Ny frisyr

Jag äntligen fått mitt hår fixat! Frida var snäll och hjälpte mig med utväxten och lite klippning. Ingen stor förändring men jag är jätte nöjd. Vi har bestämt oss för att börja träna tillsammans också, på måndag sätter vi igång med ett spinning pass. Vårat mål är att köra iallafall två gånger i veckan, sen får vi se om vi ökar eller inte. Det är ju en bit på vägen iallafall :)

Nu hade jag tänkt göra mig redo för sängen, ska sova ut ordentligt imorgon för jag börjar inte skolan förens kl 14.

Tiden går så fort

Idag är det onsdag och mer än halva skolveckan är redan över. Det betyder att det snart är höst lov och då ska jag njuta av ledigheten!

Vid 18 tiden ska jag knalla iväg till Frida så ska hon få hjälpa mig med håret, ska både klippa och färga. Känner att jag behöver en liten förändring, är så less på mitt livlösa hår! Är sugen på en rejäl uppklippning och kanske en sne lugg? :) Det blir nog bra, hon är ju så duktig min Frida!

Nu hade jag tänkt plugga lite innan det blir dags för middag. Vill bli klar med den här prövningen så fort som möjligt!

En liten extra slant

Den här dagen har bestått av utvecklingssamtal, ölprovning, lyxfällan, middag på Allstar  och lite handling på storheden.

När jag kom hem från skolan imorse hade jag fått brev från försäkringsbolaget. Öppnade det snabbare än blixten och såg att jag hade fått min ersättning för ärret efter operationen. Är inte nöjd med summan, men med tanke på att jag kommer få dubbla alla invaliditetspengar så känns det som att det inte gör lika mycket.

För att fira tänkte jag shoppa lite, och jag hittade absolut ingenting!! Inget ovanligt, alltid när man vill köpa något så finns det inget man vill ha. Så vi bestämde oss för att gå ut och äta middag på Allstar. Det kändes bra att slösa lite, och sen slösade jag lite mer när vi var och köpte nya tapeter till sovrummet. Nu kan jag känna mig nöjd en stund iallafall.

Vad är det roliga med hockey?

Vi har precis kommit hem efter att ha varit ute i Antnäs och ätit middag, lyckades somna på soffan en stund också. Just nu är det iallafall full rulle här hemma. 3 vänner + 2 hundar har kommit på besök för att kolla på hockeyn. Varför tycker alla att det är så himla roligt? Det är nästan så att jag hade kunnat betala för att slippa skiten. Ett gäng killar som alla jagar efter en svart liten grej? Helt idiotiskt. Tacka vet jag gymnastik, en riktig sport!


Jag vill inte vara sjuk!

Trots att jag knappt sovit något inatt på grund av hostan så släpade jag mig iväg till skolan, var med på två lektioner och sen knallade jag hem. Har lärt mig att jag verkligen måste ta det lugnt, speciellt när jag är sjuk. För med min kropp så blir allt 10 gånger värre när jag blir sjuk, så minsta lilla förkylning är ett rent helvete för mig. Så idag blir det bara vila, vila och vila. Kom ju faktiskt på att man kan kolla serier på TV3 Play så jag har roat mig med Lyxfällan i princip hela dagen.

Nu ska jag lägga mig i soffan igen och mysa med Hemi lite tills Tobbe kommer hem från jobbet. Då blir det mys med hela familjen!

Då var denna helgen över

Har haft en väldigt bra helg tycker jag, den har bastått av jobb och mys med familjen! Ett perfekt avslut på helgen kommer bli ett dopp i bubbelpoolen ikväll med min älskling och världens bästa Lillen.

Igår på jobbet fick jag agera bartender största delen av kvällen, och jag kan inte säga annat än att jag älskar det! Helt klart något som jag skulle vilja jobba med ett tag fram över.

Jag tackar världens bästa jobbar kompisar för en rolig helg, ser redan fram emot nästa gång!

MOJITO MADNESS ;)

Ikväll är det mojito madness på ICE som gäller,
blir mycket folk så jag ska jobba röven av mig!


Saturday

Hugaligen vad jag är trött idag. Det var en lugn kväll igår på jobbet, kommer nog bli mer drag idag hoppas jag. Lite nytta gjorde jag iallafall, fick nämligen blanda ett par drinkar, det tog sin tid men man måste ju börja nånstans. Låg i sängen redan kl 4 och vaknade kring 11 imorse. Borde ha sovit en stund till men jag kunde inte somna om..

