Antnäs

Sitter ute i Antnäs nu,har ätit middag, grillat och potatis gratäng! Mummaaa.. Nu sitter vi bara och dricker lite och umgås. Är faktiskt väldigt trött så jag ska nog lägga mig i soffan snart och vila lite, kommer troligtvis att somna dära..


Var tidigare och kollade på Honeybees träning, jag tippar på medalj i helgen om dom gör det lika bra som jag såg nu! Dom är så sjukt duktiga, riktigt kul att se faktiskt. Dom kan ju ha grymmaste programmet någonsin!


Nu ska jag återgå.

Deprimerad tjej

For ju till sjukhuset för 2 timmar sen, när jag kommer dit kommer jag på att jag var en timme tidig så jag for hem och ringde till sjukhuset å sa att jag var sjuk. Har ju faktiskt hört att det inte är bra med massage när man är sjuk?

Nu ligger jag bara i soffan och kollar lite tv å sånt. Vill att tobbe ska komma hem så jag får kramas lite.

Valborg är överskattat

Jag gillar inte alls såna här storhelger eller vad det nu kallas. Det gör enbart att man blir deprimerad för att man har så höga förväntningar så blir det inte alls lika kul soom man tänkt sig. Så jag vet inte, ska man ens orka lämna lägenheten ikväll? Känns inte som det just nu iallafall. Har inte nå sug alls att dricka. Nåja, vi ser ju frammåt kvällen. Nu ska jag iallafall ta bussen till sjukgymnasten och få lilte massage.

H&M

Här är tröjorna som jag beställde från H&M!

image96

Go middag..

Maten var sjukt god, blev flläskfilé med potatis gratäng och peppar sås för min del. Nu är jag trött, ska se på desperata husfruar och sen hoppa i säng så jag orkar upp till skolan imorn.

St Lawrence

Idag har jag och Tobbe bokat bord på St Lawrence, tänkte gå ut och äta eftersom att han fyller år på fredag och det kommer jag missa.. Ska bli sjukt gott, jag har dock aldrig ätit där men jag har hört att det är väldigt bra.


Och så fick jag sms-avi för en stund sen, min H&M kläder har kommit :D Kommer inte ens ihåg vad jag beställde så det ska bli kul att se!


Nu måste jag börja sminka mig och sånt.

Tapeter

Har ju glömt att visa tapeterna vi ska ha i lägenheten, de kommer bli så fint :)

Dom första blir i hallen och dom andra i vardagsrummet!








Shopping

Nationella gick inte speciellt bra faktiskt, jag som brukar ha så lätt för sånt där klarade inte av det. Men det gör inte så mycket, blir ju iallafall godkänd så.

Efter skola gick jag och mamma på stan en stund, köpte en tshirt och strumpbyxor. Sen åkte vi till Team Sportia och la undan en cykel som vi ska åka och köpa imorn, och efter det blev det en snabbis på Dollar Store, köpte lite grejer till Tobbe's present, en té burk, en sjal och lite sånt.


image93


Sjukling

Grymt less, har blivit förkyld.. har helt stock i näsan, det kliar i halsen och öronen, jag hostar om en gris, jaa ni vet ju! Men ändå måste jag gå till skolan, har ju ändå bara ett prov och sen slutar jag. Vet inte ens vad provet handlar om men nog vet jag att de ska gå bra säkert. Håll tummarna.

Gonatt

For iväg på kalas för några timmar sen, det var Kenny som fyllde 33 år :) Blev tårta och sånt ni vet, de hör ju till.
Nu tänkte jag hoppa i säng, har nationella i engelska imorn, känns tungt att gå till skolan en tisdag när jag egentligen är ledig. Och efter det ska jag och mamma åka på jakt efter en cykel åt mig! Kanske är bäst att jag köper en hjälm också? :P

Vårdgaranti uppkört i röven!!!!

