Hemma tidigt

For till Sebbe för ett tag sen och kollade läget lite. Var trevligt att träffa alla men jag blev hungirg och for hem. Så nu har jag precis stekt potatisbullar och ska smaska i mig dom och sen ska jag fortsätta städa! :)

Imorn kommer min älsklingar hem! Fan vad jag saknar dom alltså..

Jobb jobb jobb

Det var skit kul att jobba idag, skönt att vara tillbaka och jag hade inte glömt bort något alls :)

For till stan direkt efter jobbet och köpte min jacka, jag är så nöjd!! :) Har provat den lite här hemma också och jag tror att jag behåller den :) Nej nu ska jag dammsuga vardagsrummet och köket och börja ställa iordning lite, typ koppla tv, dvd, xbox, surround osvosvosv och allt annat svammel man har. Blä, men det blir ju snyggtttt!!

Sovmorgon :)

Fick sovmorgon till kl8 idag :)

Var ändå tvungen att kliva upp tidigt, ska ta bussen till jobbet 10.17 och det tar ju en stund att få in linserna när jag inte ät van. Nu hade jag tänkt fixa lite frukost så man orkar jobba. Det ska bli skönt att komma dit lite tidigare så jag får kolla runt lite och se så jag kommer ihåg. Var ju ändå över 2 månader sen jag jobbade sist!

Och sen tar jag bussen till stan, ska köpa jackan! Skönt med en varm jacka som täcker rumpan!


Linser, Dagobert & snart ny jacka

Det gick ändå hyffsat bra att läta mig att få in linserna. förutom att jag var nära till psykbryt och galenskap ett flertal gånger. Tog 10 djupa så klara jag. När jag var klar där gick jag och Linn på jack jakt :p Hittade en som jag vill ha, men jag tvekar lite ändå. Ska jag verkligen ha en röd jacka? Jag som aldrig annars har på mig rött. Mendet blir säkert bra, ska sova på saken. Sen tog jag med mig en kyckling sallad från Dagobert som jag nyss tryckt i mig! :p

Mamma och pappa ska komma hit på en stund och hjälpa mig att ställa iordning efter tapetseringen. Då lägger jag upp bilder sen!

Så snyggt!!

Nu har han tapetserat klart lill rummet och har en våd kvar på sovrummet. Fan va fint det blev!! Mycket bättre än jag trodde! Imorgon fortsätter han med vardagsrummet och jag vet att det kommer att bli lika snyggt! Jag lägger upp bilder senare när jag kommit hem och ställt tillbaka alla möbler!

Jag måste börja göra mig klar, om 50 minuter går min buss till stan. Ska till optikern och sen blir det att sola och gå på jakt efter vinterjacka och jobb byxor!!


Det börjar ta sig

Tog mig upp ur sängen klockan 7 imorse när tapet killen kom. Nu har han spacklat alla rum och målat två tak. Han fixade elementet i badrummet också! Äntligen, såg ut som att det var bajs på det tidigare. Nu kommer han snart tillbaka och börjar stoppa upp tapeterna, jag är så nyfiken!!

Har börjat med hemprovet om politik också.
Var ganska så mycket jobbigare än vad jag trodde. Hade räknat med att det skulle ta typ en timme att få det färdigt men ack så fel jag hade. Har gjort 4 frågor och det har taig ttyp 2 timmar. Så nu pluggar jag och springer fram och tillbaka till tvättstugan. Hoja vad jobbigt, men jag måste verkligen få klart det idag.

Jobb!!

Chefen ringde nyss och frågade om jag kunde jobba på fredag, ANTAGLIGEN!! :D Jag behöver pengar och det är ju faktiskt kul att jobba där! Så imorn ska jag åka till stan och leta efter nya jobb byxor. Mina gamla är så trasiga så det ser inte speciellt bra ut!

Skönt med lite extra pengar nu när det börjar närma sig jul! Nog för att den dyraste julklappen redan är betald så det blir inte så himla dyrt..


Nästan nya tapeter :p

Han hann inte få upp några tapeter men han har spacklat och måla tak. Han sa att han skulle vara klar med lill rummet och sovrummet imorgon!! Jag längtar :D

Och Tobbe ringde nyss, han är på Inter Sport på Gotland och dom har utförsäljning så det mesta är på halva priset!! Han ska mms:a lite bilder på skor åt mig så ska han få köpa med sig lite grejer :D Weho!!


Nya tapeter:D

Martina och Lukas kom hit på morgonen, så vi har busat på lite och nu ligger som och sover en stund. Jag slumrade till en timme också.

Han kom en dag tidigare och började tapetsera! Och inte gör det mig något :D Så han håller på där i lill rummet nu. Det är det rummet jag är mest nyfiken på hur det kommer se ut, lite galen med knall röda tapeter kanske men jag hoppas det blir bra!

Nu ska jag plocka undan lite leksaker från golvet!

Desperata!

Satan vad kallt det var att cykla till Linn! Det är inte speciellt långt och jag trodde att det var min tur att dö. Inte tänkte jag på att ta mössa och vantar inte.

Vi har iallafall inte gjort nå spciellt, bara legat i soffan typ. Å goat me hennes små vovvar :) Jag saknar Hemi!!

Nu ska jag kolla färdigt på Desperate Housewives (som förövrigt känns väldigt konstigt? Ofta Gaby ska vara fet??) och sen ska jag nog gå och lägga mig i sängen. Inget sovsällskap inatt inte. Men, halva tiden har gått så snart kommer mina grabbar hem :D



Limp Bizkit

Nu ska jag hoppa på cykeln och åka hem till Linn och hänga en stund! Vi hörs!



Min karl är bäst i världen!

