En kväll för mig själv

När vi kom hem från Sunderbyn åkte Tobbe iväg med grabbarna och fiskade. Så jag har pysslat på här hemma alldeles själv. Eller Hemi är ju hemma men han har sprungit omkring så mycket i Antnäs idag så han har inte rört en fena sen vi kom hem. Har bland annat bytt två köksluckor och byggt ihop ett bänkskåp som ska agera badrumsskåp. Blir nog bra när det nu blir klart :)

Nu har Tobbe precis kommit hem så jag tänkte krama lite på han och sen gå och lägga mig. Är ledig imorgon men jag ska ändå försöka ta mig upp i tid så jag får någonting gjort. En lång promenad ska hinnas med och även lite städning. Inte för att det är så stor idé när det är fullt med IKEA kartonger i hela lägenheten :p



Vilket jäkla väder alltså :)

Det blev lite sent igår som vanligt dom senaste lördagarna. Kom inte hem förens 05.15 och då var det så ljust så jag inte kunde somna. Slocknade nog kring 6, och klockan 12 imorse ringde larmet på telefonen. Då var det bara att slänga på sig bikinin och åka ut till Antnäs. Var där i ett par timmar, hoppade studsmatta, fikade tårta, solade och busade med hundarna. Har fått mig lite färg iallafall :) Efter Antnäs så for vi ut till Sunderbyn för att käka middag, där blev vi dock inte kvar så länge. Har ju lyckats bli dunder förkyld så jag känner mig inte så pigg. Höll till och med på tappa rösten igår.











Lite bilder från dagen


Pärlan :)


Oscar, Matte och lill vovven




Mustangerna stod uppradade :)


Min framtida :D







Det kommer att vara full rulle hela dagen!

Jag känner lite ångest för att jag sovit så länge med tanke på allt som ska göras idag.

- Hämta Mustangen i Sunderbyn, dra några varv och sen bilutställning.
- Plocka upp Martina och Lukas och dra några fler varv
- Byta bil, full fart hem och göra middag.
- Jobba i Kyrkbyn kl 17-21.30
- Jobba i Boden kl 22-04

Och därimellan ska vi försöka få ihop lite av IKEA sakerna som är över hela lägenheten. Hur ska man hinna med allt idag?

Vi har shoppat idag

Direkt när Tobbe slutade så brassade vi iväg till IKEA.



Man kan säga att vi shoppade en del.
Kvittot är ungefär en meter långt och jag
blev 19.000 kr fattigare. Men så är det
ibland. Kyl/frys & ugn kommer senare!



Friday i'm in love

Fredag idag då. Glömde helt bort att ställa ett larm igår så jag vaknade med panik 20 minuter innan bussen till sjukhuset skulle gå. Upp och hoppa i kläderna och sen springa till bussen. Hann i tid och fick massage i 40 minuter. Välbehövligt!

Nu har jag precis kommit hem, satte mig ute på balkongen men det var inte speciellt varmt där så jag tänkte passa på att pyssla lite här hemma. Måste vara städat om vi ska åka på IKEA för annars blir det totalt kaos här i lägenheten när vi kommer hem med allt nytt!!

Juste, tror ni att jag är nå avis på Linn och Grew eller? Dom åker nämligen till Spanien, Magaluf idag. Jag vill också till solen nu! Men jag får glatt vänta i 4 veckor till det blir Alanya för min del.


Min kära systerson!





Imorgon blir det kanske IKEA

Åh vad jag älskar att sitta och kolla på grejer till lägenheten. Har suttit och kollat på IKEAs hemsida nu senaste timmen. Och imorgon ska vi gå på banken och se över lånen och troligtvis ta ut mina fonder. Tar jag ut fonderna så kommer vi åka raka vägen till IKEA och inhandla massor med grejer till lägenheten. Listan är ett A4 redan nu och sen hittar man massor när man är där. Nog kommer det att svida när jag drar bankomat kortet men det kommer att vara värt det.





Här är en liten del av det vi ska inhandla!


Bettfysiolog

Har hunnit vara på vårdcentralen nu. Hon kom fram till att min huvudvärk nog beror mycket på min käke? Jag har aldrig tänkt på att det gjort ont där men nu när hon höll på känna i mitt ansikte så ville jag skrika. Ont gjorde det så hon skickade en remiss till en bettfysiolog. Ska tydligen få en bettskena som jag ska ha när jag sover. Hoppas verkligen att det blir lite bättre av det. Fast jag vet att mycket av huvudvärken beror på mina nackskador och det är inte så lätt att göra något åt men jag hoppas iallafall att det blir bättre.

Varför tycker inte trådlöst internet om mig?

Nu har vi haft trådlöst internet i nästan en vecka. Och varenda jävla morgon när jag slår på datorn för att läsa lite bloggar så funkar inte skiten. Men när Tobbe sätter sig så funkar det. Är inte det lite konstigt? Så jag måste alltså koppla ur skiten och använda sladden hela tiden. Då är det ju jävligt nödvändigt att ens ha trådlöst? Varje morgon blir jag lika förbannad. Det blir ju inte bättre av att jag har dåligt morgon humör redan innan jag sätter mig vid datorn.

Om 45 minuter ska jag vara på vårdcentralen. Ska dit för att kolla upp min konstanta huvudvärk. Inte för att dom kommer att kunna göra något eftersom att dom oftast bara skriver ut panodil men jag hoppas att dom skickar iväg en remiss till något vettigare ställe. Planen var att jag skulle ta en promenad dit, men det är storm och regnar ute så mamma ska plocka upp mig istället för hon ville följa med dit.

Att man kan vara så mesig

Alltså, jag måste ju vara en tönt. Varenda onsdag vid den här tiden ligger jag i soffan och gråter. Varför? Jo för att jag kollar Grey's Anatomy. Hur kan man bli så påverkad av en TV serie så det känns som att man lever i deras värd och att dom är ens vänner? Idag så gifte dom sig iallafall, och jag storlipade. Jag vill också gifta mig en vacker dag. Ha världens finaste klänning och få stå där med världens bästa kille och att alla våra vänner och våra familjer ska vara där.