Ikväll blir det jobb igen, MOJITO MADNESS står på schemat, tror att det bli skit kul!

Nu ska jag hoppa i duschen så man kanske piggnar till och sen ska jag göra ett ryck å röja upp lite här hemma!

My new lover

Helt fantastiskt god måste jag säga!

Ska åka förbi Willys och köpa hem några

så jag orkar med denna jobb helg.


Varför ska man lyckas bli sjuk hela tiden?

Igår när jag vaknade kände jag att en förkylning var på ingång, och nu när jag vaknade så var den här. Täppt näsa och huvudvärk. Som tur är så är det en väldigt lindrig förkylning, just nu iallafall. Så idag blir det väldigt lugna puckar så jag orkar jobba hela natten. Blir ju nattjobb imorgon också så jag får inte bli sjukare än vad jag redan är.


Storhandlingen är bortgjord!

Det blev inge bad idag, Tobbe skulle inte hinna och då skulle det bli så sent så vi får ta det någon annan dag istället, poolen finns ju faktiskt kvar. Så istället har jag gjort bort att storhandla, det är så skönt att göra det precis innan löning för då är man nästan ensam i affären. Nu måste jag bara orka packa upp maten också, om en stund, ska vila lite först bara. Hej undanflykter!

Lite besvärligt att bära allt det där + en Hemi från bilen.

Fick ju ett träningspass iallafall.


Då var det snart helg igen

Torsdagen är redan avklarad, gick bra i köket idag och vi fick smaska i oss en 4 rätters lunch, inte illa måste jag säga. Nu ser jag bara fram emot att bada bubbelpool ikväll, min kropp behöver verkligen det så här på hösten. Men innan det är dags att åka till Sunderbyn så ska det komma hit några och kolla på kattungarna, förhoppningsvis blir dom kära och tar dom allihopa ;) Inte så troligt men man kan ju alltid hoppas.

Nu måste jag göra ett ryck och städa lägenheten, ska nog springa ner på kiosken också och köpa en trisslott, facebook säger nämligen att jag har tur idag så det är ju värt ett försök iallafall!

Någon annan som är intresserad av mina små hjärtan?


Nu har jag landat hemma

Idag har det varit full rulle hela dagen. I korta drag kan man säga att det har varit en bra dag som har spenderats med många nära och kära. Bland annat ett x antal timmar med mina busiga damer i Mustangen, tänk att en bil kan göra en så lycklig, jag mår verkligen bra när jag sitter i den!

Nu blir det sängen, klockan ringer vid 7 tiden imorgon och jag behöver min långa sömn för att orka med. På kvällen blir det iallafall att bada bubbelpool hos mamma och pappa med ett par vänner.

Gokillen!

 

Han är så jäkla söt min lilla kille..


Tisdag

Idag känns det mycket bättre än vad det gjorde igår. Ökade min medicindos igår och det kändes faktiskt bra. Ska köra på med den dosen ett tag så får jag se om jag går ner igen eller om jag ökar ett snäpp till.

Gick till skolan iallafall, trots att jag inte tänkte det från början och när vi slutade så knallade jag in på H&M och unnade mig ett par nya mjukisbyxor. Måste dock byta dom till en annan storlek eftersom att dom var för korta men det fixar jag imorgon innan jag går till skolan.

Nu kom Tobbe precis hem med mat från dagobert så det ska vi mumsa i oss och den blir det mys i soffan resten av kvällen!

.........

Det är väldigt svårt att beskriva hur jag känner mig just nu. Lurad och besviken är en del av det. En sak är då säker, jag kommer aldrig mer sätta min fot på sjukhuset för där finns det inte en människa man kan lita på! Blir man lovad en sak så är det det som gäller och ingenting annat.

Tror att jag sjukskriver mig ett tag efter det här. Orkar inte med något just nu, allt är ett rent jävla helvete!

Min vackra Hemi!

 

 

 


Det blev ett jäkla drag igår!

Redan innan vi öppnade igår så stog det folk och hängde på låset, och det har nog inte hänt sen studenten! Riktigt kul var det iallafall och stressa fick jag. Kändes väldigt ovant att faktiskt jobba när man är på jobbet. Nu får man bara hoppas att det håller i sig och det tror jag faktiskt att det gör!

