Två snygga grabbar!

När vi kom hem till mamma och pappa så var Lukas där, nu för tiden får man knappt ta kort på han utan det är han som ska vara bakom kameran och ta kort. Blev iallafall två bilder på monstret!

 


12 timmar

Igår jobbade jag tolv timmar istället för tio, var knappt trött när jag egentligen skulle sluta så jag körde på ett tag till. Trivs väldigt bra att jobba nattklubb så det var bara roligt. Det ända som är jobbigt är att varva ner när man kommer hem. Det är ingen idé att gå och lägga sig på en gång så jag sitter alltid och slö kollar tv eller något sånt.

Idag klev jag upp kring 12, pigg och utvilad. Tobbe har precis klivit upp och när vi är klara ska vi åka ut till storheden och kolla på en vardagsrumsmatta och kanske handla lite. Efter det blir det middag i Sunderbyn, ska även hämta mina nya gardiner som jag och mamma beställde för ett par dagar sen. Tror att det blir skit snyggt i sovrummet med dom!

Jobb!!

Idag jobbar jag mellan 13-23.




Ännu en fredag

Äntligen är jag hemma i soffan, känns skönt att veta att jag kan ligga här till kl 12 imorgon om jag vill. Kommer nog inte göra det, men det är ändå skönt att veta att jag kan.

Jag var skit duktig efter jag skrev sist, satt nämligen och pluggade i nästan 3 timmar. Det måste vara rekord från min sida. Så på söndag behöver jag bara gå igenom allt en extra gång + göra matten + skriva rapport. "Bara"

Har varit iväg och jobbat ett par timmar på Allstar, och av någon rolig anledning så har mina jobb skor börjat ge mig skavsår. Less blir jag för sånt svammel har jag inte tid med. Och ska inte skavsår komma när man precis köpt dom? Inte tre månader senare. Jag fattar ingenting.

Nåja nu ska jag slappa!

En väldigt kort skoldag

Idag började jag min skoldag med att baka äppelpaj med vanlijsås. Gick väldigt fort och nu är jag ett steg närmare att vara klar med min prövning. Bara fyra gånger kvar. Sen var det dags för matte prov. Gick åt skogen helt ärligt, 9/32 blev resultatet och det betyder omprov på måndag. Så nu har jag ännu ett prov att plugga till i helgen. Är bara ledig söndag så jag måste sätta igång att plugga lite nu. Inte speciellt kul med 4 prov på två dagar.


Massor med snö!

Igår jobbade jag som sagt en sväng på Allstar, ett riktigt skönt pass var det, lagomt mycket folk också. Kom mig iallafall hem strax efter 23 och jag höll bokstavligt talat på att blåsa bort. Huvva vilket jäkla väder. Och idag är det inte så mycket bättre. Termometern visar nämligen -17 grader. Inte kul.

Har iallafall inte skola förens kl 14 så jag hade tänkt försöka få lite ordning här hemma innan det. Måste dock vara försiktig då min kropp inte är i toppform idag. Igår mådde jag skit bra i kroppen så det är väl därför jag får ta smällen idag. Nåja, några panodil så kanske det känns lite bättre iallafall.

Nu ska jag koka the och sen slå på städmusiken på max!

Ett citat av en vän

Min vän Yve skrev en sak som faktiskt stämmer väldigt bra.

"Little Linnea Lundström is proof of pure strenght."

Onsdag

Vilken jävla snöstorm det är ute!! Färden till skolan gick ändå bra eftersom det inte hade börjat storma ordentligt, men när skolan slutade så stenvägrade jag att gå hem så snikade skjuts av en klasskompis. Huvva jag vill inte gå ut mer idag, tur att jag bor 2 minuters promenad från jobbet!

Det kommer att bli en lång dag idag. Började med skola 8.15 - 14.30 och om en stund blir det jobb 17 - 23. Kommer vara gode trött när jag kommer hem till sängen kan jag nog nästan lova.