Jag är stolt över mig själv.

Nu är jag gode stolt över mig själv. Trots att jag hade väldigt ont i mina höfter idag så åkte jag iväg till Ormberget och orienterade runt en bana som var 5 km. Det är inte illa pinkat med tanke på höfterna. Hemi fick följa med och springa lös. Tror ni att han var glad eller? Har lite ångest för att jag inte hade med mig kameran faktiskt. Han såg så jäkla glad ut när han sprang fram och tillbaka i skogen. Det måste vi helt klart göra fler gånger. Fick ju dagens motion också, 1 timmes promenad.

När Tobbe hade hämtat mig där borta så for vi hem och duschade och gjorde oss klara för att gå ut och äta. Waldorf blev det, vitlöksbröd och tre små rätter. Nu ligger jag nästan i koma och Tobbe har åkt iväg för att fiska. Jag som ville mysa, men det får vi göra när han kommer hem :)


Jag älskar dig hjärtat!


Världens finaste killar!

Hur kan jag ha sån tur att jag har världens finaste killar??





Jag tycker verkligen inte om regn

Imorse när jag vaknade och hörde att det regnade så blev jag genast mycket tröttare och fantiserade om hur skönt det hade varit att sova en stund till. Men upp och hoppa var det som gällde. Ont i höfterna hade jag så fort jag klev upp ur sängen. Great, måste bero på regnet och att jag gick en mil i måndags. For iallafall iväg till skolan och efter en stund så kändes det som att jag hade knivar i höfterna så Tobbe fick komma dit med lite smärtstillande vilket resulterade i en väldigt seg och trög Linnea. För en halvtimme sen kände jag att jag inte orkade stå nå mer så då kom Martina och hämtade mig. Har precis kommit hem, ska lägga mig på spikmattan i några minuter, hoppas att det gör susen så jag kan göra bort den där jävla orienteringen.

Pyssel på balkongen






Jag och mamma for ju iväg och handlade lite blommor. 400kr
slutade kalaser på och nu är balkongen mycket finare. Fick
äntligen använda mina trädgårdsverktyg :p

En helt onödig dag igen.

När vi kom till skolanb idag så hade vi lektion i 20 minuter. Fick lunch för att sen höra att vi inte har någon vettig lektion då heller. Jippie. Slutade iallafall med köket där vi faktiskt fick lite att göra iallafall. Jag hatar dom sista veckorna för dom är alltid så onödiga. Ett plus iallafall att jag är ledig på fredag. Lovely helt enkelt.

Om en liten stund så kommer mamma och hämtar upp mig här så ska vi åka och köpa lite blommor och sånt till min balkong. Jag är så dålig på sånt där så då är det bra att man har en mamma som kan det mesta :) Kanske dags att ta ut Hemi nu om jag ska hinna?



Pyssel i lägenheten


Jag blev rastlös så jag tapetserade sidorna på skåpen i köket


Har fått dit dörrlister i sovrummet. Imorgon ska vi stoppa dit lister runt
dörren till klädkammaren och resten av golvlisterna.


Nya mattan i vardagsrummet


Sånt man måste göra ibland.

Idag har vi gjort lite vuxen saker. Vi for iväg till storheden och köpte en rya matta, den var lite för liten bara men det får duga. Snygg färg är det iallafall. Sen for vi och storhandlade, och då menar jag storhandlade. 1500kr slutade kalaset på så nu är kyl, frys och skafferi proppfullt. Det fick oss att inse att en ny kyl & frys inte skulle sitta fel. Vill nog ha side by side men jag vet inte ännu. Det är ett senare bekymmer.

Nu har vi precis ätit lite kyckling sallad. Jag åt tills jag nästan dog för att det var så gott! Hur smidigt som helst med färdig tärnad kyckling måste jag säga.



När mat koman har lagt sig ska vi ta tag i sovrummet och få dit listerna, kanske sprayar eluttagen också så det blir gjort någon gång :)


Invaliditetsbedömning

Jag glömde ju helt bort att berätta en sak, hur man nu kan glömma något som gör en så glad vet jag inte. Pappret jag har väntat på i ganska precis 5 år har nu landat i min brevlåda. Hur glad blev jag? Jo ganska. Jag ska äntligen få åka till sjukhuset och göra en invaliditetsbedömning av min kropp så att jag ska kunna skicka in alla papper till försäkringsbolaget. Och efter allt jag har fått stå ut med dom senaste 5 åren så tycker jag att jag förtjänar en stor summa pengar. Inte för att pengar läker såren men det känns iallafall lite bättre. Den här bedömningen kommer inte ha något med min armbåge att göra, utan nu är det resten av kroppen. Armbågen kommer att få en egen utredning. Ska kolla upp så jag är påläst om allt, bland annat så är jag lite sugen på att stämma sjukhuset. Tänk om man hade bott i USA, hade nog varit moljonär vid det här laget.

En skön men seg dag

Imorse hade jag lite sovmorgon, klev upp kring 8 och gjorde mig klar för skolan. Första lektionen var idrott och då hade vi kommit överens om att vi skulle gå en mil så slipper vi göra det på lördag. Helt underbart härligt var det att få komma ut och röra på sig lite. Gick förbi här och hämtade Hemi så han fick följa också. En ny kärlek har han då hittat, nämligen Alice. Och juste, 2 hundar mötte vi på promenaden och skällde inte nån av gångerna. Inte ens lite. Gud så skönt att det går frammåt för oss.

Nu är jag hemma en sväng, vi hade ingen engelska så jag börjar inte förens 15.40 så jag tänkte passa på att städa lite nu så jag slipper göra det sen. Måste hinna skriva en handlingslista också.



