Lördag = Cruuuuuuuiiisssiiiing :D

Igår for vi och hyrde film på kioskpiraten, Babas bilar blev det, jag tyckte att den var så tråkig så jag somnade när det var typ en kvart kvar. Efter ca en timme gick jag och la mig i sängen och jag har sovit som en stock kan jag lova! Har inte vaknat en ända gång och jag glömde till och med mina gonatt piller igår. Då brukar jag ju allltid sova jätte dåligt men inte inatt?


Idag är det cruising som står på schemat. Måst nog gå och väcka Tobbe snart, ska hinna gå på bolaget och tvätta bilen så att den glänser, man kan ju inte cruisa me en skitig bil ;P Kanske åker förbi utställningen och kollar lite också? Det hade ju varit kul..

Nej nu ska jag gå och hoppa i sängen så han vaknar :)


Mätt och belåten

Nu har vi kommit hem från Sunderbyn, jag åt bara tunnbröd+potatis och det är så gott! Och nu är jag proppmätt. Passade på att gulla med lilleman när vi var där också. Tog jätte fina kort på han. Måste lägga in i datorn och kolla om dom är lika fina där!

Juste, har ju köpt ny telefon nu, och det är fanimej den sötaste och billigaste jag haft i hela mitt liv. Betalade 598kr för den för Tobbe hade nå bonus eller vad det var? Jag är då iallafall nöjd.



Nu ska vi fixa det sista i lägenheten och sen ska vi bara mysa på i soffan hela kvällen. Måste vara pigg till imorgon då det är cruuuuising :D Fet satta musseee vettuuu!! Kan ju inte bli bättre..

Här kommer bilderna...






Där har ni lite bilder.

Nu ska jag börja gå mot bussen =) Pussss

Sooooool

Har nyss legat ute och solat på gräsmattan i typ 30 minuter, det var såå skönt att jag hade lätt kunnat ligga där hela dan. Har nog fått lilte färg iallafall. Har ju kommit på att jag ska sola så mycket att jag inte kan bli nå mer brun innan operationen för ingen vill väl ha en vit arm när resten av kroppen är solbrun??


 Och nu har tapet killen farit också för att allt är klart och jag är så nöjd! Tänkte att jag lägger upp lite bilder nu men det gick allldleles för segt för mitt tålamod.


Nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra mig klar, om nästan två timmar går bussen till storheden, ska köpa en ny telefon och sen ska vi till Sunderbyn och äta surströmming :)





Hurtigt

Eller inte, simmade bara 10 längder, precis som jag trodde. Men det var typ 3 skolklasser med barn där så jag vart ju typ rädd :p Men jag tar nog en promenad i solen på en stund. Har också fått en skräck upplevelse igen, en tant somo bor här längre bort sitter NAKEN på sin balkong på botten plan och solar. Det är inte sånt man vill se så fort man lälmnar lägenheten? Nej, Ta på dig bikini förfan!


Nu ska jag surra lite med tapet killen, måste höra om jag får börja stoppa tillbaka resten av möblerna och dammsuga. Det blir så skitigt när man tapetserar ser jag :p Nä men först måste jag äta en banan.  Som inte ens är gott men jag gör det ändå!

Slöfan

Nu känns det soom att jag legat här i sängen alldeles för länge! Ska gå och fixa nå mat, har inte ens orkat äta frukost ännu. Fast det blir nog mera lunch? Sen ska jag packa väskan och cykla till badhuset och simma lite. Fast jag känner mig slö idag så det blir nog bara 10 längder. Eller ja, de känner jag när jag kommer dit. Åh, jag har fullt upp hela dan känns det som. Men det är bra då blir man inte så himla rastlös.


Nej, mat var det! Vi hörs

God morgon gott folk :D

Kort inlägg!

Min tapetserare är puts veck??:S Vars har han tagit vägen, han är inte ens hela klart?


Haha, men han har gjoort klart hela vardagsrummet och halva hallen. Jag ÄLSKAR tapeterna i hallen faktiskt. Tur att jag vågade ta dom iallafall, jag tvekade ganska mycket först.


Oj, han kanske kommer tilllbaka snart, jag måste klä på mig!

Kalas :)

Nu har vi kommit hem från ett års kalaset, fick god tårta och massor med fika :) Han såg ut att vara jätte nöjd med våran present så det var ju bra!


Vi har hållt på möblera lite nu också, halva rummet är ju klart så vi har stoppat dit soffan och det. Skönt.


Imorn tänkte jag vara sjuk från skolan, orkar inte fara på en lektion när vi ändå inte kommer göra något. Så mamma sjukanmäler mig. Istället ska jag sitta hemma och hålla koll på tapet killen så han inte slarvar :p Haha.. Simma måste jag också göra, han ju inte med det idag så..


Idag har jag hunnit vara i skolan, fått två VGn, solat, varit på dollar, växtriket och skokanonen, ätit på dagobert och varit på kalas :)


Sov gottt

Stress

Oj, jag stinker som sören. Måste duscha nyss innan Tobbe kommer hem. För vi ska ju faktiskt på kalas! Lille Julle fyler faktiskt 1 år idag, stoooora killen! Och han kommer att får världens grymmaste present av oss. Vilken ett åring vill inte ha en eldriven motorcykel ? ;)


Nej, duscha var det! Och vad ska man ha på sig???

Heho

Nu har jag precis kommit hem. I skolan fick jag veta att jag hade VG i matte och servering. Dom sa i början av terminen att jag troligtvis inte skulle få godkänt ens pga att jag inte kan göra det praktiska men nu sa hon att hono egentligen hade velat ge mig MVG men att jag hade lite mycket frånvaro så jag är fan nöjd! Jag har alltså gått ut ettan med 4 VG, 1 MVG och ett som jag inte vet ännu vad det är. Jag är så sjukt jävla nöjd, med tanke på alla omständigheter jag haft de senaste 1½ året så är det fan bra, inte många som slår det!


Efter skolan for jag och Sandra och solade och åt lite glass.. Så skönt väder idag alltså, sen for vi iväg på dollar, växtriket och sko kanonen. Det slutade med att jag kom hem med 2 små knivar, en kruka av nåt slag och katt mat :p


Han är inte riktigt klar med tapetseringen, det var något som inte torkat så han kunde inte göra klart vardagsrummet. Men hela det rummet är klart förutom en vägg och hallen är spacklad och taket är målat så det går nog fort imorgon :)

Han är snabb

Han som tapetserar är fan snabb, han har varit här drygt en timme och har redan hunnit spackla hela skiten. Fast han sa att han kommer nog inte hinna klart med allt idag. Men vardagsummet skule han hinna iallafall. Det är ju det viktigaste så. Nu tänkte jag att jag kanske skulle sminka mig bara för att chocka min omgivning? Eller med närmare eftertanke så skiter jag nog i det, ska ju faktiskt åka och sola direkt efter skolan och sen ska jag ju simma på hemvägen. Så det vart sådär grymt onödigt.


