göra är att städa i köket och sen slutar vi. Och imorgon är sista dagen för det här läsåret. Hur underbart som helst ju :D



Jag är inte så intressant idag.

Eftersom det mesta är klart i köket så håller vi på med en massa små pyssel. Sånt där som man aldrig annars orkar göra. Så nu börjar det vara lite ordning här iallafall, ska snart gå ner och slänga det sista skräpet.
Imorgon åker Tobbe till soptippen och slänger kylen, spisen och allt annat skräp som är på släpet i Sunderbyn och på torsdag kommer Kenny hit och kopplar spis+ugn. Sen är vi nog klara. Eller okej, lister och sånt men det kommer nog inte komma dit inom den närmaste framtiden och jag känner oss rätt.

Jag har redan börjat planera för nästa IKEA sväng. Har ju faktiskt present kort på 1350kr och vi glömde köpa endel små saker när vi var där sist. Så jag kanske åker iväg dit på söndag och inhandlar det sista. Känns ju skönt när det är gratis ;)

Juste!!! Jag har klippt mig, och inte lite heller. Jag hatar verkligen att klippa av mitt långa hår men det behövdes verkligen, synd bara att jag verkligen inte passar i kort hår, hugaligen. Men sånt här måste också göras ibland. Tack för hjälpen Kajsa!

Jag skulle behöva en power nap

Det var ovanligt tungt att jobba idag även fast det var relativt lungt. Måste bero på att jag hade världens sämsta skor, men jag hade mina andra på skolan så jag hade inget val. Men nu är det bortgjort iallafall. Jobbar inte nästa gång förens på fredag, sen blir det lördag också.

Nu måstre jag passa på att vila några sekunder innan vi sätter igång med lägenheten igen. Massor ska hinnas med. Hade varit skönt om man hade lite energi till övers.

Ändrade planer

Skulle ju egentligen vara ledig idag, men då ringde dom från Kyrkbyn och frågade om jag kunde jobba så nu måste jag skynda lite. Bussen går om 20 minuter och jag sitter i morgon rock. Måste hinna ner till Ica och köpa något ätbart också. Hur ska detta gå :p

Det börjar närma sig nu

Det känns som att vi kommit en bit på vägen nu med köket. Har iallafall gjort bort det som tar mest tid. Det som är kvar att göras är att koppla in ugn+spishäll (Kenny kommer och fixar det på torsdag), stoppa dit sista glaset, slänga gamla vitvarorna, sätta dit handtag, köpa och sätta fast golvlister och dörrfoder och bygga en låda för fläkt röret. Sen är det helt klart där inne. Så jäkla snyggt blir det också!!!

Nu hade jag tänkt gå å skrubba bort ansiktet och borsta gaddarna för att sen hoppa i säng och sova som en stock. Hade tänkt försöka sova ut imorgon så jag orkar pyssla på senare på dagen. Vid 12 ska jag iallafall knalla till skolan (trots ledighet) och äta lunch.

Just nu!

Det går sakta men säkert frammåt i köket. Så här ser det ut just nu!


Våran nya kyl/frys med fingeravtrycks skydd.
Den är mycket större och snyggare än den gamla!


Har fått dit bänkskivor, lite glas och kranen!
Försök att inte se allt skit :p

Jag klarade det!!

Idag när vi kom till skolan så gick vi å frågade Hans hur det gick på prövningen. Och jag klarade det!!! Jag är så jäkla glad nu. Han använde ett ganska roligt uttryck också, "det var på musörat att ni klarade det" haha. Det här betyder alltså att det inte kommer att bli ett extra år för mig. Jag kommer alltså att ta studenten på riktigt om ett år!!

Fick veta betyg i Projekt & företagande och Arbetsmiljö & säkerhet också. Ett MVG och ett VG som hon kanske skulle ändra till ett MVG. Helt perfekt. Förstår inte riktigt hur ag har lyckats få dom här betygen. Två år är avklarade och jag har inte ett ända G.

Detta måste firas :D

Vi lägger ner verktygen för idag.

Vi har pysslat på i köket i princip oavbrutet sen kl 11 imorse. Inte konstigt att vi är trötta då. För någon timme sen sa min kropp att den inte ville vara med nå mer men jag fortsatte en stund till iallafall, och det kommer jag få sota för imorgon. Tur att jag knappt har någon skola då.

Det känns iallafall som att vi inte har kommit någonstans idag, när man kollar i köket så undrar man vad vi har gjort hela dagen, men vi har iallafall gjort bort allt som tar tid. Imorgon kommer dom ju hit med ugnen och kylen så då ska vi försöka ragga upp någon elektriker som kan hjälpa oss att koppla in ugnen. Någon som kan sånt kanske??