Lukas 24 maj









Full fart hela dagen

Direkt när vi vaknade gjorde vi oss i ordning och for ut på en rantarsväng. Började med Dollar där vi inhandlade diverse nödvändigheter till våra små barn, efter det kilade vi vidare till Storheden och handlade dörr foder till sovrummet. Så nu har vi köpt allt material för att få sovrummet färdigt så nu måste man bara få fingrarna ur röven och göra det klart, förhoppningsvis under veckan :) Sen kommer vi ligga lågt med renoveringen ett tag. När vi hade varit på Storheden kilade vi vidare till Sunderbyn och plockade upp Lukas och kilade vidare till Antnäs så både han och Hemi skulle få leka. Vi har hoppat studsmatta, gungat och fikat. Kom hem därifrån kring 18 och då kom Daniel hit och fixade det sista med vårat köksbord så nu ser det nästan ut som nytt!

Man blir så trött av att jobba

Igår jobbade jag ju som sagt 12 timmar. Och allvarligt så trodde jag att jag skulle vara mycket tröttare än vad jag faktiskt var. När jag kom till Boden var jag bara lite små seg men kom igång efter en stund. Det känns då jävligt skönt nu så här dagen efter att jag tog båda passen. Det sitter fint i börsen iallafall ;)

Idag är planen att vi ska vara barnvakt åt Pjukis. Jag hade velat åka på Leos Lekland, hade fan varit roligt. Har man med sig ett barn så har man ju en ursäkt att få leka iallafall ;)


Min dag började inte bra

Hugaligen vilket humör jag har varit på. Varför behöver vi inte gå in på. Nu ska jag iallafall börja röra mig mot Hertsön och hämta upp Alice. Vi ska iväg och servera på ett bröllop i Rutvik och sen förhoppningsvis om jag hinner så ska jag åka vidare till Boden och jobba också. Hade verkligen behövt hinna det om inte annat. Både för pengarnas skull och för att tänka på annat ett par timmar.

Nej nu måste jag kleta på nå smink och packa väskan med lite ombyte. 12 timmars pass (förhoppning)

Världens finaste Pjukis!











Shopping :)

Idag har jag faktiskt spenderat massa pengar på mig själv för en gångs skull. Alla mina pengar brukar gå till lägenheten men inte idag :)


Linne från H&M


Klänning från Gina Tricot


Kjol från Indiska


Bikini från H&M

Jag är en hurtbulle idag

Jag vaknade 07.30 av att Hemi hade hittat en pant flaska som var rolig att tugga på. Och det låter väldigt illa så jag försökte få han att komma å mysa så vi kunde sova en stund till men det ville han inte alls göra :p Så jag klev upp, tröttare än tröttast och satte mig i solen på balkongen en stund innan jag och Hemi gick ut på en lång promenad. Kunde gå i shorts och linne och ändå svettas. Hur skönt är inte det?

Om en liten stund tänkte jag hoppa in i duschen men först ska jag sätta mig på balkongen igen och njuta av att vi för en gångs skull har sol där! Senare blir det shopping, måste ju ha någon bikini när vi åker till Turkiet. Och där kom bikini ångesten. Hej.



Man får inte mycket gjort dagen efter

Fan vad vi har varit slöa idag. Helt galet slöa faktiskt. Vi har legat i soffan och sovit om vart annat i princip hela dagen. Förutom när vi har varit ut med Hemi. Så för en timme sen fick jag världens ångest för att inte ha gjort något så jag började städa. Alla flaskor och burkar är i påsar som ska slängas och tvätten har blivit vikt och instoppad i klädkammaren. Lite bättre känns det nu, men jag hade behövt gå ett varv runt sjön men jag orkar verkligen inte så jag får göra det imorn på morgon istället.






Fest på en onsdag.

Igår blev det som planerat lite fest. Jag, Elli, Sara, Tobbe, Patrik och Jocke var här hemma hos oss och hade lite förfest. Vi tjejer knallade vidare till Kafelino en sväng men jag kan inte påstå att det var speciellt roligt där så dit går jag nog inte igen på ett tag. När jag och Elli blev less på att vara där så gick vi vidare till All Star. Träffade massor med folk man känner och hade det allmänt trevligt. Sen blev det MAX och hemgång där mitt i natten. Slocknade som en stock. En väldigt rolig kväll helt enkelt.


Mitt hjärta!























Jag hittade en gammal bild


3 år sen typ

Elakhet som ger både skratt och dåligt samvete

Okej alltså. Det hände en skit rolig grej när jag och Alice gick hem från skolan. Det kommer inte låta kul att när jag skriver det men jag måste göra det iallafall. Vi gick från skolan och när vi hade kommit en bit så kommer det fram två utländska killar till oss. Dom frågar om vi tror på Jesus Kristus och hade sen en hel föreläsning om att gud är våran far och att man kan prata till honom och då svarar han tillbaka till hjärtat osv. Bara det är ju faktiskt ganska kul, att någon ska försöka få en att bli troende. Men inte nog med det, dom kunde knappt svenska så man förstog typ var tredje ord och tillslut kunde jag inte hålla mig längre. Jag försökte vara artig och säga "ursäkta men jag måste skratta lite". Jag dog nästan, för så kul var det, sitter till och med och små fnissar här för mig själv nu.
Nej, det måste helt klart upplevas!


Turkiet

Inatt har jag drömt om våran utomlandsresa. Det ska bli härligt att få komma bort en vecka och bara ta det lugnt i solen.
För exakt 3 år sen så var jag, mamma och Martina i Alanya, Turkiet. Och det var nog en av dom roligaste resorna vi har gjort :)








Lite lister har jag fått iallafall

Tobbe har stoppat in lister i klädkammaren. Tänk vad lite lister kan göra skillnad. Ser mycket mer städat ut där inne nu, så jag längtar tills vi fått in lister i resten av lägenheten också. I helgen kanske vi kommer oss iväg och köper dom sista :) Nu går det frammåt i full fart här. Börjar vara klart här nu! Förutom badrummet och vitvaror i köket såklart men sånt tar tid och kräver mycket pengar så..