När jag kommer hem från sjukgymnasten står det en bukett med blommor utanför dörren. När jag kommer hem och öppnar pappret så är det världens finaste rosa blommor!! Han är verkligen världens bästa!!



Jag saknar dig också hjärtat!!


Nu ska det tapetseras!!

Tapetserar killen var här nyss! Och han kommer hit på torsdag och tapetserar alltihopa! Fan va fint det ska bli, jobbigt att plocka bort allting bara. Men pappa ska komma och hjälpa mig imorgon att flytta ihop alla möbler och få ner tvn från väggen! Det är lite för tungt för att jag ska klara det själv.


Tobbe kommer få komma hem till en väldigt mysig och nytapetserad lägenhet! Åh vad skönt att dom äntligen ska komma!!

Sovsällskap igen

Karin kom hit inatt och sov hos mig! Vi var vakna halva natten så det känns som att jag har sovit bort hela dagen! Vi kollade iallafall "What Happens in Vegas" och den var ju sjukt rolig!



Nu ska jag kolla Våra Bästa År och sen ska jag börja göra mig klar för att åka till sjukgymnasten! Skönt med massage! Inte skönt med plågeri för armen!

Jag saknar min älskling!!!!!

Bild rensning

Hoja, har suttit och kollar igenom alla mina bilder. Hade 4500st.. Tog bort drygt 1000st. Nu känns det bättre. Dom tar sån jävla plats när det är så många megapixlar på min kamera. Nåja, nu ska jag dricka jokk. Karin kommer kanske snart :D Min go gumma!!


Mina små bejbisar!!


Middag på Asian

For som sagt till Martina tidigare och hängde lite. Sen blev vi grymt sugna på kina mat så vi ringde pappa och frågade om han skulle med och det slutade med att hela familjen for på Asian Kitchen och åt. Jag och mamma delade på friterad kyckling och kyckling med cashew nötter. Mumma säger jag bara!

Sen blev det en snabb tur på Storheden. Hittade en skit snygg vinter jacka, helt okej pris på den också. Men så var de nå fult resår skit på ryggen som förstörde allt. Jävla skit. Så blir det alltid när man hittar något man vill ha.

Nåja, Karin ska kanske komma och sova här inatt. Hoppas på det!! Och nu ska jag kolla lite vänner och gosa med mina bejbisar!!

Biffen

Det gick skit bra på gymmet!! Det var knappt tungt trots att jag höjde alla vikter. Sen simmade jag några längder också. Nu känns det skönt i hela kroppen. Love it!! Fick mig lite färg på kroppen i solariumet också, 30 min låg jag, dock ganska dåliga rör så det är väl som 10 minuter överallt annars!

Nu ska jag kolla Våra bästa år och sen ska jag ta bussen till Martina och hänga en stund!

Måndag

Linn sov ju här inatt, skönt med sällskap. Blir lite skraj när jag sover själv. Vi satt mest och kollade tv och tog en liten prommis.

Nu har hon iallafall åkt hem till hundarna och jag ska hoppa på hojen och åka till badhuset. Ska köra fys, kondition, simma och sola. Så jag blir nog där ett tag. Och när jag kommer hem ska jag städa lite!


Dom var ganska söta när dom tvättade varandra igår :)


Blä på Bingo Lotto

Då har man slängt 125kr i sjön idag. Inge jävla triss vinst och ingen jävla Bingo vinst. Jag som köpte dubbel lott och allt. Men nångång kommer jag vinna stort, det vet jag!! Jag är helt 100% säker på att jag någon gång kommer att bli rik. På ett eller annat sätt. Jag är för det första en jävel på spara pengar, och för det andra grymt målmedveten. Så vänta bara!

Om drygt 4 år kommer jag att vara färdig utbildad. Grymt bra!! Plugga plugga plugga. Pengar pengar pengar!

Slog till stort

Slog på stort när jag var på storheden, handlade en dubbel bingo lott och en trisslott. Dock svek trissen mig på en gång, så nu håller jag tummarna på att jag ska vinna några miljoner på bingo lotto!



Blä vad jag har trååååkigt!! Måste göra nå, och Linn kommer inte hit förens om jääääääätte länge! Nä nu ska jag gå och laga lite mat, eller okej, värma resterna från igår. Jag kan ju inte laga mat :p Gott med tacos!!!

Mest rastlös av alla

Jag är galet rastlös! Har städat allt som går att städa och nu kommer jag inte på vad jag ska göra.

Är sugen på att spela bingo lotto så jag ska åka och köpa en lott på en stund om mamma kunde köra mig. Om det inte är försent för att köpa alltså. Då får jag köpa en trisslott istället. Jag känner att jag måste vinna pengar idag. Nåja, nu ska jag inte tråka ut er nå mer.

Uppskattning

Det är såna här gånger man verkligen inser hur mycket man tycker om någon. Tobbe har bara varit borta i två dagar och det är sjukt hur man kan sakna någon så mycket på så kort tid. Man uppskattar föhållandet mer när man är borta från varandra, det är väldigt konstigt. Nu vill jag att han ska komma hem, fast det är länge kvar!


Jag saknar min bättre hälft! Jag älskar dig!!

Tiden

Glöm inte bort att ställa tillbaka tiden! Det hade jag helt glömt bort om inte datorn hade gjort det av sig själv.

Har ingen aning om varför jag är vaken nu egentligen. Laddade ner Grey's Anatomy igår och låg och kollade på det till klockan 3 så jag borde sova nu. Men jag vaknade till ljudet av två galna katter som jagade varandra! Dom är som söta.. Jag tänkte att jag skulle kolla färdigt avsnittet nu som jag somnade till igår och sen ska jag kliva upp och städa bort gårdagen!