Nu fick jag kolla upp vad han ska äta imorn också :p Haha

Nu är han äntligen här!

Tapet killen kom för typ 20 minuter sen och började jobba. Hoppas det blir rätt tapeter alltså, vilken katastrof om dom skulle vara typ gröna, eller blåa? Blä. Egentligen ska jag inte ens vara vaken nu, börja 9.40 men det är ju lite pinsamt att ligga och sova när han är här, speciellt när jag fick höra att jag surrat på ganska flitigt i sömnen inatt :p


Nu ska jag sitta här och nörda ett bra tag. Dock så har jag redan kollat alla bloggar som uppdaterat så nu måste jag hitta nå annat att göra :) Kanske går och kollar så att han inte slarvar? Haha

Gonatt

Nu ligger jag i sängen och kollar på frusna män, dom är så charmiga :)

Allt fix inför tapetseringen är klart nu, alla möbler står på varann typ i mitten av vardagsrummet. Fan vad jag längtar tills det är klart. Ska bli så kul att få fixa iordning allt när det är klart. Och om vi har tur så tar det bara en dag. Men jag har räknat med två.

Idag har jag hunnit vara på en lektion och fått VG, kollat Greys, letat jeans, simmat 14 längder, promenerat och fixat på inför tapetseringen.

Nu ska jag bädda ner mig och vänta på att greys ska börja. Är ju snart ikapp tv nu, är iallafall inne på fjärde säsongen nu. Måste åka till Martina och bränna ut några mer avsnitt, såg det sista innan jag for och simmade. Det kan jag passa på och göra imorn, orkar ju inte precis vara hemma när dom är här och gormar.

Nu känns de super

Jag fick ett ryck och for iväg och simmade iallafall, blev 14 längder idag utan att vila. Sen när jag kom hem så vart jag sugen på en prommis så jag slet med mig Tobbe, blev bara en liten sväng runt gränderna, hade faktiskt mjölksyra i bena så det var ändå jobbigt.


Nu ska vi packa ihop allt och flytta ihop alla möbler till mitten av rummet. De är jobbigt. Måste ringa mamma också och fråga om dom kan vara barnvakt tills vi har fått iordning allt. Kanske inte så kul för dom som ska tapetsera att ha en galen katt kring fötterna hela tiden :p




Mmmm...

Har försökt att se samma Greys avsnitt 4 ggr nu. Har somnat som en stock varenda gång. Men nu är jag uppe på benen igen och väntar på att Tobbe ska komma hem. Jag saknar han. Även fast det bara var några timmar sen vi sågs sist.

Det känns jätte jobbigt att måsta packa ihop allt vi äger igen. Fast det är ju värt det? Jo...

Ikväll ska jag kanske iväg och simma med Karin om hon skulle vara hemma. Vi får se, annars ska jag försöka få med mig Tobbe på en liten prommis. Får ångest om jag inte rör på mig på hela dagen. Och jag orkar nog inte simma själv idag.

Nu ska jag gå och kolla vad vi ska äta till middag, hade egentlligen tänkt ha maten klar när han kom hem men så blev det inte, hängde med John Blund istället.

Tråkigt inlägg, skit samma

Mycket bättre

Har vilat nu några timmar och nu är jag helt återställd. Det måste ha varit glassen från igår?


Skit samma, nu har jag iallafall skruvar ner alla gardin fästen och stoppat tops i hålen :p Ser skumt ut men det stog att man skulle göra så, så inte vet jag? Nu ska jag kolla klart våra bästa år och sen ska jag packa ihop alla små saker. Fan va nice med nya tapeter imorrnnnn!!


Och juste, dom ringde från Umeå idag. Jag kanske bara behöver sova en natt efter operationen istället för 3-4 nätter, så de är ju skönt. Får bo på hotell natten innan operationen så de blir nice :D

Onsdag och magont

Imorse när jag vaknade så hade jag först nackspärr en stund. Sen när jag ätit fick jag vääärldens mag knip. Så mamma fick köra mig till skolan.. Fick veta att jag har ett mycket stark VG i engelska och sen var jag tvungen att åka hem för att jag höll på spy.. Tobbe körde iallafall hem mig och nu har jag vilat en stund så det är liite bättre iallafall. Det måste vara från när jag åt glassen där igår, är ju faktiskt allegrisk mot mjölk så..


Nu ska jag fortsätta vila och sen ska jag börja ta ner gardiner osv så lägenheten är redo att tapetseras!

Sängdags

Nu har jag gjort mitt för idag och är jätte trött.


Jag sammanfattar.
Jag har simmat, fått massage och lokalbedövning, solat, kollat Greys Anatomy, solat, städat, delat på ett glasspaket med Tobbe, handlat och kollat Gossip Girl.


Nu ska jag hoppa i säng och kolla Desperate i vårat nya sovrum på våran nya tv! :D Sov gotttt...

Lite bilder

Här är lite bilder från när jag, Martina och Lukas var å gled lite Mustang :)






Mys i solen

Var hur skönt som helst att sola, fick ganska så mycket färg. Snart börjar väl folk anta att jag inte är svensk?



Efter solningen så gick vi och köpte varsin glass och satte oss i solen och myste på tills Tobbe kom och hämtade mig. Då for vi och handlade och nu håller han på göra lite mat så jag ska passa på att kolla Greys. Vilken tönt jag är. Men jag bryr mig inte. För de är coolt.

Nya tapeter :D

Fick en lapp i brevlådan nyss att dom kommer och börjar tapetsera på torsdag! Fan va härligt, de kommer bli så mycket finare här!



Nåja, var bara det jag hade att säga nu ska jag snabb städa och sen åka och sola med Sandra!! :) Jag ska bli neeeegeeer!

Slö idag

Cyklade till badhuset men orkade bara köra 10 längder idag. Armen är dålig och så var det så himla mycket folk så jag blev bara stressad. När jag är där själv kan jag simma hur många längder som helst men inte när det är mycket folk.


Nåja nu ska jag och Kisse kolla lite på Greys och sen ska jag ta bussen till sjukgymnasten som går om en timme. Ska bli grymt skönt!