Nu blir det nog att gå ner och slänga lite kartonger, har en hel hög här i vardagsrummet och sen ska jag slänga mig i sängen.

Just nu


Idag är det renoveringsdag!

Vi har precis tagit oss upp ur sängen så nu ska vi sätta igång med köket. Eller ja, Tobbe lär väl hålla på med köket och jag röjer upp efter honom. Det brukar gå bäst så. Sen kanske hans pappa skulle komma hit och hjälpa till också. Jag sätter nog igång med städningen på en gång så hinner jag få bort lite innan han ska börja snickra och gorma. Fan vad snyggt det kommer bli, jag lägger in lite bilder senare på hur det blir :)



Jag har ju mina idéer ibland.

Tobbe for iväg med Patrik och Lillen tidigare så jag låg i soffan och funderade vad jag skulle hitta på. Efter ungefär en liter red bull så var jag inte alls trött så jag bestämde mig för att måla taket i köket. Sagt och gjort så nu är det klart. Det var lika att göra bort det nu medans bänkskivorna är borta för annars måste man vara så försiktig och då tar det alldeles för lång tid för min smak.

Min älskling har ändå hunnit med lite i köket idag, bland annat slitit ut dom gamla bänkskivorna, stängt av vattnet, tagit bort glaset och dragit lös diskbänken. Imorgon ska vi försöka hinna med att få dit allt och sen kanske åka en sväng till Sunderbyn.


Jag påminner om hur köket såg ut när vi flyttade in. Hemskt faktiskt.

Nya pjux

Igår när jag och mamsen knallade runt på stan så köpte jag mig ett par gladiator sandaler. Jag har haft en bild i huvudet hur länge som helst på hur dom ska se ut och dom här var det närmaste jag hittade. Ville dock egentligen ha svarta men vita får duga. Helt otroligt sköna är dom också!


Idag jag inte ett dugg pigg.

Igår var det helt dött på jobbet. Vi hade väl sammanlagt kanske 20 gäster på hela kvällen, så vi gick mest runt och gjorde ingenting. Kom iallafall hem ganska tidigt, låg i sängen redan 03.20, i vanliga fall brukar jag vara hemma vid 5. Imorse när Tobbe väckte mig ville jag inte alls kliva upp. När ska man vänja sig med att inte behöva sova 10 timmar per natt?

Nåja, nu är jag iallafall i Antnäs med Emil och Emelie medans Tobbe är i Piteå. När han kommer hem ska vi börja byta bänkskivor, diskho och blandare i köket. Äntligen! Har jag tur kanske jag får dit min sista  golvlist också. Fast det är nog inte så troligt.

Projekt badrum del.2


Så här såg det ut igår när jag målat första varvet. Det är redan väldigt
stor skillnad. Nu har jag precis målat andra varvet bakom alla rör och
runt listerna. Ska ner och fixa tvätten nu och sen målar jag på resten!

Som ni ser så målar jag bara halva badrummet nu. Resten blir senare!

Projekt badrum

Idag for jag iväg till storheden en sväng för att köpa ett handfat till badrummet, men jag kom därifrån med badrumsfärg istället. Så nu håller jag på för fullt med att måla väggarna i vårat gräsliga badrum. Blir grymt stor skillnad faktiskt. Men satan att sån där färg är dyr!! 2,5 liter för 300kr och då köpte jag ändå på Jula. När Tobbe har fått bort ett rör där innifrån ska jag fortsätta måla. Måste göra klart bakom rören och det är ett jäkla piller jobb måste jag säga. Kan tyvärr inte måla runt duschen nu, för man får nämligen inte blöta väggarna på en vecka så jag tänkte måla det dagen innan vi åker till Turkiet.






Så här såg det ut när vi flytta in,
kommer bli så jäkla snyggt när
jag är klar och har fått dit alla
saker som ska vara där!

Jag stannade hemma från skolan idag.

Igår kväll kände jag mig väldigt sliten och hängig så jag bestämde mig för att vara hemma idag. Jag ska framförallt försöka ta det ganska lungt. Förutom en sväng till Ormberget med Hemi, Jenny och Dolly. Hundarna ska få busa av sig lite :) Efter det blir det hem och vila! Eller ja, men mitt tålamod så blir det nog inte så mycket vila men ska hålla min inomhus iallafall. Måste ju faktiskt bli frisk snart! Jobbar dessutom imorgon..

Nej, nu måste jag ta på mig lite kläder och stoppa i mina linser. Sen kör jag Tobbe tillbaka till jobbet så jag får låna bilen :)



En snabb shopping runda

När jag slutade skolan så gick jag en snabbis på stan. Tanken var att jag skulle köpa en present åt Tobbe men jag kom hem med lite mer. Det blev iallafall en Tshirt åt Tobbe, en skit snygg kofta och en ansiktskräm åt mig. Skulle köpa solskyddsfaktor åt Tobbe också, men fyfan vad dyrt det är?? Nästan 200kr för en liten flaska? Helt sjukt ju.