Kvällen börjar lida mot sitt slut

Nu är tjejorna påväg härifrån. Har haft väldigt trevligt, blev tacos, sara's tryffelkaka och thé. Massa surr också såklart :) Elli hade med sig sin systemkamera så vi har tagit massor med bilder. Hon skulle lägga in dom på ett usb minne och ge till mig på måndag :) Jag måste ha en systemkamera! De är så jävla roligt..

Nu ska jag plocka undan lite och kolla 2½ män. Sen blir det sängen, sjukt jobbigt att sova utan min älskling!!


Goaste Chevy!!


Han är gode gó när han ligger och sover på min axel!

Du är vad du äter

Sitter och kollar lite på Du är vad du äter. Och Anna Skipper är ju helt sjuk. Ofta någon är så hälsosam som hon?? Visst att dom som är med behöver gå ner i vikt. Men man kan inte leva på det där hon trycker i dom stackars människorna. Dom håller ju förfan på kräkas när dom dricker hennes "morgon drink". Man måste få unna sig någon gång också faktiskt. Jag vet själv att jag inte alltid äter nyttig mat, jag äter det jag tycker är gott och det är så det ska vara. Motionera lite och hyffsat bra mat kör jag på, okej jag är inte smalast i världen, men jag är inte heller tjock! Så fuck Anna Skipper!



Chevy's favvoplats


Tjejkväll:)

Nu har jag gjort alla ärenden. For runt halva Luleå för att hitta en dammsugare som jag ville ha, hittade en till slut iallafall. Var även på Dollar Store och köpte lite nya ljuslyktor och lite sånt där som är mysigt. Och nu ska jag städa det sista och sen börja göra mig i ordning till tjejorna kommer hit!



Lördag

Tobbe ringde och sa att han var på IKEA, och jag är så avis! Vill också juuu!!

Nä men idag ska jag och mamma åka runt på äventyr. Ska leta en dammsugare, gå på apoteket och handla. Sen ikväll kommer brudarna hit och äter middag! Mys pys. Och nu måste jag kolla till mina katter för dom springer runt och är heelt galna. Låter som att dom ska riva lägenheten!



Bilder från Orup & Lena




Där står pojkarna på rad!

Fan vilken show alltså! Och såklart spelade han dom bästa låtarna, grymt kul var det! Fick sjunga lite kareoke också ;) Håller på lägga in lite bilder nu, har tagit 300st så jag ska ta bort dom dåliga och sen lägger jag in några här!

Drog några varv i stan efteråt också. Alltid kul med Mustangen! Man får ganska mycket blickar. Träffade på Källis en snabbis, och Kim och Imp också. Sen rullade vi hemmåt. Och nu ska jag göra klart med bilderna och sen lägga mig i sängen med mina katter =)

Det bara glänser ;)

Har hållt på städa nu i flera timmar. Sovrummet är helt klart, resten ska dammsugas, skuras och dammtorkas. Men det gör jag imorgon för nu måste jag börja göra mig klar. Orup börjar om några timmar och jag måste hinna krama sönder Tobbe för han ska ju till Gotland i en vecka. Hur ska jag klara mig utan mina favorit pojkar???

Nej, nu måste jag hoppa i duschen!


Orup+Lena

Ikväll ska jag och Martina åka och se Orup!! Hoppas bara att det finns biljetter kvar.. Har verkligen velat gå men biljetterna är lite väl dyra men nu ska mamma sponsra oss :D Fan va kul det kommer bli. Orup har ju varit våran idol sen bi lärde oss gå i princip :)


Lite Walk the Line inspirerad bild!



So what, I am a rockstar!

Nyss hemkommen från skolan, var skönt på idrotten, 30 min kondition och lite ben styrka!

Nu ska jag se klart Våra bästa år och sen ska jag storstäda, putsa och dona så det är fint när brudarna kommer hit imorgon! :) Jag längtar efter Sara's choklad kaka!!!



Skola och regn

Sitter på biblo nu och väntar på att engelskan ska börja. Har precis haft företags ekonomi och nu börjar det bli krångligt. Fattar noll så jag måste läsa på lite under provet så man inte är helt borta sen.

Hoppas vi får tillbaka uppsatsen vi gjorde förra fredan. Vill veta mitt betyg!

Nu ska jag kila, hejs!


Romeo & Julia

Teatern var helt okej, tycker dock att det är gansa löjligt när dom överdriver så mycket. For hem i pausen så jag ska hinna se Lyxfällan :) Och när man kommer hem möts man av två väldigt busiga katter! Dom är helt togiga, springer runt här och jagar allt som rör sig.. Gärna varandras svansar ;)


Nej nu ska jag dricka upp mitt thé och parkera i sängen framför tvn :) Sov gott folket!

Hemi är en fegis

Det är ju ganska kul att Hemi är rädd för Chevy ;P Så jävla söta..

Nåja, nu har jag iallafall fått i mig lite middag och ska strax börja åka in mot stan och se Romeo och Julia. Måste smita därifrån i pausen eller nå så jag hinner hem till Lyxfällan! Blä för skola på kvällstid.

Hemi





Haha, han ser ju lite mongo ut ;)

Glädje när man kommer hem

Tråkig skoldag. Gjorde prov, gick bra, sen hål i 1½ timme sen fick vi ett papper och så sluta vi. Helt meningslöst. Men då är det ibland.

När jag kom hem fick jag en gullig syn. Kisse och Chevy låg på en köks stol och kramades. Fan va jävla söta dom är, och nu springer dom runt här som galningar.




Nej nu ska jag återgå till Vänner och soffan tills Tobbe kommer hem!

Myyys

Chevy har sovit på min kudde hela natten. Och tror ni att man vill kliva upp och åka till skolan när han ligger på mitt bröst och goas?? Nja skulle inte tro det, men jag måste ju...