De här med vårdgaranti är ju ganska komiskt faktiskt. Det står att efter man fått remiss till en specialist läkare ska besöket ske inom 90 dagar. Jag fick tid när det gått över 200 dagar. Efter besöket om behandling behövs ska man då få behandling inom 90 dagar. Det har nu gått över 100 dagar och det dröjer minst en månad innan jag får behandling. Det var sagt att min operation skulle ske under våren 2008, och då menar man väl ändå mellan mars och maj? För sen är det faktiskt sommar. Och nu när alla sjuksköterskor strejkar så kommer det dröja ännu längre. Dom verkar inte förstå att när dom strejkar så kan dom förstöra liv?? Dom är själviska idioter. Punkt slut!

Use your love tonight

Har precis klivit upp och druckit lilte juice. Snart ska mamma komma och hämta mig, så förhooppnigsvis får jag övningsköra till boden, var faktiskt ganska länge sen. Vi ska iallafalll gå på dollar store, ävevn fast det finns här i luleå så åker vi till boden, har hört att det är bättre :p haha,


Efter det blir det simning!
Nu måste jag göra mig klar för hon kommer strax.




The Outfields - I just wanna use your love tonight.
Jag blir så glad.

Benknäckar gänget?

Har varit och handlat lite nyss, köpte mest bara skit och ändå vart det över 400kr ? Fick mig iallafall ett par nya duntofflor, skit mysiga =) Nu ska vi ligga och kolla på benknäckar gänget tror jag den heter och äta nötter och dricka ramlösa blåbär! Mumsigt.. Vi hörs imorn, då är det dollar i boden och simning som står på schemat.

Lördagen.

Mådde som en råtta mest hela dan igår, men det är sånt man får ta. For iallafall hem från Antnäs vid 4 tiden, hämtade pizza påvägen hem. Mycket gott var ju de! Sen låg vi bara i soffan och tog det lungt en stund, så kom vi på att vi skulle spela bingo lotto, så vi åkte till sunderbyn och köpte varsin. Så hämtade vi mustangen och åkte iväg till Rutvik och hälsade på en stund, sen åkte vi mot stan och snurrade lite, det är ganska kul när man får sån uppmärksamhet ;) sket i bingo för de var roligare att glida runt lite. Davve å Agge fick sig en åktur också, dom var nöjdast =) Sen plocka vi upp Grew och for på kvantum för att jag ville ha glass. Efter det vart det hemfärd och sängdags för våran del.


Nu har jag precis vaknat, ska gå och städa lite i köket och sen ska Tobbe få lite frukost på sängen =)

Shopping och Antnäs

Har precis kommit hem från stan, har traskat runt med mamma, martina å lukas =) Köpte en grön/svart randig tjock tröja, kostade bara 98 kr :) hittade en skit snygg bikini också, men det satt så konstigt och var jätte små storlekar så jag sket i det.


Nu ska Tobbe komma och hämta mig så ska vi åka till Antnäs och sova över, kanske blir att dricka lite asti ;)

Fredag morgon

Hade ju egentligen tänkt att jag skulle gå och simma direkt när jag vaknade, men eftersom katten fortfarande skriker hela tiden så är jag så sjukt trött + att min nacke mår dåligt idag.

Dagens planer är att vara hos sjukgymnasten halv 1, sen ska jag gå på stan en stund med mamma, martina och lukas. Tar nog med mig badkläder till stan så kan jag hoppa av på badhuset när vi åker hem. Känner att jag måste simma idag när jag faktiskt har sagt att jag ska göra det minst 4 ggr i veckan och i hellgen har jag nog inte tid.

Chill kväll, sjukt skönt!!

När jag kom hem från träningen så hade Tobbe varit söt och diskat och plockat undan massa kläder, de gjorde att jag bara kunde slänga mig i soffan på en gång. Och där har jag legat i princip hela kvällen, eller ja vi tog en liten promenad runt gränderna, de var skönt med friskt luft. Efter det kollade vi på lyxfällan, det är fan ett bra program, man lälr sig faktiskt ganska många smarta saker. Dom har alltid något fiffigt tips att ge :)






Nu har han hoppat i säng, så jag ska nog också göra de. Är ledig imorn så jag hoppas katten är tyst inatt så jag får sova ut.