Det är ju nästan så att det står mitt namn på den :)

När ska förkylningen börja ge med sig?

Jag har varit dunder förkyld sen i lördags. Och det har inte blivit en gnutta bättre. Imorgon stannar jag nog hemma från skolan så jag får vila upp mig för idag kan jag inte göra det. Får ju absolut inte missa prövningen, som jag förövrigt kanske inte klarar. Men det är ju bättre att försöka än att inte göra nånting alls.

Nu måste jag hoppa i lite kläder, hälla i mig sju liter hostmedicin och ta ett par panodil. Då kanske jag överlever denna långa dag. Tur att jag gjorde bort städningen igår! Tacka för det.


Matplatsen och nya soffkuddar


Jag tyckte att det blev skit bra med nya bordet och stolarna!


Tavlan ska upp på väggen och så har vi köpt en svart ryamatta som ska
ligga under bordet men Hemi hittade lite schampo flaskor imorse och
tömde dom på mattan så den hänger just nu på tork ute på balkongen.


Dom rosa kuddarna är nya. Tobbe är dock inte så imponerad av allt
rosa som jag släpar hem. Men jag påminner han om att det faktiskt
var han som valde den lila tapeten och då passar ju rosa in lite :)

IKEA prylar

Det ända som vi har fått iordning från IKEA är hyllinsatserna till expedit hyllan som står i köket. Dom två röda skåpen är nya och jag hittade dom i fyndhörnan för 90kr styck. Jag har faktiskt fortfarande inte hittat felet på dom så det var ju ett riktigt fynd :)



Imorgon blir vi av med köksbordet så då ska vi montera ihop det nya. Tror att det kommer bli skit snyggt!

Plugg plugg plugg

Hojaligen, lite sent påtänkt att jag har prövning i en hel kurs imorgon. Hämtade ut boken idag, så jag har bara en dag på mig att plugga. Väldigt kul när det handlar om ungefär 70 sidor att plugga in. Så nu vet jag iallafall vad jag kommer att få pyssla med hela kvällen.

Imorgon ska vi iallafall laga mat med killen som vann årets kock 2007 och direkt efter det har vi provet. Måste verkligen klara det också för annars kan det bli så att jag måste gå ett extra år iallafall. Varför lär man sig aldrig att börja läsa på i tid så man slipper den här stressen?? Nåja, bara ett fåtal skoldagar kvar nu innan sommarlovet så jag håller ut!

Om jag får någon tid över så måste jag städa. Har iallafall fått undan en del av IKEA sakerna nu så man iallafall ser golvet i vardagsrummet. Måste försöka montera allting i helgen så man slipper allt kaos.

Bort med skräpet!

Efter att vi fått i oss lite middag så kilade vi iväg till Sunderbyn och hämtade släpet. Har fyllt det med massor av skräp som ska till tippen. Skönt att få bort en liten del av kaoset iallafall. Nu hade jag tänkt fixa till i klädkammaren. Har nämligen slängt garderoben dom stod där inne och som nu ska ersättas av en ny klädstång och trådbackar. Det kommer nog att bli mycket rymligare där inne!

Sen blir det att sova, måste försöka bli friskt nu. Är ju faktiskt bara 3 veckor till vi åker till Turkiet nu och då vill jag ju vara på topp :)

Jag sov bort halva dagen.

Igår när jag gick och la mig så kändes det som att jag var dyng full. Min kropp sa nog ifrån efter helgens aktiviteter. Nu har jag iallafall insett att jag inte klarar av att lyfta tunga IKEA kartonger, jobba 12 timmar, hoppa studsmatta och vara sjuk. Allting på en och samma helg. Det är bara ett tecken på att jag måste börja vara lite rädd om mig själv för så här kan det inte fortsätta. Jag har alltid varit dålig på att lyssna på kroppens signaler men det ska det bli ändring på nu.

När jag klev upp imorse så kom Lollo hit och hängde lite gäng, sen körde vi Tobbe till jobbet och åkte vidare till Ormberget. Har varit där och kastat lite boll med Hemi och han var helt överlycklig. Och nu är han gode trött, han fick springa efter bollen i drygt en halvtimme och sen la han sig bara ner i gräset och flåsade, då bestämde vi att det var dags att åka hem.

Idag ska jag försöka ta det ganska lugnt. Planen är väl att fixa dom sista stolarna och sen kanske åka iväg och lämna dom och bordet till Kryckan's mamma så vi kan skruva ihop vårat nya bord :)

RSS 2.0
Reggad på Commo.se