Pjukis

Mamma, pappa och Lukas var och hälsade på idag. Måste jag säga att ungen är underbar och sötast i hela världen??






Nyaste tillskottet


Och här är han/hon.
Chevy!


Katt namn

Ge mig förslag på ett namn till min lilla kattunge! Jag har ingen fantasi och om jag inte får hjälp så kommer hon heta Katten :p haha

Helt slut....

Ja, första dagen i köket idag. Fick bättre än förväntat faktiskt. Och jag kan säga att min lärare är städ hitler. Men det gick bra och jag är nöjd. Var ju faktiskt första gången på ett år jag stog där så.

Nu ska jag kolla färdigt vänner och sen ska jag storstäda innan jag blir galen. Har sjukt mycket skräp som måste slängas, och för att inte tala om kartonger. Blää.


Sen måste vi åka och köpa ben till Hemi så han kanske slutar äta upp våran lägenhet!

På bättringsvägen.

Nu har jag vilat en stund och mår mycket bättre. Var tvungen att ta några tabletter och gå och lägga mig. Sov som en stock i en timme ungefär.

Har precis pluggat lite grann, fick veta idag att vi har prov på torsdag och jag har inte varit på någon lektion när vi har jobbat om det ämnet för att jag varit tvungen att åka ner till Umeå lite då och då.. Fuck Umeå! Nåja, nu har jag iallafall gjort papprerna jag fick så det ska nog gå bra.



Risigt tjej gosar me favvo Kisse!!
Snart kommer min nya lilla gumma, måste komma på ett namn bara..



Galet risig tjej

hade gärna varit död idag känns det som. kroppen gör en revolt. fuck it

Nymålat, överallt!!

Höll på att måla färdigt våran sänggavel för en stund sen, och när jag kom hem efter att jag varit på gymmet ( körde kondition, ben och lite sim) så kom jag på att jag skulle tvätta penslarna. Sagt och gjort och det resulterade i att hela köket + hela mig var täckt i målarfärg. Och vet ni hur snabbt det torkar??? Ja snabbare än jag trodde iallafall. Så jag fick panik och var nära till tårar när jag såg att min förlovningsring numera var svart. Men Sebbe räddade min dag och sa vad jag skulle få bort all färg med!

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och kolla 2½ män sen läggdags!

Off to school!


Favvo, grymt snygg tröja!


Mätt och belåten

Nu har Tobbe varit hem på lunch, fast jag åt frukost en gång till :p Frukost är gott ju!

Måste börja göra mig klar för skolan, för bussen går om en timme och jag sitter fortfarande i pyamas. Hoppas vi får tillbaka uppsatsen på engelskan, kändes som att det gick hyffsat bra faktiskt. Men när det känns bra brukar det oftast inte vara det, men man kan ju alltid hoppas.

Ha en bra dag!

Fula arm


Väldigt snyggt att armen håller på mögla bort men det är ingen fara!

Ännu en måndag

På morgon så har en kille varit här och gjort något i köket. Drömde massor med mardrömmar. Otrevliga gubbjävel.

Nåja, det är måndag idag. Det betyder skola 14-17. Väldigt trist. Hatar att gå eftermiddagar ju. Hade egentligen behövt gå och simma, men det är ruskigt jävla kallt ute idag + att älskling kommer hem på lunchen och jag har lovat att laga mat! Så träningen blir ikväll. Kan bara köra ben + sim nu. När jag hade gipset kunde jag iallafall köra mage och axlar men inte nu, bajs!

Nu ska jag ta och äta lite frukost och sen gå ut med monstret (hans nya smeknamn efter att han av någon rolig anledning har legat och tuggat på väggen, våra nya fina tapeter.).

Sov gott!

Nu orkar jag inge mer idag. Vi ska gå och lägga oss i sängen och bara mysa tills man somnar! Heeelt underbart..

♥Jag älskar dig!

Hade man orkat?

Sitter och kollar lite på miami ink. Dom tatuerar en tjej nu som har kämpat mot cancer i över 15 år. Är det ens värt det? Hade man själv gjort det? Vad tror ni?

Jag själv skulle nog inte göra det. Tänk den dagen man kanske blir frisk, vad fan gör man då? Ingen utbildning, ingenting! Nä jag tror inte att jag hade orkat.



Galet trött.. och mätt

Först fika och sen middag = död.

Orkade med att handla mat och målarfärg iallafall efteråt. Så imorgon ska jag måla klart sänggaveln. Det blir grymt snyggt! Har tagit hit lite saker från Sunderbyn också, små saker kan göra stor skillnad. Måste köpa massvis med stora röda och bruna blockljus. Så mysigt på hösten och vintern att bara gosa i soffan med massor av tända ljus!


Nej nu ska jag sluta svamla och kolla klart Grey´s Anatomy och sen städa lite..

Kalas och middag!

Nu ska vi åka iväg på kalas hos min Faster som fyller år. Har inte träffat henne på hur länge som helst, tror inte ens att hon har träffat Hemi ännu :p Efter det bär det av till Örnäset och äta middag hos Tobbe's mormor, lasagne skulle vi få och det är ju gode gott :)


Min nya tröja som jag har fått av Maja :) love it!

Dax att göra sig klar, vi hörs!

Söndag..

Kom hem sent igår, säker inte förens halv 1. Och det är sent för mig nu för tiden. Vi hade iallafall väldigt trevligt. Såklart så kunde jag inte somna när jag la mig i sängen, trots att jag höll på somna stående i Antnäs. Fastande framför filmen I Am Sam. Och den är ju så jävla bra! Låg i sängen och grinade en snutt. Somnade väl kanske efter halv 4.

Nu ska jag försöka få i mig lite frukost. Har lite saker som måste göras idag, typ handla osv.