Tidigare ikväll så har jag och Hemi hunnit med en prommis runt sjön. Var helt svettig när jag kom hem och gode skönt var det att få komma ut i friska luften en stund och rensa tankarna. Är nämligen ett pms monster idag och jag tycker synd om Tobbe som måste stå ut med det.

Nu hade jag tänkt se färdigt Desperata och hoppa i säng. Känns grymt skönt att inte behöva ha ångest för att man ska måsta plugga till något prov eller göra någon inlämningsuppgift så nu kan jag sova gott.



Jag tänkte göra ett ryck

Jag är helt sugen på att pyssla. Typ rensa eller vad som helst. Nog för att jag har gjort det ganska nyligt så känner jag att det börjar vara dags igen. Måste iallafall stoppa allt på rätt plats innan jag blir tokig av att det inte är ordning och att jag inte har full koll på exakt allt. Och ja jag vet, jag är ett freak men det gör ingenting :)
Sen när Tobbe kommer hem ska vi stoppa fast en till list, hänga upp en hylla och storstäda. Jag kan ju säga att jag blev måttligt förvånad när han frågade om vi kunde städa. Det händer typ.. Aldrig, så jag är ganska nöjd!



Idag i skolan har det rullat på som vanligt, gjort bort det sista NK provet någonsin, dock blev det bara ett godkänt men jag är nöjd med tanke på att jag gissade mig igenom frågorna igen :) Det kändes jäkligt skönt att få lämna tillbaka boken och veta att man bara behöver gå dit en gång till!

Det blev inte så mycket lister

Vi tänkte inte så långt när vi skulle börja stoppa dit listerna. För det första så behövde vi en sån där borr som man kan borra i betong. Så det blev bara en list i sovrummet. Sen så kom vi på att vi måste ha dörrfoder innan vi stoppar dit listerna för annars blir det fel. Så vi får helt enkelt nöja oss med att ha en i sovrummet och en halv i vardagsrummet fram till helgen. Vi överlever, har ju klarat oss helt utan i snart 2 månader så nog vet jag att det ska gå bra :)

Nu blir det sängen med NK boken för min del. Måste nämligen lära mig lite om träd(?!) Intressant eller nåt. Och bin. Hoja jag längtar tills provet är över!!



Nu har schemat varit fullspäckat igen.

Idag hade jag skola 8-17. Och bland annat så hade vi den sista riktiga lektionen i rättskunskap, och det betyder att jag slutar kl 15 på måndagar och har sovmorgon till 10 på fredagar nu fram till sommarlovet. Helt lovely.
Efter skolan åkte vi iallafall ut till Antnäs och fikade lite. Tobbe lärde Hemi att dra vikter med selen också. Fast eftersom han inte är så gammal ännu så körde vi bara med en pulka så att han skulle vänja sig. Senare ska han få prova dra lite tyngre saker. Ska nog införskaffa han en väska också som han kan ha på promenaderna med lite vikter i. Så blir han nog trött :)


Det här ska vi pyssla med nu fram till läggdags.
Det blir listat i sovrummet och en vägg i vardagsrummet nu.
Resten tar vi vid ett annat tillfälle. Typ i helgen om vi (Tobbe) orkar ;)

Nk plugg och en kvällsprommis

Ikväll har jag varit och hjälpt Karin att flytta lite. Hon har nämligen fått en egen lägenhet som var skit mysig. Så nu har jag fått en promenad kompis också för det är ju faktiskt ganska tråkigt att traska omkring själv. Eller ja Hemi är ju med men han är ju inte speciellt pratsam av sig ;)

Om en liten stund hade jag tänkt gå ut med Hemi på kvällsrundan och sen ta tag i NK boken. Har prov på tisdag, det sista tack och lov. Och sen är kursen färdig!! Lovely. Tänkte försöka få mig minst ett VG iallafall.

Nej nu ska jag försöka få liv i Hemi och gå ut!


Sexuella aktiviteter.

Inatt har våra katter haft det roligt. Dom har nämligen pysslat med sexuella aktiviteter. Spännande för dom kanske, men inte för oss. Så vi får se om vi har några fler katter om två månader eller om dom inte riktigt lyckades baka.



Jag har ångest!

Hojaligen! Jag jobbade igår, kom hem vi halv 5 på morgonen och jag har nyss klivit upp!! Inte okej! Speciellt inte när det är 17 grader varm i skuggan. Vilken ångest jag har. Så nu ska vi snabbt hoppa i kläderna och åka iväg till Storheden. Golvlisten ska inhandlas och kanske även lite dörr foder. Måste hitta material för att bygga lådan som ska täcka rören i sovrummet också och sen är det helt färdigt där inne! :D


Bilder från igår på Tjorven








Avslutar med en bild på min Chevy!

Barnvakt åt världens bästa Tjorven.

Nu har jag precis kommit hem efter att ha varit och hämtat Tjorven i Gammelstad. Så nu har vi tagit en lite prommis på stan, eller okej hon stenvägrade att gå så jag fick bära henne en bit och nu ligger hon här i soffan och tuggar på ett ben.

Det ska bli spännande när Tobbe kommer hem på lunch för då lämnar han Hemi hemma. Jag kommer vara död. Helt själv med två galningar i 4 timmar. Man kan inte lämna dom själva en sekund för Hemi har en tendens att vilja busa med henne som han gör med andra hundar och det går inte riktigt :p


Hon är ganska så söt :D

Våran gröna balle.

Nu har jag fixat iordning lite på balkongen. Tro det eller ej men vi lyckades hitta lite söta ljuslyktor på stan. Och billigt blev det, hade present kort på DUKA och sen kostade dom andra 65kr. Helt okej med andra ord.


Nya stolar som vi lånat av mamma.
Jag skulle vilja ha en lounge grupp ;)


Duken är från Ica Maxi och lyktorna är från
Indiska, DUKA och Tiimari.