Nu ska jag äta lite middag och sen göra mig redo för att traska till jobbet!

Ingen motivation

Jag har ingen som helst inspiration idag känner jag. För det första så klev jag upp före fan för att gå till skolan, var där i ca en timme. Kändes lagomt onödigt. Och sen när jag ska till sjukgymnasten så stressar jag så jag ska hinna med bussen, när jag kommer fram inser jag att jag är en timme för tidig. Suck! Fick iallafall komma in tidigare och han hade skrivit klart sjukintyget till mina lärare. Och mens värk har jag. Blä idag.

Imorgon får jag ta nya tag. Känner att jag skulle behöva någonting nytt, något stort. Gärna en större lägenhet så man slipper pressa ihop allt på minsta möjliga yta. Åh vad jobbigt.

Nej nu ska jag kika Grey's Anatomy och sen plocka undan i köket!

En effektiv dag

Innan jag gick till skolan så hann jag göra bort ganska många saker, körde ett yoga/styrkepass, körde igång en tvättmaskin, tömde diskmaskinen och plockade upp alla kläder från sovrummet. Kändes grymt skönt att komma hem och veta att det ända jag måste göra är att vika tvätt. Och det har jag också gjort bort nu så jag kan slappa hela kvällen med gott samvete. Kanske passar på att färga min utväxt!
Hade som sagt bara tre lektioner idag, och på min håltimme så passade jag på att göra prövningen som jag egentligen skulle ha gjort i slutet på dagen. Gick lika snabbt som jag hade tänkt mig så jag slutade redan kl 15.

Nä nu ska jag ta tag i middagen innan jag dör av hunger, får bli fiskpinnar och pommes idag :)

Ny vecka, nya tag!

Idag blev det en extra lång sovmorgon, skulle egentligen ha börjar om kl 10 men när jag loggar in på facebook så skriver en klasskompis att våran lärare inte är i skolan så vi fick sovmorgon till kl 12 istället. Jag klagar absolut inte, skulle nämligen ha haft prov på den lektionen som jag helt har glömt bort att plugga till.
Har alltså bara 3 lektioner idag, och jag kommer med all säkerhet att sluta före 17 eftersom jag bara ska göra en sallad på prövningen idag.

Nu ska jag passa på att slå igång en tvättmaskin så slipper jag göra det ikväll!

Jag är sugen på tatuering igen..

Någon blandning av det här skulle jag vilja ha :)


Min lediga söndag

Idag har jag min lediga dag som jag har sett fram emot. Planerna är att göra lite ärenden, typ handla. Hela vårat kök ekar tomt just nu så det är verkligen dags. Sen ska vi som sagt på husvisningen. När vi kollat på huset så ska vi knalla över till mamma och pappa, måste nämligen plugga lite matte, har prov på fredag.

Nu ska jag skriva en handlingslista och sen ska vi börja åka!

Trött!!

Blev 8 timmar på jobbet idag, var grymt seg i början men när det började rulla in folk så fick jag energi. Glömde dock helt bort att äta så jag har enbart fått i mig oboy och en macka idag. Inte så bra. Jäkligt typiskt också att jag har så svårt att äta så här sent, börjar bara må illa då men jag sprang iallafall iväg till Max och köpte hem en milkshake som jag sitter och smuttar i mig :)

Vi skulle egentligen ha åkt hem till Lillen och hängt ikväll men Tobbe har redan gått och lagt sig och jag ska snart göra detsamma så vi skiter i det.

Imorgon är jag ledig, och jag ska försöka att vila så gott som mitt tålamod räcker. Det ända jag har på schemat är en husvisning, och nej vi ska inte köpa hus, kollar bara för skojs skull :)

En jobb lördag

Igår kom jag mig ifrån jobbet kring 21 och när jag kom hem så satt Tobbe och Patrik här och drack öl. Efter en stund kom även Elina hit och socialiserade med oss. När dom skulle knalla vidare mot krogen så bestämde jag mig för att skippa det och gå och lägga mig istället. Det ångrar jag absolut inte idag, vaknade upp kring 9 helt utvilad trots att min nattsömn blivit störd flera gånger inatt.