Grymt trött tjej!

Mycket trevlig middag

Langos var sjukt gott ju! Varför var jag så tveksamt? Åt hur mycke som helst och nu är det efterrätt på g :) Jag kommer spricka innan det här är färdigt ju!! Men man får vara onyttig, jag tränade ju faktiskt igår ;) haha och nu ska ni få se webcam bild ;) moahahah



Puss puss puss på älskling!

Haha webcam

Har just kommit på hur min webcam fungerar!
Snyggt jobbat, har ju bara haft datorn i 4 månader :p



Det här är ju så kul!
Nu får ni stå ut med att jag kommer lägga ut webcam bilder varje dag!
Moahahha


Lukas

Grattis på namnsdagen Pjukiiiis!



Haha ungen ser ju full ut! :p

Kisse

Hittade några gamla bilder på Kisse i min kamera som jag inte lagt in i datorn tidigare!



Hon är så förbaskat söt :)


Virus

Nu har vi gjort oss klara och ska börja röra oss mot Antnäs. Måste be pappa Johny fixa virus skydd åt mig för mitt har gått ut och jag fattar inte hur man gör!

Nej, nu ska vi åka! :)


Sunshine in oktober

Lördag idag då, och solen skiner faktiskt!

När jag vaknade hade Tobbe gjort iordning frukost, han är som söt min karl! Och idag är det massor med tråkiga saker som ska göras, som att städa och tvätta bäddmadrassen. Ett visst djur har kissat på den och det är äckligt. Fast senare ikväll ska vi på middag i Antnäs och det är trevligt. Ska äta langos (stavning?) och jag har aldrig ätit det förut så jag är lite skeptisk :p Men det blir nog bra.


Nu ska jag gå göra lite fotvård innan jag spyr på mina fötter! :)


Dom här dagarna är dom bästa

Finns det något bättre än att bara ligga i soffan och mysa en fredags kväll? Nej jag skulle inte tro det. Trött och sliten efter en skolvecka och då passar det här perfekt. Och nu ska jag fortsätta med allt mys :)



Kärlek till min lilla familj!
och snart kommer våran lilla nykommling!

Fredagsmys!


Så här mysigt ska vi ha nu.
Ost, kex, ostkrokisar och vin framför någon bra film :)


Hemi





Desperata kattungar

Fan va fint med repriser av desperata husfruar varje dag. Perfekt sysselsättning när man kommer hem från skolan och vill dö. Nu ligger iallafall jag & Kisse och myser i soffan med ett glas saft :) Haha.. åh jag vill ha en katt unge!! Kanske kanske. hoppas hoppas. Jag vill!

Smärtfri skoldag

Nu har jag äntligen kommit hem från skolan, och smärtfritt har den passerat. Ekonomin börjar fastna i skallen nu. Lite gormigt det där med inkomst, inbetalning osv. Men nu så börjar de gå bättre. Sen knåpade jag ihop min uppsats på engelskan. Blev nog bra, kändes då som det iallafall. Och idrott. Ont som satan i armen men what to do? Ingenting. Måste använda den så den inte möglar ihop!

Nu är det våra bästa år och sen blir det att bara mysa med mina små barn :)

Godmorgon

Blä galet trött. Var tungt att få upp ögonen idag. Och inatt var första natten utan gips, gick inte speciellt bra. Vaknat så fort jag rört på mig för att det gjort ont. Nåja nu måste jag klä på mig och gå till bussen. Jävla skit regn väder.

Gonatt!

Nu ska jag lägga min i sängen och kolla lyxfällan, sen blir det att sova så jag orkar upp till skolan imorgon!


♥Tobias!

Uppsats

Nu har jag äntligen gjort klart stödorden till uppsatsen som jag ska skriva imorgon. Har skjutit upp på det en vecka nu, och det är imorn så det var väl dags. Ska iallafall skriva om Johnny Cash.

Och nu ska jag mysa med min älskling i soffan och kolla Miami Ink!

Tobbe's tidiga julklapp

Vi var ju som sagt i Boden igår, jag hade lurat Tobbe att jag skulle tatuera mig och han blev gode förvånad när det var han som skulle göra det. När jag sa det så lös hans ansikte upp som en sol, det värmde!



Här är resultatet, grymt snyggt!

Pixxx från tisdag




Grymt söt kille, lilla Justin!

Hemma igen

Nu har jag precis kommit hem från Umeå. Gipset är borta, men ska ändå ner på ett till besök innan det här är klart. Det var något som inte såg riktigt bra ut. Och det känns kan jag lova. Nåja. Det ska nog blir bra det här, men det skulle tydligen ta några månader!

Umeå..

Nu är vi framme i Umeå, sitter här i väntrummet. Ska få träffa läkaren om en kvart och förhoppningsvis blir jag äntligen av med mitt gips. Jag hoppas, annars blir jag galen!

Nej, nu ska jag ladda över lite bilder till datorn så jag lägger in dom här sen, i bilen kanske.

Shoppat =)

Har just varit på stan med mamma en sväng och shoppat lite. Släsade såklart upp min rabattcheck, fick strupbyxor och någraa trosor för den :) Sen så hittade jag världshistoriens snyggaste kjol som jag var tvungen att ha. Dock lite dyr men jag var tvungen!!

Nu ska vi vila lite och sen åka iväg till Boden!


Rabattcheck :)

Fick just hem rabatter från H&M. 100kr i guldbonus och 50kr i vanlig bonus! Fint, jag som hade tänkt beställa hem lite saker därifrån. Men nu väntar jag till imorgon för då är det 10% rabatt på allt :)



Julklappar?

Man måste ju börja fundera på julklappar snart. Jag är alltid ute i god tid så man slipper stressa + att det krävs flera månader för att ha råd med allt :p Nåja, till pjukis och Tobbe är det då iallafall klart. Resten får bli när pengarna rullar in på kontot i november.