Bloggstrul

Igår höll bloggen på gorma på, såklart när jag faktiskt var sugen på att skriva lite.


Idag har jag mycket planer faktiskt.
Ska simma, städa, sjugymnasten, sola, städa mer, fixa antennsladd. organisera garderoben osv! Nåja det blir säkerrt jätte bra, och ikväll är det Desperata så det blir ju perfekt :D


Och juste, idag är det exakt 3 veckor tills jag ligger på operations bordet :S



Nu har jag inte tid nå mer, måste åka iväg till badhuset, så jag hinner göra det innan jag ska till sjukgymnasten.

Bada ;D

Martina ringde för en stund sen och frågade om vi skulle bada, så nu ska jag ta cykeln till badhuset och bada med martina och lukas =) Det ska bli kul, sen kanske vi tar och köper med oss nå fika hem hit och myser på! Vi hörs!




Det brinner?

Tobbe ringde nyss och sa ett det brinner här på gränderna. Bara 3 gränder härifrån. Det är fan lite läskigt när sånt där händer. Måste nästan gå dit och kolla om dom lyckats släcka elden eller vad som händer. Hoja vad obehagligt.





Såg också ett en av våra grannar ska flytta, vet dock inte vem med tanke på att jag bara sett en av dom som bor här :p


Nu ska jag se klart våra bästa år igen, det är så sjukt spännande nu! Och sen kanske jag går och kollar om det finns nå snygga brandmän ;P

Jag är grym

Nu har jag precis kommit hem från badhuset. Simmade 16 längder och jag är sjukt nöjd över mig själv. Var absolut inte sugen poå att åka dit men jag tog mig i kragen och gjorde det iallafall och nu känner jag mig så duktig :D Nu ska jag fixa ihop lite frukost och kolla på Greys Anatomy.


Idag är jag glad för nu ska jag bli smal.





Har kommit på en annan ide också. Jag ska spara ihop 100 000kr. Jag vet inte varför eller till vad men jag ska tamejfan göra det!

En bild.


Nu är jag på bättre humör

Igår fick jag och Tobbe nå ryck och flyttade in sängen i klädkammaren. Så nu har vi ett liltet sovrum, skit mysigt vart det där inne faktiskt. Fast nu ser det dock ut som ett bombnedslag här i vardagsrummet. Men när Tobbe kommer hem från jobbet så ska vi åka till Rutvik och hämta min stora garderob så vi har någonstans att ha våra kläder. Kommer bli ännu bättre nu, och med dom nya tapeterna :) Kommer aldrig vilja flytta här ifrån!


Juste, ska köpa en tv idag också att ha i sovrummet =)


Nu ska jag kolla färdigt våra bästa år och sen ska jag åka iväg och simma!

Så arg, till och med förbannad

Jag är så arg. Men jag har iallafall bestämt mig. Väntar bara på listan av ren nyfikenhet.


Nu har vi satt igång första tvättmaskinen iallafall. Hade egentligen tänkt att jag skulle åka och simma men jag har bestämt mig för att bara ligga i sängen heela dan och kolla Greys. Orkar inte göra nå. Tror att min depression har kommit tillbaka. Ooch det kändes ju sådär extremt jätte kul. Mamma får sin present någon annan dag för jag orkar inte följa med till Boden, jag orkar inte fara till Sunderbyn heller. (förlåt mamma) Idag tänker jag vara världens tråkigaste människa.


Ni kan ju ha en bra dag.


Våran lägenhet!

Nu är det såå fint med den nya hyllan och helt ny städat. Har sprungit runt som en tok och putsat och donat. Allt för Sandra's skulle :D Nu ska jag fortsätta med att städa badrummet och vänta på att Tobbe ska komma hem så vi kan göra nå go middag!


Kom ju på att ingen har fått se bilder på lägenheten så jag tänkte att jag lägger upp några.





Kommer bli ännu bättre när vi fått våra nya tapeter också =)

Full rulllleeee

Ja, nu är bilen tvättat, jag är solad, frukten är inhandlad. Nu väntar jag bara på att Tobbe och Kryckan ska komma hit med våran nya hylla. Kommer bli så fint så fint :)



Ikväll är det schlager för heeela slanten. Och så här lät det vid matbordet igår:
Jag- Vi ska ha väärldens schlager fest i gammelstan imorn :D
Mamma- Jasså vilka ska komma då?
Jag- Öhm... Sandra :p

Fan vilken fest!



Nu ska jag iallafall dra fram soffan så dom kan stoppa dit hyllan och det. Idag hejar vi på sverige, eller som Sandra säger, plastik perrelli. Det blir nog bra.


Mys frukost

Vars tog solen vägen????


Vaknade tidigt idag även fast jag somnade kring 2 igår. Och när jag vaknade så hade Tobbe varit och köpt nybakat bröd på statoil. De är såå gott!! Så nu är jag propp mätt..


Nu tänkte jag börja gör mig färdig så ska vi åka ut till antnäs och tvätta bilen och lite sånt.

Jag håller med föregående talare

Jaa, efter vi hade ätit så for jag och Martina och plockade upp Sandra med mustangen. Blev att dra några varv i stan osv. Träffade även famous AT från N för första gången. Haha. Det var ganska kul. Det är nog bara Sandra och Martina som förstår vad jag pratar om nu.

Nåja nu ska jag slulta svamla, klockan är mycket och det börjar vara läggdags. Ännu en dag väntar imorgon. Får veta vilket lag jag kommer vara tränare för till hösten också. Hoppas jag får som jag vill.


Pusssss på Tobias :)  ♥

Jag är så slö

Jag sket i städningen, jag gick och la mig i sängen istället och somnade. Och nu har jag sovit i typ 3 timmar. Det var så skönt så jag hade kunnat ligga där heela kvällen men det har jag inte tid med. Ska ringa Tobbe nu och be han komma så vi kan åka till sunderbyn, har lite Llukas abstinens och sen ska vi blil bjudna på grillat. Mums sger jag bara, det var länge sen!


Nu måste jag ringa Tobbe och sminka mig. Kanske inviger mina pumps idag? :)


None

Storstädning

Hade bara en lektion idag, kollade film och svarade på lilte frågor så det var lungt. Sen for jag iväg och simmade lite, körde 16 längder, och det var grymt skönt. Har även fått mig ett smeknamn på badhuset nu :p haha man börjar ju vara stammis nu.


Nu ska jag iallafall kolla på våra bästa år, och sen ska jag fortsätta med min storstädning som jag påbörjade igår. Det är så skönt att göra det ibland, man blir på mycket bättre humör när det är fint hemma :) Om dom där jävla tapetserarna skulle ta och ringa nångång kanske. 