Om en liten stund ska jag börja knalla iväg till jobbet, 12-20 står det på schemat idag!

Imorgon är min första lediga dag på 2½ vecka. Känns skönt men samtidigt inte, jag tycker inte direkt om att vara ledig, men min kropp behöver det!

Fredag!

Sista skoldagen på den här veckan är avklarad. Snabbt och enkelt gick det och nu har jag ganska nyss kommit hem. Höll nämligen min syster sällskap på hennes lunch när hon slutade.

Ikväll är det jobb som står på schemat, 16-23. Inte så långt pass med andra ord.

Nu hade jag iallafall tänkt köra lite yoga, duscha, äta och sen knalla till jobbet.

Ha en trevlig kväll!

Bildbomb!!

Lite bilder från dom senaste dagarna! Enjoy..


Tobbe dokumenterade min tofsfrilla


En glad Hemi


Världens sötaste Dolly!


Lukas fick kramas med mormor


Sen blev han påtvingad en extremt ful mössa

Flambering och praktikplats

Idag så hade vi inte restaurangen öppen i skolan pga för lite bokningar, men då passade vi på att träna flambering istället. Riktigt roligt var det och man sket ju nästan ner sig första gången. Kommer att bli kul att få göra det inför gästerna senare!

Fick även besked om min praktik, kommer att göra den på Olivers den här gången. Kul att få prova på ett till ställe, förhoppningsvis behöver jag inte vara så mycket i köket, och så hoppas jag att det inte krockar alldeles för mycket med min rehabilitering som kommer att pågå samtidigt som jag har praktik.

Nu ska jag köra lite yoga, röja undan och sen slänga mig i soffan framför tvn!


Gorm med pengar

Pratade just med min gamla chef, och jag fick höra att jag troligtvis inte kommer att få min lön som jag inte har fått ännu. Iallafall inte för oktober, så jag har alltså jobbat över 30 timmar GRATIS. Less är vad jag är just nu.

Drygt halva skolveckan bortgjord

Idag har jag stått i köket hela dagen. Mina höfter ville inte riktigt hänga med och huvudvärken har varit närvarande hela dagen. När vi nästan var klara så gick jag och pratade med min lärare om att få gå hem tidigare på onsdagar eftersom vi ändå bara städar på slutet, men det fick jag inte göra utan ett läkar intyg. Så jag ringde till min sjukgymnast och bad han skriva ett intyg + ett brev som berättar lite om mitt tillstånd och varför jag behöver gå hem tidigare. Hoppas att det är giltigt trots att det inte är från läkare. Det är ju ändå han som känner mig bäst och vet mest om mitt tillstånd så det borde räcka.

Jag fick iallafall skjuts hem från skolan, och då fick jag pussas med lilla Freja, en Amstaff tjej som är hur go som helst. Fick genast abstinens efter min lilla gris som har varit i Antnäs sen i måndags. Ikväll ska han iallafall få komma hem och sova!!

Min älskade lilla gris. Kolla så liten han var! Endast 8 veckor gammal :)


Min eftermiddag

Jag for som sagt iväg till sjukgymnasten tidigare. Vi diskuterade en stund innan det var dags för behandling och vi kom fram till att jag ska göra en 8 veckors rehabilitering. Det innebär att jag under 8 veckor kommer att vara på sjukhuset 3 gånger i veckan och träffa sjukgymnast, arbetsterapeut och kurator. Sistnämnda är jag väldigt skeptisk till men jag måste ge det en chans iallafall. Detta kommer att vara min första prioritering under dom här 8 veckorna, även fast det innebär att jag kommer att missa väldigt mycket skola. Men det är smällar man får ta. Frisk(are) ska jag då bli iallafall!