Imorse var jag knappt levande när Tobbe kom och väckte mig men jag hoppade i kläderna ändå och så brassade vi ut till Antnäs. Har hängt här hela dagen och nu ska vi vidare till Sunderbyn för att äta middag.


PARTY HARD!

PARTY HARD på ICE nattlkubb ikväll, kom!! ;D


Back in the days


En riktigt gammal bild, skulle tippa på typ 2003? :p


Lördag betyder jobb!

Igår spenderade jag min kväll med Yve hemma hos henne, blev idoltittande, kaffe och surr. Senare kom Martina och hämtade upp mig så raggade vi Mustang en stund, och jag måste ju säga att vi lätt var hetast i kommunen. Våran dans är inte heller att leka med, är nog inte nån som kan få den att se lika cool ut som vi kan ;)

Ikväll är det jobb som står på schemat, ser fram emot det! Tror att det kommer att bli drag ikväll och det hoppas jag att det blir också, är sugen på att stressa röven av mig!

Nu hade jag tänkt farma lite och sen gå ut och försöka få lite fina bilder på Hemi!


Nu kan man säga att det är helg!

Gud så skönt att det äntligen är helg. Den här veckan har varit trög och jobbig om vart annat. Avslutade veckan med lite orientering, inte direkt min favorit syssla men jäklar vad skönt det kändes när jag gick därifrån! Fick massor med motion och sen så har jag lyckats släpa mig dit ännu en gång trots att jag hatar det.

Nu hade jag tänkt göra lite nytta, plocka undan, tvätta en maskin och kanske knåpa ihop en annons för kattungarna. Sen tar jag helg på riktigt!

Inte så effektiv

Idag har jag inte fått så mycket gjort som det var tänkt. När vi hade handlat hundmat och lämnat papper så var jag så trött så det kändes som att jag skulle svimma. Så vi for raka vägen hem, sket i gymmet och slog på en film. Slocknade nog efter 10 minuter och sov i nästan 2 timmar. Efter att jag vaknat så har jag inte heller gjort speciellt mycket, plockat undan lite, bäddat rent, kollat lite på tv och inte så mycket annat.

Imorn är det skola fram tills kl 14 och sen blir det hem, troligtvis en power nap och när Tobbe slutar ska vi släpa oss iväg och träna. Blir nog inge festande på kvällen, kommer nog vara alldeles för trött och dålig i kroppen eftersom att jag har idrott.

Nu blir det sängen, kommer slockna på två sekunder känner jag.



Dom är söta när dom sover..

..och ibland när dom är vakna ;p



Nu blir det gymmet, köpa hundmat, lämna papper,
aktivera Hemi och sen hem till soffan och en film!

Pust

Idag hade jag sovmorgon till kl 13. Men jag klev ändå upp kl 8 för att åka till sjukgymnasten. Gode trött var jag och somnade till ett par gånger under behandligen. När jag kom hem därifrån satte vi igång med lite städning, som Tobbe gjorde klart medans jag var i skolan. Det var väldigt skönt att komma hem till en städad lägenhet. Nu är det bara tvätten som håller på att fixas och när den är klar ska vi åka ut till Antnäs och aktivera Hemi.

När vi kommer hem därifrån skulle jag tippa på att det blir film mys, jag var nämligen till Lillen igår och lånade en hel hög med filmer så vi ska ha något att göra :)

Lite hundträning

Idag har jag och Hemi hunnit vara och hälsat på Jenny. Vi tog en promenad runt Björx och sen fick Hemi prova lite agility för första gången, och jag kan inte påstå att han är en smart hund men han var ändå ganska duktig. Tror att jag måste snickra ihop lite hinder och sånt så man kan göra det fler gånger för det såg ut som att han tyckte att det var roligt.

Nu har jag precis kommit hem därifrån, helt slut och öm i händerna, måste verkligen köpa ett nytt koppel och träna mer på att gå fot! Gudars vad ont det gör!

En pytte liten Hemi!


Äntligen sovmorgon

Förra veckan kunde jag inte sova ut på någon sovmorgon som jag hade på grund av alla läkar besök. Men idag fick jag sova en stund längre. Vaknade till och med innan klockan rinde och det är inte illa!