Neger?

Var på badhuset för en stund sen, simmade 4 längder och solade 25 minuter. Så nu svider det ordentligt på kroppen. Men det var faktiskt skönt. 


Har iallafall nyss kollat lyxfällan och nu blir det att somna till dirty sexy money. Börjar bli en tradition nu på torsdagar.


Jag har en konstig känsla i kroppen, vet inte riktigt vad det är. Men det känns som ångest. Är kanske för att resultaten inte kommer lika snabbt som jag hade velat. Men skit samma. Jag har 3½ vecka kvar. Kommer inte gå hela vägen men jag ska försöka iallafall.  Jag skulle ha börjat tidigare.


Sov gott.

Bra med motion :D

Provet imorsengick super bra, mvg blev det. Fick 9 av 10 rätt så :)


Sen ringde jag Yve och hon följde med hit, har suttit och surrat om allt mellan himmel och jord. Sen när hon skulle gå till bussen så tog jag cykeln till badhuset och simmade 18 längder, det var så skönt! Helt färdig är jag nu, så jag tänkte äta en banan och kolla på Greys tills Tobbe kommer hem! :)

Jag måste bara ...

... få lägga in den här bilden på Kisse, har sprunigt runt och letat henne, så låg hon i en påse på sängen och myste :)



Bra start på dagen :)

JAg vanade faktiskt av att jag hade solen i ögonen, de är så fint väder där ute nu! Och man blir ju på så bra humör då. Idag börjar jag skolan 11.20, har serverings prover, fattar som inte ens hur man ska lära sig de? Men skit samma jag får chansa dt blir säkert jätte bra. Efter det ska jag simma på pontus och ta en promenad till sjukgymnasten. Ska bli skönt.



Nu ska jag gå och göra frukost, yoghurt och müsli :) Mumma, sen ska jag börja göra mig klar för att åka mot skolan!

Trötter

Orkar inte skriva något långt inlägg just nu.

Fick pizza i antnäs, tjejen kom och hämtade crosstrainern, vi for och handlade och nu har jag kollat greys nån timme. Var grymt länge sen jag var uppe så här sent så nu ska jag joina Tobbe i sängen. Gonatt, vi hörs imorrn!

Fett

Hon kommer och hämtar crosstrainern ikväll, fan va fint med lite extra pengar :)


Har just varit och simma, fick stressa lite men jag han gott och väl. Körde 12 längder och fick lite komplimanger för mina tatueringar av badvakten. Haha. Tänkte ta en till simtur senare, efter middan typ. Nu ska jag börja gå till bussen och åka till sjukhuset och få lite massage, efter det måste jag hem och städa! Blä, de är så tråkigt.

Sunshine :)

Hann inte skriva imorse för att jag var döds trött.


Hade väligt slapp dag på skolan, kollade klart en film, läste en novell och gjorde nå papper på engelska så jag slipper gå på den lektionen imorn :) Perfekt, har bara en lektion imorn och det är servering, ska göra de där provet. Måste plugga lite till de.


Nu ska jag kolla på Greys och vänta på att hon som ska komma och kolla på min crosstrainer ska ringa.



Desperata

Har just sökt nå jobb, så nu ska jag kolla Desperate Housewives och sen ska jag hoppa i säng så jag orkar upp till skolan imorn.





Juste, kommer ju få massa pengar när jag ligger på sjukhus, det blilr ju reseersättning + att jag får en summa varje natt jag sover där. Kommer bli nice :D



Bättre :)

Nu känns det såååå mycke bättre. Har fått mig en cykel tur + 16 längder. Känner mig mycket fräschare nu. Tänkte göra en macka eller något, blev lite hungrig av simningen och vi har inge frukt hemmaa... Så en macka får duga. Sen är det gossip girl OCH desperate housewives :) Kan ju inte bli bättre, bra på tv och mys i soffan med tobbe och kissemissen! :D





Nu har jag fått nog

Har precis ätit middag, blev chili con carne, wokgrönsaker och gurka, skippade riset. Tänkte se om jag får mindre svullen mage! Hann med en liten prommis innan maten också, dock bara ca 15 minuter, sen svek höften. Och nu ska jag vara ännu hurtigare och cykla iväg till badhuset igen och simma. Tänkte se om jag orkar 20 längder!


None



När jag kommer tillbaka är jag förhoppningsvis på bättre humör!

Äckel?

Jag vet inte vad som hände just, men känner mig ful och äcklig just nu. Måste gå och simma igen efter middan. Nu är de färdighaft med den här skiten. Jag har 4 veckor på mig, that's it. Nu är det inte simning 4 ggr i veckan som gäller. Nu är det MINST 7 + promenad minst 3 ggr i veckan. Jag har ju faktiskt bråttom!! Måste få på mig mina gamla kläder igen, för inte har väl jag råd att köpa nya??



Kisse myyyys

Såg för en stund sen att katt maten var slut så jag cyklade så snällt iväg till affären och köpte ny, passade påatt panta lite burkar också. hon vart så glad så nu ligger vi här och myser lite =) Hon är ju för gooo!





Nya skor

Igår när jag och Sandra var på Ica Maxi så köpte jag ett par nya skor, har kollat på dom hundratals gånger men har alltid blivit tveksam. Men jag bestämde mig för att köpa dom iallafall, dom är riktigt sköna faktiskt.



199 pix :D


Nu måste jag göra lite nytta, tänkte diska och sånt. Och juste, jag hann åka och simma innan Tobbe kom hem, blev 14 längder idag, känner att jag har bllivit mycke starkare för nu är det inte alls lika jobbigt. Behöver inte vila en ända gång :)

Helt okej :)

Kollade just ut genom fönstret och det varken regnar eller snöar! Grymt, dock hade solen kunnat kika fram liite med och värmen skulle kunna öka på lite. Då hade det varit perfekt. Men det här får duga, bättre än regn iallafall :)


Hade egentligen tänkt gå och simma direkt när jag vaknade men jag vaknade lite senare än väntat och jag har lovat Tobbe att laga lunch åt han så jag får åka och simma efter det istället. Är det fortfarande sånt här väder så tar jag nog en proomenad senare också. Får ju faktiskt bara simma i 4 veckor till så jag måste passa på. 5 ska bort, kommer dock inte hinna det nu. Men jag ska vara en bit på vägen iallafall.


