Söndag

Då var det söndag igen och idag betyder det jobb för min del. Har ingen aning om hur länge men det blir väl tills på kvällskvisten nångång.

Hade förresten helt glömt bort att jag har sportlov hela nästa vecka. Hur skönt är inte det då?

Nu måste jag göra mig redo för jobb. Ska försöka hinna plocka undan lite kläder innan det är dags att knalla iväg också!

Färdigjobbat för idag

En ovanligt lugn lördag på jobbet har det varit. Knappt någon stress. Skönt faktiskt =) Imorgon ska jag in och jobba igen, hade gärna varit ledig med tanke på att det är Cheerleading DM imorgon men jag behöver jobba lite!

Nu ska jag slänga in handduken för idag, ska försöka ta mig upp i tid så man får någonting gjort innan jobbet imorgon!

 

 

Min sista tävling, mars 2007!


En fredag och en lördag

Jag glömde totalt bort att uppdatera igår. Och ingenting speciellt hände iallafall, en helt okej fredags kväll helt enkelt. Hann med en storhandling, varenda lite vrå i köket är full med mat så nu klarar vi oss ett tag, på kvällskvisten blev det bio, Linn och Grew hakade också på. Snabba Cash blev det, och jag tyckte faktiskt att den var helt okej. Jag tror att man ska ha läst boken innan faktiskt, annars hänger man nog inte riktigt med.  När vi kom hem så blev det bara lugna puckar tills det var dags för sängen.

Idag står det jobb på mitt schema. 15-23 närmare bestämt. Så nu ska jag försöka kurera min nacke som inte alls är i form just nu!

Tröst shoppat

Jag var så irriterande tidigare, och är det fortfarande så jag knallade iväg på stan och spenderade en massa pengar! Kom hem en timme senare med två tjocktröjor, adidas tröja+byxor, två klänningar, hårfärg och smink. Känns lite bättre men är fortfarande arg över att alla bara skyller ifrån sig på varandra och ingen kan ta på sig ansvaret. Min kamp fortsätter imorgon.

Nu ska jag kika på lyxfällan!

Rasande

Nu är jag less och förbannad. Loggade in på skatte verket för att se mitt skatte besked. Och gissa vad jag ser, jo jag har inte betalat skatt när jag har jobbat, även fast dom har dragit 33% av min lön. Hur arg kan man bli på en skala??? Det är inte okej att vara så jävla slarvig med ekonomin! Tror dom att dom kan blåsa mig bara så där?

Så hela eftermiddagen har jag suttit i telefon med advokaten, skatteverket, min gamla chef och suttit i telefonkö hos facket som aldrig svarade. Jag hade räknat med att få tillbaka nästan 4000kr på skatten men nu verkar det inte bli så överhuvudtaget. Det här betyder att jag har jobbat för 50kr i timmen i ett år. Hur kul känns det? Inte alls kan jag lova. Imorgon fortsätter striden för facket har stängt för dagen. Less kan man säga att jag är, utan att överdriva.

När Tobbe kommer hem ska jag tröst shoppa!

Slappar dag

Idag har varit en riktig slappar dag. Jag har inte ens städat förutom att vika lite kläder. Därimot så har jag varit i Sunderbyn och hälsat på Luluu. Vi gick ut med hundarna på isen och sen for jag hemmåt igen. Då mötte jag upp min kära syster, som förövrigt fyller år idag. GRATTIS, och käkade lunch. Blev på Asian Kitchen och jag måste säga att det inte var bra. Jag åt något friterad som knappt gick att skära i, och martina beställde in en pizza med oxfilé på och inte vet jag men oxfilé ska ju inte vara vit och blekrosa. Huvva vad äckligt det var. Så det var nog sista gången man gick dit och käkade. Usch!

Sen på kvällskvisten har jag bara legat parkerad i soffan med en thé kopp, lite plugg har jag också hunnit med men långt ifrån allt jag borde ha gjort. Men det kommer fler dagar. Är ju faktiskt ledig hela nästa vecka!


