Summering av helgen

I helgen har jag varit lite frånvarande härifrån, så jag tänkte uppdatera er lkite om vad jag har pysslat med.

I fredags var det lugna puckar som gällde, vi hämtade hem lite mat från sub&co och myste på i soffan framför Idol. Andreas och Fanny var också förbi en sväng men mycket mer än så hände inte. Var nog i säng kring 23.

På lördagsmorgonen klev vi upp relativt tidigt för att brassa iväg norrut. Var nämligen en sväng i Haparanda och Torneo. Lyckades göra av med ganska många tusen lappar på Ikea, Skopunkten och Alko.
När vi var klara där så for vi och hämtade Mr Pjukis och drog vidare till Antnäs för middag. Det bjöds på pizza och det var super gott som vanligt.
Efter ett par timmar så drog vi oss mot stan igen och började bygga ihop diverse Ikea saker, perfekt tillfälle att ge Lukas hans present, ett verktygsbälte. Så han och Tobbe var jätte flitiga när dom byggde ihop skåp och sånt.
Vi kom oss nog i säng kring 23 då också, Lukas däckade ungefär en timme tidigare.


Sändagen var också lugn och skön, for och lämnade av Lukas på förmiddagen, kilade vidare till Tobbe's mormor och åt köttsoppa och sen blev vi hemma hela kvällen. Städade, pysslade och avslutade med lite Johan Falk tillsammans med Lillen och Anna.

Han kallade sig för Bob när hjälmen var på

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: olatidman

låter som en skön helg:)

2009-11-16 @ 17:48:52
URL: http://tidman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0