Release

Nu har jag varit hurtig igen och varit och simmat. Körde bara 10 längder idag, och vart helt slut. Är nog för att det är tredje dagen i rad och man ser redan resultat? bye bye till slappa lår :p


Har hunnit färdigt med data kursen idag också så nu har typ knappt nå skola alls kvar innan sommar lovet, woooonderbart :D


Nu ska jag vila lite så jag orkar åka på träningen sen!

Jag har inget liv

men det är skönt ibland.


Har legat och kollat greys ända sen jag kom hem kl 12. Det är så skönt ibland att bara ligga hemma och ta det lungt. Tobbe for iväg för en liten stund sen, tror han skulle till kryckan, man behöver vara själv ibland, bara få ligga och fundera.. Men nu vill jag att han ska komma hem så jag kan få en kram eller två.. Nåja nu svamllar jag bara. Ska se ett avsnitt till sen är det gonatt för min del.

Trött

Hade bara en lektion i skolan idag, grymt skönt etersom jag var så sjukt trött imorse. Har kommit ganska långt med Johnny Cash arbetet nu, ska bara läsa ut självbiografin och lite sånt.


Efter skolan hoppade jag av på badhuset, simmade tolv längder idag.. Ska försöka öka lite varje gång och se om jag orkar. Jag känner verklilgen att jag är på bättringsvägen nu. Det är så otroligt skönt!


Nu ska jag dricka grönt te och kolla grey's anatomy, brände ut andra säsongen igår så nu har jag lilte å göra ett par dar.

Coooool rider

Grymt rastlös tjej här, katten har precis somnat så nu slipper man allt liv en liten stund förhoppnings vis. Pratade lite med mamma om de där och vi kom fram till att det noog blir att kastrera henne, Tobbe höll med. Dock så är det faktiskt ganska dyrt.. 1200kr kostar det här i gammelstan men om man åker till öjebyn kosta de bara 750kr så det kan ju vara värt. Får se när det blir bara, har inte alltför mycket pengar, måste flirta in mig hos mamma och fråga om jag får låna.


Lite trist bara att det aldrig blir nå kisse bäbisar :(


Nu ska jag plocka in disken, vika in kläder och vila en stund tills våra bästa år börjar och sen blir det sjukgymnasten. Var över en vecka sen jag var där så det ska bli grymt skönt!

Hurtbulle

Fan vad jag är duktig alltså, promenerade till badhuset och köpte ett simkort, simmade 10 längder, proomenerade hem och körde lite på crossen. Nu har jag bränt kalorier alltså. Beach 2008 here I come ;) förhoppningsvis iallafall.

Har bestämt mig för att simma minst 4 ggr i veckan fram tills jag ska operera mig, då borde det ju ha hänt nånting iallafall.

Könsmogen katt!!

Har inte sovit många timmar inatt kan jag ju ta och tala om. Jag tror att katten håller på bli könsmogen alltså. Hon har gått runt och skrikit exakt heeela natten. Klev upp för en liten stund sen och då blev hon såklart tyst. Cp jag är trött.


image40


Helgen som varit

I fredags gjorde jag faktiskt ingenting, låg bara hemma och tog det lugnt medans Tobbe var på krogen. Skönt var de eftersom att jag skulle upp tidigt til uppvisningen som var på lördan, och mina barn klalrade programmet skit bra faktiskt. Trodde att dom skulle bli så nervösa när det var publik men det gick bra. Efter det for vi iväg till Antnäs, grillade och kollade tv hela kvällen så sov jag, Tobbe, Emil och Emelie över där. Sen igår så hade pappa kalas, eftersom han fyllde år i fredags. Åkte ut med Mustangen ett tag innan, for förbi Dollar och köpte lite prydnader som kan vara coolast i stan. Sen blev det kalas middag. Sen fick vi förlovnings och inflyttnings presenter lite sent, blev iallafall 1000:- så vi åkte och storhandlade och köpte nya kuddar till soffan!