Dagens planer är först skola till typ 16, sen blir det antingen en långprommis eller gymmet. Det lutar mest åt prommis eftersom att Tobbe är sjuk å jag hatar att träna själv :)

Nu måste jag svepa i mig lite cvitamin och sen knalla iväg till skolan!


Måndag igen

Imorse fick jag stressa, slog upp ögonen 07.48 så jag fick snabbt hoppa i kläderna och nästan springa till skolan. Sen har dagen rullat på ganska lugnt, sett film, räknat lite matte, bläddrat i en bibel och inte så mycket annat. Slocknade i soffan ganska direkt när jag kom hem och har nyss vaknat. Kan denna trötthet bara försvinna? Vill inte att det ska bli som det var förut, och jag känner att det är påväg och det gör mig förtvivlad. Vet som inte vars jag ska ta vägen.


Lugna söndag

Imorse slog jag inte upp ögonen förens kring 13 tiden. Men man får faktiskt sova så länge när man inte kommer hem ifrån jobbet förens 04.30. Iallafall så har vi hunnit vara och busa med Benzo en sväng, första gången dom träffades och det gick jätte bra, måste helt klart göra det fler gånger.

Efter det så har vi varit och hälsat på Emil och Emelie, dom har nämligen hämtat en liten valp och den var så jäkla söt, som en liten nalle! När vi varit där en stund så bjöd vi in oss på middag i sunderbyn, och sen blev det film med Patrik och Lillen.

Imorgon har jag skola till kl 15, och då ska jag fanimig ut på en lång promenad, måste börja röra på mig igen, tror att det kan vara en av orsakerna till att jag är konstant trött också.

Nej nu måste jag plugga lite innan jag slår igen ögonen, har nämligen ett litet prov imorgon som jag vill ha bra resultat på!

Igår blev det utgång!

Jag har varit sugen på utgång nu i flera veckor, så igår tog jag tag i saken och släpade med mig Tobbe och Lillen ut på Allstar. Det blev faktiskt en riktigt trevlig kväll, inga skandaler, bara trevligt. Landade hemma i sängen strax efter 3 och sen har jag sovit som en stock ända fram tills klockan blev efter 13.

Nu på morgonen har vi hunnit med bakis mat från Waldorf och så har jag städat åt katterna. Det är sjukt vilken skillnad det är att ha 5 istället för 2. Måste nämligen byta sanden flera gånger i veckan. Men det är sånt man får leva med när man är klantig nog att skjuta upp kastreringen för länge.

Iag är det lugna puckar som gäller, och senare ikväll blir det jobb på Ice. Hoppas på mycket folk ikväll så man slipper bli rastlös :)

Mina små bejbisar!

 


Det går bra nu!! :D

Imorse innan jag knallade iväg till tandläkaren så skickade jag in bilder på mitt ärr till försäkringsbolaget. Nu när jag kom hem såg jag att jag hade fått svar där det stod att ärendet tar ca 30 dagar. Sjukt snabbt tycker jag!! Hoppas nu bara att jag blir nöjd med summan dom ger mig, för jag orkar inte med ännu mera strul.

Har kollat upp också om man måste fixa läkar intyg från den behandlande läkaren och det behövde man inte göra, så mamma skulle prata med en läkare i Sunderbyn och se vad han säger, förhoppningsvis kan han skriva ett intyg men om det innebär att intyget inte blir lika bra så åker jag hellre den långa vägen till Umeå en gång till. Jag ska suga ut varenda öre jag kan få!

Försäkringspapper

Idag när jag kom hem hade jag fått en massa papper från mitt försäkringsbolag om både nacken och armbågen. Det går frammåt nu! Har fyllt i en fullmakt om att dom får kolla mina journaler, och skrivit upp alla läkare som försökt behandla min nacke. Ska gå och posta det om en stund och sen när Tobbe kommer hem så måste vi fota armen, glömmer varje dag men nu är det dags! Ska skicka in det på en gång och sen är det bara att hålla tummarna. Imorgon ringer jag till Umeå och bokar tid för invaliditetsbehandling, förhoppningsvis dröjer det inte så länge tills jag får komma. Vill bara få alla försäkringsgrejer ur världen, och förhoppningsvis får jag en väldigt stor summa också!


Myskväll!