,


En ledig tisdag

Idag stod det friluftsdag på schemat, men vem vill gå en lång promenad på isen när det är nästan 25 grader kallt? Inte jag iallafall så jag stannade hemma idag. Ska försöka att göra så lite som möjligt, även fast jag är sugen på att gå en sväng på stan men jag ska hålla mig hemma och vila.

Ska iallafall knåpa ihop en inköpslista till IKEA, jag och syster ska nämligen dit snart!

Måndag

Igår hade jag fullt upp så det fanns inte riktigt tid för uppdatering.
Började iallafall gårdagen med att åka till Boden och tatuera mig, plågades i 2,5 timme innan det var färdigt. Då körde vi raka spåret till Sunderbyn och fick lite tårta, sen rullade vi vidare till Antnäs där vi blev bjudna på hemmagjord pizza! Efter maten for vi hemmåt, plockade upp Yve på vägen så hon följde med hem hit och hinkade thé med mig. När hon for hem blev det söndagsmys i soffan framför "det regnar köttbullar" tror jag att filmen hette. Helt okej ändå!

Idag har jag varit i skolan till ca 12.30. Sket i sista lektionen för jag orkade inte sitta och vänta i 1,5 timme. Gjorde bort ett svenska prov och ett slutprov i barteknik, klarade förhoppningsvis båda två även fast jag inte pluggat speciellt mycket till dom!

Sen jag kom hem har jag hunnit med lite vardagssysslor, typ plocka ur diskmaskinen, starta en ny, plockat här och där och lite sånt! Ska fortsätta med det nu innan jag blir för lat!

 


Lördag!

Lördag igen, känns som att det alltid är det? Inte mig emot iallafall.

Om en stund kommer mamma, pappa och Lukas hit. Tobbe ska vara med Lukas medans dom andra är och kollar Buddy Holly. Jag hade gärna också följt med och sett det, men jag tyckte att blijetterna var lite väl dyra och sen ska jag ju faktiskt jobba idag. När föreställningen är slut så kommer iallafall dom till Allstar och äter middag.

Kl 16 börjar jag jobba, och slutar nog kring 22!

Thank god it's friday!

Kändes inte alls nödvändigt att gå till skolan idag, för det första så är det över -20 grader ute och sen visade det sig att vi bara hade en lektion. Men, ingen frånvaro iallafall och man kom upp i tid på morgonen.

När jag kom hem så orkade jag knappt hålla uppe ögonen, jäkla trötthet alltså, så jag snurrade in mig i täcket och sov en timme på soffan. Nu efter lite sömn och en kopp kaffe så känner jag mig lite piggare iallafall. Måste nog ändå hälla i mig en red bull innan den här dagen är slut.

Ikväll är det jobb som står på schemat. Ett kort pass blir det, ganska skönt ändå när jag är så trött!

Äntligen hemma i soffan

Idag fick jag stå i baren och blanda lite drinkar, gick över förväntan, inga problem så långt ögat räckte ;) haha. Iallafall, nu har jag precis kommit hem, gick förbi Cleo på vägen eftersom jag såg att min gamla chef stod vakt i dörren. Blev än en gång påminnd över hur mycket jag saknar mitt gamla jobb på ICE.. Inget jobb kommer nog att vara lika roligt!!

Nu hade jag tänkt hoppa i säng så man orkar med både skola och jobb imorgon!

Godmorgon!

Godmorgon! Eller, jag klev upp kl 9 men har inte orkat uppdatera. Har haft en väldigt effektiv morgon faktiskt, tvättat, vikt tvätt, plockat ur diskmaskinen, haft besök av min syster och lite sånt.

Nyss ringde dom från advokatbolaget som håller i konkursen av mitt gamla jobb. Kommer att få betalt för dom timmar som jag har jobbat efter 20:nde oktober. Alltså kommer jag inte få ett öre för mördardagen på arcus. Men det är iallafall nånting, kommer få betalt för hälften av timmarna jag jobbat, bättre än ingenting. Och dom kommer in på mitt konto under nästa vecka så den här månaden blir det alltså dubbel lön. Inte illa!