Ställde ut stora ljuslyktor också :)

Det kommer bli mycket finare när vi har fått dit ett
trä golv och massor med stora och fina blommor :)

Balkong fix :)

När jag kom hem från skolan fick jag en idé om att göra fint på balkongen. 2 minuter senare stog jag där och skurade. Det såg rent ut sagt för jävlig ut men nu har jag skurat och skrubbat tills mina händer blev rynkiga och lite bättre blev det iallafall. Har tömt "ölkylen" också som dom släpade hit för ett par veckor sen som bara har stått där ute full med vatten.

Så nu när Tobbe kommer hem ska vi först knalla iväg till polisen så han får sitt pass nångång och sen ska vi gå på stan och leta efter lite fina saker att ha på balkongen. Tror att jag kör på grönt där ute. Har redan stoppat dit en liten grön duk och nu behöver vi lite pynt. Och sen här nån dag ska jag och mamma åka och köpa massa blommor och sånt så det blir mysigt där ute :) Bilder kanske kommer sen om jag blir nöjd :p

GRATTIS! :D

Grattis till min älskade hund Hemi som fyller 1 år idag!! :D





Våra nya köksstolar.

Eftersom vi har sålt våran köksbord så var det dax för nytt. Idag kom stolarna som vi hade beställt och nästa helg blir det troligtvis att åka till IKEA och köpa ett nytt bord. Passar nog på att köpa lite andra grejer till köket i samma veva också :)


Det märks ju att vi inte har betalat mycket för dom men jag tycker om dom!

Sommarjobb, CHECK!

Lovely, min chef ringde nyss. Och det blir att jobba hela sommaren i Kyrkbyn. En vecka ledig i juni och sen ska jag köra på så länge jag orkar. Det känns så jäkla skönt att ha det fixat så man slipper gå och grubbla på det, sen att jag har fått mitt extra jobb gör ju bara saken ännu bättre. Allting går åt rätt håll nu. Bara kroppen som bromsar lite men det ska jag klara av.

Nu ska jag bara fundera ut vad jag ska göra med alla pengar jag kommer tjäna. Troligtvis blir det väl nya vitvaror till lägenheten, och när det är köpt så har jag gjort min del av renoveringen. Hur skönt är inte det då? Bara badrummet kvar men det ska vi nog dela på :)

Det går bra nu!



Jag tror att det blir sängen för min del snart.

Karin har varit här och umgåtts med mig en stund, och det är alltid lika trevligt. Vi har druckit kaffe och kollar Desperate Housewives. Känns som att jag har missat hur mycket som helst även fast jag bara missat ett avsnitt.

Nu är jag extremt jätte trött så jag tänkte gå och prova min nya black head scrub och sen hoppa i säng. Ska stå i köket hela dagen imorgon så jag måste vara utvilad, och framför allt måste min höft få vila upp sig lite.

Pyssel i köket

Det här pysslade vi med igår.


Fick upp en tavel hylla för lite kokböcker.


Målade resten av köket vitt och stoppade
upp mina bilder på bakelser.

Jag älskart massage.

Idag ringde jag till min sjukgymnast och hade turen att få en tid redan idag. Var dit kl 15 och fick en hlkroppsmasage plus att han gormade på med min höft. Känns faktiskt mycket bättre nu men jag har fortfarande lite problem att gå. Bara det är över tills på lördag så är jag nöjd.

Nu hade vi tänkt åka ut till Antnäs och hämta Hemi. Och sen blir det att träna lite hundmöte med Linn :)

Varför har man inte sovmorgon oftare?

Sovmorgon är nog bland det bästa jag vet. Jag var knappt trött när jag vaknade och fick ha heeela sängen för mig själv ;) Jag brukar ta ganska stor plats så jag gillar när jag får ligga tvärsöver :p

Om 20 minuter ska jag iallafall knalla iväg till skolan. Får se hur det går med höften eftersom det knappt blivit bättre sen igår kväll. Ska ta panodil och smörja in med Zon så kanske det slutar slita och dra lite iallafall.

Nej nu måste jag ta och göra mig klar. Sitter fortfarande i morgonrock och myser med Kisse.

Det blev inte som planerat

Nu är klockan över 22 och ligger jag i sängen? Nej. Som vanligt så har jag pysslat och plockat i lägenheten. Jag kan som inte låta bli för det är ju så roligt. Även fast jag fick order om att vila ikväll så har jag inte riktigt kunnat hålla det, som vanligt. Men nu hade jag faktiskt tänkt hoppa i säng. Har ju trots allt en liten sovmorgon imorn så jag ska passa på att få ordentlig sömn.



Mindre huvudvärk och en galen höft.

Jag kan ju lungt på stå att jag är sämst i världen. Inte nog med att man kommer hem med sprängande huvudvärk, nej om man heter Linnea Lundström ska man tydligen vara värst. När jag skulle byta om till mjukis byxor så var jag lite för snabb så det smällde till i min höft. Högt lät det och ont som satan gjorde det. Tobbe fick lägga mig i sängen å sträcka ut benet åt mig. Nu har det blivit lite bättre, har tagit smärtstillande och försökt att stretcha lita. Vilken jävla klant jag är!

Nu ska jag kolla Nytt Läge!

Jag är less på huvudvärk!

Att ha huvudvärk varje dag i 5 år är inte att leka med. Jag börjar helt enkelt vara less på det. Och nu har jag fått sån där sprängande huvudvärk igen så att jag tillochmed känner mig yr och illamående. Har iallafall druckit cola nu som brukar hjälpa och nu tänkte jag lägga mig på spikmattan samtidigt som jag har värme kudden i nacken. Kanske dags att boka en tid hos min sjukgymnast igen?

Inte pigg alls idag.

Hugaligen. Imorse var jag absolut inte pigg när klockan ringde. Kanske berodde det på att jag var uppe väldigt sent för att vara jag. Ikväll blir det då sängen kl 21, SENAST! Jag låg verkligen och hoppades på att min klocka gick fel och att jag skulle få sova någon timme till.