Fick också ett nytt vardagsrums bord av mamma som var på IKEA i lördags, vart så fint :)


Idag har jag faktiskt hunnit med ganska mycket, har varit och valt tapeter och köpt lite blommor med mamma, sen städat, installerat hela datorn och flyttat över lite musik. Nu ska jag gå och diska och sen invänta Tobias så blir det middag.


Nu vart det ett ganska långt inlägg märkte jag..

Weho, fungerande dator :D

Idag kom dom och levererade min nya hårddisk, såå skönt att ligga i soffan med datorn igen. Lite jobbigt bara att installera om alla program och sånt. Nu har jag ingenting förutom mina kära bilder. Men lugn bara de kommer ;D Ska sno lite musik från Tobbe's dator nu. Uppdaterar nå vettigare senare.

Super härligt väder!

Fan vilket väder det är ute alltså! Har precis tagit en prommis och kört lite på crossen. Det är fan sommar snart så det är väl dags att börja.. Bättre sent än aldrig. Tänkte ta bussen till träningen och hoppa av nån hållplats innan och promenera dit. Vilken hurtbulle alltså. Gör kanske samma sak på vägen hem.


Fick tillbaka mitt serveringsprov idag, en poäng från MVG, nöjdast. Och efter skolan tralla jag runt på stan, hitta en present åt Tobbe och nå hårband. Måste dock köpa nå mer åt han, men vad?? Har ni några tips?

På bra humör!

Fick ett sms för en stund sen att jag ska få hämta min dator idag, så jag och mamma ska åka iväg och göra det på en stund. Hoppas verkligen att dom fått fram mina bilder, annars blir jag knäpp.


Har pratat med lulebo nyss också, vi ska få nya tapeter även fast vi bara har ett prov kontrakt. Men tydligen så har vi risigast taåeter på hela lulebo typ?? haha. Ja dom är gräsliga, de kommer bli sååå fint när man får lite nytt :D Tror att det kommer se ut som en helt ny lägenhet! Så när Tobbe slutar ska vi åka in på lulebo och välja :D

Storheds sväng med mamma Kajsa :)

Kom hem för en liten stund sen, har spenderat några timmar på storheden med mamma Kajsa, shoppat lite åt Maja och avslutade med en fika :) For förbi grabbarna på APC också och lämnade lite bullar. Sen hämtade vi upp Maja och for hit så att hon skulle få prova alla mina klänningar för den skit skallen ska till London och då ville hon vara  lite fin när dom ska ut på dyr restauranger ;P


Nu ska jag jobba lite på mitt Johnny Cash arbete medans jag väntar på att Tobbe ska komma hem så jag får krama lite på han ;)

Tisdag

Har precis tagit mig upp ur sängen, hur underbart är det inte att vakna av solsken? Ska nog hoppa i lite kläderr och ta en promenad. Hade änkt städa badrummet men man måste ju passa på att gå ut när solen skiner :)


Igår var vi ut till Rutvik och hälsade på Kenny å Linda, var ganska länge sen faktiskt. Så fick vi även med oss min tora Elvis tavla hem.


Lämnade in min hårddisk också, hoppas verkligen att dom kan få fram alla bilder, annars blir jag ju galen! Jag saknar min dator, tycker verkligen inte om den här. Det är så jobbigt när man inte kan använda datorn och se tv samtidigt :p

Nytt :D

Har varit på storheden med mamma nu, köpte marilyn monroe glas+muggar, elvis glas , svarta muggar och en dusch draperi med en anka på! ;) Kommer bli sååå fint. Måste bara få in dom i skåpet, börjar vara lite fullt där nu.