Hade varit skönt om förkylningen gick bort också, har världens slem hosta nu, och inte blir det bättre heller när jag var klantig och glömde ta min godnatt tabletter igår så jag har sovit dåligt, och drömt väldigt skumma drömmar. Men jag har tid att blir frisk när jag ändå ska ligga på sjukhus i fyra dagar.




Godnatt

Nä, nu känner jag att jag har gjort mitt för idag. Har varit duktig och simmat så jag är nöjd över mig själv. Nu tänkte jag lägga mig i sängen och kolla på 2½ män. Imorgon har jag inga som helst planer. Vi får se vad dagen har att erbjuda! Sov gott hörrni!


Jag har gått och blivit gudmor :D Vilken ära alltså..








Matvrak

Jag är nog mest äcklig när jag äter tror jag. Sandra har rätt. För när jag äter så har jag inte bara mat i munnen utan överallt! Jag fårstår inte riktigt varför. Kanske för att jag äter så snabbt för att inte hinna bli mätt innan jag ätit mig less? :p Haha är det nu jag ska kalla mig själv för hetsätaren? Nåja, alla har sina dåliga sidor :)




Alltså jag tror att jag och Sandra snart är redo att starta frisör salong. Vi började med att slänga i en till röd/lila färg i mitt hår, och nyss så klippte jag Tobbe, han blev faktiskt mycke sötare =) Dock så for han iväg just så nu får jag inte kramas. KAnske tar cykeln till badhuset och simmar lite? Jag åt ju faktiskt 3 tacobröd + tillbehör haha




Rastlööös

Åh vad rastlöls jag är, finns absolut inget att göra när det är sånt här väder! Har städat hela lägenheten, badat, fixat fossingarna, lagat mat.. Och nu vill jag sola. Sandra är på, så nu ska jag klä på mig, föra över pengar och packa väskan. Nu ska jag bli neger :D Nu vart jag på bättre humör, såå skönt. Man blilr ju så deprimerad av detta skit väder alltså. När ska sommaren komma? Den kom en snabbis, men försvann lika fort. Det suger.

12

Har just varit och simmat, var lite slö idag så jag körde bara 12 längder. Men är man sjuk så ska man ju ta det lite lugnt iallafall. Det var inte speciellt kul när jag skulle gå hem, det spöregnade och inte orkade jag ju springa för de :p Nu ska jag plocka ihop lite i köket och sen hoppa i duschen. Eller kanske att man badar?


None






Uppe med tuppen

Kändes grymt tungt att ta sig upp ur sängen idag, även fast jag somnade kring 22 igår. Har sovit helt sjukt mycket dom senaste dagarna, blir som aldrig pigg..  Nu ska jag iallafall åka iväg till sjukgymnasten och få lite massage, bussen går om 20 min och jag sitter fortfarande här med pyamas :p Kanske det är dags att göra något åt det!



Jag funderar på om jag ska åka och simma direkt efter massagen.. Jag är ju sjuk så jag vet inte? Men skit samma, jag kan blir frisk sen. Måste passa på att simma nu, för om 4 veckor blir jag gipsad i minst en månad.

Bodyguard

Pizza satt grymt fint i magen kan jag säga. Oh när vi hade ätit så for vi hem till Sandra en snabbis så fick jag mig en klänning som hon aldrig använde :) Den är så söt och jag tycker om den! Stannade där några minuter bara och sen bar det av åt rutvik, städade ut gårdshuset lite och sådär.. Känns lite bättre nu, man får ju som dåligt samvete när vi bara använder det till förråd typ.


Nu ligger vi här i soffan och kollar lite tv, ska se Bodyguard om en timme, jag älskar den filmen!!




Söndag

Veckans tråkigaste dag, utan tvekan. Varför finns den ens? Det är en sån här dag när man bara gör tråkiga saker, typ städar, tvättar och sånt där.


Har iallafall varit på avslutning med cheeren. Alla lekte lekar, men jag orkade inte vara med och blev det lite fika och present utdelning åt tränarna. Fick ett jätte gulligt halsband. Dock inte riktigt min stil, men tanken var söt.



Nu tänkte jag dricka förkylnings brus och titta på lite gossip girl och sen ska vi åka till sunderbyn och äta hemmagjord pizza. Mummaa!! Det är så bra att mamma ringer nästan varje söndag och undrar om vi vill ha mat för oftast orkar ingen av oss laga nå vettigt :P




Trött och sliten

Det gick skit bra att vara barnvakt, han var som en solstråle hela tiden!



Nu har vi varit och handlat chips och dipp, så det blir lungt ikväll. Vilket är skönt för jag känner mig grymt hängig och sliten. Nu ska vi se tv och bara mysa på..

Grisigt sjuk

Vaknade av att jag allvarlilgt talat trodde att jag skulle dö. Jag hoostade och fick absolut ingen luft! Det var hemskt och jag fick panik så jag studsade upp ur sängen och sprang till kranen för att dricka vatten. Har hällt i mig förkylnings brus, panodil och hostmedicin nu också så jag hoppas att det ska bli bättre.


Igår var jag, Martina och lilleman ute å gled med Mustangen, lika mycke uppmärksamhet som vanligt. Fast det var faktiskt grymt dött ute på raggen igår. Träffade inte många kändisar. Btw så lärde sig lilleman att sitta helt själv, go ungen där!



Nåja nu ska jag ligga i sängen en stund och tycka synd omo mig själv och sen ska vi vara barnvakt :)

Shopping

Har shoppat lite idag, blev nagellack, solpuder, ett linne, en tröja och en sjal :) De är skönt med nya kläder! Orkar inte lägga in någon bild för det är jobbigt.


Nu har jag precis ätit middag så jag ska diska och sånt där tråkigt. Sen ska vi till antnäs.

Operation :D

Nu har dom äntlilgen fattat hur förbannad jag är! Så den 17 juni opereras jag, åker ner till umeå dan innan för observation och sånt där tjafs. Sen ligger jag där 3 dagar efter operationen så jag kommer hem på fredan. Precis till midsommar. Guuud så skönt det ska bli att äntligen få armen lagad, den har ju faktiskt varit trasig i ett år och åtta månader. Så nu äntligen!


Men jag är ändå sjukt nervös, det är ju ändå lite obehagligt att dom ska flytta en sena och sen sy ihop en annan? Nåja jag överlever, får ju lilgga några dagar med hur mycke morfin jag vill :) Det löser sig

Rödlila

Tobbe hjälpte mig att stoppa i lite hårfärg, blev faktiskt ganska bra. Min blonda slilnga är numera rödlila och resten av håret är i princip svart. Jag är ganska nöjd, dock fick jag inte med hela utväxten men det är inte så noga. Ser bättre ut än vad det gjorde tidigare iallafall.


Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och kolla dirty sexy money.
Imorn ska jag börja gymma, ska bli så skönt :D


Godis monster

Nu har vi varit på storheden och köpt onyttigheter i mängder, ibland får man faktiskt! Så nu ska vi äta godis och kolla på du är vad du äter ;) Perfekt blandning.



Köpte fotsalt, hårfärg, hårinpackning, förkylningsbrus och lite andra små saker :)

Dumma förkylning

Åh vad less jag är, att jag skulle gå och bli sjuk helt plötsligt. Och jag har sån här jobbigt hosta ni vet? Helt torr och jävlig. Men när Tobbe kommer hem från banken så blir det att åka till storheden och köpa förkylnings brus. Sen kanske vi kollar om vi hittar nå annat fint?


Orkade inte beställa kläder, vart så snål. Vill ju faktiskt åka till Indien eller Thailand!




Hur underbart ser inte det där ut att vara??


Inge simning

Passet gick skit fort att fixa, jag som trodde att det skulle ta jätte länge. Sen hade jag ju servering på skolan, och provet var ju flyttat till nästa vecka så vi gjorde inget vettigt på den lektionen.



Orkar inte simma just nu heller, fick så satans ont i huvet, så nu ska jag kolla runt lite och kansk beställa hem lite nya kläder. Känns som att jag behöver det faktiskt. Speciellt nu när inte plånboken sviker ;) Mamma är bäst

Godmorgon

Vaknade för ett litet tag sen, skönt med lite sovmorgon.. Om typ en halv timme ska jag och mamma åka till polisen och ixa ett pass åt mig och sen ska hon köra mig till skolan. Skulle egentligen ha haft serverings prov men Linn surrade om att det är flyttat. Men jag vet inte, har läst igenom det iallafall. Sen slutar jag efter den lektionen så då blir det att åka och simma :) Har faktiskt träningsverk idag, de är så skönt för då vet man att man har jobbat! :D


Nu ska jag dricka multivitamin brus och sen ringa mamma!

Neger?

Fick ångest för att jag köpte en choklad på sjukhuset så jag åkte iväg och simmade nyss, 14 längder. Kom på att jag ville ha ett solkort också så det investerade jag. Men ofta jag pallar att ligga 30 minuter? Jag dog ju nästan så jag gick ut efter 20. Fick ändå massa färg, känner mig lite som en neger. Hurtigt av mig att simma 30 längder idag :)



Har även beställt tapeter idag. Dom skulle ringa så fort som möjligt och säga när dom kommer, hoppas det blilr fort! Men sen när vi skulle fixa pass så var det stängt, så vi ska åka imorn på morgon innan jag börjar skola.


Och på tal om skola så har jag prov imorn, och klarar jag inte det så blir det ig i kursen. Så nu ska jag plugga lite.

En bild


Detox och simning

♥ Har startat min detox kur idag, känns riktigt bra, fast jag har ju inte märkt någon skillnad ännu men det kommer väl =) Det står att man ska dricka minst 1½ liter vatten under dagen när man gör den här kuren så vattenflaskan följer med överallt dom här dagarna :p


♥ Skolan gick bra idag, fick veta lite betyg och sånt. Fick VG på nationella och så har jag VG i både svenska och engelska så det känns grymt skönt. Det har jag förtjänat faktiskt!!


♥ Efter skolan hoppade jag av bussen på badhuset. Kände mig lite extra hurtig idag så jag simmade 16 längder. Sen var jag helt färdig så det kändes som att den korta vägen hem var grymt lång med mina trötta och sega ben :p


♥ Nu ska jag fixa mig lite så ska jag ta bussen till sjukgymnasten. Sen ska jag och mamma åka och beställa tapeter (Tobbe hann inte göra det häromdan eftersom att dom bara har öppet till 4 nu när det börjar vara sommar) och efter det ska vi åka till polisen och fixa ett pass åt mig, blir nog att kanske dra utomlands om jag hittar någon billig sista minuten :)


♥ Oj nu vart det långt.. Men de gör inge, för jag är på bra humör idag :D

Woho

Jag hade ju visst sett de här avsnittet av hufruarna.. Men skit samma det var ändå så länge sen.


For ju till sunderbyn och hämtade dom där tabletterna så satt jag och pappa och kollade på lite Mustanger och sånt. Blir nog att dom tar hem en åt mig när dom ändå ska dit. Dom är ändå så billiga nu. Troligtvis blir det en exakt likadan som dom har :)


Nu ska jag fortsätta kolla och sen gå och sova så jag orkar upp till skolan

Äntligen klar

Nu är jag klar med tvätten, gick mycke fortare än vad jag trodde. Och det blev bara 3 maskiner. Nu måste jag bara sortera allt och bädda rent i sängen. Så skönt.


Mamma ringde just och sa att mina detox tabletter har kommit :) Så när Tobbe kommer hem ska vi åka och hämta dom så blir det att prova på det imorn. Det rensar ju ut onödiga fetter och sånt, skit bra!



Tvätt stuga..

Nu har jag packat ihop all tvätt.. Och det var inte lite, kommer att bli minst 4 maskiner. Trist att stå där hela kvällen. Men jag har ändå inget annat vettigt att göra ikväll och jag hinner ju färdigt tills desperate housewives börjar :) Skönt att jag inte har sett det som är på tv, då har man nå att längta till! Har ju som inte kunnat tanka sånt själv på ett tag så nu har sverige hunnit ikapp mig ;) Nu ska jag dricka lite té och sen ska jag försöka få med mig all tvätt till tvätt stugan.





Hjälp??

Nu börja det tok hagla!! Ofta det gör det i mitten på maj?? De är alldeles vitt på marken här utanför, tur att jag inte är utomhus nu!


Och på tal om apor så har jag faktiskt namnsdag idag =)



Crosstrainer

Nån som behöver en cross trainer? Har typ aldrig orkat använda den, är lite för slö för de :p




Nationella i matte

Gjorde nationella i matte på morgon, gick faktiskt ganska bra, var enklare än vad jag trodde. Det var bara såna här långa jobbiga uppgifter som tar tid men inte är speciellt svåra. Har aldrig suttit så lälnge på ett prov. En hel timme satt jag faktiskt. Brukar alltid vara klar efter en kvart.


Efter provet for jag hem och hämta cykeln och cyklade till badhuset (äckligt kallt, det blåser storm typ!) och körde 14 längder och lite övningar. Sen hem och åt lunch =) Nu ska jag dricka upp mitt té, plocka ihop all tvätt som ska tvättas ikväll.