Idag är det som vanligt skola som gäller, och länge. Avslutar dagen med en föreläsning, och sist den killen var och föreläste så var det faktiskt ganska kul så jag får hoppas att det är det idag också. Lite jobbigt att gå så sent bara, speciellt när det börjar bli sommar ute, kommer nog inte vara hemma förens kl 17 och då tänkte jag ta tag i att måla färdigt köket. Så långt jag hinner iallafall. Kanske spraya någon lampknapp också om det finns tid över :)

Lite bilder på vovvarna!













Super kul på jobbet!

Igår var ju som sagt första kvällen på mitt nya jobb, och jag trivs jätte bra. Det kändes inte ens som att man jobbade utan det var om att man var ut på krogen för skojs skull typ :) Helt perfekt. Men lite trött var man där på slutet och jag var inte hemma förens 04.30 och så tog det en stund innan jag kunde somna.

Nu på dan har jag varit barnvakt åt Tjorven medans Tobbe och Emil var på stan och köpte present åt Maja som fyller år idag, GRATTIS :D Och efter det så for vi till Storheden, har redan hunnit sprätta min lön som jag fick igår. Hann köpa målarfärg till köket och vardagsrumet, sprayfärg till alla lampknappar och eluttag, och ett nytt lås tillbadrums dörren. Så ikväll hade jag tänkt måla köket om jag hinner. Är så less på att det ser halvfärdigt ut :p Det blev inga golvlister nu för vi orkade inte hämta firma bilen så det får bli nästa helg istället :)

Om en liten stund ska det vara kalas här ute i Antnäs, och det bjuds på grillat! Mumma säger jag bara!

Dax för jobb

Jag glömde ju helt bort att jag inte ätit varken lunch eller middag idag. Så nyss fick jag slänga ihop en hamburgare så jag inte ska hungra ihjäl ikväll. En kopp kaffe har hunnit slinka ner också, men jag tror att en Red Bull skulle sitta som smäck. Men jag orkar fan inte gå till Statoil och alla kiosker här i stan har nog stängt vid den här tiden så jag får klara mig utan helt enkelt.

Nu börjar det vara dags att åka till jobbet snart. Kl 21 ska jag gå iväg och möta Rumpan så rullar vi vidare mot Boden. Det blir nog bra :)

Skit väder hela dagen.

Man blir fan trött när det är dåligt väder ute. Det verkligen smittar av sig.

Har iallafall hunnit med att kolla EMD, Lukas blev dock rätt arg så jag knallade iväg med honom så Martina fick lyssna färdig. Sen for vi iväg och åkte lite bil runt stan innan hon släppte av mig på varvet där jag skulle färga Linn's hår. Hann dock inte se resultatet innan Tobbe kom och hämtade mig.

Nu ska jag försöka vila några minuter och sen ska jag slita på mig regnjackan och ta en promenad. Om jag orkar vill säga. Men det är ju så skönt att promenera när det regnar och jag behöver verkligen lite frisk luft om jag ska orka jobba hela kvällen / natten.

Det är skönt med lördagar.

Jag älskar lördagar.

Om en liten stund ska jag knalla ner på stan och möta upp Martina och Lukas. Vi ska kika runt i lite affärer och sen ska vi kolla på EMD. Jag är inte speciellt intresserad av det men jag följer med som sällskap :) När det är färdigt ska vi åka till Sunderbyn och gå på bytardagarna, typ som loppis.

Och ikväll är det dags för första dagen på jobbet. Eller okej, natten. Ska bli kul faktiskt! Skönt med lite extra pengar också nu när både valpträffen och resan till Turkiet närmar sig.

Nej nu måste jag börja göra mig klar, ska möta dom om 20 minuter och jag sitter fortfarande i morgonrock!


En mycket mycket liten Lukas.
Han var väl ett par dagar gammal bara :)
Socker ungen!


Fika och lite hockey

Vid 19 tiden knallade jag iväg och mötte upp Emelie för en fika. Satt och surrade om allt möjligt mellan himmel och jord. Har då kommit fram till att vissa saker inte är okej!! Iallafall, efter fikat knallade vi hit, Emil och Tjorven var här och jag blir lika glad varje gång jag träffar lill sprätten där. Sjukligt söt hund alltså, till och med mindre än min katt!
Nu har vi iallafall suttit och kollat hockey, lite trist att Sverige förlorade men det gör dom väl alltid mot Canada? :p

På en liten stund ska jag åka å hämta Jocke i Gammelstad och sen ska jag följa Tobbe's initiativ, sängen!



Mina 3 små katter.




Dom är ganska söta dom där!



Bilder på vårat vardagsrum


Jag har lyckats smita in lite rosa i lägenheten nu när han gått med på lila ;)
Jag får hoppas att han inte märker.
Ljusstakarna är från IKEA.


Vårat köksbord som snart ska säljas.
Tycker om det jätte mycket, men det är för stort
och katterna tycker om att vässa klosrna på stolarna.
Bordet+stolarna är från Skinnexpo.


Det blev en dålig bild, men där är iallafall min Mustang,
en blomma och 2 ljusstakar på en Lack hylla.


TV väggen.
Tvbänk från IKEA och den silvriga DVD hyllan
har jag ingen aning om vars den är köpt.


Soffdelen.
Tripptrapp bord från IKEA, funderar dock på ett stort
vitt Lack bord istället, dom där är inte praktiska!
Soffan är från JYSK och även den ska nog bytas ut.


Ljusfat på soffbordet.


Fönster blommorna




Hallbyrå och vitrinskåp från IKEA


Visar lite FÖRE bilder också.







Pyssel

Nationella proven jag gjorde i morse kan man ju skratta åt. Det gick alltså inte så bra för mig. Får hoppas på ett godkänt iallafall.

Sen på idrotten så spelade vi Fia med knuff/basket typ. Var faktiskt ganska roligt men jag orkade inte vara med så länge för att mina knän bråkade med mig.

Istället för att färga Linn's hår så ska jag passa på att städa ihop lite här. Det blir sjukt stökigt när man håller på renovera måste jag säga. Men det är gode skönt att vi börjar få ordning här hemma. Sen blir det att tvätta några maskiner innan Tobbe kommer hem från jobbet.