Har pratat med dom på overclockers också, ska åka dit när Tobbe kommer hem från jobbet så ska dom försöka få fram mina bilder, det skulle gå på nästan 1000kr men de är ju lätt värt det!



Nu ska jag kolla våra bästa år och äta muffins :D

Tattoo osv

Jaa, alltså har fortfarande inte fixat min dator. Måste ringa till overklockers(?) och höra om dom kan få tillbaka mina bilder. För jag fick inte behålla min gamla hårddisk när dom bytt ut det vilket var sämst så nu måste jag vänta ännu längre.


I lördags var jag ju som sagt och tatuerade mig, men jag orkar inte lägga upp nån bild här för de går alldeles för segt för att jag ska idas. Men jag tänkte prova på pixbox, så om ni är nyfiken kan ni ju kolla där.


Beställde kläder också igår, 3 tröjor bara, från H&M. Blir nog bra skulle jag tro.


Nu ska jag klä på mig och sånt så blir det storheden med mamma, tänkte gå på Mique och inhandla lite grejor.

Min dator är död ;(

I förrgår så dog min dator, vart grymt less, men trolivgtvis på måndag så kommer dom hit och lagar den åt mig. Men då kommer ALLA mina bilder att vara totalt borta. Och det suger faktiskt.


Kommer nog inte vara sp aktiv tills jag fått igång min dator med tanke på att Tobbe's är typiskt sämst.

Johnny Cash

Idag har vi börjat med ett litet projekt arbete i skolan, och jag har bestämt mig för att jobba om Johnny Cash. Alltså det är inte så lätt att hitta vettig information om han. Jag vill ju veta mer om barndomen, drog missbruken osv. Inte vilka låtar han har skrivit eller inte. Jag måste nog köpa hans självbiografi!


image92



Nu ska jag städa lite, sen ska jag och Tobias kanske traska till badhuset och prova simma. Har inte kunnat göra det på flera år men vi ska se om det funkar.

Motivation??

Har suttit och läst om en grymt mål medveten tjej. När hon bestämt sig för en sak så gör hon det. Varför kan inte jag kunna göra så? Jag kommer på en dag att jag ska träna, men det håller väl i max 3 dagar sen ger jag upp för att jag inte ser resultat. Men nu måste jag ta och skärpa mig! Nu blir det fan inge mer dricka och godis. Nu är det bara nyttig mat, promenader och crosstrainern som gäller alltså.


Jag vill också känna att jag åstadkommit något. Har nog aldrig gjort det? Den här gången ska det gå!

Tisdag

Har just legat och kollat filmen Förtrollad, tyckte inte att den var bra men den var ju inte dålig heller. Ett plus var ju att Dr.Shepard var med ;) Han kan ju vara bland dom sexigaste i världen!


image91



Nu ska jag kila iväg till sjukgymnasten och sen blir de att åka iväg och sola med Sandra en snabbis. Måste städa sen, har varit alldeles för slö idag.


Juste, jag är tydligen 26,3 år? ;p hahah

Lite ljus i allt mörker!

Fan va nice, på lördag blir det att åka iväg till Boden och fixa lite tattoo :D Jag längtar och gruvar mig på samma gång, har ju som det värsta kvar, känns jobbigt med revben och ryggrad ;S Skit samma, ska man vara fin får man lida pin!



Och på tal om bananer så har vi varit i Sunderbyn, åt lite mat och kramade sönder lille man. Sen åkte vi vidare till Rutvik och kramade sönder en till, dom är ju för goa båda två!!



Kommer ju inte lunna sova förens han mms:ar en bild hur det ska bli :D

Sista veckan i maj???

Nu har mamma pratat med dom i Umeå igen, och jag skulle inte få komma förens sista veckan i maj?? Det är fan nästan 2 månader dit, kan inte vänta så länge. Så nu ska hon höra med alla i Sunderbyn om det finns nån som kan göra det istället. Hade som varit skönare att göra det här. Inte så kul att ligga själv i Umeå i 4 dagar..