Sen så har jag gjort en annan sak idag som jag känner mig stolt över. Jag bidrog nämligen med en slant till Rädda Barnens insatser i Haiti. Gör det du också, skicka "katastrof" för att skänka 50kr, eller "10katastrof" för att skänka 10kr. Meddelandet skickar du till 72950.

19 januari

Ännu en skoldag avklarad. Till och med en med nästintill ingen huvudvärk. Hur bra är inte det? Väldigt skönt att en så enkel lösning som att inte ta med sig alla böcker kan underlätta mitt liv så här mycket. Fler förändringar ska självklart ske, men man får ta ett litet steg i taget.

Om en stund ska jag packa ihop lite grejer och åka iväg till sjukhuset för behandling. Fick flytta min tid lite så det inte blir så stressigt. Igår ringde jag nämligen till Martina och berättade att jag skulle hämta Lukas från dagis idag, det gick hon med på så direkt efter min behandling ska jag åka och hämta mosters gull! Har sån abstinens efter ungen så det är inte sant. Var alldeles för länge sen jag fick busa!

Nej nu ska jag dra en 20 minuters power vila innan det är dags att åka!

Kolla vad söt man kan vara :)


Ett till kort pass

Blev ett lika långt pass idag också, rätt skönt ändå så man är pigg imorgon. Har nämligen skola från 8-17 och sen ska jag eventuellt in och jobba en sväng på kvällen också. Hur jag ska orka det är ju en gåta. Kom på att jag inte hämtat ut min dricks från förra helgen och igår så jag gjorde det idag, väldigt passande med lite extra pengar måste jag säga!

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och plugga lite innan det är dags för dejt met John Blund. Ganska deprimerande att klocan ringer 06.45 imorgon. Huvvaligen!


Söndag

Då var det redan söndag igen, dock inte en ledig sådan men det gör ingenting för cash is king. Jag hade gärna följt med Tobbe till Antnäs när han for för ett tag sen, han och Hemi skulle ut i skogen och åka skidor, men jag får ju ändå inte åka nu så jag kan lika gärna jobba några timmar istället.

Strax måste jag börja göra mig redo för jobb eftersom jag börjar om drygt en timme. Slutar kring 23 ikväll och då måste jag plugga till provet imorgon. Sent ute i vanlig ordning!


Ett kort jobbpass

Igår kväll/natt knallade vi ut på Allstar en sväng för att kolla läget, blev där längre än jag tänkt så jag trodde inte att jag skulle orka upp imorse men jag vaknade faktiskt långt innan klockan ringde och var förvånansvärt pigg. Inte mig emot. Har iallafall hunnit med att jobba en sväng idag, skulle egentligen ha slutat kl 23 men det var så pass lugnt så jag fick knalla hem kl 20.

Nu har vi precis kommit hem från Elina och jag tänkte hoppa i säng på en gång så jag får sova ut ordentligt. Imorgon väntar jobb igen kl 14.

Ta mig till värmen!

Just nu är det utomlandsresor som susar omkring i mitt huvud. Jag behöver verkligen ta en sista minuten inom en snar framtid. I maj hade jag tänkt åka, får se om jag får med mig någon, i värsta fall får jag åka ensam, haha! Bort ska jag iallafall. Är lite sugen på typ Bulgarien, för inte kommer jag kunna åka till Indien och Thailand på samma år inte :p

Drömmer mig bort till Turkiet nu medans jag pysslar på här hemma!

 

 

 

 

 

 


Jag ska bli frisk!!!

Nu får det vara slut på allt som är negativt. Jag ska må bra!
Igår knåpade jag ihop en lista över saker som kan göras för att jag förhoppningsvis kunna bli frisk, eller iallafall må bättre någon gång i framtiden. En av punkterna var att köpa ett par ordentliga skor och ett par gele inlägg. Jag hoppas att det kommer att hjälpa. Det var ju dock den enklaste punkten att göra men jag vet att jag kan klara det här. Min sjukgymnast har alltid sagt att man måste vara en riktigt tjurskalle för att komma dit jag är idag med all smärta. Och om jag bara kan vända på steken så kan jag vara minst lika tjurig för att bli frisk. Jag ska klara det här och ni får följa med mig en bit på vägen!