Hade varit skönt att vara hemma idag.

Jag var inte speciellt sugen på att fara till skolan idag. Det regnar och vi ska vara ute på idrotten. Inte kul. Men provet måste jag ju göra och det var länge sen jag var på idrotten så jag får inte vara slö idag. Härda dom sista veckorna nu!



Man behöver vila för att prestera bra.

Imorgon har vi Nationellt prov i Engelska B. Det är Listening/Reading. Att lyssna på dom där banden där dom pratar båda otydligt och alldeles för snabbt är inte riktigt min grej. Men det ska nog gå bra iallafall. Provet är i drygt 2 timmar och efter det har jag bara idrott och sen är det slut för den här veckan. Ska bli otroligt skönt med helg. Ser fram emot både jobb och pyssel i lägenheten. Juste, kalas i Antnäs på söndag, Maja fyller 17 år nämligen, så där bjuds det på grillat! Mumma. Ska väl försöka hinna med en promenad med Jenny och Dolly också :)

Nej nu läggdags!

Våran nya fond vägg

Nu är tapeterna uppe och jag kan inte sluta titta på väggen för att jag är så nöjd. Som vanligt så gör inte bilderna rättvisa men det syns ändå hyffsat bra.


Jag älskar färgen!

Som ni ser så saknas det fortfarande golvlister, men i helgen kanske vi får ordning på det.

Solsken+Mustang. Kan det bli bättre?

Väldigt givande dag i skolan måste jag säga. Kom dit klockan 10 och fick veta att vi inte hade svenska. Jahapp sitta där och uggla i 2 timmar. Hade en lektion och sen fick vi sluta, och jag behöver inte gå på textilen nå mer heller. Jag är nöjd, nu blir det 5 slappa veckor till skolavslutningen. Nice!

När jag slutade så knallade jag och Linn hit en sväng och kissade Hemi sen for vi vidare till pappa's jobb och hämtade Mustangen. Jag älskar den bilen. Det är helt sjukt, man känner sig som en prinsessa när man kör. Så om någon har lite pengar över så kan ni ge en sån till mig :) Vi har iallafall raggat omkring en stund, for förbi storheden och köpte en till tapet rulle så vi kan tapetsera det sista här hemma idag. Om Tobbe orkar efter däckbytet vill säga :)

Redan torsdag?

Jag hinner inte ens med att veckorna susar förbi så fort. Imorgon är det redan helg igen, och den här helgen ser jag fram emot. Vi ska nämligen tapetsera färdigt vardagsrummet, fixa golvlister till sovrummet, bygga en låda som ska gömma rören som är på väggen och så ska jag börja på ett nytt jobb. Det blir en spännande helg helt enkelt!

Idag har jag sovmorgon, börjar 9.55 så jag har fått sova till kl 8 idag. Hemi tyckte att jag skulle kliva upp då och det var lika bra. Jag slutar nog kring 16 idag om jag inte slipper gå på textil slöjden. Jag borde få skippa den nu när det ändå är så lite klar och jag har gjort det jag ska för länge sen.

Nu måste jag börja göra mig iordning, ska börja knalla om knappt en timme.

En ledtråd


Här har ni en ledtråd om vad vi pysslar med ikväll :)

Tandläkare är inte snälla människor

Jag har aldrig tyckt om tandläkare, och speciellt inte efter att en höll på slita ut min piercing med tandtråd. INTE populärt. Idag har jag iallafall varit där hos en tandhygienist. Dom går ju lös som galningar med tandtrådar och vassa verktyg i munnen. Inte så konstigt att man har fått tandläkar skräck. Nåja, det är bort gjort iallafall och nu har dom skrivit om mig så jag får börja gå i stan istället.



Jag är stolt över mig själv.

Idag har jag lyckats fixa så att jag får göra prövning i en kurs som jag var sjuksriven från förra året. Det innebär att jag slipper välja till en kurs till att läsa. Det blir väldigt stor skillnad eftersom mitt schema är  i princip propp fullt. Nu måste jag bara försöka få göra provning i varmkök så är allting löst! Fan va skönt!

Jag förstår inte riktigt hur jag har klarat det här året. Med tanke på att jag hade skola 3 dagar i veckan, med den senaste dagen till kl 14 förra året så är det grymt stor skillnad att orka gå 5 dagar i veckan, varav 2 dagar till kl 17.

Nya köksstolar

Igår beställde vi hem dom nya köksstolarna. Tror att det blir mycket snyggare med dom och ett nytt vitt bord än med det vi har, För det vi har nu är både i fel färg och fel storlek. Vi är ändå aldrig 6 personer som äter så det räcker gott och väl med plats för 4.


Det fick bli dom vita, tänkte att repor från katterna skulle synas mindre då.

Inget födelsedagsfirande för våran del

När vi hade ätit i Sunderbyn så började Tobbe känna sig hängig, tror att det är någon slags förkylning på g för stackarn. Så vi åkte hem istället för att följa med till Boden. Dit kan vi åka någon annan dag när vi är pigga och glada.

Så nu har jag passat på att städa, massvis dessutom. Å vad jag längtar till sommaren då jag ska köpa mig en diskmaskin. Jag har hittat en jag vill ha, så nu är det bara ett par tusen lappar som ska sparas :)

Nej nu ska jag slappa i soffan framför TVn!



Grattis farfar!

Då har man gjort bort ännu en skoldag. Det är inte alls många kvar tills man får lite ledighet.
Har iallafall bokat en tid hos veterinären för att kolla noskvalster, han trodde dock att det var något annat som jag inte kommer ihåg vad det hette och så ska vi kanske passa på att ta ett års sprutan. Hade varit skönt att göra bort det i samma veva men vi får se.

Nu på eftermiddan har vi lite planer, ska åka till Sunderbyn för att äta lite middag och kanske beställa hem våra köks stolar, sen blir det att åka till Boden för att fira farfar som fyller år. Fullt upp med andra ord men jag ska ändå försöka hinna med en lång promenad med Hemi.