Nu har jag också bestämt mig för att göra klart tatueringen, kommer bli så snyggt!!

Mardrömmar!

Har inte sovit speciellt bra inatt heller, även fast jag kom ihåg att ta mina tabletter. Kansk beror på att samtalet från Umeå kommer kl 10.15 idag? Det är då jag får veta när det blir operation. Jag vill göra den men samtidigt inte. Armen är heeelt galen just nu, den har varit iskall och bortdomnad sen igår på dan, de känns ju lite obehagligt. Hoppas bara att jag får göra bort de så fort som möjligt, orkar ju inte gå gipsad hela sommarn??


Fan vad tiden går sakta när man väntar på något!!!





Helt färdig

Var väldigt trevligt på kalaset med mycket go mat, orkar inte berätta mer om det-


Nu har vi tankat hem lite filmer så jag ska ha nå och göra imorn.


Och nu tror jag att min armbåge har blivit inflammerad som lläkaren sa att den kunde bli om man väntade lr länge med operationen, och sen när blev det mitt fel att det tar sån jävla tid??? Jag blir jävla knäpp. Måste döda. Nu ska jag ligga i soffan och mysa på lite innan de blir läggdags.

Trevlig lördags kväll

Kvällen igår blev trevligt trots mitt dåliga humör på dan. Jag, Tobbe och Jimmy for hem till Jimmy och Tommy. Drack lite och så, sen droppade det in folk hela tiden, så de var ganska mycke tillslut. Blev dock en tidig kväll eftersom att Tobbe och Jimmy började vid 2 tiden kanske, så vid 23 började vi traska mot stan, blev max och sen körde lill Oscar hem oss. Somnade väl där kring 12, men har inte fått sova speciellt mycke inatt heller eftersom jag glömde ta tabletterna igen.


Nu ska jag gå till sophuset och slänga en matta som kattjäveln nyss pissa på :p Efter det bllir det tvättstugan och sen kalas i Antnäs.

Grattis till Emil och Tommy som fyller 20 år idag :)

Gå och dö

Idag är en sång här dag som jag bara vill gräva ner mig själv. Allt känns bara jobbigt, glömde ta mina tabletter igår så jag har inte sovit nästan nånting, orkar inte ens kliva upp, orkar inte äta. Jag vill inte göra nånting. Skulle egentligen ha varit på Emelie's spelning nu, men jag var extremt deprimerad, huvudvärk och känner mig allmänt äcklig bara. Efter det skulle det tydligen bli fest, men är inte alls på humör. Jag gör inget annat än förstör då. För jag vet att dom vill säkert gå ut, och då måste jag ändå åka hem, och då slutar det med att jag förstör Tobbe's kväll också, för om jag åker hem så vill han hem.


Jag är less på den här jävla sjukdomen och alla jävla skador. Kan jag inte bara få komma till Umeå nyss så kanske de känns lite bättre?


De här suger, nu ska jag bädda ner mig i soffan och kolla vänner.

Hemma kväll

Blev en grymt lugn kväll, Tobbe for iväg till Sebbe efter att han kört Jocke till Ersnäs, men jag bestämde mig för att stanna hemma istället. Har badat badkar och bara tagit hand om mig själv, de är så skönt ibland att bara vara ensam hemma ibland och pyssla och dona på för sig själv.


Ligger och halv kollar på någon film på Kanal 5 med Hugh Grant och Sandra Bullock, har dock inte hängt med så hårt så jag fattar noll, tror jag lägger mig i sängen och kollar Grey's Anatomy istället tills Tobbe kommer hem. Då blir det nog massa mys, har som inte hunnit med det på sistone känner jag!



Har också bestämt mig för att inte beställa kläderna från Forever 21, jag sparar pengarna istället. Har köpt nog med kläder på senaste som jag inte ens hunnit använda. Det blir nog bäst så!



Imorn måste jag upp k l7 för att tvätta, fick sämsta tiden på heela veckan, men det var de ända lediga så jag var ju tvungen. Känns trist.