Jag börjar inte skolan förens kl 14 idag, har kvällsservering i restaurangen så innan det hinner jag göra bort lite plugg också!

Storstädning!

När jag kom hem från skolan strax efter två så satte jag igång med pluggandet. En timme satt jag, hann skriva en sammanfattning av bartekniken och läsa igenom svenskan. Det kändes viktigast eftersom att dom proven är på måndag.

Just nu sitter Toobs å äter, när han är klar ska vi sätta igång med projekt storstädning! Ska putsa varenda liten vrå i lägenheten för det kommer inte hinnas med under resten av veckan eftersom jag har skola imorgon kväll, skola och jobb på fredag, och jobb på lördag.

Utvilad!

Igår låg jag i sängen redan 20.30. Ni kan ju gissa hur skönt det var att sova över 10 timmar. Precis vad jag behövde för att få lite extra energi.

Idag har vi restaurangen öppen i skolan, och det är buffé. Förhoppningsvis blir vi klara tidigt så jag hinner plugga lite innan Tobbe kommer hem från jobbet. Ska försöka ta mig ut på en promenad också om det inte är lika kallt senare som det är nu. Jag som trodde att våren var påväg men nu är det -23 igen. Huvvaligen!

Utbildningsmässa!

Imorse for jag och några tjejer från klassen iväg till Piteå för att gå på utbildningsmässa. Inte speciellt givande om jag får säga det själv. Men jag kom iallafall hem med en påse full med en massa onödigt skräp! Efter mässan hann vi med en sväng på Max och sen Dollar store. Köpte en mössa och volymspray, får hoppas att det funkar, och om det inte gör det så är det ju inte hela världen, var ju näst intill gratis!

Just nu är jag hundvakt åt svärföräldrarnas hund. Hon och Hemi hatar varandra, eller okej hon hatar Hemi. Så dom får turas om att sitta i buren, det blir lugnast så. Och om en stund ska jag brassa iväg till sjukhuset för behandling, var sjuk förra veckan så jag fick avboka så det är välbehövligt!

Klädkammaren

Gjorde om lite i klädkammaren här om dagen och här kommer ett par bilder!

 

 

 

 

 


Ge mig energi!

Gudars vad trött jag är. Jag orkar knappt hålla upp ögonen just nu. Vill mer än gärna slumra till på soffan en stund men då vet jag att jag inte kommer kunna sova inatt heller. Är som sugen på ta en prommis, men Tobbe är inte hemma och det känns alldeles för elakt att ta en promenad utan Hemi. (jag kan inte gå med han pga min nacke just nu). Någonting måste jag iallafall göra.

Kanske passar på att ta en tripp ner till soprummet, har typ sjuhundra soppåsar i köket. Eller inte riktigt, men många iallafall. Det ska jag göra!

Godmorgon godmorgon!

Igår när det var dags att gå och lägga mig så kunde jag såklart inte somna, vred och vände på mig i flera timmar innan jag äntligen lyckades somna. Det resulterade i en väldigt trött tjej när klockan ringde imorse. Men det var bara att ta sig i kragen och kliva upp.

Idag står skola på schemat, slutar kl 15. Är lite sugen på en promenad på isvägen, man kanske skulle ta å gå där ikväll om det inte är allt för kallt?

Det blev väldigt bra iallafall!

Det blev lite alla hjärtans dags mys för våran del iallafall. Tobbe hämtade hem kina mat och vitlöksbröd och medans så tände jag massor med doft ljus och dukade. Jag blev så mätt så jag somnade när jag ätit klart haha. Efter det har jag fått lite massage och blivit ompysslad, helt underbart för min stackars kropp.

 

Jag kan iallafall konstatera att min älskling är bäst i hela världen!


Våffelfrukost!