Det stämmer ju ganska bra

När det nya året nu gör sitt intåg hamnar karriären överst på dagordningen, och en av de riktigt stora utmaningarna för dig handlar om hur det lyckas dig att få dina ambitioner att harmoniera med familjelivets alla krav. Du sätts under ett visst tryck, samtidigt som en hel del av det du önskar se hända dröjer. Du kan bli kvitt en del av trycket genom att justera planer så att du inte förväntar dig att kunna förverkliga något förrän till sommaren. Partners måste ta en del tuffa beslut under veckan, medan du kan unna dig att vara lite försiktigare. Även om nya omständigheter uppstår under de närmaste veckorna gör du ändå klokast i att sitta lugnt och vänta ut händelseutvecklingen.

Nere

Jag känner mig lite nere nu och jag har endel funderingar som måste redas ut genast. Jag återkommer när jag känner mig bättre.

Jag försöker tänka positivt

Idag mår min kropp fortfarande dåligt, även fast jag har varit på behandling idag. Jag är nästan säker på att stora delar av min smärta beror på skolan, att jag sitter still för mycket. För jag är helt slut när jag varit i skolan mellan 8-13.30 men om jag jobbar klarar jag av 12 timmar utan problem. Det låter väldigt konstigt men det är som att min kropp fastnar i fel läge när jag är still. Inte kul alls. Så nu kan jag inte göra annat än längta till studenten, för jag vet att jag kommer att må bättre när det här är över. Ungefär 5 månader kvar bara, det borde ju gå fort.

Nu ska jag plocka undan lite här och sen ska jag försöka somna tidigt, känner nämligen att en förkylning eller liknande är påväg och det har jag verkligen inte tid med!


Skolan har börjat = smärtattackerna kommer tillbaka

Idag var första skoldagen på det här året. Redan när kl var 10 så kände jag att min huvudvärk började smyga fram. Det blev bara värre och värre ju längre tiden gick, trots att jag lämnade väskan i skåpet en stund. Det slutade iallafall med att Tobbe fick hämta mig när jag slutade och när han släpper av mig vid porten så känner jag paniken komma krypandes. Direkt när jag kom in la jag mig på badrumsgolvet för att ha nära till toan ifall jag skulle behöva kräkas. Som tur var så slapp jag det idag, men jag lyckades tyvärr svimma två gånger. Ingen skada skedd. Efter några tabletter, redbull och vila så känner jag mig bättre.

Vårat vardagsrum

Jag fick kliva ett par timmar tidigare från jobbet så jag är hemma redan nu istället för efter kl 23. Det passade perfekt idag eftersom jag har ganska mycket som ska göras nu innan skolan sätter igång imorgon.
Slänger iallafall in lite bilder på vardagsrummet innan jag sätter igång!

 

 

 

 

 

 

 

 


En söndag

Vilket väder det är idag alltså. Hade gärna tagit en lååång promenad med älskling och Hemi, men det hinns inte med idag. Jobbade till kl 01 inatt och var inte i säng förens 03.30 och det resulterade i att jag nyss vaknade. Inte bra! Och om en stund så börjar jag jobba igen. Så hur mycket jag än vill njuta av det fina vädret så får jag helt enkelt göra det en annan dag, för jag måste passa på att jobba så mycket jag får.

Imorgon börjar skolan igen. Min sista termin på gymnasiet. Ikväll när jag kommer hem ska jag kolla igenom alla papper och kalendern och se vad som måste göras dom närmaste veckorna. Nu gäller det att vara så effektiv som möjligt för att få tiden att gå ihop. Kan ju säga att dom första 6 veckorna kommer att bli jobbiga men jag klarar det ändå.