Hörs sen!

Träning..

Såg för en stund sen att jag har träning idag. Var faktiskt inte så sugen på det. Är så trött efter massage+simning.. Men dom andra är och jobbar så jag måste ju. Men det är sista träningen och sen är det sommar lov från träning tror jag? Eller det är ju avslutning också men förra året var vi på Leos lekland och det var skit kul.


Nu är Tobbe och beställer tapeter, fan va skönt att äntlilgen få det fixat!
Och nu måste jag gå och börja klä på mig och sånt för vi ska åka till Sunderbyn direkt när Tobbe kommer hem och byta bil och sånt. Får troligtvis nya bilen imorn, det ska bli sååå skönt! Dumma äckliga fula volvo :p

Lokalbedövning och simning

Massagen och det gick bra, fick prova på nån ny metod på min armbåge. Man stoppade lokalbedövning och smärtstillande på elektroder och lät det verka ca 20 min. Det känns faktiskt bättre. Kunde simma utan att det gjorde ont alls. Och på fredag ska jag få börja gymma! Fett nice.



Simmade bara 12 längder idag, vart så hungrig så jag orkade inte mer. Ska ta en liten cykel tur senare tror jag.

Finns det något jag hatar mer än sjuvården?

NEJ!!!


Har pratat med killen där nu, och jag frågade varför vårdgarantin inte gäller. Hans smarta svar var det att "det finns inte resurser som gör att vi kan använda vårdgaranti". Din dumma jävel varför i helvete finns det ens då?!?! (ursäkta hårda ord) men jag är förjävla arg!! Jag får komma tidigast till hösten, när jag var där på besök sa dom SENAST i maj. Och nu är det TIDIGAST hösten. Han betedde sig också så jäävla överlägsen och dumförklarade mig heeela tiden, ofta man inte har nå vett i skallen bara för att man inte är 18 år. Så sjukt jävla respektlös människa. Hat kallas det.



Nu ska jag utbilda mig till läkare. Det ända jag ska göra är att fika och strejka.

Bloggkoll.com

Vad skönt de är nu sen jag kom på att man kunde använda bloggkoll.com. Då registrerar man bara dom bloggarna man vil läsa så står det när dom lagt upp ett nytt inlägg. Då slipper man kolla igenom hela favorit listan.


Onödigt inlägg. Ingen fara nu ska jag äta frukost och vänta på att umeå ska ringa.

Mord i blicken

Har precis stigit upp ur sängen och sitter här med lite multivitamin brus.. Kl 10.35 kommer operations planeraren från Umeå ringa mig. Jag kommer att ha mord i blicken alltså, eller rösten kanske? Kommer han med ännu fler bortförklaringar om vårdgarantin så kommer jag skicka brevbomber eller liknande. Jag är så arg. Nu måste jag lugna ner mig lite.

Sen kl 12.30 ska jag åka till sjukan och få lite välbehövd massage, och så ska jag kanske få prova gymma idag. Det hoppas jag på och efter det blir det att simma. Vilket skit att det var stängt igår alltså för då var jag riktigt taggad. De är jag idag också iofs.

Nu ska jag koka té och ta 100 smärtstillande, har typ sovit på min dåliga arm så jag vaknade gråtandes för att det gjorde så ont :S

Godnatt

Middan var skit god, fick köttfärs paj och go sallad. Efter maten blev det lite fika osv och sen åkte vi hem. Har inte gjort annat än legat i soffan typ. Kollat runt på lite bilar och kollat sanningens ögonblick. Tycker inte omo det programmet? Man vet ju ändå svaret på alla frågor. Nåja, nu ska jag kolla på "En callgirls dagbok", verkar ganska bra faktiskt.


Sov gott....

Spöregn

Tobbe ringde just och sa att vi skulle få middag i antnäs, grymt skönt att slippa laga mat idag för det hade jag absolut ingen lust alls till. Så han ska komma och hämta mig på en stund så jag måste börja klä på mig och sånt. Tror jag ska ha min rosa/svart randiga tshirt rån barnavdelningen :P Har fixat den lite, klippte till halsen och sånt så nu är den lite mer tjejig :)


Kollade just ut också och regnet öser ner? Trist..


image111

Pingst??

Vad är ens pingst för nå??

Badhuset var stängt för att det var pingst dagen? Då vart jag och Sara less så vi gick hit och drack té och jag har storstädat hela lägenheten. Dammsugit, skurat, diskat, dammtorkat osv. Jag är så duktig, så nu är det så rent och fint =) Nu ska jag ligga i soffan och kolla lite tv sen kanske jag tar en cykel tur! Om jag orkar

11

Idag har jag och Tobias varit tsm i 11 månader, tiden bara rinner iväg!


image43

Söndag morgon

Har vaknat för en liten stund sen och nu sitter jag här med en kopp kaffe bara. De är skönt, har inte sovit så här länge på jätte länge. Brukar alltid vakna vid 9 tiden eller liknande. Nu ska jag gå och göra en macka och sen städa upp här, fick ju ett psyk bryt igår och slängde ut massa kläder ur garderoben.. Måste plocka upp de :p Och om typ 2 timmar ska jag och Sara fara och simma :)

Sov gott gott folk

Har suttit och kollat runt på tatueringar i typ en timme nu, och jag är heeelt säker på hur jag ska bygga ihop dom nu! Kommer bli Nu ska jag iallafall äta upp min sallad med gurka och rödlök och efter det blir det nog att joina Tobbe i sängen. Vilka tråkisar vi är idag. Ingen fara, det är skönt faktiskt. Ni borde prova. Nåja slut svamlat för idag. Sov gott!


image109
image110

En bild

image108

Kalas osv..

Idag fyllde Maja år så vi for och hämtade Mustangen och drog till Antnäs för lite fika och sånt. Sen skulle Tobbe och pappa fixa med bilen så då drog jag med Sara på en promenad med mig och Lukas, go jävla ungen där. Han var så nöjd exakt heela tiden, och jag var ändå sjläv med han ett bra tag. Första gången faktiskt, eller okej Sara var ju där. Men första gången utan att mamma eller Martina är med iallafall :p

Nu håller Tobbe på laga lite sen middag så jag ska gå och städa lite i köket medans. Ikväll ska jag inte göra många knop, tänkte ligga i soffan mest hela kvällen. Kanske tar en prommis eller nåt.


image78


Gonatt för min del

Elli kom som sagt hit, och bullar hade hon med sig så jag har syndat lite :p Sen cyklade vi iallafall till byn, for förbi Carro en snabbis men det var tråkigt där för dom spela bara poker, då for vi och mötte Sara istället och for hem till henne och drack té en stund. Sen kom Tobbe och hämtade mig så körde vi hem Elli och sen åkte vi hem. Nu har jag precis tagit mina gonatt piller så nu blir det sängen och mys.


image107

Jag och Elli på skolavslutningen förra året.