Igår jobbade jag ju som sagt natt på Allstar, stog för första gången i garderoben där. Kan säga att jag trivs bättre i servisen men det är bra med lite omväxling ibland. Idag mår dock inte min arm speciellt bra eftersom att folks vinterjackor väger ungefär två ton men det är smällar man får ta.

Ställde iallafall klockan på 12 imorse och då var det bara att hoppa i duschen och styra kosan mot Sunderbyn där vi blev bjudna på våfflor. Så nu är jag sådär jobbigt mätt efter dessa sötsaker så jag tänkte parkera i soffan ett tag medans Tobbe är på jobbet och lagar våra persienner.

Juste, idag är det ju alla hjärtans dag också, en väldigt överskattad dag enligt mig, så inget planerat för våran del, blir nog bara att vara hemma å pyssla på!

Segt

Lördag idag då.. Vi började dagen med att åka ut till Antnäs. Släppte Hemi på baksidan så han fick springa hur mycket han ville, sen blev det en promenad på det också. Efter att vi kom hem så har jag bara pysslat på, gjort om lite i klädkammaren, plockat undan och sånt.


Om ett par timmar börjar jag jobba, riktigt segt att inte börja förens kl 23. Men men, det är ju pengar iallafall!

Hemma..

Blev 5 timmar på jobbet idag, och det var faktiskt väldigt lugnt, inte alls som det brukar vara en fredagskväll. Men rätt skönt ändå, hade huvudvärk när jag kom dit men den släppte efter en stund, sen så är mina skavsår fortfarande kvar.

När jag knallade hemmåt så tog jag bilen direkt och for till Håkan och hämtade hem Tobbe, så nu ligger jag Tobbe och Maja i soffan och kollar Ghost whisperer, blir sängen strax!

Fredag!

Har bara haft två lektioner idag, och så kommer det att se ut varje fredag fram till sommaren. Hur underbart är inte det! Får både sovmorgon och slutar tidigt så man kan inte begära så mycket mer.

Sen jag kom hem har jag pysslat på lite, plockat undan och tagit en lång varm dusch! Det är ju så jäkla kallt ute idag, vi fick till och med gå in på närmsta ställe och värma oss när vi gick hem från skolan för att ansiktet höll på trilla av. Huvva. Nu är jag varm iallafall och tänkte lägga mig på soffan och kanske slumra till några minuter, har en huvudvärk som envisas med att inte släppa och den måste bort. Ska nämligen jobba ikväll och då måste jag vara pigg!

Fatservering

Idag hade vi restaurangen öppen i skolan och jag fick prova fatservering för första gången. Tyckte att det bara var besvärligt och tog mycket längre tid än om det hade varit vanlig tallriksservering. Men såklart så är allt vi gör i restaurangen i skolan så mycket mer omständigt än om det hade varit på en "riktig" restaurang. Tur att det inte är så många tillfällen kvar.

Nu har jag precis kommit hem, håller på tvätta lite och ska fortsätta med att leta inspiration till balkongen!

Har iallafall kommit fram till att jag vill ha mörkt trall golv och

ett bord i rotting stil. Funderar även på en platsbyggd hörnsoffa.


Vi blev bortbjudna på middag!

På banken valde vi att låsa vårat lån med ränte tak, och det känns faktiskt bra eftersom att det är onödigt att binda när vi vet att vi inte blir kvar i den här lägenheten så länge till. När jag har en stadig inkomst vankas det nämligen husköp för våran del. Det är fortfarande ett tag bort!

Efter mötet så åkte vi vidare mot Sunderbyn för att hämta hem Hemi, men vi blev kvar ganska länge och bjudna på middag blev vi också! Super gott, hon lagade någon sorts pastagratäng med köttfärs och massa gott! Ligger som en strandad val i soffan just nu!

På vägen hem så hann vi förbi på Dollar store en snabbis och inhandlade lite nödvändigheter, ingenting spännande den här gången. Jag som var på jakt efter någonting att ställa på vårat skåp men jag hittade ingenting som föll mig i smaken, får fortsätta jakten på det!