Fonderna har börjat stiga igen!

Min fond har stigit lite drygt 3000kr sen igår. Skönt att det börjar gå åt rätt håll igen.


Hemi!


 Han får lite läskiga ögon på bild man han är förde finast i världen!

Sovmorgon :D

Det var grymt länge sen jag fick sova till efter 10. Hemi vaknade inte förens 10.15, så länge har han nog aldrig sovit! Men jag blev glad, har varit så sjukt hängig och dålig i kroppen efter flytten men nu känns det lite bättre iallafall.

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Hade behövt städa. Men då är frågan om man orkar det. Måste ringa lulebo också. Hoja, det är många måsten men ingen ork.

desperata

Just hemkommen från kalas. Väldigt trevligt och har passat på att gosa lite med Justin också, grymt go kille. Ska lägga in lite bilder imorgon för nu orkar jag verkligen inte.

Nu ska vi bara ligga och mysa i soffan och kolla på desperata husfruar!


work it out bitch

Jag har skjutit upp på träningen alldeles för mycket på senaste så jag tog mig i kragen och cyklade dit. Körde rätt lungt eftersom det var länge sen och så provade jag att simma också. Pallade 3 längder och sen sa armen ifrån och ville inte vara med nå mer.

Nu måste jag vila några sekunder och sen göra mig iordning. Ska på kalas idag igen, och den här gången är det Pappa Johny som fyller år så det blir middag i Antnäs! :)

Lite nya saker har jag köpt

Har just varit på storheden med mamma. Handlade lite mat och gick på rusta en stund. Köpte en Marilyn Monroe tavla i bambu material som var skit snygg, en sittdyna till hallen och ett muffins fat. Måste ju nästan baka snart nu när jag har både ett fat och servetter med muffins på!



Jag är nog bäst i världen

Fick tillbaka företags ekonomi provet idag. Jag tyckte att det gick skit dåligt när jag gjorde det i fredags. Men gissa vad det stod på pappret?! MVG :D Jag är sjukt nöjd. Och ja, jag är bäst!

Hemma..

Kom på att jag var tvungen att städa nu när jag är hemma på mitt hål, farmor och farfar ska ju komma så jag hann inte träna.. lite less. Men jag får göra det ikväll istället, känner att jag måste, har inte varit där på över en vecka nu.

Skolfotot var ju ganska roligt också, var bara 4 st där från min klass. Haha, skit samma.. Nu ska jag kolla lite på våra bästa år innan jag måste åka tillbaka till skolan. Har en redovisning och så ska vi förhoppningsvis få tillbaka provet vi gjorde i fredags. Som förövrigt inte gick speciellt bra!

Grisigt trött

Kom inte i säng förens kring 12 igår så jag är gode trött idag. Mrn måste man upp så måste man. Har skolfoto och sen hål i drygt 3 timmar. Tänkte passa på att åka till gymmet, måste prova simma också, hade ju varit perfekt om det gick, grymt bra träning!

Nåja nu kanske man måste börja göra sig klar, bussen går om 45 minuter så..


Tobbe's julklapp

Nu har jag fixat Tobbe's julklapp. Jag vet att det är lite tidigt, och dyrt, men det är det värt för jag vet att han så gärna vill ha det här. Kan dock inte skriva vad det är för han kanske går in och läser. Men bild kommer i veckan :)

Och nu är hallen strax klar, dom pysslar med sista våden just nu! Grymt snyggt.

Mätt i magen

Nu har jag fikat för ett år framöver. Är så galet mätt alltså.

Kryckan är iallafall här nu och hjälper Tobbe att tapetsera. Var jag dålig eller? :p Haha men det blir nog bättre om dom gör det! Och på en stund kommer Tobbe's familj förbi och hälsar på!

Blir nog inte några bilder på hallen idag, blir nog rätt sent innan dom är klara.

Dubbelt kalas firande

Nu ska vi åka iväg på en massa födelsedags firanden. Först blir det Elina som fyller år imorgon. Där blir det fika. Sen direkt iväg till Sebbe som fyller år idag. Blir nog fika där också :) Massor med fika är bra för figuren!

Grattis Elina och Sebastian :D

Sen blir det hemma gjord pizza i Sunderbyn. Ska även ta hem mitt vitrin skåp då så jag kan börja måla. Fullt upp helt enkelt!


Nya tapeter

Nu håller vi på å tapetsera för fullt. Och vi har inte ens slagit ihjäl varandra ännu :) Fast har ju bara fått upp 3 våder ännu. Men de här går bra! Min babe är så duktig på det här!


Så här ser hall tapeterna ut!

Bilder på hallen kommer ikväll när vi är klara! Och förhoppningsvis kommer dom och tapetserar resten i veckan. Det hade varit skönt. Men sen ska vi nog byta golv i hallen och köket också. Fast det får bli ett senare projekt!

Bilder på köket!



Grymt snyggt kök!

Nu har vi stoppat dit glaset som vi har målat i köket. Och fan vad snyggt det blev! Jag ska visa bild sen men jag kommer inte ihåg vars jag har lagt min kamera så jag får leta upp den senare. Nu ska jag fräscha till mig lite. Sovit med smink och skitigt hår = blä!



Hoho

Trött tjej här. Har just kommit hem från Elina, hon fyller år på måndag så hon hade lite fest. Väldigt trevligt var det men vi blev inte så långvariga. Båda två är trötta efter dagens arbete och imorgon väntar ännu mer.

Nu ska jag gosa ner mig i sängen med min lilla familj :) Vi hörs imorn!

Hojja vad det är jobbigt att fixa!