Jag ska få fin besök =)

Har surrat med Elli lite och hon ska komma hit och umgås på en stund. Efter det har jag ingen aning om vad somo händer. Är sugen på nå, men jag vet inte riktigt vad? Jag orkar inte följa med Tobbe till stan, känns inte så lockande faktiskt. Jag kanske vill hänga med sunderby folk? Det var gode längesen å jag saknar dom.


Nu ska jag fixa till mig lite, orkar ju inte visa mig bland folk och se ut så här. Även fast jag är cool.


image106


Lägger in en gammal sommar bild :)

Ångesten är borta :)

Kom precis hem från badhuset, jag var nästan helt själv där vilket var grymt skönt. Så jobbgt när alla ungar skriker å härjar :p Simmade iallafall 14 längder och gjorde lite övningar så nu är jag helt slut. Det känns verkligen att jag har tränat nu. Känner också att mina lår och min rumpa är fastare än vanligt, vilket är kul!! :D


Nu ska jag vila några minuter och sen laga köttbullar och makaroner. Mumma!


image105


Ångest

Nu fick jag ångest för att jag inte for och simmade efter skolan, så nu tar jag cykeln dit och simmar några längder. Ska göra minst 10 iallafall, annars får jag ännu mer ångest :p Tycker inte om ångest.. Jaja, det är ju fett förbränning på hög nivå! Är väl hemma i perfekt tid för att börja med maten innan Tobbe kommer hem, då blir han nog glad =)


image104


Shoppat

For till skolan och skulle ha engelska i morse, men såklart bara för att det är den enda lektionen jag har på fredagar så ställer dom in den! Satan va less. Så då traskade jag och Linn runt på stan en stund, inhandlade en väska och ett par bruna pilotisar. Dom var dock sämst. Men jag är nöjd ändå. Flottade till det med en dagobert macka också.


image103


Sen vart jag lite slö så jag sket i simningen. Har ju ändå varit så duktig hela veckan!


Lilleman

image101

Lilleman var ju på besök för någon dag sen, här ville han mest suga på kameran :p


image102

Härligt med solsken

Fan vad det är skönt att kliva upp tidigt och att ha långt tid på sig på morgon så man slipper stressa. Ännu bättre är det när solen skiner och det står 15+ på termometern. Kanske man tar på sig något vårigt? :P Nä det orkar jag nog inte. Har bara en lekion, sen ska jag gå på stan en snabbis och leta efter en väska.. Har verkligen brist på det. Sen blir det att åka till badhuset och simma lite.



image100




Nu ska jag ta det lungt och dricka lite kaffe och sen göra mig klar för skolan.

Lyxfällan

Sitter och kollar på lyxfällan just nu, det kan ju vara mitt nya favvo program. Alltså man lär sig faktiskt väldigt mycket, jag har då iallafall kommit fram till att jag inte ska ta ett ända låln förens jag ska köpa ett hus eller liknande. Jag ska också öppna ett sparkonto för mina blivande barn den dagen dom födds. Jag vill kunna ge dom en summa pengar som dom kan köpa nå vettigt för när dom fyller 18.
Det man inte har råd med ska man inte ha.


image99




Nu ska jag gå och koka lite té.

Middag med mig själv

Tråkigt att äta middag själv idag, men Tobbe är å lagar bilen med pappa och jag orkar inte vänta på han. Så det får bli nudlar, mackor och kaffe =)


Fick för övrigt vääärldens skönaste massage hos sjukgymnasten, ville aldrig att det skulle ta slut. Dock så missar jag nu träningen. Men det är ganska skönt ändå. Nu ska jag äta!

En bild

image98

Hon är så vacker!!

Hurtbulle

Har precis varit och simmat igen. Körde 14 idag också. De är såå skönt. Man känner sig så duktig alltså =) Vill bara ha resultat, gärna nyssss! Hinner nog bli liiite smalare innan sommaren är här, förhoppningsvis.




Nu ska jag diska och sen åka iväg till sjukgymnasten.Ska bli skönt med massage efter att jag simmat!

Dålig uppdatering

Har inte haft någon lust alls att skriva på ett par dagar. Vet inte varför men skit samma.

Martina och lille man for precis, dom har varit här och hälsat på ett par timmar. Han är ju för go min lilla solstråle! Före det var jag i skolan och gjorde nationella i matte, var mycke enklare än vad jag trodde att det skulle vara. Fast ändå blir det nog inge mer än godkänt på de. Men det spelar ingen roll. For och simmade efter skolan också, körde 14 längder idag, super skönt. Man känner sig så avslappnad och duktig efteråt. Nu har jag verkligen bestämt mig för att bli vältränad! Ska ju få börja gymma lite också med min sjukgymnast.

Nu tänkte jag börja lilte med maten, om jag orkar.

Grattis älskling!

Grattis till min älskling som fyller 22 år idag! :D

image97

Nu måste jag åka till flyget, ha en bra helg!

And off i go

Nu sitter jag här i soffan och kollar lite på våra bästa år. Tobbe skulle komma hem vid 2 nångång så ska vi åka till Sunderbyn å hämta mustangen, sen tidig middag på dagobert och sen kör han mig till flyget =) Nu måste jag gå och diska. Vi hörs på måndag!

Fredag = Flygrädd

Har precis klivit upp ur sängen. Jag känner mig stressad på något sätt även fast jag har packat ihop det mesta. Och planet går ändå inte förens kl 16. Är nog min rädsla som börjar kicka in, är också sjukt nervös för tävlingen imorn. Känns än en gång lika konstigt att det inte är jag som ska stå där på mattan.. Jag vill ju så gärna..


image66

SM i Södertälje förra året.


Torsdag

Imorn så fyller ju Tobbe år, men jag missar ju de.. Så vi ska ha lite kalas här med mina föräldrar och så idag. Blir tårta, bullar och kaffe :) Mumma! Lukas ska komma också så då ska jag snosa mycket på han, får ju inte träffa han förens tidigast på måndag.


Nu ska jag gå och plocka ihop lite här innan dom kommer. Måste ringa och be dom ta med en större resväska åt mig :P

RSS 2.0
Reggad på Commo.se