Lördag

Lördag idag, och det betyder jobb för min del. Nu på dagen så har vi iallafall hunnit vara till Sunderbyn och hälsat på. Blev bjudna på bullar och kaffe innan det var dax att rulla tillbaka till stan.

Om två timmar börjar jag jobba, och jag har ingen aning när jag slutar, men det blir nångång i natt skulle jag tro. Så nu måste jag få i mig lite mat och hoppa i jobbkläderna!


Vårat badrum

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Duschväggen har kommit på plats och jag har bytt från brunt och turkost

till grönt och svart! Tycker att det blev riktigt bra, men det känns

fortfarande som att något saknas.

 

 


Dom senaste dagarna

Ja vad har jag gjort.. Har iallafall jobbat lunch både tisdag och onsdag. På tisdagen hann jag med en sväng på krogen också, spiknykter och jätte trött så kvällen blev relativt tidig. Sen så har vi hunnit med middag i både Sunderbyn och Antnäs. Och idag har jag shoppat lite nytt till badrummet. Blev less på att det var så tråkigt där inne så jag bestämde mig för gröna detaljer. Så ett par hundra lappar senare så blev det mycket finare där inne!

Nu hade jag tänkt lägga mig i sängen och läsa lite ur min nya bok, Snabba Cash. Måste ju läsa den eftersom vi tänkte gå och se den på bio när den haft premiär.

Imorgon slänger jag upp bilder på badrummet!

Mr Pjukis

Tänk att man kan vara så här söt!

 

Han fick snällt sitta på köksbänken med chipspåsen på nyårsafton!

 

Han spelade Just Dance på mitt Nintendo Wii


Nytt i vardagsrummet!

Köpte en till tv bänk på IKEA igår, blev mycket bättre :)

 

Köpte en stor blomma också, nu saknas det bara en palm till badrummet!

 

Börjar äntligen känna mig ganska nöjd med lägenheten, bara lite småsaker som måste fixas. Typ lampknappar och dölja sladdar och sånt.


Ikea och lite jobb

Imorse så brassade jag och Martina upp till IKEA så vi var där när dom öppnade. Och jag kan säga att det var ett smart drag att åka tidigt, när vi var klar där inne så var parkeringen full så vi missade ruschen. Jag är glad också för att det blev en ovanligt billig sväng idag!

Var iallafall hemma kring 15 och då var det bara att göra sig redo för jobb, blev ett kort pass på drygt 4 timmar men det är ju alltid nånting. Min kropp gillar korta pass, tyvärr så håller inte min ekonomi med om det :p

Nu ska jag äta lite middag, bättre sent än aldrig kan man ju säga och den blir det sängen!

Imorgon ska jag jobba lunch och sen slänger jag upp några bilder på det jag köpte på IKEA :)

Jag välkomnar det nya året

Vilket nyår alltså. Vi började med att äta god middag här hemma, oxfilé med tillbehör. Sen var det faktiskt ganska lugnt, det trillade in folk lite då och då och sen knallade vi ner till raketerna strax före tolvslaget. Raketerna var absolut ingenting att hänga i granen, tycker att dom bara blir sämre och sämre. Efter det kom iallafall jag och Patrik på den dumma idén att vi skulle gå in på Färjan. Fri bar = dålig idé. Efter ett x antal vodka redbull och skumpa så var man ganska på lyset.

Dagen efter, alltså igår var ingen höjdare kan jag lova. Rörde knappt en fena på hela dagen och piggnade inte till ordentligt förens idag på dan. Det känns fortfarande i kroppen så nu kommer det bli lugnt ett tag fram över.

Ikväll blir det bara mys i soffan. Tobbe är och köper hem lite gotta nu och när han kommer blir det säkert någon film eller liknande!

Imorgon har jag fullt schema, på morgonen brassar jag och min syster upp till Haparanda för att gå på IKEA och sen när jag kommer hem så knallar jag vidare till jobbet!

RSS 2.0
Reggad på Commo.se