Nu blir det en kopp thé och Grey's i sängen!
Sov gott!

Rubrik.

Nu har jag packat ihop lite fler saker till bytardagarna. Kanske man får sig nån hundring iallafall, hade suttit fint! Speciellt när vi hade tänkt beställa massor med kläder från Forever 21. Min beställning därifrån skulle landa på kring 600kr + frakt tror jag det var. Skit smart att beställa saker fårn USA nu när dollarn är så sjukt billig, sist jag kollade låg den på 5,88kr. Sjuuuukt bra!


Nu ska jag hoppa i nå kläder och pllocka in disken, så ska Tobbe komma och hämta mig så ska vi åka till Sunderbyn för att äta lasagne och märka upp alla kläder till bytardagarna.

Äntligen fredag

Efter skolan så mötte jag upp Yve för lite fika och en sväng på stan.. Var ett bra tag sen vi hittade på nånting faktiskt :P Köpte världens sötaste tröja som jag gått och kollat på ett tag nu! Men jag har alltid varit för snål för att köpa den..


image90




Nu tänkte jag att jag skulle städa lite, kanske träna en stund och sen blir det middag i Sunderbyn.

Full rulle hela dagen!

HAr haft fullt upp exakt heeela dagen, Efter skolan åkte jag iväg till sjukhuset för lilte massage, grymt härligt och det bästa besöket ever! Jag blev sååå glad när vi pratade idag!! Sen kilade jag hem till Sandra, så for vi vidare till stan, hann bara traska en liten stund, fick med mig ett linne och sen blev det MAX mat med Jenny.


Efter det blev det skokanonen, kom därifrån med ett par stövlar och nya foppisar eftersom att en (?!?!) av mina gamla är spårlöst försvunnen. Sen vart det växtriket eftersom Jenny hade fått nån ide om att hon skulle ha en blomma. Så v spenderade drygt en halvtimme där inne. Sen kilade vi snabbt in på Dollar och handla nå skit saker bara.


Nu har jag och Tobbe precis handlat lite mat och sånt nödvändigt.
Nu blir det sängen, har inte ens f¨tt en tupplur idag, jag är heeeelt slut!!

Nyklippt och nyvaken

Efter vi ätit middag i Sunderbyn igår så for vi igäv till Antnäs och blev klippta. både jag och tobbe :) Det blev kort, men det behövdes och jag är nöjd! Det växer ju ändå ut sen så. Det bjöds även på go bullar å saft :D


När vi skulle lämna tillbaka bilen till mamma å pappa så mötte jag Sara, så fick jag min födelsedags present! San Diego shorts och 10st Fruit rollups!! Tack gumman :D


Nu ska jag dricka upp min oboy, borsta tänderna, slänga ihop lite böcker och traska till bussen.

1:a April, lurgit?

Undra om man ska fet lura nån idag?
Förstår bara inte riktigt varför man ska göra det just idag, helt onödigt!


Storstädning och lite träning!

Har precis påbörjat en storstädning. Håller på städa garderoben nu, ska rensa lite och stoppa på bytar dagarna så kanske man får lite pengar. Sen ska jag städa hela badrummet, även skura badkaret och sånt tråkigt. Hela köket ska också städas, måste rensa kylen och skura ur de.


Fan va tråkig dag, men sen ska vi noog åka till Antnäs, så ska mamma Kajsa få klippa mitt hår lite, ser förjävligt ut just nu så det behövs.


Nej, nu måste jag fortsätta så jag blir klar nångång!

Förbannad

Livet är så sjukt orättvist!



Orkar inte ha det så här nå mer. Senast på måndag får jag veta när det blir operation, kanske kommer det kännas lite bättre iallafall. Har ingen ork till att göra någonting längre. Det ända jag gör är att ligga hemma hela dan eller att vara på sjukhuset.

RSS 2.0
Reggad på Commo.se