Nu ska jag kika runt på Styleroom efter inspiration till våran balkong. Den ska nämligen få en make over så fort snön sticker därifrån!

Skola avklarad, nu dax för möte på banken!

Skoldagen gick väldigt fort idag, vi var ovanligt snabba kändes det som så jag var hemma strax innan 14. Måste säga att det känns att det börjar närma sig slutet nu för jag är så spyless på allt som har med skola att göra. Längtar sjukt mycket efter den dagen vi springer ut därifrån och aldrig mer behöver gå tillbaka.

Om en liten stund kommer Tobbe hem och hämtar mig så ska vi åka till banken. Det börjar vara dags att låsa bolåneräntorna eftersom dom säger att dom kommer att stiga snart. Är dock väldigt kluven på hur länge man ska låsa. Känns mest rätt att bara låsa ett år. Och sen kommer frågan om man ska börja ammortera lånet eller om man bara ska låta det vara? Vilka funderingar alltså. Känns som både för och nackdelar att göra det, om vi ammorterar nu får vi mer pengar i fickan när vi säljer, men då måste vi leva snålare nu. Hmm får fundera en stund till.

Det är tråkigt att vara ledig

Trots att jag kände mig piggare när jag klev upp imorse så stannade jag hemma från skolan. Måste säga att det var grymt skönt att få sova ut ordentligt utan massor med mardrömmar! Dagen har jag iallafall spenderat tillsammans med städutrustningen. Hela köket är snart skrubbat från golv till tak. Väntar på att kunna köra in fläktfiltrerna i diskmaskinen och när det är gjort ska jag dammsuga och skura golvet. Sen får det vara nog för idag!

Imorgon ska jag iallafall till skolan, kan inte missa mer än vad jag redan gjort så jag hoppas att jag inte känner mig hängig imorgon!

Jag har även bokat ett möte på banken imorgon, det känns som att det är dags att låsa räntorna för bolånet. Tror att vi bara låser i ett år, man vet ju aldrig om man kanske inte vill bo kvar längre än så, vi är ju båda sugna på någonting större. Men ett år till blir vi kvar iallafall!

Jävla försäkringsbolag

Jag har fått hem ännu ett brev från mitt försäkringbolag angående utredningen på min nacke. När jag ringde till dom för kanske 3 veckor sedan sa dom att alla journaler hade kommit in och att det skulle dröja MAX 6 veckor till jag får besked om ersättning. Alltså skulle det vara färdigt i slutet på den här månaden. Nu när jag ringde sa hon att jag har väldigt tur om det är klart om 3 veckor. Dom kan verkligen inte bestämma sig.

För en stund sen gick jag igenom alla papper jag har fått för att se hur lång tid det har tagit. Beräknad tid var ca 4 veckor, och nu har det gått 33 veckor. Visst är dom duktiga på att passa tider?!

Ny byrå!!

Jag har gått och suktat efter en byrå i flera månader nu, men har hela tiden varit för snål för att köpa då vi egentligen inte behöver den. Men igår hittade jag en på blocket för ungefär halva inköpspriset så jag var tvungen att slå till! Grymt nöjd är jag :)


En sjukling

Nu kan jag lugnt säga att förkylningen har brytit ut, utan att överdriva! Huvudet är så tungt så det håller på trilla av, har hostat till mig ett par låsningar i ryggen, är allmänt hängig och en smärta i kroppen som jag gärna blir av med nyss. Trots allt detta så tvingade jag mig iväg till skolan. Gick på svenskan och sen tänkte jag gå hem men då var jag tvungen att göra min sista prövning för annars skulle råvarorna hinna bli dåliga så jag bet ihop och gjorde det. Så nu är jag alltså kvar med min prövning. Känns jävligt bra måste jag erkänna. Endast 100poäng kvar att ta igen och det gör jag genom ett prov den 10 mars.

Känns som att det rullar på ganska bra just nu, endat ett par månader kvar av skolan, har ett jobb som faktiskt betalar ut lön och jag har en inställning som är jävligt positiv angående mitt smärt tillstånd. Det finns iallafall hopp!