Idag på eftermiddan knallade jag och Emelie iväg till solariumet och solade en stund, behövdes kan jag lova, nästan så att jag lyste av blekhet. Nu känns det iallafall bättre och lite Emelie-tid behövdes, var väldigt länge sen faktiskt.
När vi gick hem köpte vi med oss lite gotta eftersom vi tänkte se film och när vi kom hem så fick jag ett samtal av Lillen som ville hitta på något så han köpte med sig ännu mera gotta så har vi legat i soffan och sett film hela kvällen.

Nu är jag så trött att mina ögon håller på att falla igen så jag ska gå och göra mina kvällsbestyr och sen kolla lite house flipping på tv!

Tröttare får man leta efter

Jag förstår inte vars min sjuka trötthet kommer ifrån. Den senaste veckan har jag somnat till och från, även på lektioner. Och imorse var det näst intill omöjligt att ta sig upp ur sängen 8.30. Måste börja dricka järnbrus igen tror jag.

På morgonen har jag iallafall hunnit vara på sjukhuset hos min sjukgymnast och fått massage i 50 minuter. Tyvärr så har min nacke blivit mycke sämre på senaste tiden så nu måste jag dit minst en gång i veckan ett tag framöver. Får hoppas att det bara handlar om en kort period.

Nu har jag precis kommit ut från en lång dusch och ska börja göra mig redo för att gå till skolan, har bara en lektion idag så jag klagar absolut inte idag!

Hurtbulle

Vi lyckades!! Strax efter 18 knallade vi iväg till gymmet och körde ett pass. Gode skönt var det när det äntligen var över. Är egentligen ingen gymmare, hatar att sitta och lyfta skrot men det ger ju resultat så varför inte. Den här gången simmade vi inte men jag har bestämt att iallafall jag ska göra det nästa gång. Vårat första mål är att gå dit en gång i veckan till att börja med, om vi lägger till fler pass vet jag inte, det får vi se :)

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med en kopp thé och idol!

Jag är effektiv!

Idag har jag hunnit med en hel del och ännu mer ska jag hinna! Började dagen med ett besök hos Bettfysiologen, veckans första läkar besök. Gick som förväntat väldigt bra. Efterdet har jag städat, haft 2 lektioner och nu håller jag på tvätta. Skulle egentligen ha gjort det ikväll men såg att det fanns en ledig tid nu och det passar bättre. Kl 16.30 ska jag iväg på nästa läkar besök och efter det ska jag och Tobbe gymma och kanske simma efteråt. Förhoppningsvis så hinner jag en långprommis med Hemi också, annars går vi bara ut en stund och tränar lite.
På senaste tiden har han varit ganska stressad när vi går i stan, det betyder nog att jag har varit en dålig mamma på senaste tiden och tränat med han alldeles för tidigt, så nu jäklar ska det bli ändring. Ska prova att bara sitta still nånstans och göra ingenting, för det är då han blir stressad, även när man träffar någon och står still och pratar en stund, så det ska jag prova att köra på nu!

Nej nu ska jag plocka undan disk och städa åt katterna!



Holly och Dodge!


Grattis Sara!

Grattis till världens bästa Sara som fyller 18 år idag!!


Jag har varit duktig

Tyvärr så har vi inte hunnit fota min arm idag, så det får vi göra imorgon men därimot så har Lillen varit här och hjälpt mig med matten. Jag förstår han om han är less på mig men jag lyckades ändå lära mig lite iallafall. Tror att jag knåpade ihop 6 tal. Inte alls illa för att vara jag. Så tack Lillen för hjälpen!

Nu på kvällskvisten har grabbarna kollat film och jag har lallat på vid datorn i vanlig ordning. Undra när man ska skaffa sig ett liv? Typ när farmville lägger ner :p haha!

Skulle egentligen ha åkt till nautilus idag och skrivit om Tobbe's gymkort och köra ett träningspass + simning men det blev inte av så imorgon ska vi bannemig ta oss iväg. Om jag så ska dö på kuppen. Det är faktiskt skönt att träna, när man väl får fingrarna ur och går dit!

Fick en bild idag på mig och Patrik från hans födelsedagsfest,

och än en gång har jag konstaterat att vi inte är frisk på en fläck!