Tvn är upphängd, benen till tvbänken är fastskruvade, en del av sängramen är målad, glaset tull köket är målat. Och nu nöjer vi oss för idag. Det tar på krafterna det här kan jag lova! Imorgon ska vi tapetsera! Fan va fint det kommer blir..

Bilder från igår


Här sjunger vi lite för Sebbe




Sen blev det skål shots



Hemi fick mysa lite med sin gud mor :)


Fixx

Nu ska det fixas lite i lägenheten. Tobbe har varit och fixat glas så nu ska det målas och sättas fast i köket framför kaklet för det var fult. Hoppas det blir bra annars hade jag blivit galen.

Vi skulle egentligen tapetsera också men det blev tydligen inte. Åh jag blir knäpp när det inte är färdigt här. Måste måste. Orkar inte vänta tills i veckan nångång för då kommer dom förhoppningsvis och tapetserar resten och då kommer det vara kaos!

Inflyttningsfest

Hade en liten inflyttningsfest igår. Helt okej var det :)

Tog några bilder när vi sjöng för Sebbe som fyller år på söndag :) Grattis i förskott! Men tyvärr så går det inte att ladda upp dom nu så jag får göra det senare!



Livet

Asti, vindruvor och smält choklad är livet!

Pigg och glad kexchoklad

Hoja provet imorse gick åt pipsvängen. Hejdå till mitt mvg kan jag säga redan nu. Engelskan var också tråkig, hatar praktikanterna. Och sen gick jag till idrotten, kunde inte vara med för det var kontakt sport. Så jag åkte hem. Fick lite sällskap av Cia på bussen, trist att åka själv ju. Och nu har jag precis kommit hem. Skönt..

Nu måste jag gå å vila en stund är helt färdig av någon rolig anledning. Har nog sovit för lite dom senaste dagarna.
Sen ska jag gå och slänga lite kartonger!

Dåliga fonder

Snyggt att min fond har sjunkit 20.000 på ett år, 10.000 på en månad?! Helt galet, går ju back på de där snart om det inte vänder! Får hålla tummarna för det!


Sitter och kollar Lyxfällan nu, grymt bra program. Fan vad jag ska tjäna pengar när jag blivit ekonom!!

Städa det sista

Känner mig så mycket piggare nu efter några koppar kaffe och förkylningsbrus. Så nu ska vi göra det sista i lägenheten, och skruva på ben på våran nya tv bänk så det slipper stå på golvet och blir repig.

Sen ska vi gosa i soffan lite! Alldeles för lite tid för gos på senaste!


Typiskt dåligt

Våran tvättmaskin var nog sämst av alla. Den hade inte ens tvättat nå? Hmm, skumt. Måste nog köpa en ny. Blä vad tråkigt. Nej, nog med tråkigheter, nu ska jag gå och vila en stund så jag kanske blir piggare. Känner mig lite bättre iallafall!

Jag saknar min Tobias!! Kan han inte bara komma hem från jobbet nångång?? Är så tråkigt att vila själv juuu. Får goa med mina bejbisar istället!



Plugg, plugg och åter plugg

Vad händer, jag brukar aldrig plugga? Kanske för att jag slaktar mig själv om jag inte får MVG på provet imorgon. Pinsamt att söka in på ekonom utbildning när man inte har MVG i ekonomi? Nåja, har iallafall läst igenom alltihopa nu, gjorde det igår också så jag borde ju kunna det? Nä fan måste nog läsa igen.



Blä jag orkar inte vara sjuk! Det har jag ju inte tid med!!

Fett nice att vara sjuk

Blä, jag som trodde jag hade klarat mig ifrån förkylningen. Tobbe har ju varit jätte sjuk och jag har inte alls kännt mig dålig men imorse när jag vaknade kändes det som att skallen skulle explodera, kunde inte andas och kallsvettas om vartannat. Nåja, blir nog att stanna hemma idag. Blir nog inte friskare av att vara ute i regnet? Och jag har viktigt prov imorn och det får jag inte missa!



Nej nu ska jag ta ut Hemi snabbt sen ska jag gosa ner mig i våran varma säng och vila en stund!


Bilder på lägenheten

Nu har vi fått lite mer ordning här hemma. Nu tänkte jag visa matplatsen i köket och lite badrum. Resten får ni se när det är färdigt!




Godmorgon!

Idag fick jag sovmorgon, Hemi klev inte upp förens klockan 8 och det var skönt! Kallt som fan var det på morgon rundan!

Nu har jag iallafall packat upp ännu mer, och det är fortfarande massor kvar. Hoja vad tid det tar. Och inte blir det bättre av att Tobbe har haft feber sen i fredags och jag har en gipsad arm.. Så det tar tid!



Det tar sig nu!

Nu börjar det likna något här hemma. Tobbe och hans mamma håller på tapetsera köket och det blir skit snyggt! Jag ska ta bilder sen när det är klart. Bilder på resten kommer när dom har varit och tapetserat för nu är det inte speciellt fina tapeter :p

Har iallafall packat upp det mesta nu, och snart ska vi åka till Sunderbyn och hämta ännu mera saker. Hoja, tur att jag är ledig imorn så jag kan göra iordning här hemma. Fan vad det känns skönt att vara hemma..

Nu ska jag fortsätta med garderoberna! Jag saknar min Kisse också, måste ta hem hon idag innan jag dör

Helt slut efter flytt

Nu är flytten nästan klar. Ett varv till blir det att köra imorgon. Och så ska vi förhoppningsvis börja med tapetseringen också om Tobbe mår bättre. Det är dock kaos här nu. Knappt något som är upp packat för vi orkade verkligen inte idag. Bara sovrummet som ser någorlunda ut.

Nej nu ska vi sova, har en jobbig dag framför oss imorgon.