Sunday morning

Ännu en natt med alldeles för dålig sömn. Drömmer massor av sjuka drömma, vrider och vänder på mig i timmar och är ännu tröttare när jag vaknar än när jag gick och la mig. Vad kan detta bero på??

Fortfarande förkyld och hängig så jag kommer inte att njuta av det fina vädret vi fått idag. Därimot så ska vi åka till Piteå och fira min morfar som fyllde 70 år i veckan. Det ska bjudas på oxfilé och det tacar man ju inte nej till!


Äntligen hemma

Jag har äntligen landat i soffan efter en hel dag på jobbet. Var såklart borta match för Luleå Hockey så ni kan ju gissa att det var väldigt mycket att göra! Är helt slut i kroppen, har så jäkla lite energi pga förkylningen, sen att jag är så dålig i nacken gör inte saken bättre. Men imorgon är jag ledig och sen jobbar jag bara en dag nästa vecka så nu ska jag försöka vila upp mig så gott det går!

Lördag

Godmorgon! Är absolut inte pigg idag, trots 11 timmars sömn så är jag fortfarande död. Och nej jag är inte bakis, har bara haft väldigt konstiga drömmar.

Igår blev det ju iallafall utgång efter jobbet, fick i mig hela två cider innan jag bestämde mig för att knalla hem till min varma säng. Vilken party prinsessa jag är alltså. Precis kl 1 var jag hemma och då slocknade jag som en sten i sängen ganska omgående.

Idag står det jobb på schemat igen, 14-22. Någon som vet om det är hockey idag? Hemma eller borta?

Skola, jobb, utgång

Då var det fredag igen, men det betyder inte att det blir någon ledighet för de. Först har jag skola till ca 15 om inte prövningen går fortare än så. När jag slutar måste jag skynda mig hem, hoppa i duschen och slänga i mig lite mat och sen blir det jobb på Allstar mellan 17-23. När jag slutar så ska jag hänga med Martina och gänget ut på krogen en sväng, för hon och Marri har nämligen slagit sina kloka huvuden ihop och ska ha födelsedagsfest samtidigt! Men det måste bli en tidig kväll eftersom jag jobbar hela lördagen också!

Nu måste jag bara hålla tummarna att min förkylning inte blir värre än vad den redan är för jag måste orka med den här helgen!

Off to work!


En lång dag kommer det bli

Hela min dag kommer att bestå av servering. Först har vi lunchöppet i restaurangen på skolan och sen ikväll så ska jag iväg och jobba ett par timmar på Allstar. Har iallafall drygt 3 timmar imellan så jag hinner nog lägga mig på spikmattan och sen slappa i soffan en stund. Om jag inte blir alltför rastlös.

Tog åt mig så himla mycket på genomgången igår så nu ska jag verkligen försöka ta hand om mig själv. Han nämnde bland annat att dom flesta i mitt tillstånd känner stress och massor med måsten. Jag vet att jag kan bli av med några måsten så nu är det bara att vara tjurig och klara det här!

Att min förkylning håller på att bryta ut är ingenting positivt. Hela min helg är nämligen fullbokadså jag får pressa cvitamin och försöka hålla den i schack ett tag till.

En vettig genomgång

Genomgången hos sjukgymnasten var väldigt bra, kände igen mig i nästan allt. Jag fick se ungefär samma bildspel när jag började på smärtrehab för två år sen, men jag tog åt mig mycket mer nu är vad jag gjorde då. Måste iallafall lära mig att inse när det räcker för mig. Man kan inte kämpa på tills man svimmar av smärta och utmattning. Det funkar inte i längden. Hur opassande i tid den här rehaben än är så är det något som jag måste göra NU. Om jag inte gör det finns risken (ganska stor också) att jag aldrig kommer att bli frisk. Eller iallafall friskare. Så jag får helt enkelt finna tiden och rensa ännu mer i mitt privata liv. Kan inte ta bort med från skolan så jag får helt enkelt ta bort det roliga istället.