Slö skoldag och en raggarsväng

Idag slutade jag skolan kring 13, skippade matten igen. Jag känner att jag verkligen inte orkar gå dit förens någon gör mig smartare. Ska försöka läsa igenom lite nu och sen kanske Lillen kommer förbi och hjälper mig. Hoppas att han lyckas få mig att förstå lite iallafall.

Efter skolan gick jag och Linn å mötte upp min syster, for och hämtade Mustangen på pappa's jobb och raggade lite, efter det så har vi hunnit hämta Mr Pjukis på dagis och nu är jag i Antnäs. Vi tänkte laga oss lite mat och aktivera Hemi ordentligt.

När vi kommer hem ska Tobbe hjälpa mig att fota mitt ärr på armen så jag kan skicka in till försäkringsbolaget så jag får pengar nångång. Känner att dom behövs nu men det lär ju inte ske på en vecka direkt.. Som vanligt när man har med sånt folk att göra.

En lugn och skön söndag!

Igår kväll blev det jobb i Boden, väldigt lugn kväll så tiden gick ganska sakta. Sista timmen var vi då sysselsatta med skratt iallafall. Kom därifrån ovanligt tidigt, var hemma innan 4 och det har aldrig hänt tidigare.

Idag har dagen gått i lugnets tecken, började dagen med att hälsa på Tobbe's mormor i hennes nya lägenhet där vi blev bjudna på frukost/lunch/middag, vad man nu vill kalla det. Och sen blev det hemgån och lite städning innan mamma och faster kom hit och hälsade på.

På kvällskvisten har vi hunnit se en film och ätit popcorn i mängder, Wallander - Kuriren såg vi, grymt bra film måste jag säga.

Nu blir det snart sängen så jag orkar upp till skolan imorgon, ska försöka sova mig smart så jag kanske klarar av en lektion i Matte B.

Igår hade jag fullt upp

Jag började dagen med ett möte på banken, gode skönt att ha det bortgjort och nu blir lägenheten ett x antal hundra lappar billigare i månaden, inte klagar jag! Sen blev det skola ett par timmar för att sen åka till Tuna och hämta Lukas på dagis. Vi hann med ett besök hos hans morfar, storhandla och massor av mys och bus. Martina ringde senare på kvällen och frågade om han fick sova över och det fick han ju såklart göra. Ungen kom inte i säng förens vid 23, det passade nämligen inte tidigare så vi somnade allihopa på en gång och för en stund sen vaknade jag av att Lukas låg och pillade i mitt hår. Mys unge!!!

Idag har jag inte så mycket speciella planer, ska åka till Sunderbyn å lämna Pjukis, sen blir det väl ganska lugnt fram tills jag börjar jobba ikväll!

En dag i köket

Min dag har jag spenderats i köket på skolan. Till en början kände jag mig mest less och förvirrad men tillslut så gick det faktiskt ganska bra. Känner mig dock fortfarande ganska less, deppig helt enkelt. Just nu är vi i Antnäs igen, Tobbe ska nämligen hjälpa hans föräldrar med badrummet :)

När jag kom hem från skolan så ringde en förtvivlad Yve och frågade om jag kunde komma förbi med mat åt henne, självklart sa jag och knallade iväg. Blev fast där i två timmar och surrade skit tills det blev dags att åka. Var länge sen jag träffade henne och det måste ske oftare.

Eftersom att huvudvärken smyger sig på mer för varje sekund som går så tänkte jag slå mig ner i soffan och vila ett par minuter.

Min kväll kommer att bestå av..


Shoe shopping!




Dessa blev lite konstiga på bild, mycket snyggare när dom är på :)
Snart måste jag nog köpa en till byrå till mina skor..


Tisdag

Idag hade jag kortare skoldag än jag trodde, enligt schema skulle vi sluta 16.45 men vi fick sluta kring 14, och jag tror inte att någon klagade. Jag och Linn gick iallafall på stan en sväng och inhalndlade block och andra nödvändigheter.

Just nu är vi ute i Antnäs, blev bjudna på middag och nu håller Tobbe på att hjälpa dom med deras badrum. När han är klar ska vi åka och handla lite, om vi hinner vill säga. Efter det blir det nog film, Seven Pounds.

Om jag kommer ihåg så ska jag fota mina nya skor och lägga upp bild här, han faktiskt hunnit inviga båda paren redan, och inge skavsår ännu. Måste vara rekord!

RSS 2.0
Reggad på Commo.se