Noskvalster

Idag fick vi sovmorgon, vet dock inte om man kan kalla 15 minuter för sovmorgon men iallafall.
Jag har skola till 14.30 idag tror jag och sen ska jag nog ta och ringa veterinären. Vi tror att Hemi har fått noskvalster för han nyser titt som tätt och ibland låter det som att han ska kvävas. Så det måste kollas upp. Är det förresten någon som vet om katter kan få det?

Nej nu måste jag kila iväg till skolan. Vi hörs!

Jag är helt färdig

Hoja vad trött jag är, så nu tänkte jag inta sängläge.

Juste, jag har ju glömt att berätta, idag på skolan såg vi en lapp på anslagstavlan om jobb så jag ringde dit och vi fick det! Jävligt kul, så jag och Alice ska servera på ett bröllop om ett par veckor. Skönt med lite extra pengar nu när resan börjar närma sig :)

Bortbjudna på middag

Vilken jäkla dag alltså. Jag höll på somna ett flertal gånger, hugaligen!! Och direkt när jag slutade som kom Tobbe och hämtade så kilade vi iväg till Antnäs och nu ska vi få äta middag här. Köttfärssås :) Mumma. Sen tror jag att Tobbe skulle åka och mäta nå glas innan vi åker hem. Blir nog sängen på en gång när vi kommer hem, behöver massor med sömn.

Då var det måndag igen.

Det är så mycket lättare att ta sig upp på morgonen om solen skiner genom fönstret och när man vet att det bara är några få veckor kvar till sommarlov. Mitt sista sommarlov dessutom. Gud så skönt.

Jag har hunnit med att duscha på morgonen också, gode skönt var det för jag känner mig fortfarande hängig sen i lördags. Men det ska nog gå bra ändå. Lite tungt att gå till 5 bara.

Nä nu måste jag gå och klä på mig lite och sen knata iväg mot skola. Naturkunskap på morgonen, JIPPIE!

Bakis söndag.

Idag kan jag säga att familjen Lundström/Tellström är trötta. Vi har legat i soffan i princip hela dagen förutom när vi knallade iväg och köpte mat. Har till och med hunnit sova en stund och nu kämpar jag för att hålla mig vaken. Annars kommer jag nog inte kunna sova ikväll och då orkar jag aldrig upp till skolan.

Egentligen hade jag behövt städa här. Ni kan ju tänka er att Patrik kom hit med 60 öl, plus att alla andra hade med sig till dom själva också så vi har gott om tomma ölburkar och flaskor här i lägenheten. HELA köksbänken är propp full och sen står dom utspridda lite överallt. Hoja.

Födelsedagsfirande del 2

Igår hade jag ruskigt trevligt. Det börjades här hos oss med lite förfest. Ju mer klockan hann bli desto mer glad blev allihopa. Vi satt här till ungefär 23.30 då vi knallade vidare mot All Star där Patrik hade bokat bord. Och där blev vi sittandes i princip hela natten. Med undantag för en promenad bort till baren då och då. Träffade ändå ganska många man kände, brukar inte göra det annars faktiskt så det var kul!
Sen när klockan blev 3 så knallade vi till tasty och tog hem lite nattmat.























Det var nog födelsedags barnet som höll i kameran igår, finns nämligen knappt några bilder på honom :p

Födelsedagsfirande del 1

Igår börjades det med kalas här hemma. Både min och Tobbes familj var här och fikade. Väldigt trevligt var det och många fina presenter fick han!


Ungdomarna :)


Tobbes mormor och min mamma


Grabbarna grus

Födelsedagsfirande

Nu har vi städat undan och fixat allt som ska fixas. Om en timme drygt trillar folket in. Ska bli spännande att se hur allihopa ska rymmas i våran lilla lägenhet. Men som man brukar säga, finns det hjärte rum så finns det stjärterum ;)

Det ända jag måste göra är att kleta på lite smink i ansiktet och fixa håret. Juste jag fick ett ryck och klippte lugg för en stund sen. Det blev ganska bra för att vara jag måste jag säga. Får se hur det blir när håret torkat!

Idag är det inte vilken dag som helst!

Idag fyller Tobias 23 år, GRATTIS :D


Mitt hjärta, min älskling, min andra hälft!

Slut som artist.

Man blir väldigt trött av att vara ute i solen hela dagen så nu hade vi tänkt gå å lägga oss så vi orkar upp i tid imorgon. Vi ska nämligen ha kalas här hemma kl 15 och vi måste hinna städa lite innan alla gästerna kommer. Det känns skönt att jag har städat det jobbigaste nu ikväll så nu är det i princip bara kvar att dammsuga och skura.


Nej sängen ropar på mig.

En helt okej dag!

Vilket väder det har varit idag alltså. Jag lyckades på upp Tobbe ur sängen så vi brassade iväg till Antnäs på en gån, gjorde ett snabb stopp på vägen för att köpa glass och sen bar det iväg ut i solen. Har legat och pressat ute på altanen och haft det allmänt mysigt, hunnit med att äta super god mat och busat med Tjorven också!















Det blev en trevlig kväll!

Igår drog ju jag, Tobbe och Maja iväg till Elina och började grilla. Så satt vi där, käkade, surrade och hade det trevligt. Efter en stund körde jag iväg Maja till en kompis så for jag tillbaka till Elina. Blev inte så långvarig för jag for iväg och körde massa folk runt omkring hela Luleå. Det är skönt att köra bil på kvällen måste jag säga. Sen när klockan började bli mycket for jag och hämtade Maja, sen svängde vi förbi och hämtade Seb i samma veva så blev det hemfärd. Sloknade på två röda när vi kom hem och nu har jag nyss vaknat. Vill absolut inte sitta inne nu när det är så jäkla fint väder så jag ska försöka få upp Tobbe ur sängen så vi kan hitta på något :)













RSS 2.0
Reggad på Commo.se