Jag måste klara dom här sista 4 månaderna. Är säker på att jag kommer att må så mycket bättre när skolan är över.

Min kropp har en dålig dag

Imorse när jag vaknade så kände jag mig mer död än levande. Men efter en power king och lite frukost så blev det lite bättre. Gjorde iallafall ett smart val i skolan, gick hem lite tidigare så nu har jag precis kommit hem. Ska försöka vila en timme och sen ska jag och mamma till sjukgymnasten. Han ska hålla en genomgång om mitt smärttillstånd och efter det blir det behandling. Kommer nog må lite bättre efter det!

Ikväll ska jag verkligen försöka ta det lungt, mysa i soffan med min värme filt och kanske ligga en stund på spikmattan. Kommer behöva det med tanke på hur resten av min vecka ser ut.

Slänger in handduken

Jag är helt färdig efter denna dag. Har varit i farten hela tiden och det gillar inte kroppen så mycket. Vi blev iallafall bjudna på palt på Östermalm, gode gott var det och jag är proppmätt fortfarande. Efter kaffedricande så promenerade vi hem igen och jag åkte vidare till Frida. Hon färgade min utväxt och så fick jag snosa på världens sötaste Milo! Tänk att han har blivit så stor. På vägen hem var jag så frusen så jag svängde in på Sun tan och solade en stund, känner mig lite fräshare iallafall.

Nu blir det sängen. Imorgon väntar en dag i köket, genomgång hos sjukgymnasten och sen hem och försöka vila upp mig inför resten av veckan som jag vet kommer att bli tung!

En effektiv tisdag

Idag har jag varit väldigt effektiv måste jag säga! Började dagen med ett ekonomiprov som faktiskt gick ganska bra. Känns skönt att ha gjort bort veckans 4(!) prov. När jag kom hem så skrev jag och Alice svenska rapporten som egentligen skulle in igår, men en dag försent är ju inte hela världen. Efter att hon for hem så har jag hunnit med massor. Har tvättat, diskat, vikt en jäkla massa kläder, röjt undan en massa skit och hunnit med ett dans pass på Wii.

Nu ska vi börja knalla till Östermalm, är nämligen bjudna på middag hos Lasse och Elise, och efter det ska jag promenera till Frida och hälsa på. Hon ska få fixa min utväxt som ser ut som hej kom och hjälp mig just nu!

 

 


Ny hylla i badrummet

Den passar perfekt där i hörnet, och vi var verkligen i behov av mer förvaring. Inte illa att den matchar med spegeln också! Nu måste jag bara köpa gröna handukar och sen är jag nog nöjd där inne.


Kvällspyssel

Idag skulle jag egentligen ha jobbat på kvällen, men en halv timme innan jag skulle börja så ringde chefen och sa att jag kunde vara ledig. Det kändes både bra och dåligt. Vill ju ha pengarna, men samtidigt så måste jag ta hand om mig själv ordentligt om jag nånsin ska bli frisk. Så min kväll kommer att gå i lugnets tecken istället. Tobbe har varit och köpt en hylla till badrummet så jag tänkte pyssla på där inne och sen göra iordning ett fot bad åt mina stackars fötter.

Dags att sätta igång om jag ska komma i säng nångång. Trots sovmorgon imorn så ska jag ligga i sängen senast 23.00 har jag bestämt!

En sån hylla ska få pryda vårat badrum!


Lite nytt till hemmet

Igår var vi på storheden och shoppade lite nytt till våran lägenhet, har även hunnit hänga upp gardinerna som jag hämtade i Sunderbyn igår :)

En grå/silvrig rya matta till vardagsrummet

 

Fick den här stora ljusstaken av min syster!

 

Nytt draperi in till klädkammaren

 

Två runda rya mattor till sovrummet

 

Och nya gardiner till sovrummet, ser dock lite knasigt ut på bilden


RSS 2.0
Reggad på Commo.se