Inflyttningsdagen!

Ja idag flyttar vim och jag längtar ihjäl mig! Har hämtat köksbordet för en stund sen och packat bilen full med kartonger. Hela vårat rum är ihop packat och det känns bra.

Nu ska jag kolla våra bästa år och bära ner resten så vi är redo att åka när vi får nycklarna. Måste till skolan först bara. Ha en bra dag!

Sängdags

Nu har vi precis kommit ur duschen, stog där i säkert en halv timme och det var galet skönt! Mycket bättre nu när jag kan ta av gipset lite då och då. Nej nu blir det iallafall sängen så vi orkar flytta imorgon. Borde få nycklarna kring 3 och då börjar vi på en gång! :D



Fix inför flytt

Ja har packat och donat lite idag, och jag är nästan klar! Sen så har vi varit och köpt målarfärg till mitt vitrinskåp och hallmöbeln som jag ska måla senare. Vet inte när jag orkar. Måste fixa någonstans att vara också. Hade velat göra bort det idag så vi kan flytta in det också imorgon.

Nåja, nu är det matlagning på G så vi hörs!

Plugggg

Nu måste jag plugga så jag får sluta tidigare på måndag. Jobbigt men ibland måste jag. Vill ju flytta nyss ju! Massor med företags ekonomi måste göras. Typ huuuundra uppgifter.


Loppis, snö och ny tv

Såg säsongens första snö trilla ner också :) Myspys

Har just varit på loppis och fyndat massor. Födelsedagspresenter och julklappar åt Lukas. Perfekt, blev även en ljusstake och en hallbyrå och lite annat smått och gott. Billigt också!! Juste, har varit och köpt en ny tv också. En som vi ska ha i sovrummet. Blir grymt bra tycker jag.

Nu ska jag städa ihop lite här, måste äta något också. Hade bra!

Krassligt

Ingen här i huset är speciellt pigg idag, Tobbe, Martina & Lukas har feber+förkylning, jag är grymt dålig i kroppen efter gårdagens bilfärd. Mamma och pappa är väl som vanligt tror jag, och tur är ju de :)

Har klarat mig ganska bra utan gips en stund idag. Var utan i kanske 3 timmar utan problem. Det känns precis som att ledbandet dom har lagat är en dm för kort. Det är inte alls skönt faktiskt.

Nu ska vi gå och sova, Tobbe mår inge bra och jag har inget annat att göra. Ska vara snäll och kliva upp Hemi på morgon. Brukar inte göra det speciellt ofta för att jag är arg som ett bi på morgon men jag ska försöka imorgon, för min älsklings skull :)

Gratis bio!!

Bli medlem här och få gratis biobiljetter och present kort på bla. H&M.
Det ända du behöver göra är att samla poäng, vilket är väldigt enkelt.



Om du skriver Nightbiatch i värare rutan så får du 75 poäng i välkomstpresent! :)

Packa, städa..

Ja nu närmar sig flytten. På måndag åker vi dit med så mycket grejer som möjligt och börjar tapetsera lite. Köket är prio 1 just nu så vi kan skruva ihop vårat snygga nya köksbord. Jag har ju nästan glömt bort hur det ser ut ju :p Fan va skönt det ska bli!


Nu måste jag iallafall först städa vårat rum och sen ska jag börja packa ihop lite.



Tänkte även plocka bort gipset nu en stund och träna lite. (jag har ett specialgips som jag kan ta av själv och ska göra det 6 gånger per dag. Lite jobbigt men armen blir starkare.)

Hur det gick i Umeå

Jag har sagt det förr och säger det igen. Jag hatar Umeå sjukhus. Jag kom dit, dom tog bort gipsetm jag blev glad. Så säger dom "jaha, nu kan du gå till gipsrummet och lägga på det nya gipset". VADÅ NYA?? JAG SKULLE INTE HA NÅ MER?? Men tydligen så skulle jag ju de, men det var kanske för jobbigt att kläcka ur sig? Fyfan va less jag är. Många planeringar sprack bara på en sekund. Och inte hann jag åka till jobbet och smaka den nya menyn heller.


Jaja, det är inte lätt alltid, men det är inte speciellt kul när man gått och verkligen längtat efter något och sen bara spricker det. 2 weeks to go..

Trött tjej

Blä galet trött. Ofta det är mänskligt att vara vaken nu? Nej jag skulle inte tro det, Sveriges befolkning skulle nog bli rädd om dom såg mig nu. Nej nu måste jag dricka min yoghart och sen ska vi åka!



Grattis

Grattis till Robin som har blivit pappa och till Linn som har blivit faster inatt!! :)

Övernattning på Tuna

Sitter på Tuna nu och kollar Grey's Anatomy. Ska sova här inatt så vi kommer oss iväg i tid imorgon, ska ju vara i Umeå 10.45. Nej nu hade jag inget mer att säga förutom att GIPSET RYKER IMORGON och jag är så sjukt nöjd :D

Dålig dag blev bra dag

Vaknade upp på helt fel sida idag. Hemi var bråkig och jag var trött = dåligt humör.

For iallafall iväg till sjukgymnasten. Och han får mig alltid på bättre humör och massage är ju inte heller helt fel, visst? ;) Sen drog jag vidare till gymmet. Grymt skönt var de, körde på som aldrig förr, var väldigt envis och ökade vikterna på allt, svettades som en gris när jag gick därifrån. Skakade tillochmed av utmattning. Men skönt var det. Sen har jag varit i lekparken med Hemi så han har fått busa av sig så jag ska kunna se Våra bästa år i lugn och ro. Och det börjar nu, hejdå!

Vann förresten 125kr på triss också, små saker kan lätt göra en dag bättre :)

RSS 2.0
Reggad på Commo.se